-
Ποινη και στον Vettel επειδη εισαι αργοτερος δεν επιτρεπετε να υπερασπισεις την θεση σου μεχρι το μεσο της στροφης διπλα διπλα ηταν, δεν εχασε τα φρενα ουτε ζαβοτιμονιες εκανε. Σειρα εχει ο εμβολιστης Barrichello στην εκκινηση ε στο τελος θα τιμωρησουν και τον Button επειδη του εφυγε καμια κλανια στη συνεντευξη τυπου.
-
Ο χρήστης McLarenfan έγραψε:
Επίσης θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα: ο Alonso που στο τέλος της περσινής σεζόν είχε την επιλογή να υπογράψει για τη Honda και αν το είχε κάνει πιθανότατα θα οδηγούσε για τη Brawn δε θα θέλει να κάνει χαρακίρι...? Να δούμε η συνέχεια τι θα μασ φέρει.Αν το είχε κάνει, θα λέγαμε ΟΛΟΙ σήμερα πόσο καλός εξελικτής είναι και ότι με το feedback του μεταμόρφωσε την ομάδα σε πρωταθλήτρια.
-
Οντως ο Μπαρικέλο γιατι δεν τιμωρείται με τον χαμό που δημιουργησε στην αρχή; Εκεινο δεν είναι εμβολισμός;
-
κακως αυτο με τον φεττελ...
δεν ηταν για ποινη...
αγωνες ειναι οχι παρελαση....
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Επίσης θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα: ο Alonso που στο τέλος της περσινής σεζόν είχε την επιλογή να υπογράψει για τη Honda και αν το είχε κάνει πιθανότατα θα οδηγούσε για τη Brawn δε θα θέλει να κάνει χαρακίρι...? Να δούμε η συνέχεια τι θα μασ φέρει.
Αν το είχε κάνει, θα λέγαμε ΟΛΟΙ σήμερα πόσο καλός εξελικτής είναι και ότι με το feedback του μεταμόρφωσε την ομάδα σε πρωταθλήτρια.
Οχι θα τον λέγατε γκαστόνε
-
Αυτο που ειπωθηκε στο τελος ειναι ολα!
Η νικη των Μπροουν ηταν μαθημα ζωης!
Σετ απ εναντιον Κερς σημειωσατε ενα (1). -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα: ο Alonso που στο τέλος της περσινής σεζόν είχε την επιλογή να υπογράψει για τη Honda και αν το είχε κάνει πιθανότατα θα οδηγούσε για τη Brawn δε θα θέλει να κάνει χαρακίρι...? Να δούμε η συνέχεια τι θα μασ φέρει.
Αν το είχε κάνει, θα λέγαμε ΟΛΟΙ σήμερα πόσο καλός εξελικτής είναι και ότι με το feedback του μεταμόρφωσε την ομάδα σε πρωταθλήτρια.
Και θα είχαμε άδικο, όπως πάντα...
-
Απο τη μια η FIA θελει τους οδηγους μαχητικους να προσφερουν θεαμα και απο την αλλη τιμωρειται και η παραμικρη στραβοτιμονια.
-
Και θα είχαμε άδικο, όπως πάντα...
Ποιος σου είπε ότι δεν θέλει τύχη το πρωτάθλημα F1...ο Kimi το 2007 ή ο Lewis το 2008;
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Και τελικά 3ος ο Lewis! Ο Trulli πήρε ποινή 25' (εκτός οκτάδας δλδ) καθώς την ώρα του SC βγήκε εκτός πίστας, ο LH τον πέρασε (όσο ο JT ήταν εκτός πίστας) και ο JT τον ξαναπροσπέρασε μετά. Οι αγωνοδίκες έκριναν πως δεν επιτρεπόταν η κίνησή του και έδωσαν την ποινή.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/74053
Η Toyota προτίθεται να ασκήσει έφεση.EDIT: http://www.msfree.gr/5351/2009-03-29/poinh-ston-Trulli---3os-o-Hamilton
Αναφέρει εδώ πως ο Vettel θεωρήθηκε υπεύθυνος και παίρνει +10 θέσεις στον επόμενο αγώνα για 'ατύχημα που μπορούσε να αποφευχθεί'...Aντε αρχισαν παλι τα οργανα.Για το πρωτο συμβαν νομιζω οτι η αποφαση ηταν δικαιη για το δευτερο αμφιβαλλω.Καθαρο αγωνιστικο συμβαν με την ευθυνη να βαρυνει και τους δυο.
+1. Ef' oson h prosperash egine ypo ka8estws SC den eprepe na perasei. Period...
Sxetika me ton Vettel einai ka8ara racing incident. Eixe thn eswterikh kai den eixe poy na paei.... Apo ekei kai pera oyte egw 8a shkwna to podi apo to gkazi oyte kanenas allos odhgos agwnwn. Aporw wres wres an aytoi poy ka8onte ekei panw kai legonte agwnodikes exoyn balei ton kolo toys pote se bucket.... -
Ηταν μια καθαρη μονομαχια και 'το επαιξαν' στην ψυχραιμια και το θαρρος που μπορει να ειχε ο ενας με τον αλλο μεσα στη στροφη!
