-
Αν κάτσω να το 'ψειρίσω' το βρίσκω απλώς λίγο φορτωμένο μπροστά ... μεγάλα κύρια φώτα, φώτα ομίχλης, φώτα ημέρας, μεγάλη μάσκα και εισαγωγή, νίκελ κλπ. που θυμίζει μόνο ... τωρινό C5 απο την ιστορία της Citroen!
Στο λοιπό αμαξωμα όμως, πανέμορφο προφίλ, διακριτικό πίσω μέρος, νεανικές διχρωμίες κλπ!Το κάτι 'εκκεντρικό' πάντως της σχεδίασης θα το ήθελα απο την Citroen ίσως μια μικρή λεπτομέρια που θα το ξεχώριζε ... ίσως 2 μικρές αναποδα ανοιγόμενες πόρτες (τυπου RX8), πιο κουπέ τελείωμα οροφής, φουσκωμένα και με καμπύλες φτερά (ίσως κάτι σε ... Mazda 2, χωρίς βέβαια να είναι αντιγραφή του) με τα πίσω ελαφρώς καλυμένα κλπ!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μόνο εγώ το θεωρώ άχαρο, άκομψο, με υπερβολικές λεπτομέρειες που προσπαθούν πολύ σκληρά να καλύψουν το ανέμπνευστο του σχήματος;
άλλος ένας...
αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό ...υπερβολικές λεπτομέρεις για να κρύψουν το ανέμπευστο ντιζαιν...
πολύ φρου φρου και αρώματα , αλλά σαν σχήμα δεν έχει καθαρές και όμορφες γραμμέςΚαθε αλλο μαλιστα στα δικα μου ματια το αμαξι εχει πολυ χαρακτηρα και εκτος του καλου design υπαρχουν ΚΑΙ ενδιαφερουσες λεπτομερειες.
Ακομα ολα αυτα το βοηθουν να ειναι ιδιαιτερα αναγνωρισιμο οσο ειναι το mini ή μια mito..αναγνωρίσιμο ναι, όμορφο όχι...
και η c4 έχει μεγάλα φώτα μπροστά ,αλλά εξωτερικά έχει τόσο καθαρές γραμμές που ακόμα και σήμερα δείχνει όμορφη και επίκαιρη
τα λεντ μπροστά, το μη κουπειδες τελείωμα πίσω, η περίεργη εσοχή της λαμαρίνας στο πίσω τζάμι, το φιλέτο νικελ στο κάτω μέρος της πορτας...
τα καθίσματα είναι επίσης άσχημα
wanabe mini μου κάνει...
η διχρωμία μου φέρνει περισσότερο σε lancia y παρά σε μινι -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μόνο εγώ το θεωρώ άχαρο, άκομψο, με υπερβολικές λεπτομέρειες που προσπαθούν πολύ σκληρά να καλύψουν το ανέμπνευστο του σχήματος;
άλλος ένας...
αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό ...υπερβολικές λεπτομέρεις για να κρύψουν το ανέμπευστο ντιζαιν...
πολύ φρου φρου και αρώματα , αλλά σαν σχήμα δεν έχει καθαρές και όμορφες γραμμέςΚαθε αλλο μαλιστα στα δικα μου ματια το αμαξι εχει πολυ χαρακτηρα και εκτος του καλου design υπαρχουν ΚΑΙ ενδιαφερουσες λεπτομερειες.
Ακομα ολα αυτα το βοηθουν να ειναι ιδιαιτερα αναγνωρισιμο οσο ειναι το mini ή μια mito..αναγνωρίσιμο ναι, όμορφο όχι...
και η c4 έχει μεγάλα φώτα μπροστά ,αλλά εξωτερικά έχει τόσο καθαρές γραμμές που ακόμα και σήμερα δείχνει όμορφη και επίκαιρη
τα λεντ μπροστά, το μη κουπειδες τελείωμα πίσω, η περίεργη εσοχή της λαμαρίνας στο πίσω τζάμι, το φιλέτο νικελ στο κάτω μέρος της πορτας...
wanabe mini μου κάνει...
η διχρωμία μου φέρνει περισσότερο σε lancia y παρά σε μινιΠρωτον κανεις δε θελησε να μοιασει σε mini και πολυ καλα εκανε..
