-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
το AUTOTRITI εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες ηλιθιων ανθρωπων....
Οποιος δεν διαβάζει είναι ηλίθιος!!!!!! Κανένα αγάγνωσμα δεv είναι άχρηστο!!!
Διαβάζεις διάφορα και κρατάς αυτά που πρέπει από το κάθε ανάγνωσμα!!!
Το συγκεκριμένο περιοδικό έχει θετικά και αρνητικά , τα γραφόμενά του π.χ στις τιμές μεταχειρισμένων λαμβάνονται υπόψη στις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων καθώς και στα Δικαστήρια!!!Συμφωνώ με αυτό, αν και το συγκεκριμένο περιοδικό μου βρωμάει άσχημα μετά από την ιστορία με το ΣΤΗΜΕΝΟ (εκτός απροόπτου) σκηνικό με το τεστ του Bravo 90ps, που υποτίθεται έσπασαν τα φρένα του. Στις φωτογραφίες είχε φρένα από COROLLA!
Τέσπα, το θέμα είναι: αφού αμφισβητείς την αξιοπιστία της Fiat (δεν είναι παράλογη η άποψή σου, έτσι ακούγεται) ρίξε μια ματιά στην αξιοπιστία των εταιριών στο site του Αυτοτρίτη, όπως βγαίνει από τις αναφορές των χρηστών. Θα εκπλαγείς από αυτά που θα δεις... Οι Γερμανοί δεν είναι τόσο αξιόπιστοι όσο τους νομίζαμε. Μόνο οι γιαπονεζοκορεάτες επαληθεύουν τη φήμη τους. Και η Fiat δεν τα πάει καθόλου άσχημα! (αυτό δε θα το φανταζόμουν ποτέ! ) -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
1)Συμφωνώ με αυτό, αν και το συγκεκριμένο περιοδικό μου βρωμάει άσχημα ......
2)αφού αμφισβητείς την αξιοπιστία της Fiat (δεν είναι παράλογη η άποψή σου, έτσι ακούγεται)
1)είπαμε είναι ένα ανάγνωσμα που το λαμβάνουμε υπ'όψη
, έστω ενδεικτικά!!!!
2)Βασικά συγχωρέστε με διότι ως μεγαλύτερος (40) έχω κάποια γνώμη για κάποιες εταιρείες και ........δύσκολα αλλάζεις γνώμη σε αυτήν την ηλικία....
Πάντως η γνώμη μου αυτή ενισχύεται μόλις οι ίδιοι ιδιοκτήτες Fiat μου τα λένε.....
Προχτές ήρθε φίλος με το Panta (6 μηνών) κλείνει την πόρτα και κουδουνίζει το παράθυρο, τρίζει κ.λ.π.
Οσον αφορά τα ακριβά ανταλλακτικά του mazda ιδιοκτήτες του μου το έχουν πει ότι είναι ακριβά (προσωπικά ξέρω πάντως για νταιχάτσου και χόντα)!!!! -
costaslio όλα τα αυτοκίνητα μα ΟΛΑ στις μέρες μας είναι πολύ καλά.... η επιλογή αυτοκινήτου πλέον βασίζεται στον χαρακτήρα υτού και όχι τόσο στην ποιότητα (επειδή οι διαφορές είναι μικρές).... αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο μπορεί να σου κάτσει μέχρι και απίστευτα προβληματικό.... άσχετα με την τιμή, την εταιρεία, κλπ κλπ μικροπρο΄βλήματα έχουν ΟΛΕΣ το ζήτημα είναι αν αυτά λύνονται έυκολα-δύσκολα-ή καθόλου....
πχ τους τελευταίους μήνες η BMW έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλην την ευρώπη για τους ιδιοκτήτες νέων Μ3 (100.000 ΕΥΡΩ), γιατί σπάνε τα σασμάν όλων και σε όσους δεν έσπασαν θα σπάσουν.... φυσικά τα περιοδικά δεν αναφέρουν τίποτα....αλλο παράδειγμα οι ιδιοκτήτες PORSCHE CAYENNE πρώτης γενιάς που σπάνε σε όλες τα σωληνάκια του ψυκτικού και τα συνεργεία το λύνουν κάνοντας πατέντες προσπαθώντας να προσαρμόσουν αυτά της 2ης γενιάς (μεταλλικά με άλλη διαδρομή).... τα παραδείγματα είναι άπειρα και αφορούν ΟΛΕΣ τις βιομηχανίες παγκοσμίως
Επίσης μπορω να σου δείξω Panda (επειδή το ανέφερες) με 140.000 χλμ που δεν έχει ζητήσει τίποτα (μόνο service)....και μπορώ να σου δείξω και αμάξι εταιρείας 'εμπιστοσύνης' με 20.000 χιλόμνετρα να τραβάς τα μαλλιά σου....
