-
Παιδιά δεν παίζει να μην την άφησαν στο παμπρίζ.
Δυστυχώς αν έβρεξε ή στην πήρε κάποιος άλλος την κλήση κακοπροέραιτα, αυτή την στιγμή υπάρχει νομικό κενό στο οποίο δεν θα βρείς άκρη.
Η κλήση θεωρείται βεβαιώμενη γι αυτούς.Πλήρωσε την για να ξεμπερδεύεις αλλά κράτα τις αποδείξεις γιατί εγώ έχω πληρώσει 2 φορές κλήση στον Δήμο Ναυπλίου
Ο εν ισχύ ΚΟΚ είναι προϊόν Μιχαλάκη και Στρατηγού ανέμου (Λιάπης + Πολύδωρας)
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδιά δεν παίζει να μην την άφησαν στο παμπρίζ.
Δυστυχώς αν έβρεξε ή στην πήρε κάποιος άλλος την κλήση κακοπροέραιτα, αυτή την στιγμή υπάρχει νομικό κενό στο οποίο δεν θα βρείς άκρη.
Η κλήση θεωρείται βεβαιώμενη γι αυτούς.Πλήρωσε την για να ξεμπερδεύεις αλλά κράτα τις αποδείξεις γιατί εγώ έχω πληρώσει 2 φορές κλήση στον Δήμο Ναυπλίου
Ο εν ισχύ ΚΟΚ είναι προϊόν Μιχαλάκη και Στρατηγού ανέμου (Λιάπης + Πολύδωρας)
το εκνευριστικο ειναι το κενο νομου το εκμεταλλευεται το κρατος και οχι ο πολιτης, που μαλιστα εχει δικιο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και που ξερω εγω οτι σκοπιμα δεν αφηνουν το αποκομμα στο αυτοκινητο για να εισπραξουν ολοκληρο το ποσο?αυτό (χωρίς πλάκα) πες τους όταν ξαναπάνε και στο παίξουν με υφάκι 'απέδειξε ότι δεν είσαι ελέφας' να δεις για πότε θα σοβαρευτούνε.
Εύχομαι να βρεις άκρη, αν και επειδή γι'αυτούς είναι μία επιβεβαιωμένη παράβαση με κομμένη κλήση (αυτό βλέπουν στα χαρτιά τους αυτοί ), δύσκολα θα μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο από το να πληρώσεις τελικά όλο το ποσό.
Προσωπικά θα το κυνηγούσα άσχετα από την έκβαση του αποτελέσματος.Προσωπικά προτιμώ να λέω ότι το 'πάλεψα' παρά να γκρινιάζω ('το κ@λοκράτος μας τρώει τσάμπα τα λεφτά' ) χωρίς να έχω προσπαθήσει να με υπερασπιστώ.
Αν δεν πληρώσεις την κλήση της δημοτικής αστυνομίας τι γίνεται?
Ακουγόντουσαν κάτι ράδιο-αρβύλες ότι δεν περνάει στην φορολογική σου δήλωση (και άρα την πληρώνεις στο τέλος υποχρεωτικά), επειδή και καλά ο Δήμος δεν έχει (λόγω απορρήτου προσωπικών δεδομένων) βάση δεδομένων ή έστω δεν έχει πρόσβαση σε βάση δεδομένων για να δει το Χ αμάξι με τη συγκεκριμένη πινακίδα σε ποιόν ανήκει και άρα να ψάξει τρόπο να πάρει τα χρήματα από την/τις κλήση/εις.
Οπότε και καλά, αν δεν πας να την πληρώσεις (την 1η κλήση σου στο συγκεκριμένο δήμο), το πρόστιμο μένει 'στον αέρα' και απλήρωτο χωρίς κυρώσεις για αυτόν που την 'έφαγε'.
Ισχύει κάτι τέτοιο? -
Μια ερωτηση...Τα εσοδα απο τις κλησεις για παρανομη σταθμευση πηγαινουν στον ΟΤΑ που βεβαιωθηκε η παραβαση..