10 να ρωτησουμε οι 7 θα το βρουνε ομορφο οι 2 αδιαφορο και ενας ασχημο..
Τα λεντ μπροστα μ αρεσουν ιδιαιτερα τι σε ενοχλει δε το καταλαβα..
coupe πισω μερος σε μια κουτσουλια αμαξι?? τοτε σιγουρα θα ηταν ασχημο..
Η εσοχη της λαμαρινας ηταν το πρωτο πραγμα που με κεντρισε..οπως αντιστοιχα μ αρεσε ιδιαιτερα η αναποδη κλιση στο πισω τζαμι του c2.. ειναι κατι διαφορετικο ,οχι οτι πρεπει απαραιτητα το διαφορετικο να εναι και ωραιο, που αρεσει..
Τα καθισματα ασχημα??? καλα οτι πεις.. το αντιθετο μαλιστα..
Η διχρωμια δεν εγινε για να μοισει καπου το ξαναλεω.. ολως τυχαιως πρεπει σωνει και καλα να κανεις συνειρμους με ιταλικο αμαξι..
Το συγκεκριμενο μαλιστα αυτοκινητο δημιουργηθηκε με εντελως νεους στοχους σκοπους και κοινο για τη citroen.. -
είναι αρκετά εκκεντρικό σαν σχέδιο χωρίς να είναι γeλι'ο η άσχημο, μου αρέσει
'Το συγκεκριμενο μαλιστα αυτοκινητο δημιουργηθηκε με εντελως νεους στοχους σκοπους και κοινο για τη citroen..'
να κάνουν την citroen αυτό που ήταν πριν 30 χρονια...
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
είναι αρκετά εκκεντρικό σαν σχέδιο χωρίς να είναι γeλι'ο η άσχημο, μου αρέσει'Το συγκεκριμενο μαλιστα αυτοκινητο δημιουργηθηκε με εντελως νεους στοχους σκοπους και κοινο για τη citroen..'
να κάνουν την citroen αυτό που ήταν πριν 30 χρονια...
+οο
μαζι σου -
Επειδη δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα....τιμουλες και μοτερ εχουμε?
-
Για κινητηρες ριξε μια ματια εδω: http://configurateur3d.citroen.com/FR/# ... or/1CYAA3/?
Οι τιμες δεν εχουν ανακοινωθει ακομα αλλα ποση διαφορα να εχουν απο Γαλλια;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
άλλος ένας...
wanabe mini μου κάνει...
η διχρωμία μου φέρνει περισσότερο σε lancia y παρά σε μινιΠρωτον κανεις δε θελησε να μοιασει σε mini και πολυ καλα εκανε..
10 να ρωτησουμε οι 7 θα το βρουνε ομορφο οι 2 αδιαφορο και ενας ασχημο..
Τα λεντ μπροστα μ αρεσουν ιδιαιτερα τι σε ενοχλει δε το καταλαβα..
coupe πισω μερος σε μια κουτσουλια αμαξι?? τοτε σιγουρα θα ηταν ασχημο..
Η εσοχη της λαμαρινας ηταν το πρωτο πραγμα που με κεντρισε..οπως αντιστοιχα μ αρεσε ιδιαιτερα η αναποδη κλιση στο πισω τζαμι του c2.. ειναι κατι διαφορετικο ,οχι οτι πρεπει απαραιτητα το διαφορετικο να εναι και ωραιο, που αρεσει..
Τα καθισματα ασχημα??? καλα οτι πεις.. το αντιθετο μαλιστα..
Η διχρωμια δεν εγινε για να μοισει καπου το ξαναλεω.. ολως τυχαιως πρεπει σωνει και καλα να κανεις συνειρμους με ιταλικο αμαξι..
Το συγκεκριμενο μαλιστα αυτοκινητο δημιουργηθηκε με εντελως νεους στοχους σκοπους και κοινο για τη citroen..γούστα είναι αυτά , προσωπικά δεν μου αρέσει...
τι εννοείς οτι πείς?? έχει άσχημα καθίσματα , τι να πω οτι κόβω φλέβα?
προσωπικά σού είπα , το βρίσκω φορτωμένο και αδιάφορο...
