-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Για τον Trulli, δεν έχω δει τη φάση, κάπου χάθηκε, αλλά αν είναι όντως όπως γράφεται (και δεν έχω δει πολλές διαφορετικές εκδοχές), γιατί το συζητάμε και γιατί αρχίζουμε πάλι τη χολή για το Lewis? Υπό safety car: 'βγαίνεις έξω-περνάω. αν είσαι μέσα δεν περνάω εκτός αν έχεις σταματήσει (που συνήθως παρκάρεις κι έξω)'. Δεν είναι 'αποτέλεσμα στα χαρτιά', είναι κανονικότατη επιβολή κανονισμών για μια καθαρά παράνομη ενέργεια. Αν υπάρχει αντίστοιχο (διπλό) βίντεο, θα χαρούμε να το δούμε για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη.Ο Trulli λεει οτι ο Hamilton εκανε στην ακρη και φρεναρε για αυτο τον περασε ενω και ο Haug της Mercedes λεει οτι τον αφησε ο Hamilton να περασει (ισως φοβηθηκε που περασε τον Trulli υπο SC παρολο που βγηκε εκτος πιστας). Οποτε μαλλον η εφεση της Toyota εχει καποια βαση.
Haug: 'During the second Safety Car period, Trulli had an off and Lewis overtook him for third place, but he let Trulli past again. But the stewards' decision after the race gave him back third place.'
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
- Πολύ χάρηκα για τον Button. Μακάρι να συνεχίσει και να βρίσκεται σε εμβέλεια κορυφής μέχρι το τέλος.
- Ο Μπαριτσέλος με διέψευσε. Δεν περίμενα να είναι τόσο τραγικός. Μ' αυτά και μ' αυτά τσίμπησε τη 2η θέση. Ελπίζω να πήρε ένα μαθηματάκι συμπεριφοράς από τον Button που έσπευσε να τον αγκαλιάσει πριν καν βγει από το μονοθέσιο στο τέλος. Έχει να φάει πολύ ξύλο φέτος και θα το απολαύσω.
- Ferrari καληνύχτα. Δείχνουν ότι είναι αρκετά γρήγορες αλλά στο 2ο μέρος του αγώνα κάτι έγινε και καληνύχτα...
- H McLaren είναι εμφανώς αργή. Η 4η ...γκουχ γκουχ 3η θέση του Λούη είναι αποτέλεσμα και πολύ καλού αγώνα από τον ίδιο αλλά φυσικά και αρκετής τύχης. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν στη συνέχεια.
- Περί KERS... Δείτε λίγο Kubica-Heidfeld. Νομίζω ότι και μετά από το πρώτο δείγμα αγώνα είναι σαφές ότι οι ομάδες και οι οδηγοί της 'KERS clan' δεν έχουν μάθει ακόμα ούτε πώς να το χρησιμοποιούν στον αγώνα αλλά και τεχνικά πώς να εξελίξουν ένα μονοθέσιο με αυτό. Επειδή δεν έχω κάνει το homework για φέτος, δεν ξέρω τι ισχύει με τις δοκιμές εξέλιξης. Αν όντως δεν υπάρχουν καθόλου δοκιμές εξέλιξης μέσα στη χρονιά τότε τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Είναι λίγες οι πίστες που το ηλεκτρονικό νίτρο θα δίνει πλεονέκτημα, οπότε βλέπω τους κορυφαίους να ψάχνονται για καιρό ακόμα.
Γενικά, χάρηκα πολύ με το σημερινό αγώνα γιατί πέρα από τη νίκη του Button καταλάβαμε ότι θα δούμε ένα φοβερά ενδιαφέρον και αμφίρροπο πρωτάθλημα.
