-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σχετικά καλή η επιλογή των χρωμάτων -
Σχετικά καλή η επιλογή των χρωμάτων
'Εκτιμώ ότι ένα bold για τα γραπτά του manosk θα έστρωνε ακόμα καλύτερα', από το βιβλίο 'Τάδε έφη ο TRAVELLER'
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε λίγο θα μας πουν κάποιοι πως ήταν λάθος και όταν πριν 1-2 χρόνια στο Everest στη Λ.Κηφισίας στο Μαρούσι τράβηξε πιστόλι αστυνομικός και φύτεψε σφαίρα στο κεφάλι του ληστή.ψαξτο...ειχε πολυ χαβαλε και τοτε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σε λίγο θα μας πουν κάποιοι πως ήταν λάθος και όταν πριν 1-2 χρόνια στο Everest στη Λ.Κηφισίας στο Μαρούσι τράβηξε πιστόλι αστυνομικός και φύτεψε σφαίρα στο κεφάλι του ληστή.
ψαξτο...ειχε πολυ χαβαλε και τοτε...
Το θυμάμαι. Γιατί νομίζεις πως το έγραψα;
-
Ναι σύντροφε. Είμαστε αριστεροί και πρέπει να φαίνεται στην ούγια.
Τώρα, το ότι φερόμαστε σαν καραδεξιοί σε ό,τι κι αν κάνουμε... Γι' αυτό εξάλλου η εξωκοινοβουλευτική αριστερά έχει μείνει εξωκοινοβουλευτική. Γιατί μιλάει πολύ και στα λόγια μένει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι σύντροφε. Είμαστε αριστεροί και πρέπει να φαίνεται στην ούγια.
Τώρα, το ότι φερόμαστε σαν καραδεξιοί σε ό,τι κι αν κάνουμε... Γι' αυτό εξάλλου η εξωκοινοβουλευτική αριστερά έχει μείνει εξωκοινοβουλευτική. Γιατί μιλάει πολύ και στα λόγια μένει.Φτιάξε με, πες κι άλλα, ξεφτίλησέ με
Θέλω όμως παραδείγματα, μην το αφήσεις ξεκρέμαστο, πες για τα γκατζετάκια μου, πέστα όλα
-
Κοίταξε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση σε όσους έχουν κρίση προσωπικότητας. Δεν είμαι ψυχολόγος κι άλλωστε έχω τα δικά μου προβλήματα για να ακούω και των άλλων.
Αν έχετε τύψεις που καταναλώνετε και ζείτε σαν τσιράκια του ουουου666 καπιταλισμού, λαδώνετε τα γρανάζια του συστήματος που μισείτε , μπορείτε ή να βρείτε πνευματικό να σας εξομολογήσει ή να πνίξετε στο τσίβας τον καημό σας.
Επαναλαμβάνω: δεν μπορώ να σας βοηθήσω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν έχετε τύψεις που καταναλώνετε και ζείτε σαν τσιράκια του ουουου666 καπιταλισμού
Φωτογραφιζεις τον κουτσαν εδω
-
Μη φας...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίταξε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση σε όσους έχουν κρίση προσωπικότητας. Δεν είμαι ψυχολόγος κι άλλωστε έχω τα δικά μου προβλήματα για να ακούω και των άλλων.Με 19161 posts θες να κάνεις και ψυχανάλυση σε άλλους ?
Έλα μωρέ υπερβολικέ, σιγά που έχεις προβλήματα εσύ, εγώ εκτιμώ ότι πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική η ζωή σου, βάλε ένα χεράκι κι εσύ να βοηθήσεις να βγούμε κι εμείς απ'τη καθημερινότητά μας...Όλοι αυτό συζητάμε : 'Ρε παιδιά τι ωραία θα ήταν να μας μαζέψει ο manosk να μας τραβήξει μερικές seances ψυχανάλυσης ξεγυρισμένες να δούμε το φως μας.'
Κι εγώ με φτηνά υποκατάστατα βραδιών απαγγελίας manosk προσπαθώ να καλύψω το κενό της διδασκαλίας σου, μάταια όμως
Βρες λίγο χρόνο και για μας, εν ανάγκη μείωσε λίγο την παραγωγικότητά σου...Μην τρομάζεις, εντελώς προσωρινά, ίσα να μας βοηθήσεις και μετά το κεφάλι μέσα και βουρ πίσω στη δουλειά. -
Εγω παντως εχω πολλα ποστς επειδη δεν εχω φιλους και γκομενα.