Για τις υπολοιπες κλησεις δικαιουχους παλι ειναι ο Δημος η γενικα το Δημοσιο?? -
Νομίζω ότι τα λεφτά από τις κλήσεις της τροχαίας τα παίρνει η νομαρχία.
-
Όλα τα λεφτά από τις κλήσεις της Τροχαίας πάνε στους δήμους/νομαρχίες... και για υπερβολική ταχύτητα και για πάρκινγκ και οτιδήποτε! Και μέχρι πρόσφατα και τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας! Κάνω λάθος? Αυτό δείχνει και ποιός κινητοποιεί τις εκάστοτε 'παγανιές'.
-
Και μετα βγαινουν οι Δημαρχοι και κλαιγονται οτι δεν εχουν χρηματα για την κατασκευεη χωρων σταθμευσης και οτι για ολα φταιει η κεντρικη εξουσια των Αθηνων κλπ...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν δεν πληρώσεις την κλήση της δημοτικής αστυνομίας τι γίνεται?
Ακουγόντουσαν κάτι ράδιο-αρβύλες ότι δεν περνάει στην φορολογική σου δήλωση (και άρα την πληρώνεις στο τέλος υποχρεωτικά), επειδή και καλά ο Δήμος δεν έχει (λόγω απορρήτου προσωπικών δεδομένων) βάση δεδομένων ή έστω δεν έχει πρόσβαση σε βάση δεδομένων για να δει το Χ αμάξι με τη συγκεκριμένη πινακίδα σε ποιόν ανήκει και άρα να ψάξει τρόπο να πάρει τα χρήματα από την/τις κλήση/εις.
Οπότε και καλά, αν δεν πας να την πληρώσεις (την 1η κλήση σου στο συγκεκριμένο δήμο), το πρόστιμο μένει 'στον αέρα' και απλήρωτο χωρίς κυρώσεις για αυτόν που την 'έφαγε'.
Ισχύει κάτι τέτοιο?Όχι.
Είχαμε πάρει κλήση το 2006 στον δήμο Ηλιούπολης (από δημ. αστυνομία) για παράνομο παρκάρισμα. Τότε την αγνοήσαμε γιατί υπήρχε μια φιλολογία ότι βεβαιώνουν κλήσεις παράνομα κλπ. Ξεχάστηκε το θέμα, μετακομίσαμε στην ανατολική αττική και πέρυσι τον Οκτώβριο, μας ήρθε η κλήση στην νέα διεύθυνση(!) Δεν είχε προσαυξήσεις αλλά έλεγε ότι αν δεν την πληρώναμε θα πήγαινε μέσω εφορίας, οπότε την πληρώσαμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Την νέα διεύθυνση δεν έχω ιδέα από που την βρήκαν αλλά στοιχεία ιστορικότητας τέτοια νομίζω μόνο η εφορία έχει.?.. -
Είμαι σίγουρος ότι έχει χιλιοειπωθεί το θέμα αλλά εαν έχετε την καλοσύνη....
Κλήση δημοτικής αστυνομίας η οποία αναφέρει χρώμα αμαξιού ΑΣΗΜΙ ενώ το δικό μου είναι ΣΑΧΑΡΑ(μπέζ) την γράφω
κανονικά στα τομπολίνια μου;
Πινακίδες αυτοκινήτου είναι σωστές. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Κλήση δημοτικής αστυνομίας η οποία αναφέρει χρώμα αμαξιού ΑΣΗΜΙ ενώ το δικό μου είναι ΣΑΧΑΡΑ(μπέζ) την γράφω
Πινακίδες αυτοκινήτου είναι σωστές.Δεν του ρίχνεις ένα βαψιματάκι σε μπεζάκι για να ταιριάζει με την κλήση!
