-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πανεμορφο χρωμα....Battleship grey...
-
Παίδες το χρώμα είναι πολύ ωραίο και ξεφεύγει λίγο από το μαυρο άσπρο κόκκινο κίτρινο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Battleship grey...
Φρεγατι ε??
-
Ναι... τραγικό για Ferrari!
-
Βασικα στην 599 GTO μου αρεσει λιγακι.
(μου γραψες τιποτα στο fb??)
-
αν μου επιτρεπετε επειδη εχω δει φρεγατα καμια σχεση το χρωμα.....και στην τελικη ας δουμε και κατι διαφορετικο μην το κραζουμε αμεσως, και εγω αν την αγοραζα δεν θα διαλεγα αυτο το χρωμα αλλα δεν με χαλαει κιολας
-
Ο καθένας με την άποψη του... τα σκούρα χρώματα κρύβουν τις καμπύλες και κάνουν το αυτοκίνητο μουντό. Μια μουντή Ferrari είναι αντίφαση από μόνη της!
-
Ο καθένας με την άποψη του... τα σκούρα χρώματα κρύβουν τις καμπύλες και κάνουν το αυτοκίνητο μουντό. Μια μουντή Ferrari είναι αντίφαση από μόνη της!καλα ενταξει...
οταν μαθεις απο γουστο...
-
Γνωστός άμπαλος ο Δημητράκης...
-
Εδω του αρεσει η FF.
-
Γνωστός άμπαλος ο Δημητράκης...εγω σε αγαπαω ο,τι και να μου λες....
Εδω του αρεσει η FF.
γιατι ασχημη ειναι;
Κουκλαρα ειναι ειδικα σε γκρι.
-
Με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω τον ήχο της spider γιατί μάλλον οι γκουρού του Μαρανέλλο έχουν κάτι το ενδιαφέρον στο μυαλό τους. Ολόκληρο διαφάνεια για το suono......
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ο Νικολάκης όμως το Group B το είχε δει μόνο στον ύπνο του. Βγάλτους τα ηλεκτρονικά (και δεν είναι μόνο το esp) όλων των σύγχρονων σχολιαρόπαιδων και θα δεις ξεβράκωμα.Ως παράδειγμα θυμίζω τον τελευταίο γύρο του Χάμιλτον (όταν πήρε το πρωτάθλημα, πριν 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά) σε καταιγιστική βροχή. Ήταν στα όρια του αστείου. Διαρκώς ανάποδα. Κανένας έλεγχος. Καμία γραμμή. Έκανε δεξιά η Τογιοτα και πήρε τον τίτλο. Τον έβλεπε από ψηλά ο θεός του βρεγμένου (=Σενα) και γελούσε μέχρι δακρύων.
Βαριέμαι να ψάχνω βίντεο έτσι?
+1 στα Bold.
Ο 'Νικολακης' ειχε/εχει μεγαλα χερια και το απεδειξε σε μια εποχη που τα μονοθεσια ηταν 'αγρια' και δυστροπα, σε ολα τα επιπεδα.
Κατα τα αλλα, ειναι γνωστο στο γενικοτερο αθλημα, σε παγκοσμιο επιπεδο, οτι τα Ραλλυ και δη στις εποχες 70'-80' και συγκεκριμενα και στα GroupB η αδρεναλινη απο τα συνεχομενα g σε συνδυασμο, με συνεχεις διορθωσεις, και αλλαγες συνθηκων/ποιοτητας οδοστρωματος, τοπιου κτλ, καθιστουν την αντιστοιχη εμπειρια των πιλοτων της F1 περισσοτερο ως 'βαρετη' , προβλεψιμη, και 'ρουτινιαρικη'. Καποιες φορες ισως και πιο 'ευκολη' φυσικα για τα δεδομενα εμπειρων πιλοτων ειτε της μιας κατηγοριας, ειτε της αλλης. -
Καμία σχέση παίδες.
ontopic, ο Τάσος θα την αγόραζε μόνο σε μαύρο (την spider), αυτό λέει πολλά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καμία σχέση παίδες.ontopic, ο Τάσος θα την αγόραζε μόνο σε μαύρο (την spider), αυτό λέει πολλά.
