-
-
-
Δεν με εκπλησει αυτή η συμπεριφορά.
Χάριν της άνεσης το έκαναν πλαδαρο και ασταθες. Το ότι δεν τουμπαρε θα μπορούσε να είναι λόγω σωστής αντίδρασης του οδηγού.
Από εκεί και πέρα άσφαλτος και λάστιχα χωρίς να έχω γνώση πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό το 'ανισορροπο' αποτέλεσμα.
Συγκριτικά το Captur πρέπει να είναι καλύτερο γιατί είναι λίγο πιο σφιχτο σε στήσιμο. -
Παιδες καλησπερα και παλι, εχει καποιος εμπειρια με το juke facelift 1,2 ? Η εκδοση tekna κοστιζει 16,900 συμπεριλαμβανομενου και της μεταλλικης μπογιας, και παει στις 18,000 με ηλιοροφη + 18'' ζαντες.
-
Θα σου πρότεινα να μην βάλεις 18άρες ζάντες
-
Ανδρεα, λογω της ανεσης το λες ? Επηρεαζει τοσο ?
-
Νομίζω είναι υπερβολικές για αυτόν τον κινητήρα.
Με 17άρες που έχει η teckna θα κινείται καλύτερα.
Πάντως το αμάξι μ' αρέσει πολύ -
Σε ευχαριστω πολυ
-
Ξέρω, ότι θα τρελάνω κόσμο.
Ξέρω επίσης ότι αναμένεται καινούριο μοντέλο.Αλλά για πείτε.
Nissan Juke 1.6 ACCENTA καινούριο σε τιμή χώμα αξίζει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; -
Ατμοσφαιρικο;;;
Γενικα τρελαινεις κοσμο εσυ
-
Στην εργασία σου τρως ξύλο. Αίσθημα δεν παίζει. Στην πολυκατοικία βιώνεις bullying. Έχεις δύο αυτοκίνητα για να παρκάρεις πάνω σε πεζοδρόμια σε ελεεινά στενά. Και παρ'όλα αυτά, σκοτίζεσαι πώς θα αλλάξεις το Fabia με Juke ή Duster.
Πρότασή μου: παραίτηση από τη δουλειά. Πώληση του διαμερίσματος. Πώληση των δύο αυτοκινήτων. Μετακομίζεις μόνιμα στο νησί, σου αρκεί το μηχανάκι. Όλη τη μέρα ψάρεμα, με τα χρήματα που θα βγάλεις από τις πωλήσεις, θα κάνεις ζωή χαρισάμενη. Βρίσκεις και μια ντόπια κι είσαι πασάς. Έχουν ξεμείνει από αρσενικά και κάνουν κρα. Και μετά αγοράζεις κι ένα Juke με τα χρήματα του πεθερού.
-
Ναι. Ατμοσφαιρικό.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά για πείτε.
Nissan Juke 1.6 ACCENTA καινούριο σε τιμή χώμα αξίζει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ναι μόνο αν το 'παντρευτείς'. Το αγοράζεις και το κρατάς ως τα γεράματα...του!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ξέρω, ότι θα τρελάνω κόσμο.
Ξέρω επίσης ότι αναμένεται καινούριο μοντέλο.Αλλά για πείτε.
Nissan Juke 1.6 ACCENTA καινούριο σε τιμή χώμα αξίζει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Όχι γιατί είναι τόσο άσχημο που ούτε χάρισμα!! Δεν πρέπει να κυκλοφορεί πιο άσχημο αυτοκίνητο από το Juke αυτή τη στιγμή...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά για πείτε.
Nissan Juke 1.6 ACCENTA καινούριο σε τιμή χώμα αξίζει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ναι μόνο αν το 'παντρευτείς'. Το αγοράζεις και το κρατάς ως τα γεράματα...του!
Εντάξει δεν φημίζομαι ότι κάνω μακροχρόνιους 'γάμους' με αυτοκίνητα.
Πέρα από την πλάκα μήπως το έχεις οδηγήσει; Θα ήθελα να ξέρω τα κουσούρια του.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Στην εργασία σου τρως ξύλο. Αίσθημα δεν παίζει. Στην πολυκατοικία βιώνεις bullying. Έχεις δύο αυτοκίνητα για να παρκάρεις πάνω σε πεζοδρόμια σε ελεεινά στενά. Και παρ'όλα αυτά, σκοτίζεσαι πώς θα αλλάξεις το Fabia με Juke ή Duster.Πρότασή μου: παραίτηση από τη δουλειά. Πώληση του διαμερίσματος. Πώληση των δύο αυτοκινήτων. Μετακομίζεις μόνιμα στο νησί, σου αρκεί το μηχανάκι. Όλη τη μέρα ψάρεμα, με τα χρήματα που θα βγάλεις από τις πωλήσεις, θα κάνεις ζωή χαρισάμενη. Βρίσκεις και μια ντόπια κι είσαι πασάς. Έχουν ξεμείνει από αρσενικά και κάνουν κρα. Και μετά αγοράζεις κι ένα Juke με τα χρήματα του πεθερού.
Αυτή την τοποθέτηση δεν την είχα δει!
Εσύ έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Πάρα πολλά!...
-
Σωστά, το Ecosport σκέφτεσαι, όχι το Duster
-
Ας μείνουμε στο Juke που αφορά και το θέμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πέρα από την πλάκα μήπως το έχεις οδηγήσει; Θα ήθελα να ξέρω τα κουσούρια του.
Δεν το έχω οδηγήσει (δεν μπορώ!), αλλά θυμάμαι ότι έχει σκληρή (και κοπανάει) ανάρτηση. Δεν ξέρω εαν έχει βελτιωθεί στα νεότερα μοντέλα.
-
Στην προηγούμενη σελίδα ο cosneo γράφει ότι το 'μαλάκωσαν' με αποτέλεσμα να είναι πλαδαρό και ασταθές.
Και γράφει ότι το Captur είναι ποιο σφιχτό σε στήσιμο...Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν με εκπλησει αυτή η συμπεριφορά.
Χάριν της άνεσης το έκαναν πλαδαρο και ασταθες. Το ότι δεν τουμπαρε θα μπορούσε να είναι λόγω σωστής αντίδρασης του οδηγού.
Από εκεί και πέρα άσφαλτος και λάστιχα χωρίς να έχω γνώση πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό το 'ανισορροπο' αποτέλεσμα.
Συγκριτικά το Captur πρέπει να είναι καλύτερο γιατί είναι λίγο πιο σφιχτο σε στήσιμο.
Nissan Juke