-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Από κει και πέρα εφόσον θες να το παίζεις υπέρμαχος να είσαι έτοιμος και για την αντίθετη άποψη. Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δεν γουστάρουν Golf και δεν γουστάρουν VAG. Deal with it...
καλά κάνουν όσοι δεν γουσταρουν vag, το πρόβλημα είναι όταν η αντίθετη άποψη είναι να αναπαράγουν κοτσάνες κ σκατά (με μύγες ή χωρίς)
-
αυτο το βιντεο τα εξηγει ολα νομιζω
-
Μετά από 447.000 χλμ με το Golf IV 1.6 8V (η μεγάλη μου αγάπη που με ταξιδεύει ακόμα) και 90.000 με το Golf V GT (170),
δεν μπορώ να μην πω αυτό που νιώθω...
Είχα πάρει την κρυάδα από photos και videos από την επίσημη παρουσίαση, αλλά είχα μια ελπίδα ότι ίσως να το αδίκησα σαν πρώτη γεύση...
Πήγα στην έκθεση με μεγάλη αγωνία...
το αποτέλεσμα;
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.....
Πάντα θεωρούσα το Α3 υπερτιμημένο, που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι σε μερικές περιπτώσεις ήταν κατώτερο του Golf στις 'λαϊκές' εκδόσεις...
Νομίζω ότι πλέον δεν υφίσταται καμία σύγκριση...
Έχοντας οδηγήσει και την Α Class, μπορώ να δώσω τη δική μου αξιολόγηση:
- Α3
- A Class
. - Golf
Κάτι V40, 308, Astra, Auris κλπ, είναι απλά για πέταμα... (ε αφού είναι τι να κάνουμε τώρα...)
Ειδικά ο καθρέφτης του V40....Επανέρχομαι,
Περίμενα κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ GOLF... (κι ας το βγάλει 1.4 180 - αν το βγάλει)
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...
-
Τετοια ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ (τρις), που το κατέταξες 3ο, πίσω από Αουντι και Α-κλασσε ... Και προφανώς άφησε πίσω του Βολβο, BMW και Σια...
-
Ο ενας μας λεει απογοητευση ο αλλος οτι ειναι πιο πριμιουμ απο ποτε.
-
Αφού είπαμε πως το Volvo είναι για πέταμα.
-
Αλλα αντ' αλλα της παρασκευης το γαλα.
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Μετά από 447.000 χλμ με το Golf IV 1.6 8V (η μεγάλη μου αγάπη που με ταξιδεύει ακόμα) και 90.000 με το Golf V GT (170),δεν μπορώ να μην πω αυτό που νιώθω...
Είχα πάρει την κρυάδα από photos και videos από την επίσημη παρουσίαση, αλλά είχα μια ελπίδα ότι ίσως να το αδίκησα σαν πρώτη γεύση...
το αποτέλεσμα;
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.....
Πάντα θεωρούσα το Α3 υπερτιμημένο, που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι σε μερικές περιπτώσεις ήταν κατώτερο του Golf στις 'λαϊκές' εκδόσεις...
- Α3
- A Class
. - Golf
Κάτι V40, 308, Astra, Auris κλπ, είναι απλά για πέταμα... (ε αφού είναι τι να κάνουμε τώρα...)
Περίμενα κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ GOLF... (κι ας το βγάλει 1.4 180 - αν το βγάλει)
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...
+10000000
Thymios
-10000000 -
ποτε θα γινει η συγκριση μεταξυ του golf και της
οχι τιποτα αλλο να παρω ποπ κορν -
Όταν κάνεις 477.004 χλμ (από χθες μέχρι τώρα περισσότερα από 4 μέτρα δεν πιστεύω να έχει προλάβει να διανύσει με τον κεραυνό αυτόν) κι εσύ με οποιαδήποτε φερραρι, τότε έλα να μας το παίξεις εξυπνάκιας.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Όταν κάνεις 477.004 χλμ (από χθες μέχρι τώρα περισσότερα από 4 μέτρα δεν πιστεύω να έχει προλάβει να διανύσει με τον κεραυνό αυτόν) κι εσύ με οποιαδήποτε φερραρι, τότε έλα να μας το παίξεις εξυπνάκιας.Νταξ το πηγες σε αλλο επιπεδο τωρα
-
Εκτός κι αν εννοούσες αποκλειστικά το 7αρι, οπότε ναι, μπορεί να γίνει η σύγκριση και με μερικές διαφοροποιησεις.