-
[Μυαλό ενός εν-δυνάμει κλέφτη-διάνοια φάση haniball]
Πάντως βλέπω ότι όλο και περισσότερα κοροϊδα υπάρχουν..Χμμμ..Γιατί να μην κλέψω καμια τράπεζα πχ; Νομικά είμαι παράνομος αλλά θα'χω ένα τσούρμο μαλακες να με υποστηρίξουν, θα το γυρίσουν στα πολιτικά για να διαφημίσουν και να επιβεβαιώσουν στους εαυτους τους τις ιδεολογίες τους, τα μμε θα αρχίσουν επίσης να λένε για το αχρηστό κράτος, στο τέλος μπορεί να βγώ και αθώος. Έτσι θα την κάνω για καραϊβική και άσε τα άλλα τα κοροϊδα στην μιζέρια τους και στην αυταπάτη ότι έκαναν κάτι. Σίγουρα πάντως με' καναν πλούσιο
[/Μυαλό ενός εν-δυνάμει κλέφτη-διάνοια φάση haniball]
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
[Μυαλό ενός εν-δυνάμει κλέφτη-διάνοια φάση haniball]Πάντως βλέπω ότι όλο και περισσότερα κοροϊδα υπάρχουν..Χμμμ..Γιατί να μην κλέψω καμια τράπεζα πχ; Νομικά είμαι παράνομος αλλά θα'χω ένα τσούρμο μαλακες να με υποστηρίξουν, θα το γυρίσουν στα πολιτικά για να διαφημίσουν και να επιβεβαιώσουν στους εαυτους τους τις ιδεολογίες τους, τα μμε θα αρχίσουν επίσης να λένε για το αχρηστό κράτος, στο τέλος μπορεί να βγώ και αθώος. Έτσι θα την κάνω για καραϊβική και άσε τα άλλα τα κοροϊδα στην μιζέρια τους και στην αυταπάτη ότι έκαναν κάτι. Σίγουρα πάντως με' καναν πλούσιο
[/Μυαλό ενός εν-δυνάμει κλέφτη-διάνοια φάση haniball]
Ε ναι, γιατί άλλωστε η ληστεία τραπεζών είναι ένα έγκλημα με χαρακτηριστική ηθική [ ] απαξία στην ιστορία
Και για το ληστή, βασικά, αυτό είναι το πρόβλημα. Τι θα πούνε τα ΜΜΕ και το τσούρμο από μαλάκες στα fora Θα τον υποστηρίξουν; Δεν θα τον υποστηρίξουν; Από εκεί κρίνονται όλα.
Ε ναι βέβαια. Ο κεντρικός προβληματισμός του εν δυνάμει κλέφτη δεν είναι απλώς και μόνο αν θα τον πιάσουν και τι έχει να χάσει, είναι αν θα βρει κορόιδα που δεν θα τον κράξουν
Και μια ερώτηση. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο είναι 'κορόιδα' τα 'άλλα' που μένουν 'στην μιζέρια τους' σε σχέση με τον κλέφτη που γλύτωσε, είναι στο γεγονός ότι δεν λήστεψαν κι αυτά από μια τράπεζα να πλουτίσουν. Γιατί άλλα γεγονότα δεν διαφέρουν.
Αν λοιπόν υπονοείς ότι το 'σωστό' θα ήταν να ληστέψουμε από μια τράπεζα και να γλυτώσουμε, τότε η αλήθεια είναι ότι δεν θα επιχειρηματολογούσα εναντίον σου
Αλλά κάτι μου λέει πως δεν εννοείς αυτό ακριβώς, οπότε η ερώτηση είναι : Τί ακριβώς έπαθαν 'τα άλλα' και έγιναν κορόιδα;
Μετακυλήθηκε το κόστος της ασφάλισης των χρημάτων στον καταθέτη και τον 'έβαλε μέσα'; Εδώ έχουμε φτάσει να συζητάμε κατά πόσον είναι ασφαλές να βάζεις τα χρήματά σου σε τράπεζα
Ή μήπως στα αίτια της κρίσης μπορούμε να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα των ληστειών, 'πιάστε τους ληστές να γλυτώσουμε από την κρίση'-φάση [Όχι τπτ άλλο, αλλά με καπιταλιστικά κριτήρια οι ληστές τραπεζών τα ρίχνουν τα λεφτά στην αγορά Είναι ηδονιστές άνθρωποι, καταναλώνουν, όχι σα τους μαλάκες τους αστούς που τα βάζουν σε μια τράπεζα 'να εξασφαλίσουν το μέλλον τους' ]
.
