-
Μα για τους κακεντρεχείς έβαλα το 'λογικά πλαίσια'
-
-
Τι κούκλες Θεέ μου;! Μα και τί ήχοι!!! Καλα, η δε επιτάχυνση:
-
-
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ελπίζω στο τέλος του video να είδατε και τί ήταν παρκαρισμένο μπροστά τους... Φύγανε για να μη γίνει κανα μπέρδεμα!
-
Ενα...ενδιαφερον συγκριτικο:
http://carscoop.blogspot.com/2011/03/19 ... i-458.html
(ολα τα λεφτα, φυσικα το flag girl... )
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ελπίζω στο τέλος του video να είδατε και τί ήταν παρκαρισμένο μπροστά τους... Φύγανε για να μη γίνει κανα μπέρδεμα!
Έρχεται η μήνυση!
-
Αυτο εχει ξαναποσταριστει ?
Ferrari 458 Italia twin turbo
http://www.undergroundracing.com/car-ga ... turbo.html
-
-
@SV2
Στο τσακ με προλαβες...
Ωραιο τρυκ ο χρωματικος συνδυασμος με το μαυρο στην οροφη. Παει και στα δυο χρωματα πολυ!
Ειναι τα δυο γνωστα αδελφια να υποθεσω που τις εχουν με Ρουμανικες πινακιδες? -
Τι ακριβώς προσφέρει η απαγόρευση της ενσωμάτωσης ενός βίντεο σε άλλες ιστοσελίδες; Είναι αρκετά εκνευριστικό και πολλές φορές δεν μπαίνω καν στον κόπο να κάνω το δεύτερο κλίκ.
-
Γιατι δεν βλεπω κανεναν τωρα να πεταγεται και να λεει οτι πρεπει να μεταφερθει και σε αλλο τοπικ το βιντεακι λογω ελιγμων κτλ ;
-
Πρέπει να μεταφερθεί και σε άλλο topic το βίντεο λόγω ελιγμών κλπ.
-
Αυτός ο ήχος δεν υπάρχει!!! Αγαπητέ Γρηγόρη, αυτός από μόνος του είναι λόγος να επιλέξεις την 458 σε σχέση με την MP4 12 που λέγαμε και στο άλλο τοπικό...
-
Έτσι!
-
Άλλοι βγαίνουν το ΣΚ να παίξουν με τα τηλεκατευθυνόμενα και άλλοι με ferrari 458... αυτά είναι!!!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Άλλοι βγαίνουν το ΣΚ να παίξουν με τα τηλεκατευθυνόμενα και άλλοι με ferrari 458... αυτά είναι!!!Έλα μωρέ, καλή καρδιά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτός ο ήχος δεν υπάρχει!!! Αγαπητέ Γρηγόρη, **αυτός από μόνος του είναι λόγος να επιλέξεις την 458 σε σχέση με την MP4 12 **που λέγαμε και στο άλλο τοπικό...Αλεξανδρε, σεβομαι και κατανοω το παθος σου . αλλα για εμενα δεν φτανει μονο αυτο...
Σιγουρα ομως ειναι ενα χαρακτηριστικο που εξιταρει ακομα περισσοτερο στην ολη...ηδονιστικη διαδικασια!
(απλα το 'κολημμα' μου ειναι οτι οσο και τελειο οδηγικα, αλλα και απιστευτο ηχο να βγαζει ενα αυτοκινητο, αν δεν το θεωρω εγω τελειο σε εμφανιση δεν με παθιαζει τοσο πολυ)
Η MP4 για τα δικα μου γουστα εχει τις τελειες αναλογιες-σχεδιαση που θα πρεπει να εμφανιζει ενα supercar Της εποχης μας.
Προσθετοντας τα ιδιαιτερα κολακευτικα σχολια, που αποκομισαν καποιοι ψαγμενοι δοκιμαστες (οπως ο Steve καλη ωρα), και εχουμε μια ευχαριστη εκπληξη. Τελος να προσθεσω οτι ο ηχος της σε wot κατασταση, μου θυμισε κατι σε F1 της Lotus
της δεκετιας 70'...
Ferrari F458 Italia