Πχ να έχεις μπάτζετ 3ο.οοο ευρώ.
Ποια τράπεζα θα σου έδινε δάνειο 25ο.οοο; άρα...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Εκτός κι αν εννοούσες αποκλειστικά το 7αρι, οπότε ναι, μπορεί να γίνει η σύγκριση και με μερικές διαφοροποιησεις.Πχ να έχεις μπάτζετ 3ο.οοο ευρώ.
Ποια τράπεζα θα σου έδινε δάνειο 25ο.οοο; άρα...
εγω νομιζα οτι θα πηγαιναμε twelve rounds για το αμα θα αποφυγει τον ταρανδο
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Μετά από 447.000 χλμ με το Golf IV 1.6 8V (η μεγάλη μου αγάπη που με ταξιδεύει ακόμα) και 90.000 με το Golf V GT (170),δεν μπορώ να μην πω αυτό που νιώθω...
το αποτέλεσμα;
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.....
- Α3
- A Class
. - Golf
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...
ελα τωρα......κοψε κατι απο τα σαβουραμαξα που αναφερεις και βαλε καλα στο κεφαλι σου και το κοστος αποκτησεις του καθε ενα απο αυτα ........τα εχεις κανει λιγο mixgrill
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...
Νταξ μην είσαι τόσο σκληρός στις κρίσεις σου, το συγκρίνεις άδικα με golf iv...
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Το Drive Οκτωβρίου σε test, σε πίστα, των A3, σειρά 1, V40, A class και Giulietta αναφέρει ότι το V40 παρόλο που παίρνει μεγαλύτερη κλίση από τη Giuletta στρίβει τελικά καλύτερα, δε βγαίνει εκτός πίστας και κάνει πολύ καλύτερους χρόνους από τη Giulietta...αυτό σημαίνει πως το V40 είναι πιο σπορ αυτοκίνητο από τη Giulleta...??????Που το λέει αυτό; Η Giulietta ήταν ταχύτερη στο slalom και ελάχιστα πίσω στην αλλαγή πορείας, κυρίως λόγω μη απενεργοποιούμενου ESP. Στον γύρο πίστας τα 150 άλογα του Volvo κλέβουν εκκλησία απέναντι στα 120 της Alfa.
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Δε μου απαντάει κανένας σας όμως συγκεκριμένα...πόσες φορές στη ζωή σου συνάντησες σε ταχύτητα 60 με 70 χλμ εμπόδιο και χρειάστηκε να κάνεις ελιγμό...????? ελιγμό, όχι βγήκα λίγο αριστερά ή δεξιά...Και όχι μόνο χρειάστηκε αλλά τον έκανες κιόλλας...οι 9,5 στους 10 που θαχρειαστεί να κάνουν τέτοιο ελιγμό από εδω μέσα..απλώς θα πέσουν στο εμπόδιο...Ποτέ δεν απαντάτε συγκεκριμένα αλλά με υπονοούμενα...Σιγά το σπάνιο σενάριο. Δε λέω ότι το Golf δεν θα ανταποκριθεί (πιστεύω πως μια χαρά θα τα καταφέρει) αλλά δεν είναι δα και τίποτα σπάνιο. Μου έχει συμβει 3-4 φορές. Μιλάμε για αποφυγή που μέχρι και χειρόφρενο χρειάστηκε ώστε να γυρίσει το αυτοκίνητο καθώς χώρος για να σταματήσει κανονικά δεν υπήρχε!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι προφανες πως το αμάξι θα είναι η ταφόπλακα της vag αλλά κ όσων των πάρουν για να μαγουλιάζουν τα 45αρια λαστιχα του
Εγώ θέλω να μου πεις πόσες φορές στη ζωή του ο μέσος οδηγός θα χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο...???????
Θα σου απαντήσω: ΚΑΜΙΑ ... όχι 1-2 αλλά ΚΑΜΙΑ ... Επομένως τι νόημα έχει να το συζητάμε...