Συμφωνα με το msfree http://www.msfree.gr/5362/2009-03-29/su ... ka-duskolo η ferrari ετοιμαζει νεο πατωμα και διαχυτη.Το ΚΕRS λογικα θα παρει τον πουλο αν δεν αποδωσει και στη Μαλαισια.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Για τον Trulli, δεν έχω δει τη φάση, κάπου χάθηκε, αλλά αν είναι όντως όπως γράφεται (και δεν έχω δει πολλές διαφορετικές εκδοχές), γιατί το συζητάμε και γιατί αρχίζουμε πάλι τη χολή για το Lewis? Υπό safety car: 'βγαίνεις έξω-περνάω. αν είσαι μέσα δεν περνάω εκτός αν έχεις σταματήσει (που συνήθως παρκάρεις κι έξω)'. Δεν είναι 'αποτέλεσμα στα χαρτιά', είναι κανονικότατη επιβολή κανονισμών για μια καθαρά παράνομη ενέργεια. Αν υπάρχει αντίστοιχο (διπλό) βίντεο, θα χαρούμε να το δούμε για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη.
Ο Trulli λεει οτι ο Hamilton εκανε στην ακρη και φρεναρε για αυτο τον περασε ενω και ο Haug της Mercedes λεει οτι τον αφησε ο Hamilton να περασει (ισως φοβηθηκε που περασε τον Trulli υπο SC παρολο που βγηκε εκτος πιστας). Οποτε μαλλον η εφεση της Toyota εχει καποια βαση.
Haug: 'During the second Safety Car period, Trulli had an off and Lewis overtook him for third place, but he let Trulli past again. But the stewards' decision after the race gave him back third place.'
http://formula-one.speedtv.com/article/f1-hamilton-team-asked-me-to-let-trulli-past/
-
Ερ: Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε εσείς και η McLaren για να πλησιάσετε τις άλλες ομάδες;
FM: Δεν ξέρω εάν αυτό είναι δυνατό. Εάν είσαι πίσω 3 ή 4 δέκατα είναι πιθανό, όταν όμως είσαι πίσω ένα δευτερόλεπτο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
-
Όλοι μιλάνε για KERS και διαχύτες. Ο τραγέλαφος είναι ότι τα μαλακά ελαστικά που υποτίθεται σε κάνουν πιο γρήγορο... Όλοι τα φόρεσαν για πέντε γύρους και σερνόντουσαν.
-
Είναι τραγικό οι κορυφαίες ομάδες να κατεβαίνουν με KERS ενώ τους χαλάει και οι μικρές να μην το έχουν καν σαν επιλογή.
-
-
Στο thread για την τηλεοπτικη μεταδοση του 2009 ο χρηστης greenlish που ειδε τον αγωνα απο το BBC εγραψε αυτο:
Ο χρήστης greenglish έγραψε:
Το τί έσειρε ο Τζόρνταν στον Βέττελ για την συγνώμη του από το ράδιο ....δεν λέγεται! Ενώ όλοι συμφώνησαν ότι το λάθος ήταν μάλλον του Κουμπίτσα, ο EJ είπε χαρακτηριστικά 'Can you imagine Shumi or Prost or Senna apologizing for something like this? Not in a million years!' Θά έχουμε πολύ γέλιο φέτος.
Συμφωνω απολυτα με τον Eddie Jordan. Ο μικρος δεν εχει καθολου τσαμπουκα στα λογια, στη σκεψη και φοβαμαι μην το εχουν ευκολα της φαπας σε αναλογες περιπτωσεις στο μελλον.
-
Μπα, θα πάει να του μιλήσει κανας Σουμάχερ για να στρώσει χαρακτήρα. Τελικά τον Μπαρικέλο στην εκκίνηση τον βάρεσαν; Είχε σπασμένη πίσω λάμπα.
-
Είναι και η διπλωματία στην μέση. Οι δεσμοί Red Bull-BMW αλλά και του Βέττελ προσωπικά και με την BMW αλλά και με τον Tύσελ, με κάνουν και αναρωτιέμαι ....από ποιόν ζήτησε συγνώμη?
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Απαράδεκτη η ποινή του Vettel, δεν έφταιγε σε τίποτα. Κρατούσε την γραμμή του και δεν είχε καμία υποχρέωση να κάνει δεξιά. Όταν προσπερνάς από εξωτερική, περνάς ολόκληρος και μετά κλείνεις την γραμμή σου, όχι επειδή πήρα μύτη, κόβω και εσύ πρέπει να βγεις στα χορτάρια για να με αφήσεις να περάσω.Συμφωνώ κατά γράμμα. Η δικαιολογία του KUB 'Μα ήμουν πιό γρήγορος' είναι για γέλια. Για θέση παλεύανε, δεν γινότανε ντουμπλάρισμα! Ο KUB είναι ο αγαπημένος μου οδηγός. Αλλά τα μπινελίκια μου τα άκουσε όλη η γειτονιά πρωί πρώι.
