-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάτι έπαθε το ποντίκι και πατούσε μόνο του αλλαγή μεγέθους σε μερικές λέξεις. Δεν το έκανα επίτηδεςΟ κρυφος ποθος ηταν ανδρας ή γυναικα;Ηταν περιεργες εποχες εκεινες!!!
Για διαβασε και το παρακατω που βρηκα στην wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Caligula_% ... referencesIn 2005, a fake trailer for Gore Vidal's Caligula was produced by artist Francesco Vezzoli for an alleged remake as a promotion for Versace's new line of accessories. It was a parody, 'ostensibly [promoting] a film about a mad Roman emperor who sleeps with his sister, executes his critics and presides over a crowd of ambisexual extras dressed only in the occasional accessory.' The trailer features Courtney Love as Caligula, Benicio del Toro as Macro, as well as Helen Mirren (making a guest cameo) as Tiberius. Milla Jovovich and Gerard Butler also appear as Drusilla and Chaerea respectively. Gore Vidal also appears as himself.[14] The trailer screened worldwide, including a showing at New York City's Whitney Museum of American Art's 2006 Whitney Biennial.[15]
Λες;
-
Πάντως το imdb δεν ξέρει τίποτα:
http://www.imdb.com/find?q=caligula&sou ... lla-search
http://www.imdb.com/name/nm2272491/ -
Η οργάνωση Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς - Φράξια μηδενιστών, ανέλεβε την ευθύνη για την επίθεση στην πολυκατοικία της Γιαννάκου.
Σήμα κατατεθέν της οργάνωσης η κατσαρόλα με την βόμβα. Παγκόσμια πρωτοτυπία από τις λίγες η χρήση του μαγειρικού σκεύους γι'αυτό το σκοπό.Πλάκα πλάκα όμως μετά από αυτές τις επιθέσεις, η κυβέρνηση νομίζω θα ανακαλέσει τις εξαγγελίες της για μείωση της φρουράς των σημαντικών προσώπων και των πολιτευτών, καθώς επίσης και την κατάργηση των θωρακισμένων αυτοκινήτων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως είχε πει.
Μάλλον οδεύουμε σε επαύξηση των απασχολούμενων αστυνομικών γι' αυτό το σκοπό ,καθώς και σε νέα παραγγελία θωρακισμένων οχημάτων μεγάλου κυβισμού (και τιμής), αφού τα ΙΜΑ και Insight δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. -
Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=74306&cid=5
'...Η Γαλλία ταρακουνά το κατεστημένο των Φαρμακευτικών Εταιρειών στην Ευρώπη με την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιριών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου 2009, διότι έχει αποκαλυφτεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής, που θέλει νέους πελάτες, που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα κατηγορώντας τις 3 εταιρίες ότι σπέρνουν επίτηδες τον πανικό και πως** σκόπιμα δημιούργησαν τον εν λόγω ιό σε εργαστήρια, καθώς και οι Γαλλικές Αρχές ασκούν δριμύ κατηγορώ ως προς την σκόπιμη απελευθέρωσή του στον αέρα με έναν και μοναδικό σκοπό, το κέρδος**.
Επίσης, εξετάζονται ταυτόχρονα σοβαρές και βάσιμες καταγγελίες από δικηγόρους του United States Department of Justice, καθώς και γιατρών και επιστημονικού προσωπικού του Amercian Medical Association. Η εμπλοκή στην όλη υπόθεση της γρίπης των χοίρων, περιλαμβάνει δίκτυο καναλιών και επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης οι οποίες όπως υποστηρίζεται χορήγησαν ή αλληλο-χορηγήθηκαν με φαρμακευτικές εταιρίες έτσι ώστε να πάρει το θέμα διαστάσεις διεθνούς εμβέλειας......'
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η οργάνωση Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς - Φράξια μηδενιστών, ανέλεβε την ευθύνη για την επίθεση στην πολυκατοικία της Γιαννάκου.
