-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ναι, τελος ο twin
Θα μας λείψει
Αμα 'πεταξουν' στο υπαρχον rocco τον 1800αρι με τα 180 αλογατα, εμενα παντως δεν θα μου λειψει καθολου...
Λεπτομερειες βεβαια αυτα, καθοτι δεν υπαρχει σαλιο...Δεν διαφωνώ, σου είχα πει και παλαιότερα πως θα προτιμούσα τον 1.8TFSi στον πορνομετανάστη, όπως έχει το Yeti πχ.
Εδω ειχα στειλει παραπονα ( ) το 2008 στην μητρικη, στα Αγγλικα, ζητωντας τον λογο που βαζουν τον twin, και οχι τον ετοιμο 1800αρι TFSI, που θα ολοκληρωνε και την ολη ρετρο κατασταση (το ισχυροτερο προηγουμενο scirocco φορουσε 1800αρι τοτε... ) και με πηραν τηλεφωνο απο την Kosmocar να μου πουν οτι το mail μου 'σκαει' στην Ελληνικη εισαγωγικη, και εαν θελω κατι, να ρωτησω αυτους...
-
...τι καυγάδες είχαμε ρίξει για δαύτο το μοτερ!
Τελικά δεν μάθαμε γιατί το κατάργησαν! Επειδή ήταν αναξιόπιστο και ακριβό σε κατασκευή; Επειδή δεν ήταν σύμφωνο με τις νέες περιβαλλοντολογικές νόρμες; Επειδή κατάφεραν τα ίδια αποτελέσματα δίχως τα παραπάνω;
Ποτέ δεν θα μάθουμε και ο καθένας θα λέει τα δικά του! -
Βασικα μαλλον για λογους αξιοπιστιας...Μερικα εμφανισαν πολυ σοβαρα προβληματα ,ακομα και κομμενα πιστονια...
Γενικοτερα μιλοντας ,ακομα και τα μοντελα αποκλειστικα με turbo ,τα μικρα υπερσυμπιεστα της VAG με προβληματιζουν πολυ... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εδω ειχα στειλει παραπονα ( ) το 2008 στην μητρικη, στα Αγγλικα, ζητωντας τον λογο που βαζουν τον twin, και οχι τον ετοιμο 1800αρι TFSI, που θα ολοκληρωνε και την ολη ρετρο κατασταση (το ισχυροτερο προηγουμενο scirocco φορουσε 1800αρι τοτε... ) και με πηραν τηλεφωνο απο την Kosmocar να μου πουν οτι το mail μου 'σκαει' στην Ελληνικη εισαγωγικη, και εαν θελω κατι, να ρωτησω αυτους...
ρισπέκτ
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ρε τους μαλακες...
θα το σκεφτω (απαραδεκτο σε κοκκινο )
τι ηθελα και ειδα το βιντεο...
-
ποσα χρονια ακομη θα ειναι ιδιο με το πρωτο;;;;;ουτε η κατσαριδες δεν ειναι τοσο ανθεκτικες στο περασμα του χρονου οσο αυτο το σχημα.......
-
Πάντως τόσο στο βίντεο του Autocar 3-4 σελίδες πριν όσο και στο παραπάνω του auto express οι άγγλοι περισσότερο φαίνονται να μιλούν για την τεχνολογία του αυτοκινήτου παρά για το πόσο καλό καλό είναι στο δρόμο.
-
Συνήθως όταν κάτι πουλάει δεν το αλλάζουν.
Οταν πάλι κάτι δεν πουλάει βλέπεις πρωτοποριακά design για να τραβήξει την προσοχή των πελατών.
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνήθως όταν κάτι πουλάει δεν το αλλάζουν.Οταν πάλι κάτι δεν πουλάει βλέπεις πρωτοποριακά design για να τραβήξει την προσοχή των πελατών.
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
όπως είπε κ ο da Silva στην παρουσίαση είναι 'icon' η γενική ιδέα κ δεν αλλάζει. απλά προσπάθησαν να του δώσουν σύγχρονη μορφή, πιο επιθετική κ 'lightness' με καποιες γραμμές στα πλαγια κ στο καπο αλλά κ με το μεγαλύτερο πλατος- μικροτερο ύψος.