αυτο το αβαταρ ειχα παλια και παρομοιο εχω στο twitter....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δλδ διαχειρίζονταν 1000+ άλογα (την εποχή που ανάφερες) και φέρανε σβούρες με τα 700+ της σύγχρονης εποχής? Δεν νομίζω. Να μη σου πω ότι μπορεί να ήταν και πληρωμένες δηλώσεις για να 'θαυμάσουμε' περισσότερο τα σύγχρονα προϊόντα της F1 (Χαμιλτον (με ίδιο μανατζερ με τη Τζενιφερ Λοπεζ), Αλονσο και λοιπές σύγχρονες κουλομαρίες). Μιλάμε για πολύ σατανική σκέψη!
Δεν είναι και τόσο σωστό να συγκρίνουμε εποχές (εντάξει, εγώ το ξεκίνησα ) αλλά και πάλι στη μετά Σουμάχερ εποχή μου φαίνονται όλοι πολύ λίγοι (ΚΑΙ ο Μιχαλάκης. Είδαμε την μεγάλη του επάνοδο). Κυρίως στο ότι πλέον κερδίζουν περισσότερο τα αυτοκίνητα παρά ο οδηγός που είναι πίσω από το τιμόνι.
Κάποια στιγμή όταν τα turbo είχαν φτάσει στην ύστατη εξέλιξη τους και πριν την έλευση των ηλεκτρονικών οι ιπποδυνάμεις στην Φ1 είχαν φτάσει τα 1500 άλογα στις δοκιμές με οδηγούς που απλά δεν μπορούσαν να οδηγήσουν πέραν μερικών γύρων στο όριο τα μονοθέσια. Ο πρώτος που έδωσε πολύ μεγάλη σημασία στη φυσική κατάσταση έτυχε στη συνέχεια να κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα επιτρέποντας με υποδεέστερο μονοθέσιο να καλύπτει τη διαφορά με το να οδηγεί στο όριο για πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.
Από εκεί και πέρα σήμερα οι σημερινοί οδηγοί ούτε κουλομαρίες είναι ούτε αργοί ούτε μαλθακοί. Φτάνει κανείς να δει τη σωματοδομή τους και θα καταλάβει για το τι λέμε. Ο Ρερλ, ο Βατάνεν έτρεχαν με οχήματα τέρατα μεν και χωρίς αύριο αλλά από φυσική κατάσταση καληνύχτα σας...
Δεν εχεις δει ντοκυμαντερ με τον Ρερλ να λιωνει στο ποδηλατο, για αυτο τα λες αυτα...
Υψος 191, βαρος 77κιλα, αν αυτο σου λεει κατι.
Aπο την αλλη ομως ο Fangio δηλαδη, -και αλλοι διασημοι πιλοτοι της εποχης του, με κοιλιτσες-, που δεν ειχε φυσικη κατασταση, ηταν 'μετριος'?His record of five World Championship titles stood for 45 years, until German driver Michael Schumacher took his sixth title in 2003. Schumacher said, 'Fangio is on a level much higher than I see myself. What he did stands alone and what we have achieved is also unique. I have such respect for what he achieved. You can't take a personality like Fangio and compare him with what has happened today. There is not even the slightest comparison.'
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Manuel_Fangio
Ο Salonen επισης της εποχης GroupB, ειχε μπυροκοιλια , καπνιζε σαν φουγαρο, αλλα με το 205Τ 16 μοιραζε τσαγακια ομως...