.
.
.
Πάντως, αντιμετωπίζοντας την κρίση ως 'τιμή' ενός χαοτικού συστήματος εξισώσεων -και όχι αδίκως-, σίγουρα θα μπορούσες να υποστηρίξεις τον παράγοντα των ληστειών -
Καλές οι αναλύσεις!
...Μόνο που την απάντηση την είχε έτοιμη ο Αυτιάς: στείλτε SMS. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κοίταξε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση σε όσους έχουν κρίση προσωπικότητας. Δεν είμαι ψυχολόγος κι άλλωστε έχω τα δικά μου προβλήματα για να ακούω και των άλλων.
Με 19161 posts θες να κάνεις και ψυχανάλυση σε άλλους ?
Έλα μωρέ υπερβολικέ, σιγά που έχεις προβλήματα εσύ, εγώ εκτιμώ ότι πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική η ζωή σου, βάλε ένα χεράκι κι εσύ να βοηθήσεις να βγούμε κι εμείς απ'τη καθημερινότητά μας...Όλοι αυτό συζητάμε : 'Ρε παιδιά τι ωραία θα ήταν να μας μαζέψει ο manosk να μας τραβήξει μερικές seances ψυχανάλυσης ξεγυρισμένες να δούμε το φως μας.'
Κι εγώ με φτηνά υποκατάστατα βραδιών απαγγελίας manosk προσπαθώ να καλύψω το κενό της διδασκαλίας σου, μάταια όμως
Βρες λίγο χρόνο και για μας, εν ανάγκη μείωσε λίγο την παραγωγικότητά σου...Μην τρομάζεις, εντελώς προσωρινά, ίσα να μας βοηθήσεις και μετά το κεφάλι μέσα και βουρ πίσω στη δουλειά.Εντάξει, πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Ίσως στις περίφημες seances σου βρίσκεις τρόπο να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Ξέρεις τώρα... Να μαζεύεις μερικούς φωτισμένους νέους (και μεγαλύτερους) σαν του λόγου σου, με παρόμοια προβλήματα ταυτότητας και να φωνάζετε ο ένας μετά τον άλλο 'Με λένε Τάδε και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ'.Ειλικρινά, η εσωτερική σύγκρουση του ανθρώπου που κηρύσσει ότι το Χ πράγμα είναι καλό, το Ψ κακό, αλλά κάνει το Χ αδιαλείπτως θυμίζει καθ' έξιν εγκληματία :
'Δεν θέλω να το κάνω βρε παιδιά, αλήθεια το λέω... Αλλά να... όταν βλέπω τα προϊόντα των καταραμένων, γυαλιστερά, σε ωραίες βιτρίνες και καλοφτιαγμένες σελίδες eshop, ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν' ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ! Κατάρα στους καπιτάλες, κατάρα στο σύστημα ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ;;;; Η ΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΑΑΑΑααααααααα!!!! 'Μεταξύ μας τώρα και χωρίς (ελπίζω) παρεξήγηση: είσαι ολίγον όργιο, αλλά δεν πειράζει.
Κι επειδή κάτι γράφεις για αποδοτικότητα, αφού το ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να είναι πλήρως αποδοτικός όταν παράγει πνευματική εργασία, που δεν τη δίνει με το μέτρο ή με το κιλό ή με το κομμάτι. Και, κάνοντας τη δική μου αυτοκριτική, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Εχω καταργήσει εδώ και χρόνια κάθε άλλο φόρουμ που έγραφα παλιότερα, δεν διαβάζω μπλογκ, δεν βρίσκομαι στο facebook, δεν ανοίγω MSN... Κι εσείς λοιπόν ΕΙΣΤΕ ΠΡΕΖΑ!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
............. Και, κάνοντας τη δική μου αυτοκριτική, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. Εχω καταργήσει εδώ και χρόνια κάθε άλλο φόρουμ που έγραφα παλιότερα, δεν διαβάζω μπλογκ, δεν βρίσκομαι στο facebook, δεν ανοίγω MSN... Κι εσείς λοιπόν ΕΙΣΤΕ ΠΡΕΖΑ!!!Καλά, σε αυτό δεν είσαι ο μόνος, Μάνο!