Ποιός από τους δύο φταίει? Ο νέος κανονισμός που κάνει την 1η θέση το απόλυτο αντικείμενο του πόθου. Ο KUB είχε ένα 10-20% να πάρει την 1η θέση. Με τον παλιό κανονισμό θα κράταγε την 3η ή το πολύ να κυνήγαγε την 2η και θα έλεγε και ευχαριστώ πολύ. Από αυτής της άποψης, το αιτιολογικό της αλλαγής δικαιολογήθηκε απόλυτα σήμερα και....πού είσαι ακόμα.
Ερώτηση1: Όλοι είδαμε την κίνηση με το χεράκι του οδηγού του Safety Car. Την αντίστοιχη κίνηση του Μάσσα μόλις πέρασε το SC, την προσέξατε? Αν ήταν οδηγοί σε ΚΤΕΛ, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος ο 'αντιχαιρετισμός'. Αλλά τί νόημα έκανε ο Μάσσα δεν κατάλαβα.
Ερώτηση2: Και ας πούμε ότι τον Απρίλη η έφεση για τα difusers απορρίπτεται. Διαβάζω εδώ ότι οι άλλες ομάδες θα κάτσουν κάτω και θα κάνουν το ίδιο. Μέχρι εδώ καλά. Πού θα το δοκιμάσουν???? Την στιγμή που απαγορεύονται οι δοκιμές, γίνεται να κάνεις τέτοια αλλαγή χωρίς testing?
Ερώτηση3 (έχω δουλέψει στο ΑΣΕΠ κάποια φεγγάρια): Προσέξατε πόσοι μηχανικοί της ΜακΛάρεν έιχαν περικυκλώσει τα Brawn (των πελατών τους) στην γραμμή εκίννησης? Και πόσοι μηχανικοί της Brawn στεκόντουσαν κολλητά κολλητά γύρω από το πίσω μέρος των αυτοκινήτων σχηματίζοντας τείχος?
ΥΓ. Συγκρίσεις Kers-noKers μπορούμε να κάνουμε. Απλά δεν πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα τον KUB, το πιό βαρύ κορμί αυτήν την στιγμή, τον οποίο πιστεύω ότι ΔΕΝ το πάιρνει να έχει KERS. Ειδικά σε πίστες σαν της Μελβούρνης, που το έρμα είναι απολύτως απαραίτητο μπροστά. Αν ο KUB είχε Κέρς, θα του περισσέυανε να βάλει κανα-δυό κιλά έρμα, δηλαδή....τίποτα!
-
Εγώ θα γίνω αιρετικός και θα συμφωνήσω με τη συγγνώμη του Vettel. Πολύ απλά γιατί δεν είπε συγγνώμη δεχόμενους ευθύνη για το συμβάν σε σχέση με τον Kubica, αλλά γιατί ένιωσε ότι έμπλεξε σε κάτι avoidable που δεν είχαν καμία σχέση οι μηχανικοί του και η ομάδα γενικά. Κάτι σαν 'παιδιά, ήσασταν όλοι τέλειοι, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε με βάθρο αν δεν επέμενα σε αυτή τη μάχη κι είναι δική μου ευθύνη αποκλειστικά. Πήρα το ρίσκο κι έχασα'. Τέτοια συγγνώμη εγώ τη δέχομαι. Στις περιπτώσεις αυτές λες συγγνώμη κι απλά γυρνώντας σε αγκαλιάζουν συγχωρώντας σε.
-
Ο χρήστης greenglish έγραψε:
Απαράδεκτη η ποινή του Vettel, δεν έφταιγε σε τίποτα. Κρατούσε την γραμμή του και δεν είχε καμία υποχρέωση να κάνει δεξιά. Όταν προσπερνάς από εξωτερική, περνάς ολόκληρος και μετά κλείνεις την γραμμή σου, όχι επειδή πήρα μύτη, κόβω και εσύ πρέπει να βγεις στα χορτάρια για να με αφήσεις να περάσω.