η διχρωμία μου φέρνει στο μυαλό μίνι και υ ... δεν είπα δα οτι μου ΄φερνει γκολφ -
Τι δε σου αρεσει? προσπαθω να καταλαβω γιατι μου φαινονται καταπληκτικα εμενα..
Και τα πιο απλα..δε φαινονται καλα αλλα δε βρηκα πιο καλη..
Απο το 2.00 και μετα τα καθισματα..
Youtube Video -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Πω ρε φιλαρακο (@red), το εμπεδωσαμε! Μην κοιτας που δε σου απαντανε πολλοι!
Ειδικα την κοτσανα με το φιλετακι αλουμινιου στο πλαι την αφησα ασχολιαστη!
Αν ηταν να σχολιαζουμε τα γουστα του καθενος θα γραφαμε εκθεσεις!Οποτε σεβασου λιγο το τοπικ! Οκ την ειπες την αποψη σου, δε χρειαζεται να την εξιγεις στον καθενα που δε συμφωνει μαζι σου!
Μη το παμε οφ τοπικ ΚΑΙ αυτο!!! Ειναι κριμα!
ευτυχως φιλε που εισαι κι εσυ ο μαγκας εδω να τον βαλεις στη θεση του γιατι οι υπολοιποι ειναι κοτες και δεν τολμουν να του πουν τιποτα
εδω ειναι φορουμ και ο καθενας σχολιαζει ο,τι γουσταρει
-
αυτο να το αφησεις στους moderators , οπως και του red monster μπαινουν στα θεματα του και λενε ασχημες γνωμες για τη μιτο του, ετσι πρεπει κι εσυ να δεχτεις οτι θα λεγονται πραγματα που δε θα σου αρεσουν
αν δε θες να τα ακουσεις ειναι δικο σου προβλημαυπαρχει και το σιτροεν φορουμ αν θελετε να ευλογατε τα γενια σας, εδω ακουγονται και αλλες γνωμες
οσο για τα ban, μην βιαστεις να κοροιδεψεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι δε σου αρεσει? προσπαθω να καταλαβω γιατι μου φαινονται καταπληκτικα εμενα..
Και τα πιο απλα..δε φαινονται καλα αλλα δε βρηκα πιο καλη..
Απο το 2.00 και μετα τα καθισματα..
Youtube Videoέχεις δίκιο τελικά ,είναι όμορφα...
στο βιντεο με τους γέρους που το κρίνανε δεν φαινοντουσαν καλα -
VS
vs
ναι εχει πολλα στοιχεια εντυπωσιασμου...αλλα ειναι γαλλικο.....και καθε τι που ειναι γαλλικο και θελει να δωσει την αισθηση πολυτελειας παντα ειναι υπερβολικο...ιδιαιτερα μια citroen!!!
Το αυτοκινητο εχει παρα πολλες ομορφες λεπτομερειες και μαλιστα φινετσατες οπως αυτο της οροφης .
Σε καμια των περιπτωσεων δεν ειναι ασχημο και μαλιστα κανει να διχνει την mito καπως γερασμενη..και παω στοιχημα οτι θελετε πως το f/l της mito θα ερθει πιο γρηγορα!!!!
στο εσωτερικο η εργονομια μοιαζει να ειναι καλυτερη της mito και το ταμπλο πιο μαζεμενο απο αυτο της mito το οποιο μοιαζει το κατω τμημα να μην ακολουθει το πανω.... -
Την είδα δια ζώσης.
Χαριτωμένη,σωστά διαστασιολογημένη,unisex,sport και ταυτόχρονα chic.....και ελαφρώς snob.Αυθεντική,χωρίς να ρέπει σε στοιχεία μαρόκ.Στυλιστικά,αυτή τη στιγμή, είναι μπροστά από κάθε Β segment.
Στο εσωτερικό ξεπερνά τους αντιπάλους της,δείχνοντας ένα σκαλοπάτι πιο πάνω,αποφεύγοντας τον 'γιαπωνεζοειδή' παραλογισμό του fiesta.
Aπό άποψη χωρητικότητας είναι καλή,ακόμα και πίσω,πάντα σε σχέση με τα Mini και 500,με τα οποία ουσιαστικά απευθύνεται στο ίδιο target group (σε ένα segment πιο πάνω βέβαια).