Τα ανταλλακτικά ουσιαστικά πλέον παντού είναι ακριβά....(κάποιοι βέβαια το παραξευτιλήζουν)....το νόημα είναι να μήν χρειαστείς ανταλλακτικά και άν χρειαστείς να υπάρχει εγγύηση να στα καλύψει....
Γιαυτό ακριβώς κοιτάμε πρωτίστος η εταιρεία να μας δίνει μακρόχρονες εγγυήσεις που να μας καλύπτουν ..... επίσης απο τις εγγυήσεις που προσφέρονται κατα την γνώμη μου μπορείς να κρίνεις και την εμπιστοσύνη που έχει κάθε εταιρεία για το αμάξι που παράγει και πουλά.... Προσωπικά αγοράζοντας το FIAT BRAVO τον Ιανουάριο τα 5 χρόνια εγγύηση που μου έδινε ήταν καθοριστικά για την αποφασή μου και σήμαιναν και πολλά για μένα...
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Το FIAT είναι ....... FIAT!!!!!
αντε πάλι τα ίδια..... άντε και να δεχτούμε οτι η Φίατ ήταν τα προηγούμενα χρόνια πολύ πίσω ποιοτικά απο άλλες (που δεν ήταν)..... τα τελευταία 3 χρόνια σε όλα τα νέα μοντέλα που ακριβώς βρήκε κάποιος πρόβλημα και αυτός που διαμορφώνει τέτοιες απόψεις τι εμπειρία έχει απο αυτά τα αυτοκίνητα?????
Εκτός αυτού σε ποιό ακριβώς ανταλλακτικό η MAZDA είναι πολύ ακριβότερή και απο ποιούς??? να αναφέρω απλά μερικές (PEUGEOT, CITROEN, TOYOTA, VW.....) σε σχέση με ποιά απο αυτές είναι ακριβότερη????
αν κάποιοι δεν έχουν προσωπική άποψη μέσω χρήσης των ανωτέρο οχημάτων να μην εκφέρει απόψεις εγκάθετες αλλιώς κινδυνέυει να μπεί στο club των μετόχων........
Μπορεί στα αντ/κα για συντηρηση να είναι φτηνή αλλά για κάτι εκτός συντηρησης αστα να πάνε
550 ευρώ για εταζέρα που έχασε φίλος μου σε mazda 3 -
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
550 ευρώ για εταζέρα που έχασε φίλος μου σε mazda 3
Καπου στο αμαξι θα παραπεσε μωρε...
-
Δεν είπα οτι΄είναι φθηνή.... είπα οτι ας μου πέι κάποιος μία εταιρεία που στο ΣΥΝΟΛΟ των ανταλλακτικών της είναι ΑΡΚΕΤΑ φθηνότερη απο τις άλλες.... αν λοιπών δούμε το ΣΥΝΟΛΟ των ανταλλακτικών το αποτέλεσμα είναι ένα.... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ....
Η μόνη διαφορά είναι το πόσο εύκολα επισκευάζεται κάτι σε ένα αυτοκίνητο.... υπάρχουν περιπτώσεις που για ένα απλο προβληματάκι φτάνεις σχεδόν να λύσεις το μισό αμάξι.....
Το νόημα είναι να καλύπτεσαι για όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το μεγαλύτερο δυνατόν χρονικό διάστημα μέσω εγγύησης.... επίσης καλό είναι (και αυτο το ΦΟΡΟΥΜ είναι πολύ χρήσιμο) να μήν τραγικοποιούμε προβλήματα που είναι απλά και τα λύνουμε και μόνοι μας ή με την βοήθεια άλλων....
