-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με τιμή 1000€ κάτω σχεδόν από όλο τον ανταγωνισμό που σε όλα του είναι πολύ πιο σύγχρονος, δεν το λες ευκαιρία...Πράγματι ευκαιρία δεν είναι, ειδικά αν κάποιος αναζητά πλούσιο εξοπλισμό με οθονίτσες, γκατζετάκια, καμερίτσες, λεντάκια και όλα αυτά τα π@παράκια.
Εμένα αυτά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και κοιτώ άλλα πράγματα.
Τέλος πάντων. Τo Juke πάει, μας τελείωσε, αποτελεί παρελθόν και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε... -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:lol:
Αυτο ειναι ενα πολυ πιθανο σεναριο.
Μετα θα παρει μεταχειρισμενο τζιμνυ για να μη γρατζουνησουν την 7αρα...και ολα αυτα μαζι, (αβεο, φαμπια, 7αρα , τζιμνυ, σκουτερ) θα τα σταθμευει εξω απο την πυλωτη της πολυκατοικιας. Θα τους περικυκλωσει να μη βγαινουν απο πουθενα.Πες μου σε παρακαλω οτι εχεις και φουσκωτο, πληηηηζ
Το τερμάτισες...
Είπαμε, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στη ζωή του αρκεί να μην κάθεται στο σβέρκο άλλων και να μην εξαρτάται οικονομικά από άλλους...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τέλος πάντων. Τo Juke πάει, μας τελείωσε, αποτελεί παρελθόν και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...Πάλι καλά...γιατί δεν βλέπεται....όχι άλλα juke στους δρόμους!!
-
Ρατσιστές! Το τζουκ ο κάκτος το ντάστερ έχουν ιδιαίτερη αισθητική που τους προσδίδει μοναδική ταυτότητα. Μεταξύ μας σκιαγραφόντας όσο μπορώ, την προσωπικότητα του Νίκου και γνωρίζοντας πως είναι κάτοχος του πλέον σούπερ άσχημου μίνι, νομίζω μια χαρά θα του πήγαινε ένα από δαυτά.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ρατσιστές! Το τζουκ ο κάκτος το ντάστερ έχουν ιδιαίτερη αισθητική που τους προσδίδει μοναδική ταυτότητα. Μεταξύ μας σκιαγραφόντας όσο μπορώ, την προσωπικότητα του Νίκου και γνωρίζοντας πως είναι κάτοχος του πλέον σούπερ άσχημου μίνι, νομίζω μια χαρά θα του πήγαινε ένα από δαυτά.Φίλτατε Σπύρο, δεν έχει σχέσει το Juke με τον Κάκτο και το Ντάστερ...τα 2 τεελυταία είναι όμορφα και έχουν προσωπικότητα. To Juke απλά το έκαναν άσχημο μπας και το κάνουν ξεχωριστό....έεε κάθε τι άσχημο ξεχωρίζει, αλλά όχι θετικά!
-
Πάντως κρίμα που δεν βγαίνει αυτό το μουλτίπλα πια. Με γεμάτους δρόμους από δαυτο όλοι γελαστοί θα οδηγούσαμε.
ΥΓ ΞΈΧΑΣΑ ΤΟ ΣΟΥΖ ΛΙΑΝΑ
-
Αχαχα!! Στο Μούλτιπλα όμως, τουλάχιστον εξυπηρετούσε κάτι η ασχήμια του (απίστευτους χώρους, φωτεινο εσωτερικό κλπ.). Στο juke η ασχήμια είναι αυτοσκοπός, εξυπηρετεί τον εαυτό της.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ρατσιστές! Το τζουκ ο κάκτος το ντάστερ έχουν ιδιαίτερη αισθητική που τους προσδίδει μοναδική ταυτότητα. Μεταξύ μας σκιαγραφόντας όσο μπορώ, την προσωπικότητα του Νίκου και γνωρίζοντας πως είναι κάτοχος του πλέον σούπερ άσχημου μίνι, νομίζω μια χαρά θα του πήγαινε ένα από δαυτά.+1 !
Σωστός!Το Juke πάντως για μένα είναι κορυφαίο. Είτε το κοιτάω από έξω, είτε κάθομαι στη θέση του οδηγού είναι πώρωση. Εξωτερικά δείχνει σαν αγρίμι έτοιμο να μπει και σε χώμα και εσωτερικά δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε Nissan King Cab. Όποιος έχει οδηγήσει Nissan King Cab καταλαβαίνει.
