-
Οικονομική λύση για τα ελαστικά έχουμε; Φοράμε και περιεργη διασταση 215/55-17
-
Για κάτι Απόλλο κάτι πήρε το μάτι μου.
-
Apollo??????
-
Τα Ηανκουκ δεν παιζει να εχουν??
-
Κουβέντα να γίνεται αλλά...στο λάστιχο όσο γίνεται, προτιμώ να μην κάνω εκπτώσεις.
Όταν φτάσω για αλλαγή αναρωτιέμαι κ εγώ τι θα βάλω. Πάντως πιστεύω ότι θα πάω σε
κάτι της σειράς κι ας είναι λίγο πιο ακριβό.
Στην τελική...και GT-R να οδηγείς, το λάστιχο είναι η επαφή σου με το δρόμο. Όσο καλό
και να είναι ένα αυτοκίνητο, ένα κακό λάστιχο μπορεί να σου χαλάσει την απόλαυση αρχικά
ενώ τελικά να καταλήξει και επικίνδυνο όταν το χρειαστείς πραγματικά.
Για 100-150 ευρώ διαφορά (το πολύ), δεν νομίζω ότι είναι σοφό να διαλέξεις κάτι φθηνό.
Τα Hankook πάντως είναι μια καλή μέση λύση. -
ενα λαστιχο της Χανκουκ ηταν επιλογη εργοστασιου για τη Μαζερατι... ασε που ειναι ο τεταρτος νομιζω παραγωγος ελαστικων στο κοσμο με εργοστασια στη Κινα κ.λ.π. (φασον για αλλους). εχει για λες τις αναγκες λαστιχα, και στο Καταρ με τις μεγαλες θερμοκρασιες μια χαρα τα καταφερνουν τα φτανω στα 40.000. χλμ. στη Thesis.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
... τα φτανω στα 40.000. χλμ. στη Thesis.40.000 δεν είναι άσχημα, αντιθέτως είναι αρκετά καλή επίδοση αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό.
Michelin Pilot Sport 2 (και στη συνέχεια τα 3) σε Audi TT 225ps μου έβγαλαν 60-62.000χλμ
και αυτό γιατί λόγω κάμπερ, είχα φάει τα 2 πίσω λάστιχα, εσωτερικά στο πέλμα τους.
Παρόλα αυτά ο αριθμός των χιλιομέτρων που κάνει ένα λάστιχο, κάθε άλλο παρά αντικειμενικός
είναι μιας και εξαρτάται το αυτοκίνητο, ο οδηγός, οι διαδρομές, οι θερμοκρασίες κλπ.Για να μην πλατιάσω και βγώ εκτός θέματος, οι σκέψεις μου για το Juke είναι είτε κάποιο
Continental, τα οποία φοράει απο καινούριο (ίσως κάποιο άλλο μοντέλο ελαστικού βέβαια)
είτε Falken αν αναγκαστώ να ρίξω τα οικονομικά μου standards (κι ας είμαι μεγάλος οπαδός
των Michelin). -
Ευχαριστώ πολύ παιδια για τις άμεσες απαντησεις σας.
-
εχω βρει acenta / αμολυβδγ του 11 με 10000,σε πολυ καλη κατασταση το αμαξι. το μονο που με προβληματιζει ειναι η καταναλωση.
εχω κανει μια σκεψη να το παρω και να του πεταξω γκαζι. θα αξιζει η μπα; -
Ο χρήστης Elric83 έγραψε:
εχω βρει acenta / αμολυβδγ του 11 με 10000,σε πολυ καλη κατασταση το αμαξι. το μονο που με προβληματιζει ειναι η καταναλωση.
εχω κανει μια σκεψη να το παρω και να του πεταξω γκαζι. θα αξιζει η μπα;Με 10.000 ευρώ ή 10.000χλμ;
Κατα τη γνώμη μου, αν είναι να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο και πριν ακόμη το πάρεις, σκέφτεσαι για υγραέριο...τότε μην το πάρεις. Βρες κατευθείαν κάτι που θα είναι κοντά στις καταναλώσεις που θέλεις.
-
με 10.000 ευρώ.