Ουτε ο Φεττελ επρεπε να κοψει πιο πριν ουτε και ο Κουμπι επρεπε να τα παρατησει αφου ειχε ειδη βγαλει την μουρη του μπροστα και μπηκε πρωτος -εστω και για λιγο- στη δεξια στροφη! -
Για την ποινή στον Vettel πιστεύω έπαιξε καθοριστικό ρόλο αυτό που φώναζε στον ασύρματο προς την ομάδα του 'συγγνώμη, είμαι ηλίθιος, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό το πράμα', το οποίο προφανώς οι αγωνοδίκες το πήραν σαν στεγνή ομολογία ενοχής, τη στιγμή που σύμφωνα με το replay και το νόημα των λεγομένων του Vettel, ο μικρός ζητούσε συγγνώμη για την επιλογή του να πάρει ρίσκο προκειμένου να κρατήσει τη θέση του, αντί να συμβιβαστεί με την τρίτη θέση του βάθρου. Σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε εσκεμμένα το ατύχημα! Η απόφαση των αγωνοδικών είναι απλά τραγική (και μου πρόσφερε στο πιάτο σε συνδυασμό με την ποινή του Trulli, 3/6 σωστές προβλέψεις στην τελική εξάδα του αγώνα ).
-
Λαθος η ποινη κατα την γνωμη μου και εξηγησα παραπανω!
-
Αυτος ο RB πρέπει να κλείσει λίγο το στόμα του και να σταματήσει να κατηγορεί την ferrari και τον Michael Schumacher για όλα τα δεινα που του στέρησαν τον τίτλο , όταν φέτος στον πρώτο αγώνα με το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ , βάζει νεκρά στην εκκίνηση και χτυπώντας 2 φορές την αεροτομή του.ΗΜΑΡΤΟΝ με τον άθλιο βραζιλιάνο (που λόγω marketing kai MS έμεινε τόσα χρόνια στην F1) , απλά όταν θα ξανανοίξει το στόμα του για την Ferrari ας θυμηθεί ότι ο Ross Brawn ήταν αυτος που του έλεγε να κάνει πίσω τότε , είναι ο ίδιος που τον έχει σήμερα για ΔΕΥΤΕΡΟ οδηγό στην ομάδα του.
Πάντως κατά την άποψη μου μονο ο διαχύτης δεν δικαιολογεί τις διαφορές που κάνει ο 'σοβαρός' Button . . .Θέλω να δώ πλέον σε καθεστώς αγώνα την McLaren με τον LH πίσω ή μπροστά απο τον JB . . . . . .
-
Τελικά ΑΥΤΗ η F1 έχει τρομερή επιτυχία.....ΜΟΝΟ σε αυτό το topic.
Όχι; -
Η τιμωρία του Vettel ήταν αναμενόμενη λαμβάνοντας υπόψη τι είχε συμβεί πέρυσι. όμως θυμάμαι ότι ο ομόσταβλος του MW (γνωστός και ο Σαγόνιας) είχε κάνει τα ίδια και χειρότερα και σε μερικές περιπτώσεις οι αγωνοδίκες του την χάρισαν. Δύσκολο να πιστέψω πάντως ότι η ίδια τιμωρία θα είχε επιβληθεί σε κάποιον άλλο οδηγό για το ίδιο συμβάν. Πάντως ως συμβάν πρακτικά δεν ξέρω πια τι μπορεί να χαρακτηριστεί Racing Incident. Ο SV ούτε πήγε να πέσει πάνω στον RK ούτε τον εμβόλισε ούτε τίποτα. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή να πέσει στα φρένα να μπλοκάρει τους τροχούς και να σύρει 30 μέτρα ώστε να αναγνωριστεί από τους αγωνοδίκες το racing accident.....
Για την τιμωρία του JT. Τη θεωρώ σωστή διαβάζοντας το γεγονός και όπως έγινε. Μαλακία του JT που βγήκε από τη πίστα σε καθεστώς SC και μαλακία που προσπέρασε τον LH.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τελικά ΑΥΤΗ η F1 έχει τρομερή επιτυχία.....ΜΟΝΟ σε αυτό το topic.
Όχι; -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Brown και την ομάδα του. απίστευτη ιστορία που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!
τους εύχομαι να τα πάνε πολύ καλά φέτος γιατί μάλλον το αξίζουν.
στα της Φερράρι...2 εγκαταλήψεις με το καλημέρα. μάλλον κάποιος κάνει κάτι λάθος. ελπίζω να το βρούμε σύντομα τώρα που είναι νωρίς. πάμε δυνατά για Μαλαισία.
το καλό είναι οτι ευχαριστηθήκαμε αγώνα. χρειαζόντουσαν οι αλλαγές τελικά.
Βέττελ και Κιούμπικα ωραία κόντρα κι ας είχε άσχημη κατάληξη.
σε μία εβδομάδα...Μαλαισία!!
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Απο τη μια η FIA θελει τους οδηγους μαχητικους να προσφερουν θεαμα και απο την αλλη τιμωρειται και η παραμικρη στραβοτιμονια. -
Μην ανησυχείς, θα αποδώσει καρπούς η προσπάθεια κατά τη μέση της σαιζόν, αν το 'νέο' συμβόλαιο με τη Ferrari ναυαγήσει.
FORMULA 1 ING Australian Grand Prix 2009 (1st round)