Συμφωνώ κατά γράμμα. Η δικαιολογία του KUB 'Μα ήμουν πιό γρήγορος' είναι για γέλια. Για θέση παλεύανε, δεν γινότανε ντουμπλάρισμα! Ο KUB είναι ο αγαπημένος μου οδηγός. Αλλά τα μπινελίκια μου τα άκουσε όλη η γειτονιά πρωί πρώι.
Ποιός από τους δύο φταίει? Ο νέος κανονισμός που κάνει την 1η θέση το απόλυτο αντικείμενο του πόθου. Ο KUB είχε ένα 10-20% να πάρει την 1η θέση. Με τον παλιό κανονισμό θα κράταγε την 3η ή το πολύ να κυνήγαγε την 2η και θα έλεγε και ευχαριστώ πολύ. Από αυτής της άποψης, το αιτιολογικό της αλλαγής δικαιολογήθηκε απόλυτα σήμερα και....πού είσαι ακόμα.
Ποιος νέος κανονισμός; Δεν θα ισχύσει φέτος η ανάδειξη του πρωταθλητή με βάση τις νίκες...
-
Και εμένα αίσθηση μου είναι οτι ο Vettel απολογήθηκε για το ότι εμπλέχτηκε καν στο συμβάν, και όχι για 'φταίξιμο' του.
Κατά τα λοιπά, απ' όσο κατάλαβα για να σχεδιαστεί καινούριο diffuser χρειάζεται επανασχεδιασμός του περιβλήματος του σασμάν, συνεπώς μιλάμε για αρκετές εβδομάδες αργότερα
-
Συστήνω (όπως κάνω εδώ και χρόνια ) να βρείτε τον αγώνα σε ονμπόααααρντ. Πολλά και χρήσιμα μπορεί να δει και να μάθει κανείς. Πέρα από τις ατομικές κριτικές (σηκώνουν σελίδες ολόκληρες από posts), κυριότερο όλων είναι η τεράστια διαφορά πλέον στις μονομαχίες.
-
Ο χρήστης Kimi (κυριολεκτικα) έγραψε:
Q: On what part of the track do you use the KERS system?
KR: Wherever I want.Q: What did last season teach you?
KR: It didn’t teach me anything.Ημιθεος και βαλε!
Καλό κολπάκι να κάνει το 1-2 για να τσιμπήσει κάνα χορηγό...
Άμα πάρει το πρωτάθλημα, θα είναι καλό κολπάκι κι αυτό μπας και τσιμπήσει και κάνα δεύτερο χορηγό.
Αν και εβριζα που βγηκαν εξω τα 2 πουλεν μου (Κουμπιτσα-Φετελ), μακαρι να ειχαμε περισσοτερους τετοιους οδηγους, που πολεμαν 3 γυρους πριν το τελος, αντι να κατσουν στα αβγα της 2ης-3ης θεσης.
Η ποινη στον Φετελ γελοια.
Για να πω την αληθεια, δεν το πιστευα οτι η Virg..., σορι, η Brawn ηθελα να πω, θα επιβεβαιωνε τις δοκιμες. Ακομα και μετα τα quals ελεγα οτι κατι θα στραβωσει. Μπραβο τους.
Ελπιζω μονο να αφησουν το τεραστιο και ωριμο ταλεντο του Μπαρι να ξεδιπλωθει και να μην αρχισουν τα τιμ ορντερς, οπως εκανε η Φερραρι και χαριζε τους τιτλους στον ακατονομαστο, αδικωντας καταφωρα τον τιμιο γιγαντα της οδηγησης Ρουμπενς...Μου φαινεται οτι περισσοτερες ανακαταταξεις και προσπερασεις θα δουμε απο τα λαστιχα, παρα απο το KERS. Εκτος κι αν καταληξουν ολοι στην ιδια στρατηγικη.
ΥΓ: Την κουπα βεβαια στο τελος δεν θα τη σηκωσει ο Ιασων, αλλα ο κουκλος ο Ροβερτος...