Σήμα κατατεθέν της οργάνωσης η κατσαρόλα με την βόμβα. Παγκόσμια πρωτοτυπία από τις λίγες η χρήση του μαγειρικού σκεύους γι'αυτό το σκοπό.οφφτοπικ,η κατσαρολα χρησιμοποιειται απο πολυ παλια για τοποθετηση βομβας(για ποιο λογο δεν ξερω)σε ολο τον κοσμο
-
Αυτή τη χρήση της κατσαρόλας δεν την ήξερα, και ομολογώ ότι εκπλήσσομαι. Δεν είναι καθολου οφτόπικ, τις οίδεν λέγεται το παρόν νήμα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αυτή τη χρήση της κατσαρόλας δεν την ήξερα, και ομολογώ ότι εκπλήσσομαι. Δεν είναι καθολου οφτόπικ, τις οίδεν λέγεται το παρόν νήμα.Άλλη μια χρήση που έμαθα πριν μερικούς μήνες στην τανία του Ίστγουντ (Ίβο Ζίμα), που την είχαν οι Γιαπωνέζοι στα τούνελ ως...αφοδευτήρα και την μοιράζονταν.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
http://nonews-news.blogspot.com/2009/10 ... _8036.html
μουφα.
1ον που ειναι το τηλ και το email?2ον η ρουσλανα μου (ουκρανια) ειναι ΜΑΚΡΑΝ πιο σεξυ (κρινοντας απο τις pics) και το βασικο προγραμμα κοστιζει 80 ευρω. αντε γεια λοιπον απαισιες ελλεϊνιδες
Προφανώς και είναι μούφα. Είναι δυνατόν σ' αυτές τις τιμές να μην παίρνεις και πρωκτικό;
-
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_2940.html -
Όταν γαζώνουν αστυνομικά τμήματα και καθαρίζουν όποιον να΄ναι...
Κρίμα γιατί για άλλη μια φορά δεν βλέπουμε το νόμισμα και από τις δύο πλευρές. Παρά μόνο από αυτή που θέλουμε... Κρίμα το κορίτσι. Τίποτε άλλο. -
40 χρόνια απ το θάνατο του Τζακ Κέρουακ, συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες.
ένας πραγματικός drifter, που μαζί με τους Μπάροουζ και Γκίνζμπεργκ, άφησαν το σημάδι τους στη σύγχρονη αμερικάνικη πεζογραφία.
Η πρώτη μου επαφή με δαύτους ήταν με το on the road, καλοκαίρι δευτέρας προς τρίτη γυμνασίου και στη συνέχεια μέσα σε λίγες βδομάδες είχα ξεψαχνίσει όλη σχεδόν την beat λογοτεχνία...
Στα μάτια μου τότε το on the road αλλά και τα υπόλοιπα βιβλία, φάνταζαν μυθικά και για να είμαι ειλικρινής δεν τολμάω να τα ξανακουμπήσω, θέλω να μείνουν όπως τα έβλεπα τότεΣε αυτά άλλωστε οφείλω το δεύτερο συνθετικό του nickname και την τρέλα της περιπλάνησης
Θυμάμαι πάντως πόσο ακραίο ήταν το Јunky Είχα πάει στη δανειστική για να το επιστρέψω, και πετυχαίνω μια φίλη μου, πρώτη γυμνασίου αυτή τότε και πιάσαμε την κουβέντα. Μου έλεγε λοιπόν, ψάχνω για βιβλία που να μιλάν για τα προβλήματα των νέων, οποτε της λέω εδώ σ έχω, διάβασε αυτό, εμπειρίες ενός ναρκωμανή και αν πάρεις ποτέ ναρκωτικά τα λέμε . Το πάει λοιπόν στην υπεύθυνη, η κυρία Μαρία καλή της ώρα, και της λέει, τί θα το κάνεις αυτό το βιβλίο Λαμπρινή? ε μου πε ο Παναγιώτης ότι μιλάει για ναρκωτικά κλπ κλπ. οπότε της λέει, κάθεσαι κι ακούς τον πυροβολημένο αυτό δεν είναι για σένα παιδάκι μου
(ήμουν κι εγώ κάφρος, η συγκεκριμένη κοπελίτσα άμα διάβαζε 5 σελίδες απ τον ψυχοπαθή, θα έφευγε απ το μπαλκόνι ) -
O Μπιλ Γκέιτς πραγματοποίησε πρόσφατα ομιλία σε ένα Λύκειο των ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων παρέθεσε 11 κανόνες που κατά τη γνώμη του οι μαθητές δεν έμαθαν ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουν στα σχολεία τους. Τόνισε, μάλιστα, ότι η διδασκαλία που γίνεται στα παιδιά είναι τελείως τυπική και 'των βιβλίων' και δεν τους δίνει καμία αληθινή εικόνα για την πραγματική ζωή, στρώνοντας έτσι το δρόμο προς την αποτυχία.
Κανόνας 1: Η ζωή δεν είναι δίκαιη - πάρτε το χαμπάρι!