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι μερικοί πρέπει να βγουν για έναν καφέ μεταξύ τους, μπας και αποκτήσουν λίγο αλληλοσεβασμό. Προσωπικά, μου 'χει σπάσει τα νεύρα το στυλάκι 'και καλά κάνω πλάκα αλλά στην πραγματικότητα σε βρίζω', το οποίο απαντάται σε πολλά θέματα του αντιλόγου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι μερικοί πρέπει να βγουν για έναν καφέ μεταξύ τους, μπας και αποκτήσουν λίγο αλληλοσεβασμό. Προσωπικά, μου 'χει σπάσει τα νεύρα το στυλάκι 'και καλά κάνω πλάκα αλλά στην πραγματικότητα σε βρίζω', το οποίο απαντάται σε πολλά θέματα του αντιλόγου.Εγώ πάλι νομίζω ότι αλληλοσεβασμός δεν μπορεί να αποκτηθεί με καφέ, θα ήταν θλιβερό άλλωστε...Το έχω ξαναγράψει : δεν έχω a priori σεβασμό για κανένα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να σέβομαι κάποιον που λέει συστηματικά παπάρες...Ο 'σεβασμός' μου εξαντλείται στο να έχει μια ισότιμη θέση γύρω μου και να μπορεί να λέει ανενόχλητος τις παπάρες του αλλά τίποτα παραπάνω...Δεν πιστεύω να θες να τον αντιμετωπίζω προσωπικά όπως κάθε άλλο άνθρωπο που δε λέει χαζομάρες, δηλ. αυτό είναι υποκρισία του κερατά...Πως περιμένεις έναν ηλίθιο να τον αντιμετωπίσω στη ζωή μου, σαν έξυπνο ? έναν άχρηστο, σαν χρήσιμο ? έναν άσχημο, σαν όμορφο ? ....Εννοείται ότι δεν περιμένω τίποτα από κανένα και για τη φάτσα μου.
Και a propos αυτό που σου τη σπάει είναι απόρροια μιας υποκριτικής στάσης 'να είμαστε ευπρεπείς', που φυσικά οφείλεται και στους moderators..Προτιμάς να σταματήσουμε τις πλακίτσες μαχαίρι και να λέμε τη γνώμη μας για το γραπτό που έχουμε ενώπιόν μας, ξερά και ασάλιωτα ? 100% μαζί σου, το θέλεις ? Σε ό,τι με αφορά σε διαβεβαιώ ότι δεν θα σε 'καλέσω' ποτέ γιατί προσβλήθηκα ή ενοχλήθηκα...
Πρέπει να αποφασίσεις τι προτιμάς. Πάντως εκτίμηση με το ζόρι δεν υπάρχει, αυτό που μπορείς να δεις είναι αυτό που βλέπεις γύρω σου στη ζωή σου : χαμόγελο και χειραψίες από ανθρώπους 'τύπου Καλοχαιρέτα' τη στιγμή που που ο ένας θεωρεί τον άλλο αμοιβάδα... -
Περίεργο που χρησιμοποιήθηκε η λέξη 'υποκρισία'.
Να προσθέσω το εξής ηλίθιο συμπέρασμα:
άνθρωπος που έχει ευθαρσώς χαρακτηρίσει το 95% των άλλων ως ηλίθιους και ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν μπορεί να σεβαστεί τους 'ηλίθιους', παρά μόνο να τους ειρωνευτεί και να τους χλευάσει επειδή δεν συμφωνούν με τον ίδιο και επιμένουν στις απόψεις τους, ίιιιιισως έχει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα με τους άλλους και με τη συμπεριφορά του. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ε ναι, γιατί άλλωστε η ληστεία τραπεζών είναι ένα έγκλημα με χαρακτηριστική ηθική [ ] απαξία στην ιστορίαΣτέκομαι στο θέμα ηθική και απλά αναφέρω ότι είναι 100% 'ατομικιστικά προσδιοριζόμενη'. Έτσι για τον καθένα υπάρχει διαφεριτικό ηθικό-ανήθικο και λάθος-σωστό συνήθως βέβαια επηρεάζεται απο την κοινωνία είτε γιατί τον νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι ή γιατί μπορεί να σκέφτεται τα domino effects στο κοινωνικό σύνολο απο κάποια ενέργειά του. Όχι ότι θα 'στεναχωρηθώ' που κλέψαν μια τράπεζα αλλά ας μην μειώνουμε την προσφορά τους στο καπιταλιστικό μας σύστημα.