πχ. Τα τριξίματα και τα λοιπά έχουν να κάνουν κατα 90% με τον οδηγό, τον τρόπο οδήγησης, και το περιβάλλον που κινήται το όχημα.... Στην ελλάδα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα τρίζουν μετά απο λίγο καιρό έστω και λίγο αν κινούνται συνέχεια στην πόλη της Πάτρας για παράδειγμα που έχει πολλά να ζηλέψει απο τους δρόμους του Κιργισταν.... αυτό δεν σημαίνει οτι το αυτοκίνητο είναι προβληματικό.....
Απ΄την άλλη αν ένα αμάξι κάνει το 80% των χιλιμέτρων του στην Αττική οδό και με νορμάλ οδήγηση το χειρότερο αμάξι να είναι δεν θα τρίζει.... όλα είναι σχετικά....
-
Δεν είπα οτι΄είναι φθηνή.... είπα οτι ας μου πέι κάποιος μία εταιρεία που στο ΣΥΝΟΛΟ των ανταλλακτικών της είναι ΑΡΚΕΤΑ φθηνότερη απο τις άλλες.... αν λοιπών δούμε το ΣΥΝΟΛΟ των ανταλλακτικών το αποτέλεσμα είναι ένα.... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ....Η μόνη διαφορά είναι το πόσο εύκολα επισκευάζεται κάτι σε ένα αυτοκίνητο.... υπάρχουν περιπτώσεις που για ένα απλο προβληματάκι φτάνεις σχεδόν να λύσεις το μισό αμάξι.....
Το νόημα είναι να καλύπτεσαι για όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για το μεγαλύτερο δυνατόν χρονικό διάστημα μέσω εγγύησης.... επίσης καλό είναι (και αυτο το ΦΟΡΟΥΜ είναι πολύ χρήσιμο) να μήν τραγικοποιούμε προβλήματα που είναι απλά και τα λύνουμε και μόνοι μας ή με την βοήθεια άλλων....
πχ. Τα τριξίματα και τα λοιπά έχουν να κάνουν κατα 90% με τον οδηγό, τον τρόπο οδήγησης, και το περιβάλλον που κινήται το όχημα.... Στην ελλάδα ΟΛΑ τα αυτοκίνητα τρίζουν μετά απο λίγο καιρό έστω και λίγο αν κινούνται συνέχεια στην πόλη της Πάτρας για παράδειγμα που έχει πολλά να ζηλέψει απο τους δρόμους του Κιργισταν.... αυτό δεν σημαίνει οτι το αυτοκίνητο είναι προβληματικό.....
Απ΄την άλλη αν ένα αμάξι κάνει το 80% των χιλιμέτρων του στην Αττική οδό και με νορμάλ οδήγηση το χειρότερο αμάξι να είναι δεν θα τρίζει.... όλα είναι σχετικά....
+10
Και πού να δείς τους δρόμους του Πειραιά... από την γκαραζόπορτά μου μέχρι την 1η διασταύρωση (50 μέτρα περίπου) έχει άπειρα σαμαράκια, λακούβες, και μία τρύπα που βλέπει στον υπόνομο!!! Τρακτερ θελει...οχι αυτοκίνητο! -
costaslio όλα τα αυτοκίνητα μα ΟΛΑ στις μέρες μας είναι πολύ καλά.... η επιλογή αυτοκινήτου πλέον βασίζεται στον χαρακτήρα υτού και όχι τόσο στην ποιότητα (επειδή οι διαφορές είναι μικρές).... αγοράζοντας ένα καινούριο αυτοκίνητο μπορεί να σου κάτσει μέχρι και απίστευτα προβληματικό.... άσχετα με την τιμή, την εταιρεία, κλπ κλπ μικροπρο΄βλήματα έχουν ΟΛΕΣ το ζήτημα είναι αν αυτά λύνονται έυκολα-δύσκολα-ή καθόλου....πχ τους τελευταίους μήνες η BMW έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλην την ευρώπη για τους ιδιοκτήτες νέων Μ3 (100.000 ΕΥΡΩ), γιατί σπάνε τα σασμάν όλων και σε όσους δεν έσπασαν θα σπάσουν.... φυσικά τα περιοδικά δεν αναφέρουν τίποτα....αλλο παράδειγμα οι ιδιοκτήτες PORSCHE CAYENNE πρώτης γενιάς που σπάνε σε όλες τα σωληνάκια του ψυκτικού και τα συνεργεία το λύνουν κάνοντας πατέντες προσπαθώντας να προσαρμόσουν αυτά της 2ης γενιάς (μεταλλικά με άλλη διαδρομή).... τα παραδείγματα είναι άπειρα και αφορούν ΟΛΕΣ τις βιομηχανίες παγκοσμίως
Επίσης μπορω να σου δείξω Panda (επειδή το ανέφερες) με 140.000 χλμ που δεν έχει ζητήσει τίποτα (μόνο service)....και μπορώ να σου δείξω και αμάξι εταιρείας 'εμπιστοσύνης' με 20.000 χιλόμνετρα να τραβάς τα μαλλιά σου....