Κανόνας 2 : Ο κόσμος δε θα σας λυπηθεί ούτε νοιάζεται αν έχετε ή όχι αρκετή αυτοεκτίμηση. O κόσμος περιμένει να πετύχετε κάτι ΠΡΙΝ να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας.
Κανόνας 3 : ΔΕΝ πρόκειται να βγάζετε 80.000 δολ. το χρόνο με το που θα βγείτε από το Πανεπιστήμιο. Δεν πρόκειται να γίνετε Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ούτε να αποκτήσετε αυτοκίνητο με τηλέφωνο, αν δεν τα ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ και τα δύο.
Κανόνας 4 : Αν νομίζετε ότι ο καθηγητής σας είναι σκληρός, περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε αφεντικό.
Κανόνας 5 : Δε θίγεται η αξιοπρέπειά σας αν χρειαστεί να δουλέψετε με τα χέρια σας. Οι παππούδες σας είχαν άλλη λέξη για τη δουλειά στο εργοστάσιο: την αποκαλούσαν 'ευκαιρία'.
Κανόνας 6: Αν τα θαλασσώσετε, μην γκρινιάζετε για τα λάθη σας, αλλά μάθετε από αυτά.
Κανόνας 7: Πριν γεννηθείτε οι γονείς σας δεν ήταν τόσο βαρετοί όσο σας φαίνονται τώρα. Αυτό το έπαθαν από το να πληρώνουν τους λογαριασμούς σας, να καθαρίζουν τα ρούχα σας και να σας ακούνε να λέτε πόσο έξυπνοι και σπουδαίοι είστε. Πριν τρέξετε λοιπόν να σώσετε το δάσος του Αμαζονίου από τα παράσιτα της γενιάς των γονιών σας, καθαρίστε πρώτα την ντουλάπα του δωματίου σας.
Κανόνας 8: Στο σχολείο οι νικητές δε διαφέρουν από τους ηττημένους, ΟΧΙ όμως και στη ζωή. Σε κάποια σχολεία δεν αποτυγχάνει κανείς - μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά και ξανά μέχρι να γράψετε τη σωστή απάντηση. Αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματική ζωή.
Κανόνας 9: H αληθινή ζωή δε χωρίζεται σε τρίμηνα. Τα καλοκαίρια δεν κάθεστε και πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα ενδιαφερθούν να σας βοηθήσουν να ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε τις ελεύθερες ώρες σας.
Κανόνας 10: H τηλεόραση ΔΕΝ είναι η αληθινή ζωή. Στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι σηκώνονται από τις καφετέριες και πάνε στις δουλειές τους.
Κανόνας 11: Να είστε καλοί με τους... φύτουλες. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε να δουλεύετε για αυτούς...
-
Τόση καλβινίαση ούτε κι εδώ
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
O Μπιλ Γκέιτς πραγματοποίησε πρόσφατα ομιλία σε ένα Λύκειο των ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων παρέθεσε 11 κανόνες που κατά τη γνώμη του οι μαθητές δεν έμαθαν ούτε πρόκειται ποτέ να μάθουν στα σχολεία τους. Τόνισε, μάλιστα, ότι η διδασκαλία που γίνεται στα παιδιά είναι τελείως τυπική και 'των βιβλίων' και δεν τους δίνει καμία αληθινή εικόνα για την πραγματική ζωή, στρώνοντας έτσι το δρόμο προς την αποτυχία.Κανόνας 1: Η ζωή δεν είναι δίκαιη - πάρτε το χαμπάρι!
Κανόνας 2 : Ο κόσμος δε θα σας λυπηθεί ούτε νοιάζεται αν έχετε ή όχι αρκετή αυτοεκτίμηση. O κόσμος περιμένει να πετύχετε κάτι ΠΡΙΝ να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας.
Κανόνας 3 : ΔΕΝ πρόκειται να βγάζετε 80.000 δολ. το χρόνο με το που θα βγείτε από το Πανεπιστήμιο. Δεν πρόκειται να γίνετε Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ούτε να αποκτήσετε αυτοκίνητο με τηλέφωνο, αν δεν τα ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ και τα δύο.
Κανόνας 4 : Αν νομίζετε ότι ο καθηγητής σας είναι σκληρός, περιμένετε μέχρι να αποκτήσετε αφεντικό.