Και για το ληστή, βασικά, αυτό είναι το πρόβλημα. Τι θα πούνε τα ΜΜΕ και το τσούρμο από μαλάκες στα fora Θα τον υποστηρίξουν; Δεν θα τον υποστηρίξουν; Από εκεί κρίνονται όλα
Ε ναι βέβαια. Ο κεντρικός προβληματισμός του εν δυνάμει κλέφτη δεν είναι απλώς και μόνο αν θα τον πιάσουν και τι έχει να χάσει, είναι αν θα βρει κορόιδα που δεν θα τον κράξουν
Μα και βέβαια τον νοιάζει τι θα πουν τα μμε και τα κορόιδα. Αν η κοινωνία είναι σε μια φάση παράνοιας, η κυβέρνηση υπόδουλη των ψήφων, τότε αυτά τα δύο είναι πολύ δύνατα όπλα.
Και μια ερώτηση. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο είναι 'κορόιδα' τα 'άλλα' που μένουν 'στην μιζέρια τους' σε σχέση με τον κλέφτη που γλύτωσε, είναι στο γεγονός ότι δεν λήστεψαν κι αυτά από μια τράπεζα να πλουτίσουν. Γιατί άλλα γεγονότα δεν διαφέρουν.
Αν λοιπόν υπονοείς ότι το 'σωστό' θα ήταν να ληστέψουμε από μια τράπεζα και να γλυτώσουμε, τότε η αλήθεια είναι ότι δεν θα επιχειρηματολογούσα εναντίον σου
Αλλά κάτι μου λέει πως δεν εννοείς αυτό ακριβώς, οπότε η ερώτηση είναι : Τί ακριβώς έπαθαν 'τα άλλα' και έγιναν κορόιδα;
Μετακυλήθηκε το κόστος της ασφάλισης των χρημάτων στον καταθέτη και τον 'έβαλε μέσα'; Εδώ έχουμε φτάσει να συζητάμε κατά πόσον είναι ασφαλές να βάζεις τα χρήματά σου σε τράπεζα
Ή μήπως στα αίτια της κρίσης μπορούμε να συνυπολογίσουμε τον παράγοντα των ληστειών, 'πιάστε τους ληστές να γλυτώσουμε από την κρίση'-φάση [Όχι τπτ άλλο, αλλά με καπιταλιστικά κριτήρια οι ληστές τραπεζών τα ρίχνουν τα λεφτά στην αγορά Είναι ηδονιστές άνθρωποι, καταναλώνουν, όχι σα τους μαλάκες τους αστούς που τα βάζουν σε μια τράπεζα 'να εξασφαλίσουν το μέλλον τους' ]Το κορόιδα είναι κορόιδα στην λογική αυτού του φανταστικού κλέφτη. Ακούνε ότι κάποιος λήστεψε κάτι και χωρίς δεύτερη σκέψη βρήκαν την απάντηση: 'φταίει το σύστημα'. Έτσι ο κλέφτης μας θα βρει πάτημα να εκμεταλευτεί την αφέλειά τους και την μανία τους να ανταγωνίζονται τους άλλους με διαφορετικά πιστεύω.
Πάντως, αντιμετωπίζοντας την κρίση ως 'τιμή' ενός χαοτικού συστήματος εξισώσεων -και όχι αδίκως-, σίγουρα θα μπορούσες να υποστηρίξεις τον παράγοντα των ληστειών
Μα ληστείες γίνονται κάθε μέρα και ούτε ποτέ προκειται να σταματήσουν να γίνονται. Το θεμα είναι ο όγκος αυτών και πόσο μπορούμε να τις μειώσουμε
---------