-
Η ανατροπή των κατεστημένων είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη...βέβαια το φαινόμενο ως έκπληξη είναι στην ουσία μια ολόκληρη χρονιά δουλειάς πάνω στο μονοθέσιο, μια κι από πέρσυ είχαν σταματήσει να εξελίσσουν αυτό με το οποίο έτρεχαν!
Μπράβο πάντως στην ομάδα και στους οδηγούς!
Όσοσν αφορά το θέαμα (=προσπεράσεις/μάχες), είδατε καμία διαφορά;; Δεν κατάφερα να δω ολόκληρο τον αγώνα λόγω δουλειάς...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ποιος νέος κανονισμός; Δεν θα ισχύσει φέτος η ανάδειξη του πρωταθλητή με βάση τις νίκες...
Ένας από τους δυό μας έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης. Από το BBC Sports:
*Formula 1 has introduced a new points system which will result in the driver with most wins crowned 2009 champion.
The current points system will still operate to decide a tie if two drivers have the same wins and to define all other championship positions. *Aπό το επίσημο σάιτ της F1:
*Formula One racing’s governing body, the FIA, has approved a change to the points systems for this year’s drivers’ championship, which will see the title awarded to the driver with the most race wins. The rest of the standings, from second to last place, will be decided by the current points system.
If two or more drivers finish the season with the same number of wins, the title will be awarded to the driver with the most points, the allocation of points being based on the existing 10, 8, 6 etc. structure. The constructors’ championship is unaffected.*
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ερ: Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε εσείς και η McLaren για να πλησιάσετε τις άλλες ομάδες;Αν άρχισαν την σχεδίαση πριν αρχίσουν τους αγώνες υπόθετο οτι θα μέχρι το τέλος του Απρίλη θα είναι ΟΚ, αλλιώς καλο Μάιο.
- Όλοι μιλάνε για KERS και διαχύτες. Ο τραγέλαφος είναι ότι τα μαλακά ελαστικά που υποτίθεται σε κάνουν πιο γρήγορο... Όλοι τα φόρεσαν για πέντε γύρους και σερνόντουσαν.
Τα μαλακά φθείρονται ποιο γρήγορα, όποτε είναι λογικό αν έχεις διάφορα απο τον δεύτερο και δεν σε απειλείσαι να πας συντηρητικά, οχι οτι είναι κακό αυτο με τα μαλακά λάστιχα, τουλάχιστον έτσι έχει περισσότεροι αγωνία ο αγώνας (αν είναι στο τέλος του), εναλλακτικά ελπίζεις οτι θα είναι στην αρχή και οτι θα δεις κανένα προσπέρασμα.
-
Kαλη χρονια σε ολους μας.
-
Ειχα προβλεψει οτι η ΦΙΑ και ο Μπερνης δε θα πειραξουν το diffuser trio. Πλεον ειμαι βεβαιος. Το πλεον ενδιαφερον στοιχειο σε ενα πρωταθλημα ειναι παντα οι minnows να ειναι μπροστα και τα φαβορι να πασχιζουν να καλυψουν διαφορές. Αυτό θα γινει και φετος. Αλλωστε 2 αποφασεις των αγωνοδικων εδειξαν οτι τον Μπρον τον ειχαν στα μαλακά. Και ο κλάψας πηρε σβαρνα τον μισό ντουνια χωρις αντιδραση και το πρωτο SC μπηκε ελαφρως προκλητικα αφου καθαρισαν με τα πιτ-στοπ οι Brawn. Αν ειχε μπει κατ'ευθειαν τοτε το ενα απο τα δυο Brawn θα ειχε σοβαρο προβλημα (εφόσον θα επρεπε να πιταρουν ταυτοχρονα). Η κατασταση οπως και να εχει ειναι αναστρεψιμη ομως και το αργοτερο στη Βαρκελωνη θα εχουν ισορροπησει τα πραματα.