-
Με σωστές πινακίδες και τύπο αυτοκινήτου θα το έβρισκα τραβηγμένο να τη γλυτώνεις επειδή είναι λάθος το χρώμα. Θα αρχίζανε μετά τα 'δεν είναι μπεζ είναι Σαχάρα' 'δεν είναι μπεζ είναι καφέ' 'δεν είναι μπεζ είναι καρυδί' (για γυναίκες αυτό, οι άντρες ως γνωστόν ξέρουν 10 χρώματα όλα-όλα) κτλ.
-
Αν αναγράφει λάθος στοιχεία η κλήση, μια χαρά μπορείς να την αμφισβητήσεις. Ας πρόσεχε αυτός που την συμπλήρωσε λάθος.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πινακίδες αυτοκινήτου είναι σωστές.Δεν του ρίχνεις ένα βαψιματάκι σε μπεζάκι για να ταιριάζει με την κλήση!
Κύριε moderator μου, δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται.
Μπέζ είναι ήδη, ασημί δεν θέλω προσωπικά....... -
Συγνώμη, σε ασημί τότε.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν αναγράφει λάθος στοιχεία η κλήση, μια χαρά μπορείς να την αμφισβητήσεις. Ας πρόσεχε αυτός που την συμπλήρωσε λάθος.Το θέμα είναι η άδεια τι χρώμα αναγράφει. Μπεζ; Σαχάρα (;), ότι κι αν είναι αυτό;
-
Γιατί υποχρεούται να το ξέρει αυτό ο αστυνομικός ? Αν πχ. γράφει 'μπλέ' και ο αστυνομικός γράψει στην κλήση 'γαλάζιο' τότε είναι άκυρη η κλήση ?
Στην άδεια της μηχανής μου έγραφε εξ΄αρχής από λάθος 'ασημί' ενώ είναι γαλάζια. 2-3 κλήσεις που έφαγα για παράνομο παρκάρισμα είναι άκυρες λέτε και κακώς τις πλήρωσα ? -
Από μια γρήγορη αναζήτηση έπεσα πάνω σε αυτό
Δεκάδες οι άκυρες κλήσεις της τροχαίας
Ακόμη ακυρώνονται οι κλήσεις που αναγράφουν λανθασμένο αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που δεν αναφέρουν σωστά το είδος (ΙΧ, φορτηγό) και τη μάρκα του αυτοκινήτου, που γράφουν λάθος χρώμα οχήματος.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αν αναγράφει λάθος στοιχεία η κλήση, μια χαρά μπορείς να την αμφισβητήσεις. Ας πρόσεχε αυτός που την συμπλήρωσε λάθος.
Το θέμα είναι η άδεια τι χρώμα αναγράφει. Μπεζ; Σαχάρα (;), ότι κι αν είναι αυτό;
Για να μην είμαστε μόνο στην θεωρία:
Η άδεια αναφέρει:
[img=http://img34.imageshack.us/img34/5353/adeia.th.jpg]
και η κλήση γράφει:
[img=http://img862.imageshack.us/img862/5381/klisi.th.jpg] -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Το θέμα είναι η άδεια τι χρώμα αναγράφει. Μπεζ; Σαχάρα (;), ότι κι αν είναι αυτό;
Η άδεια αναφέρει:
και η κλήση γράφει:
[img=http://img862.imageshack.us/img862/5381/klisi.th.jpg]Βασικα τι γραφει ο τροχονομος??? ή δεν τα βγαζω καλα λογω υπολογιστη?? Αν γραφει λαθος χρωμα αστους να κουρευονται
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η άδεια αναφέρει:
και η κλήση γράφει:
[img=http://img862.imageshack.us/img862/5381/klisi.th.jpg]Βασικα τι γραφει ο τροχονομος??? ή δεν τα βγαζω καλα λογω υπολογιστη?? Αν γραφει λαθος χρωμα αστους να κουρευονται
Εεεε τα γράμματά του δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Μου θυμίζουν αυτά των γιατρών.
Ασημί γράφει.
Περί Κλήσεων....