Κανόνας 5 : Δε θίγεται η αξιοπρέπειά σας αν χρειαστεί να δουλέψετε με τα χέρια σας. Οι παππούδες σας είχαν άλλη λέξη για τη δουλειά στο εργοστάσιο: την αποκαλούσαν 'ευκαιρία'.
Κανόνας 6: Αν τα θαλασσώσετε, μην γκρινιάζετε για τα λάθη σας, αλλά μάθετε από αυτά.
Κανόνας 7: Πριν γεννηθείτε οι γονείς σας δεν ήταν τόσο βαρετοί όσο σας φαίνονται τώρα. Αυτό το έπαθαν από το να πληρώνουν τους λογαριασμούς σας, να καθαρίζουν τα ρούχα σας και να σας ακούνε να λέτε πόσο έξυπνοι και σπουδαίοι είστε. Πριν τρέξετε λοιπόν να σώσετε το δάσος του Αμαζονίου από τα παράσιτα της γενιάς των γονιών σας, καθαρίστε πρώτα την ντουλάπα του δωματίου σας.
Κανόνας 8: Στο σχολείο οι νικητές δε διαφέρουν από τους ηττημένους, ΟΧΙ όμως και στη ζωή. Σε κάποια σχολεία δεν αποτυγχάνει κανείς - μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά και ξανά μέχρι να γράψετε τη σωστή απάντηση. Αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματική ζωή.
Κανόνας 9: H αληθινή ζωή δε χωρίζεται σε τρίμηνα. Τα καλοκαίρια δεν κάθεστε και πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα ενδιαφερθούν να σας βοηθήσουν να ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε τις ελεύθερες ώρες σας.
Κανόνας 10: H τηλεόραση ΔΕΝ είναι η αληθινή ζωή. Στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι σηκώνονται από τις καφετέριες και πάνε στις δουλειές τους.
Κανόνας 11: Να είστε καλοί με τους... φύτουλες. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε να δουλεύετε για αυτούς...
Aν και λεει αληθειες το οτι αποδίδεται στον Μπιλ Γκειτς ειναι μυθος συμφωνα με το http://urbanlegends.about.com/library/b ... speech.htm
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Επίθεση «αντιεξουσιαστών» δέχθηκε η Σώτη Τριανταφύλλου
Στόχος νεαρών που δήλωσαν «αντιεξουσιαστές» έγινε το βράδυ της Δευτέρας η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «Ο χρόνος πάλι», στον πολυχώρο «Φλοράλ» στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με τα Νέα, μία ομάδα επτά νεαρών εισέβαλε στην αίθουσα και πέταξε αυγά εναντίον της. Οι νεαροί ζήτησαν από τη συγγραφέα να αποχωρήσει, απαιτώντας μάλιστα να παρουσιάζει στο εξής τα βιβλία της στο Κολωνάκι.
«Ορισμένοι αισθάνονται κατατρεγμένοι, εγώ δεν είμαι. Η ενέργεια δείχνει το κοινωνικό μίσος που θεωρείται επαναστατικό, ενώ είναι συντηρητικό. Όλη η ενέργεια, ακόμα και η συμπεριφορά τους, δείχνει φονταμενταλιστική νοοτροπία. Δεν είναι τα αυγά αυτά καθαυτά, που είναι μία παλιά ιστορία, που συνήθως χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο διαδηλώσεων. Εδώ αισθάνθηκα ότι μου επιτέθηκαν θέλοντας να με πλήξουν ως άνθρωπο» δήλωσε στα Νέα η κ. Τριανταφύλλου.
Όπως είπε, έχει δεχτεί και παλιότερα απειλές. Συγκεκριμένα, την έχουν απειλήσει με μαχαίρι έξω από το σπίτι της, ενώ τής έχουν διαμηνύσει πως «θα την πάθω σαν την Κούνεβα, αλλά από αριστερά».
«Εγώ τα έχω συνηθίσει όλα αυτά -και ίσως οι άνθρωποι αυτοί σε δύο χρόνια να πιστεύουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.
Πάντως, η εισβολή των νεαρών στο «Φλοράλ» δεν διέκοψε την εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε κανονικά με την ομιλία της συγγραφέως, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους πολίτες που είχαν πάει στον πολυχώρο για την παρουσίαση του βιβλίου.
Ποιος γκετοποιεί τα Εξάρχεια;
-
Ποιά είναι η Σώτη Τριανταφύλλου?
-
Ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
http://www.in.gr/book/htm/sotitext.htm -
Ο,τι να ναι.
Εντελώς όμως
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]