Το Drive Οκτωβρίου σε test, σε πίστα, των A3, σειρά 1, V40, A class και Giulietta αναφέρει ότι το V40 παρόλο που παίρνει μεγαλύτερη κλίση από τη Giuletta στρίβει τελικά καλύτερα, δε βγαίνει εκτός πίστας και κάνει πολύ καλύτερους χρόνους από τη Giulietta...αυτό σημαίνει πως το V40 είναι πιο σπορ αυτοκίνητο από τη Giulleta...??????
Νομίζω ότι μερικοί στην ανάγκη τους να υποτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να βρούν τα πιο απίθανα πράγματα και απλώς τα γράφουν χωρίς να σκεφτούν...Θα δεις ότι οι 4troxoi σε συγκριτικό αργότερα το Golf στην κατηγορία του θα το βγάζουν ή πρώτο ή δεύτερο...όπως το κάνουν αυτό στην Ιρλανδία, στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Τσεχία....κ.τ.λ. Μάλλον όλοι είναι χαζοί και δεν ξέρουν...ή τους πληρώνει η VW για να τα γράψουν...Υ.Γ. σχετικά με το φίλο με το Civic δε διαφωνούμε κάπου...και εγώ είπα ότι άρεσε στους περισσότερους το εσωτερικό του...εγώ δεν προτιμώ τα φουτουριστικά εσωτερικά...όχι ο μέσος έλληνας οδηγός...μιλούσα για εμένα ποροσωπικά...
απαγορεύεται να είναι καλύτερο αυτοκίνητο το ν40 από την τζουλιέτα ?
αν στρίβει καλύτερα και κάνει καλύτερο χρόνο , λογικά είναι πιο σπόρ...
προσωπικά θα ήταν η πρώτη επιλογή μου στην κατηγορία...
Δεν ισχύει αυτό Κώστα. Το V40 κάνει καλύτερο χρόνο στην πίστα επειδή έχει 30 παραπάνω άλογα. Στο τεστ το λένε καθαρά όμως ότι δεν είναι σπορ καθώς έχει αναίσθητο τιμόνι και μαλακές αναρτήσεις, σε αντίθεση με την Giulietta που είναι η πιο σπορ της κατηγορίας. Αν ήταν με το 170άρι μοτέρ στο τεστ, δεν θα υπήρχε καν σύγκριση.
-
ακου τι λεει ο αλλος!!τα β40-αουρις κτλ ειναι χαλια!!κ οδηγει την τεταρτη γκολφω!!κ την πεμπτη!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Drive Οκτωβρίου σε test, σε πίστα, των A3, σειρά 1, V40, A class και Giulietta αναφέρει ότι το V40 παρόλο που παίρνει μεγαλύτερη κλίση από τη Giuletta στρίβει τελικά καλύτερα, δε βγαίνει εκτός πίστας και κάνει πολύ καλύτερους χρόνους από τη Giulietta...αυτό σημαίνει πως το V40 είναι πιο σπορ αυτοκίνητο από τη Giulleta...??????
Που το λέει αυτό; Η Giulietta ήταν ταχύτερη στο slalom και ελάχιστα πίσω στην αλλαγή πορείας, κυρίως λόγω μη απενεργοποιούμενου ESP. Στον γύρο πίστας τα 150 άλογα του Volvo κλέβουν εκκλησία απέναντι στα 120 της Alfa.
...καλα , και αυτο χωραει πολυ συζητηση, αλλα οχι εδω...Στον γυρο πιστας ακομα και η Α-class με τα 122 αλογα περασε οριακα μπροστα απο την Giulietta. Στο φρεναρισμα επισης ηλθε τελευταια. Στις στροφες Κ3-Κ4 και Κ9 των Μεγαρων που δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο αυτη η διαφορα ιπποδυναμης που υπαρχει μεταξυ τους, αλλα αναρτηση-πλαισιο-βαρος-ελαστικα, η Gulietta ΠΑΛΙ βγηκε τελευταια. Μονο στην Κ6, Κ8 βγηκε 3η οριακα καλυτερη σε χλμ εξοδου απο το volvo (με ιδιο χρονο ομως ακριβως) και φυσικα με το V40 της δοκιμης να φοραει στενοτερα ελαστικα 205/50/17...
Να τα λεμε ολα Αλεξανδρε...
VW Golf VII