Το αναπόφευκτο personalization (ένα trend δυστυχώς αναγκαίο)μπορεί να αρέσει ή όχι,αλλά έχει μια λογική,αποδεκτή ακόμα και από μη γαλλόφιλο κοινό.Το στοιχείο που δεν μου αρέσει,είναι η τριχρωμία της πόρτας (!!!!!).Αφού ήθελαν να έχουν την οροφή σε άλλο χρώμα από το αμάξωμα,έπρεπε να υιοθετήσουν πόρτες χωρίς πλαίσιο γύρω από το κρύσταλο(vetro a giorno ISO Mini & MiTo)ή στη χειρότερη περίπτωση με ένα πολύ μικρό πλαίσιο (όπως στο 500).Αντιθέτως επιλέγουν την πιο οικονομική λύση (πόρτα με πλαίσιο),μια σχεδιαστική λεπτομέρεια 'cheap',την οποία ενισχύει η χρήση οροφής σε άλλο χρώμα και το μαύρο χρώμα στο πλαίσιο του παραθύρου.....προκειμένου να 'κρύψουν' αυτή την επιλογή τους.
Έχουν 'κακομεταχειριστεί' ελαφρώς τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα με τη χρήση της εισαγωγής αέρα και των led DRL.Αν δεν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία το εμπρόσθιο τμήμα θα είχε μια σχεδιαστική καθαρότητα,η οποία θα βοηθούσε κόντρα στη φθορά που προκαλεί στο σχέδιο ο χρόνος.
Τέλος το οπίσθιο μέρος πάσχει ελαφρώς σε επίπεδο στυλιστικής συνέχειας,αδικούμενο κυρίως από τα φωτιστικά σώματα. -
μονο εγω βλεπω αηδιαστικο και καρακιτσαριο το χρωμιωμενο φιλετο στο πλαι..??
κατα τα αλλα αν αυτο ελειπε (η λειπει απο τη βασικη εκδοση) το αυτοκινητο ειναι πολύ ομορφο
-
Μη περιμενουμε ομως την ελευση της με led πχ στον 1.4!!! Σχεδον παντα, οσα βλεπουμε στις φωτο και στις εκθεσεις δε μεταφερονται στο δρομο! Θα χει δλδ navi standar στο νεο C3??? OXI!
Καποια πραγματα θα αλλαξουν και οποιος βιαζεται, πεφτει και σκονταφτει!
Ολα καλα και ομορφα τα σχολια, αλλα ας κραταμε και καποιες επιφυλαξεις για την συνεχεια!
Εδω το μονο στοιχειο που γνωριζουμε ειναι οι κινητηρες!'Στέλεχος' στη Citroen δεν είμαι αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έτσι όπως πλασάρεται (και δεν είναι μια 3θυρη εκδοχή του C3 το οποίο θα πουληθεί με 'κώδικα τιμής' και 2 αερόσακους και a/c στην βασική του) δεν νομίζω ότι το 1,4 θα διαφέρει εξωτερικά απο το μεγαλύτερο και δυνατότερο! Τουλάχιστον αρχικά μέχρι να μπει στη συνείδηση του κόσμου τι εστί σειρά DS και ποια η διαφορά απο την βασική σειρά C.
Ακόμα και το Mini που είχε και το υπέρ του ρετρό θυμίζοντας το παλιό αρχικό μοντέλο -πράγμα που δεν το διαθέτει το DS3 όπως και η Mito- αρχικά βγήκε κομπλέ με τα νίκελ του, τις ζάντες του και τα φρου φρού του και μετά προέκυψαν τα 75 άλογα και τα τάσια. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μονο εγω βλεπω αηδιαστικο και καρακιτσαριο το χρωμιωμενο φιλετο στο πλαι..??κατα τα αλλα αν αυτο ελειπε (η λειπει απο τη βασικη εκδοση) το αυτοκινητο ειναι πολύ ομορφο
Δεν είσαι μόνο εσύ - η εντύπωσή μου είναι ότι προσπάθησαν να διαφοροποιήσουν τα πάντα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι μάλλον τουματσίλα. Αν δεν επενέβαιναν σε οτιδήποτε σήκωνε (κατά τη γνώμη τους) μία 'ιδιαίτερη DS πινελιά' πιστεύω ότι το σχέδιο θα ήταν πιο καθαρό και με πιο παρατεταμένη ημερομηνία λήξης. Αυτό το σχόλιο βέβαια δεν μειώνει το αξιέπαινο της προσπάθειας - η αγορά χρειάζεται ρηξικέλευθες προτάσεις. Πιθανώς μέσα από τις επιλογές και το customisation να μπορεί να διαμορφώσει κάποιος κάτι που είναι αισθητικά πιο ισόρροπο
-
Aυτές είναι οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού στην Ιταλία.