Τα ανταλλακτικά ουσιαστικά πλέον παντού είναι ακριβά....(κάποιοι βέβαια το παραξευτιλήζουν)....το νόημα είναι να μήν χρειαστείς ανταλλακτικά και άν χρειαστείς να υπάρχει εγγύηση να στα καλύψει....
Γιαυτό ακριβώς κοιτάμε πρωτίστος η εταιρεία να μας δίνει μακρόχρονες εγγυήσεις που να μας καλύπτουν ..... επίσης απο τις εγγυήσεις που προσφέρονται κατα την γνώμη μου μπορείς να κρίνεις και την εμπιστοσύνη που έχει κάθε εταιρεία για το αμάξι που παράγει και πουλά.... Προσωπικά αγοράζοντας το FIAT BRAVO τον Ιανουάριο τα 5 χρόνια εγγύηση που μου έδινε ήταν καθοριστικά για την αποφασή μου και σήμαιναν και πολλά για μένα...
Exεις δίκιο!!! Βασικά συμφωνούμε!!!!! Πάντως όσον αφορά το όνομα μιας εταιρείας έχει πρωτεύοντα ρόλο διότι έχει συνδεθεί με την ποιότητα!!!!
Θα έχεις δει ακόμα να κυκλοφορούν παλαιά σταρλετ, νισσάν μίκρα, λιγότερα ευρωπαικά
και ακόμα λιγότερα ιταλικά και κορεάτικα !!!!
Τα ούνο , τα ίμπιζα έχουν εξαφανιστεί!!!! Ενώ βλέπεις εκτός τα γιαπωνέζικα και παλαιά ρενό!!!!
Εδώ που είμαι υπάρχουν παμπάλαια αγροτικά τουότα και ντάτσουν και δεν έχω δει κανένα παλιό φιατάκι........!!!!!! -
αφου ειναι τοσο αναξιοπιστα τα φιατ.... αναρωτιεμαι γιατι ολα τα rent a car στον στολο τους εχουν παρα πολλα φιατ...
σε αυτους αραγε δεν βγαζουν προβληματα τα φιατ?
και αν βγαζουν τοσο μ@λ@κες ειναι να συνεχιζουν να τα αγοραζουν??
μηπως ξερουν κατι αυτοι που δεν το ξερει ο κοσμακης αραγε?? -
γιατί για 2 χρόνια που τα κρατάνε, έχουν το μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης.
-
μιλάς για αμάξια 20ετίας και αυτό δεν είναι κριτήριο.... κανονικά θα έπρεπε η αστυνομία να πάει και να τα κατάσχει όλα αυτης της ηλικίας γιατί πχ σε μία εθνική οδο αποτελούν θανάσιμη παγίδα γιατ τους ίδιους τους χρήστες τους.... αλλα ακόμα και έτσι ας ακολουθήσω την λογική αυτή.... πόσες BMW,VW,PEUGEOT,RENAULT,NISSAN 20ετίας βλέπεις???
μην πέφτεις σε παγίδες.... πριν απο 20 χρόνια όλες σχεδόν οι εταιρείες ήταν ουσιαστικά αυτόνομες με την πραγματική έννοια της λέξης τώρα πλέον αν αποπειραθεί κάποιος να αποτυπώσει σε χαρτί τις σχέσεις όλων των εταιρειών μεταξύ τους θα χάσει την μπάλλα.....όλα τα υπόλοιπα έιναι ψευδαισθήσεις που δημιουργεί το μαάρκετινγκ....σήμερα αν κάτσουμε και λύσουμε όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς μέχρι βίδας θα δούμε οτι σε ένα ποσοστό 20% χρησιμοποιούν κοινές εταιρείες προμήθειας υλικών.......