Εντεκα νικες και ενα πρωταθλημα, σε μια εποχη που υπηρχαν 'χεραδες' και παιδια 'θαυματα' σαν τον Toivonen,
αλλα και ο Ρερλ, ενας μανιακος με την φυσικη κατασταση...και για χρόνους που αποτελούσαν ένα μόνον μέρος του δίωρου αγώνα που αντιμετώπιζαν οι οδηγοί της Φ1. Μετά δεν χρειάζεται και σύγκριση. Ουδέποτε έχω ακούσει για οδηγό του WRC που χάνει 2 με 3 κιλά σε ένα δίωρο αγώνα (που πρακτικά κάθε μέρα 2 με 2.5 ώρες είναι ο αγώνας) και βέβαια όσο και εντυπωσιακό και να είναι το γλίστρημα οι καταπονήσεις που φτάνουν σε κάποια ασφάλτινα κομμάτια τα 2g δεν συγκρίνονται με τα 5g στιγμιαία και 4g παρατεταμένα σε κάποιες πίστες της Φ1. Οι σημερινοί οδηγοί της Φ1 έχουν αντανακλαστικά και φυσική κατάσταση που θα τη ζήλευαν και πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών. Κάτι αναμενόμενο με τα χρήματα που ξοδεύουν για να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση.
Aυτα πες τα για παραδειγμα στον Kimi Raikonnen, να δουμε ΤΙ θα σου πει , και τι θεωρει πιο δυσκολο, πιο 'αντρικο', πιο κουραστικο.
Btw, τα αντανακλαστικα, δεν ισοδυναμουν με τις μεγιστες υψηλες τιμες των g, αλλα περισσοτερο με την συχνοτητα αυτων, σε συνδυσμο, με την γενικοτερη 'μαχη'/συνεχεις διορθωσεις, σε ολισθηρο, και απροβλεπτο οδοστρωμα, που επικρατει στα Ραλλυ.
Τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτα που παιρνουν/ξοδευουν, ειναι απορροια της εκπληκτικης στρατηγικης marketing του Εκλστοοουν
ολα αυτα τα χρονια, απεναντι στους μεγαλους παγκοσμιους καναλαρχες, σε σχεση με το πιο 'φτωχο' WRC, και οχι τυχον 'ανωτεροτητας' του αθληματος...Τέλος σήμερα τα μονοθέσια είναι στημένα κατά τέτοιο τρόπο που επιδέχονται ελάχιστη ανοχή στο τρόπο γραμμής που μπορούν να ακολουθήσουν με εξαίρεση το Μονακό που λόγω του οδοστρώματος είναι αδύνατο οι αναρτήσεις να έχουν τη σκληρότητα και το στήσιμο που θα είχαν σε μία πίστα. Εκεί λοιπόν όπου για το μονοθέσιο μπορεί να παίξει περισσότερο ρόλο η μηχανική πρόσφυση μπορούμε να δούμε γύρους όπως αυτός του Robert Kubica με τη Renault που προσωπικά ζαλιζόμουν και μόνον που έβλεπα το on-board. Και προσωπικά μου πήγε το σκατό στη κάλτσα και μόνον που το έβλεπα. Κάτι αντίστοιχο είχα νιώσει και πριν χρόνια με τις μάχες του Γκρόνχολμ με τον Λεμπ αλλά αυτά μόνον σε ορισμένα Ράλλυ όπου και οι ταχύτητες ήταν υψηλές. Στην Φ1 ακόμα και στην πιο αργή πίστα (Μονακό) πως να το κάνουμε... είναι τρομακτικό το on-board.
Αν εβλεπες εστω και On-board, ΤΙ εκαναν με τα GroupB, ΠΟΣΟ ξυστά περνουσαν απο τειχους, δεντρα, μαντρες, κτλ , και με τι ταχυτητες, και σε τι γωνιες, σε ολισθηρο, απροβλεπτο και σχεδον ποτε επιπεδο οδοστρωμα, μαλλον θα πηγαινες κατευθειαν στην τουαλετα...
-
-
Γρηγόρη συνεχίζεις να συγκρίνεις τα ασύγκριτα. Αν θες να δούμε πιο άθλημα ήταν το πιο επικίνδυνο δες απλά τους θανάτους στην F1 και στο WRC τις δεκαετίες 60-70-80...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
γιατι ασχημη ειναι;
Κουκλαρα ειναι ειδικα σε γκρι.
Στα ματια μου ναι,δεν μου αρεσε καθολου αλλα γουστα ειναι αυτα.
-
Πατήστε τη μεγέθυνση οπωσδήποτε επάνω αριστερά!
Ferrari F458 Italia