-
Μεχρις ενος σημειου ομως. Χενέδες, Ντελαρόσες, Μπαντοέρηδες ειναι σταυροχέρι μεχρι τον Οκτωβρη, οποτε οι παραδοσιακες ομαδες με τις δυνατοτητες βελτιωσης ισως εχουν προβλημα, ειδικα οι ΜκΛ. ΑΝ μπορουσαν να βρουν την ακρη μονο στα εργαστηρια θα την ειχαν βρει ηδη. Σωστα; Ειμαστε ελαφρως εως πολυ επηρεασμενοι απο την μονεταριστικη αντιληψη της εποχης, οπου οποιος χωνει αργά ή γρηγορα δικαιωνεται. Ισως ομως οι εποχες να αλλαξαν και οπως ξαναεχω πει ο Μπερνι θελει να ξαναβαλει τις βιοτεχνιες στο παιχνιδι. Και συνηθως αυτο που θελει ο Μπερνης γινεται.
-
Χιλια μπραβο στον Χαμιλτον, οχι τοσο για την αναρριχηση, οσο για την εξυπνη χρηση του KERS. To βαθρο δε λεει τιποτα, γιατι πρακτικα η ΜακΛαρεν δεν ειναι πουθενα. Απο τις 3 μεγαλυτερες ομαδες ειναι σαφως 3η και 7η γενικως (οπως το εκρινα) σε δυναμικοτητα. Μπραβο και στον Κουμπιτσα, μπραβο και στον Φετελ, μπραβο και στον Γκλοκ.
-
Η ποινη στον Φετελ ειναι αστειοτατη επιεικως. Αν και στο βιντεο που παρεθεσε ο Αστερης, φαινεται οτι ενω επεσε νωριτερα στα φρενα, εκανε δευτερη προσπαθεια να κρατηθει και ισως αυτο να 'ειδαν' οι κριτες. Αλλα απο την αλλη, αποφασιστε κυριοι τι θελετε.
-
Καλη η διαφοροποιηση της γομας, ισως ομως οχι τοσο ακραια. Το προτιμω ομως απο περσι που ειχαμε την 'σκληρη' και 'λιγο πιο σκληρη' γομα και κανεις δεν καταλαβαινε ποιος τρεχει με τι.
-
Ευχομαι στον κλάψα, οτι χειροτερο. Καθε μερα που περναει ολο και πιο αντιπαθης μου γινεται. Παλι καλα που δεν ειπε οτι φταιει ο Σουμαχερ για το στολαρισμα στην εκκινηση. Βρηκαμε και τι του εφταιγε στην πρωτη στροφη: Τον κοπανισε απο πισω ο Σουμαχερ. Α ρε παλιοκομπλεξα. Η βλακεια ομως αυτου του ατομου με κανει και αναρωτιεμαι: Αν ειχε σοβαρους οδηγους η Μπρον, που θα βρισκονταν;
-
-
Τον Μπαρικέλο τον χτύπησαν από πίσω στην εκκίνηση, δεν ευθύνεται αυτός. Αν δείτε φρενάρει πριν τη στροφή και ξαφνικά δέχεται μια ώθηση.
-
Δυο βιντεος το περιστατικο στο τελος με τους Vettel-Kubica.
http://www.mediafire.com/?h33of0meynz
http://www.mediafire.com/?wtyyg41n2gm -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
συγνωμη αν σε στεναχωρησα εγω φταιω δεν διαβασα καν το αρθρο.Βασικά αυτός που το γράφει το πάει αλλού χωρίς να έχει βάση.
Ευχομαι στον κλάψα, οτι χειροτερο. Καθε μερα που περναει ολο και πιο αντιπαθης μου γινεται. Παλι καλα που δεν ειπε οτι φταιει ο Σουμαχερ για το στολαρισμα στην εκκινηση. Βρηκαμε και τι του εφταιγε στην πρωτη στροφη: Τον κοπανισε απο πισω ο Σουμαχερ. Α ρε παλιοκομπλεξα. Η βλακεια ομως αυτου του ατομου με κανει και αναρωτιεμαι: Αν ειχε σοβαρους οδηγους η Μπρον, που θα βρισκονταν;
+15 χρόνια κλάψας
Σοβαρότατος πάντως οδηγός είναι ο Button και θα το δούμε φέτος.
Δεν νομίζω να φάει φύσημα έτσι απλά το KERS. Θα διαφοροποιήσουν τον κανονισμό και θα το περάσουν.
FORMULA 1 ING Australian Grand Prix 2009 (1st round)