Δέν είμαι ούτε ιταλόφιλός ούτε τίποτα, έχω αλλάξει όλες τις εταιρείες... πλέον γνώμη μου είναι όταν κάποιος ξεκινάει πλέον να αγοράσει αμάξι αποφασίζει το ποσο που θα διαθέσει τον τύπο του οχήματος και πέρνει σβάρνα όλες τις εταιρείες χωρίς προκαταλέιψεις μέχρι να βρεί αυτο που του κάνει ΚΛΙΚ...απλα μετά το πέρνει και φέυγει.....διαφορές μεγάλες σε ποιότητα συναρμολόγηση κλπ κλπ πλέον δεν θα βρεί..... όποιος δεν λειτουργεί έτσι και είναι προκατηλείμένος κάποια στιγμή ο νόμος της αγοράς λέει οτι θα την πατήσει και θα την πληρώσει ακριβά....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
γιατί για 2 χρόνια που τα κρατάνε, έχουν το μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης.Aκριβώς 2-3 χρόνια αντέχουν!!!!! Μετά;;;;;;
Ενα τουότα 10ετίας θα το πουλήσεις άνετα!!!!
Ενα φιατάκι 10ετίας και να το χαρίσεις δε θα το πάρει κανείς μόνο ο ''αρχιμήδης - νεονάκης''
50 ευρώ -
και δεν εχουν προβληματα το σημαντικοτερο...
και μιλαω εκ πειρας διοτι το panda 1.2 του 2005 με 65000χλμ της μητερας μου αγορασμενο απο rent a car δεν εχει βγαλει το παραμικρο...
καποιοι θα που οτι ειναι τυχερο....αλλα η αληθεια ποναει -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
γιατί για 2 χρόνια που τα κρατάνε, έχουν το μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης.ο μέσος χρόνος συντήρησης στόλου στις rent a car είναι 3-5 χρόνια..... το κόστος κττίσης για τις εταιρείες αυτές και για τις κατηγορίες που ψωνίζουν (μικρά,μικρομεσαία,μικρά τζίπ) με τις εκπτώσεις που πέρνουν δεν έχει μεγάλες διαφορές..... αυτό που τους νοιάζει είναι το΄πόσο σκυλί είναι ένα αυτοκίνητο...και το κόστος επιδιόρθωσης βλαβών.... γιατί ένα αμάξι σε μία καλή rent a car θα κάνει ακόμα και 50.000 χιλιόμετρα το χρόνο..... επίσης το κόστος κτίσης δεν είναι οναδικός παράγων γιατί μετα θα τα πουλήσουν κιόλας....
-
πόσες BMW,VW,PEUGEOT,RENAULT,NISSAN 20ετίας βλέπεις???Αρκετά!!!! Φιατάκια δε βλέπω!!!!!!!
Βασικά ένα αμάξι ο Ελληνας το κρατάει γύρω στα 15 χρόνια!!!! Το δικό μου (Τέριος 12 ετών) π.χ πραγματικά είναι άψογο!!!!!
Τώρα αν αλλάζουμε αμάξι κάθε 5 χρόνια , χαμένοι είμαστε χρήμα πετάμε...., έχουμε και άλλες ανάγκες και ενδιαφέροντα, σκάφη, μηχανές, εκδρομές,κ.λ.π. !!!!!! -
κάνεις λάθος ελάχιστα βλέπεις γιατί τα περισσότερα έχουν πάει για ανακύθκλωση.... αν θές φιατάκια πήγαινε σε μιά μεγάλη όλη και μέτρα PUNTO πρώτης γενιάς.....ακόμα και σε μάντρες τα πουλάνε....
Όποιος κρατάει αμάξι πάνω απο 5-6 χρόνια απλά νομίζει οτι κερδίζει....στην πραγματικότητα χάνει... γιατι έαν κάποιος πχ αγοράσει ένα καλο αυτοκίνητο 20.000 ευρώ και το πουλήσει σε καλή κατάσταση μετα απο 5-6 χρόνια θα εισπράξει 12.000 για παράδειγμα... και θα πάρει το επόμενο 8.000... τα αυτοκίνητα θα είναι πάντα στις εγγυήσεις και οι πιθανότητες εμφάνισης σοβαρών προβλημάτων είναι μικρές....