Θεωρώ ότι το Juke σε αυτό το τομέα ξεφεύγει, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα SUV/Crossover που χαζεύω.
Ερώτηση! Σε ποιο 'άσχημο' σούπερ μίνι αναφέρεσαι;
Νομίζω ότι κανένα από τα δύο που έχω δεν φημίζεται για κάποιο ιδιαίτερο χαρακτήρα ή ταυτότητα.
Ειδικά το FABIA είναι άστα/βράστα... -
Πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο συμφωνούμε για την αίσθηση του juke! Προσωπικά το έχω δει και σε offroad με πέτρες, νεροφαγώματα κλπ να πηγαίνει καλύτερα από ντουστ! Όσο για το σε ποιο αναφέρομαι, μα φυσικά στο fabia το οποίο όμως είναι πανάξιο για την δουλειά που κάνει (όπως έχουν αναφέρει ένας δυο γνωστοί μου).
-
Όπως βλέπεις συνειδητά αποφεύγω να γράφω για το FABIA. Αυτό δεν είναι τυχαίο...
-
Μια χαρά είναι το Fabia από εμφάνιση. Απλές σταράτες τευτονικές γραμμές. Timeless.
Σε αντίθεση με το Juke που η αγορά και κατοχή του θα έπρεπε να τιμωρείται ως κακούργημα.
Μην το κάνεις το έγκλημα Storm! -
Το fabia ειχε βραβευτει με red dot.
Η ψυχοσυνθεση του καταιγιδα ως καταναλωτη ειναι φοβερη. Θυμαμαι παλια εκανα καποιες ερευνες μαρκετινγκ και σκιαγραφηση του target group.
Μιλαμε, εσκιζες τα βιβλια σου με τον καταιγιδα.
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Σε αντίθεση με το Juke που η αγορά και κατοχή του θα έπρεπε να τιμωρείται ως κακούργημα.+1.000!
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Το fabia ειχε βραβευτει με red dot.....
Και ο Ομπάμα βραβευτηκε με το νόμπελ ειρήνης
-
Και ο Τσίπρας ελπίζει...
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Μια χαρά είναι το Fabia από εμφάνιση. Απλές σταράτες τευτονικές γραμμές. Timeless.
Σε αντίθεση με το Juke που η αγορά και κατοχή του θα έπρεπε να τιμωρείται ως κακούργημα.
Μην το κάνεις το έγκλημα Storm!Σε αυτά τα θέματα αποδεδειγμένα είμαι serial killer...
Αν ένα αυτοκίνητο δεν με προκαλεί να το οδηγήσω το σουτάρω χθες...
-
παντως συνανωμαλε το τζουκι γνωστου που το πηρε την ιδια μερα που πηρα το βιτ, εχει βγει κουδουνι κι αχρηστο, περιμενει να ληξει το ληζ να παρει σουζι...
οτι ειναι ομορφουλι, ειναι... αλλωστε σπυ, ποιος δεν ειχε ονειρωξη ντογκι με τη χαρτοριχτρα?
τι μονο εγώ? -
Gatoz, έχει χαλάσει το πληκτρολόγιό σου.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
τι μονο εγώ?
Εμ, τα λεω εγω!!
Τα λαγνα ένστικτα σου χρηζουν ενδοσκόπησης.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
παντως συνανωμαλε το τζουκι γνωστου που το πηρε την ιδια μερα που πηρα το βιτ, εχει βγει κουδουνι κι αχρηστο, περιμενει να ληξει το ληζ να παρει σουζι...
οτι ειναι ομορφουλι, ειναι... αλλωστε σπυ, ποιος δεν ειχε ονειρωξη ντογκι με τη χαρτοριχτρα?
τι μονο εγώ?Φίλε gatoz juke τέλος. Το μαγαζί ξεπούλησε!!!! Τα άτιμα μπορεί να τρίζουν σαν τζιτζίκια αλλά πουλάνε τρελά...
Περιμένουν το νέο μοντέλο.
Οπότε αναμένω να δω το νέο μοντέλο, ποιο πολύ από περιέργεια...
Ότι καινούριο και Nissan = πανάκριβο ...
Nissan Juke