μου φαίνεται ευκαιρία για αυτό το αμάξι, απλά φοβάμαι πολύ ρε γμτ την κατανάλωση. έχει κανείς εδώ με αμόλυβδη να δώσει τα φώτα του? γιατί αν ισχύει το +1,5-2 από την εργοστασιακή κατανάλωση, είναι απλησίαστο! -
Ο χρήστης Elric83 έγραψε:
με 10.000 ευρώ.
μου φαίνεται ευκαιρία για αυτό το αμάξι, απλά φοβάμαι πολύ ρε γμτ την κατανάλωση. έχει κανείς εδώ με αμόλυβδη να δώσει τα φώτα του? γιατί αν ισχύει το +1,5-2 από την εργοστασιακή κατανάλωση, είναι απλησίαστο!Καινούριο αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κοστίζει περίπου 15000 ευρώ. Οπότε δεν ξέρω αν είναι ευκαιρία.
Γιατί το καινούριο, είναι καινούριο. Ωστόσο την τσέπη σου μόνο εσύ την ξέρεις.Όταν έψαχνα να πάρω το δικό μου (που είναι πετρέλαιο) είχα καταφέρει να βρώ ένα 1.6 βενζίνη και το οδήγησα
για να πάρω εντυπώσεις. Απο τα λεγόμενά του (αρκετά αξιόπιστα θα έλαγα) σε ταξίδι με 130-150 εθνική και full
φορτωμένο με καθίσματα κάτω, του έβγαλε μέση κατανάλωση 6,4 με cruise control. Εκτιμώ ότι εντός πόλης το
νούμερο αυτό θα αγγίζει το 7,5-8 (αναλογικά με τις διαφορές που βλέπω στο δικό μου dCi). -
Καταναλωσεις για το 1,6 βενζινης.
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2 -
http://www.autoblog.gr/2014/03/03/nissa ... rettyPhoto
-
http://www.carscoops.com/2014/03/2015-n ... s.html?m=1
Ωραίες αλλαγές.
Στα + ο μπροστά προφυλακτηρας και η ηλιοροφη.Χαλια χρώμα, χαλια πίσω προφυλακτήρας και χάλασαν τα πίσω φώτα.
Το εσωτερικό του ποτέ δεν μου άρεσε ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
http://www.autoblog.gr/2014/03/03/nissa ... rettyPhoto
Βλεπω αυτη την μλκια, και σκέφτομαι απο ποτε δίνουν αδεια οδηγησης σε τυφλους...
Κατι τετοια βλεπει και η Fiat, και σου λεει... 'αμα πουλάει αυτο το εξαμβλωμα, του πουστη... θα περπατήσει και το 500L....' -
Κανένας δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την εκκεντρικοτητα του που εντυπωσίασε αλλά και τράβηξε το κοινό. Τους βγήκε ή άσχημο (Mini) ή αδιάφορο (Καπτιιιιρ)!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κανένας δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την εκκεντρικοτητα του που εντυπωσίασε αλλά και τράβηξε το κοινό. Τους βγήκε ή άσχημο (Mini) ή αδιάφορο (Καπτιιιιρ)!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
εεε ασε μας κουκλιτσα μου που ειναι το Καπτσουρ και αδιαφορο
-
Μόνο τις ζάντες θα άλλαζα, αλλιώς έτσι όπως είναι και σε αυτό το ρέισινγκ γιέλλοου είναι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κανένας δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την εκκεντρικοτητα του που εντυπωσίασε αλλά και τράβηξε το κοινό. Τους βγήκε ή άσχημο (Mini) ή αδιάφορο (Καπτιιιιρ)!
εεε ασε μας κουκλιτσα μου που ειναι το Καπτσουρ και αδιαφορο
Η αυτοκινητιστικη μου εξέλιξη με το τώρα σε επίπεδο πετυχημένου μικρομεσαίου υπερυψωμένου απλά αδιαφορεί για την ύπαρξη ενός απλώς ψηλού Clio 1000 κυβικών. Η όποια πτωση αξιών μου θα καλυπτοταν ίσως μόνο από τα 190 άλογα του Juke.
Nissan Juke