εάν κάποιος αλλάζει αμάξι ανα 12 χρόνια αγοράζει σήμερα ένα αμάξι 20.000 το πουλάει 2.000 και βάζει άλλα 18.000....+όι πιθανότητες προβλημάτων αυξάνονται κατακόρυφα με ότι κόστος σημαίνει....άρα πάντα είναι χαμένος οικονομικά.....
και επειδή έχουμε και άλλες ασχολίες οικονομικά δεν είναι να χάνω....
-
Το FIAT είναι ....... FIAT!!!!!
αντε πάλι τα ίδια..... άντε και να δεχτούμε οτι η Φίατ ήταν τα προηγούμενα χρόνια πολύ πίσω ποιοτικά απο άλλες (που δεν ήταν)..... τα τελευταία 3 χρόνια σε όλα τα νέα μοντέλα που ακριβώς βρήκε κάποιος πρόβλημα και αυτός που διαμορφώνει τέτοιες απόψεις τι εμπειρία έχει απο αυτά τα αυτοκίνητα?????
Εκτός αυτού σε ποιό ακριβώς ανταλλακτικό η MAZDA είναι πολύ ακριβότερή και απο ποιούς??? να αναφέρω απλά μερικές (PEUGEOT, CITROEN, TOYOTA, VW.....) σε σχέση με ποιά απο αυτές είναι ακριβότερη????
αν κάποιοι δεν έχουν προσωπική άποψη μέσω χρήσης των ανωτέρο οχημάτων να μην εκφέρει απόψεις εγκάθετες αλλιώς κινδυνέυει να μπεί στο club των μετόχων........
Φίλε Gaitanakos,το Mazda 2 είναι μια καλή επιλογή στην κατηγορία και εύχομαι να το χαρεί το παλικάρι.
Αλλά να ξέρει παράλληλα,οτι όντως το Mazda 2 έχει απο τα ακριβότερα ανταλλακτικά.
Για ρώτα πόσο κάνει το μπροστινό φανάρι του yaris και του 2.... -
Πάλι τα ίδια;;; ΄Ο,τι και να σου πούμε δεν αλλάζεις γνώμη!Ειναι ξεροκεφαλος. (ΧΑ ΧΑ ΧΑ)
Και δεν ειναι η γνωμη μου , ειναι η γνωμη του. Βεβαια συμφωνω μαζι του.Το FIAT είναι ....... FIAT!!!!!
Σαφως το FIAT είναι ... FIAT, οπως και το CITROEN είναι ... CITROEN , και το PEUGEOT ειναι ... PEUGEOT, κλπ.
-
Δείκτης 'Σύνολο βλαβών' από το Autotriti, που βγαίνει απο τις αναφορές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, και όχι τι νομίζω εγώ, ο κάθε expert των περιοδικών ή ο μπατζανάκης του μπάρμπα μου που έχει ένα γνωστό σε συνεργείο!
Εντάξει λοιπόν, τα φιατ είναι χάλια και οι υπόλοιποι καλοί...
Ξεκολλήστε, ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΑΠΩΝΟΚΟΡΕΑΤΕΣ αξίζουν τη φήμη τους, που την έχτισαν και με ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΠΟ και ΔΟΥΛΕΙΑ. Οι άλλοι (στον τομέα αξιοπιστία τουλάχιστον) κυρίως δρέπουν δάφνες του παρελθόντος. Δηλ., μπορεί πριν από 20 χρόνια τα γερμανικά να ήταν τανκς και τα άλλα τενεκέδες. Από τότε όμως έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι... -
γιατί για 2 χρόνια που τα κρατάνε, έχουν το μικρότερο συνολικό κόστος κτήσης.
Aκριβώς 2-3 χρόνια αντέχουν!!!!! Μετά;;;;;;
Ενα τουότα 10ετίας θα το πουλήσεις άνετα!!!!
Ενα φιατάκι 10ετίας και να το χαρίσεις δε θα το πάρει κανείς μόνο ο ''αρχιμήδης - νεονάκης''
50 ευρώ :ysterical/:Και μη σου πω οτι (μετα τα χθεσινα test drive) μαλλον το Φιατακι θα παρει
Επιλογη μικρου αυτοκινητου