να το δουμε κ live, αλλα πολυ καλό είναι. πολύ καλύτερο από το 6
-
Το 6 μου άρεσε ΠΟΛΥ μπροστά.
Μπορώ να έχω ένα 7 με την φάτσα του 6? Την τραβήξανε λίγο και χάλασαν το άγριο λουκ.
-
περίμενε το 8
-
Θα συμφωνησω απο μπροστα το 6 ειναι πιο ομορφο απο το 7,σαν συνολο ομως μεσα-εξω ψηφιζω 7.Απο εκει περα ανηκω και εγω σε αυτους που πιστευουν οτι το 5αρι ηταν μακραν το πιο ομορφο Golf, που ειναι ακομα ευχαριστο στο ματι και ομορφο.Αυτοι που λενε οτι δεν ηταν ποιοτικο το 5αρι μαλλον δεν εχουν μπει καν μεσα,για την κατηγορια του τοτε αν δεν ηταν το ποιοτικοτερο(για μενα ηταν το καλυτερο) ολων ,ηταν σιγουρα στα τοπ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 6 μου άρεσε ΠΟΛΥ μπροστά.Μπορώ να έχω ένα 7 με την φάτσα του 6? Την τραβήξανε λίγο και χάλασαν το άγριο λουκ.
Το 7 με τα μπροστα φώτα του 6 και την μσσκα του 5!!! Καλυτερο νομιζω!
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ποσα χρονια ακομη θα ειναι ιδιο με το πρωτο;;;;;ουτε η κατσαριδες δεν ειναι τοσο ανθεκτικες στο περασμα του χρονου οσο αυτο το σχημα.......Αυτό για κάποιους είναι όχι απλά καλό, αλλά επιθυμητό χαρακτηριστικό. Έχεις Golf 12ετίας και αν είναι σε καλή κατάσταση δεν φαίνεται καν ότι έχεις παλιό αυτοκίνητο.
-
Ή φαίνεσαι μονίμως με παλιό αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ή φαίνεσαι μονίμως με παλιό αυτοκίνητοΘα μπορούσε να το δει και κάποιος έτσι αλλά μάλλον πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε και στην 911 βλέπουμε κάτι αντίστοιχο όπως και στο mini.
-
+1 στο παράδειγμα με τη 911
Εγώ πχ βλέπω σε όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο. 4 ρόδες, τιμόνι, φρένα κλπ
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Θα μπορούσε να το δει και κάποιος έτσι αλλά μάλλον πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε και στην 911 βλέπουμε κάτι αντίστοιχο όπως και στο mini.
και ποιος ειπε οτι το σχημα της 911 πλεον δεν κουρασε;;;;γενικα ειμαι κατα των ρετροαναβιωσεων και φωτοτυπιων.....
ενταξει ενα hatch θα εχει το σχημα του hatch και ενα sendan του sendan αλλα ως εκει.... -
Ξέρει κανένας τις diesel εκδόσεις?
Κάτι διάβασα για 1.6, αλλά προσωπικά περίμενα κάποια έκδοση σε Diesel 1.2 με 90-100 ίππους που θα ήταν ότι έπρεπε για οικονομικό αυτοκίνητο πόλης με αρκετούς χώρους (και η version με 1.6 λογικά θα έχει καλή κατανάλωση, αλλά θεωρώ σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα τέλη κλπ. βάση κυβικών).
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Θα μπορούσε να το δει και κάποιος έτσι αλλά μάλλον πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε και στην 911 βλέπουμε κάτι αντίστοιχο όπως και στο mini.
και ποιος ειπε οτι το σχημα της 911 πλεον δεν κουρασε;;;;γενικα ειμαι κατα των ρετροαναβιωσεων και φωτοτυπιων.....
ενταξει ενα hatch θα εχει το σχημα του hatch και ενα sendan του sendan αλλα ως εκει....Εμενα παντως καθολου...Απο τα πλεον sexy και διαχρονικα βασικα σχηματα, το οποιο ρετουσαρεται διακριτικα οσο ακριβως και οπου πρεπει...Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι μου αρεσει το Golf 7... Aλλο το ενα, αλλο το αλλο. Απλως φαινεται να εχει λιγο πιο 'καθαρες' Minimal γραμμες σε σχεση με το 6, και ταυτοχρονα δειχνει λιγο πιο γωνιωδες/επιθετικο...
VW Golf VII