DS3 1.4 VTi (Chic) 14.621
DS3 1.6 VTi 120cv (So Chic) 16.921
DS3 1.6 VTi αυτόματη 120cv (So Chic) 18.021
DS3 1.6 Turbo THP 155cv (Sport Chic) 19.221
DS3 1.6 HDi 90cv (So Chic) 18.021
DS3 1.6 HDi 90cv (So Chic) '99' 18.021
DS3 1.6 HDi 110cv (Sport Chic) 20.321Η δυνατότητα παραμετροποίησης είναι αρκετά μεγάλη και 'τσουχτερή'.
Τα led είναι standard στο επίπεδο εξοπλισμού So Chic/Sport Chic,ενώ μπορούν να προστεθούν έναντι 250 ευρώ και στο μοντέλο βάσης 1,4.Το navigation δεν είναι standard σε κανένα επίπεδο εξοπλισμού,αλλά μπορεί να προστεθεί σε όλες τις εκδόσεις,σε συνδυασμό με ένα πακέτο που περιλαμβάνει και αισθητήρες παρκαρίσματος,έναντι 1300 ευρώ. -
Συμπερασμα: Τιμες C4 πανω κατω!
Θα σου ημουν ευγνομων αν μας παρεθετες και τις τιμες της C4 ΤΩΡΑ στην Ιταλια! Να ειχαμε ενα μετρο συγκρισης!Κατα τα αλλα πολυ λογικες, εως πολυ ομως, οι τιμες της!
Μπραβο!
Υπολογιστε οτι εχει εξαιρετικο ηχοσυστημα HiFi που υποσχεται ποιοτητα αναλογης των οικειακων!!!!Δεν νομίζω ότι έχει νόημα η σύγκριση,καθώς είναι εντελώς διαφορετικό το target group των δύο μοντέλων.Κάτι άλλο σημαντικό για την ιταλική αγορά, είναι ότι οι κινητήρες της C4 είναι όλοι euro4 (εν αντιθέσει με τους euro5 της DS),με εκπομπές CO2 που δεν τους επιτρέπουν να επωφεληθoύν από τα κίνητρα αγοράς 'καθαρού' αυτοκινήτου (που ίσχυαν μέχρι 31/12.....και ενδεχομένως να επανισχύσουν στην ιταλική αγορά)
C4 Coupé 1.4 16V Ideal 16.101
C4 Coupé 1.6 16V VTi 120CV VTR 18.351
C4 Coupé 1.6 16V THP 150CV VTS 21.601
C4 Coupé 1.6 HDi 90CV airdream Ideal 17.951
C4 Coupé 1.6 HDi 110CV FAP airdream VTR 20.201Νομίζω ότι η σύγκριση με τις τιμές των Mini,500 και ίσως MiTo έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον (καθώς με τα δύο πρώτα στοχεύει,κατά τη γνώμη μου,σε παραπλήσιο αγοραστικό κοινό).
Mini Ray 17.051 Εuro 4
Mini One 17.501 Euro 4
Mini Abbey Road 20.601 Euro 4
Mini Trigger 20.601 Euro 4
Mini Cooper 20.051 Euro 4
Mini Cooper 50 Camden 24.251 Euro 4
Mini Cooper 50 Mayfair 24.751 Euro 4
Mini Cooper S 24.251 Euro5
Mini Cooper S 50 Camden 28.451 Euro5
Mini Cooper S 50 Mayfair 28.951 Εuro5
Mini John Cooper Works 29.951 Euro 4
Mini Ray G 19.351 Euro 4
Mini One D 19.001 Euro 4
Mini Ray D 19.951 Euro 4
Mini Abbey Road D 22.101 Euro 4
Mini Trigger D 22.101 Euro 4
Mini Cooper D 21.551 Euro 4
Mini Cooper D 50 Camden 25.751 Euro 4
Mini Cooper D 50 Mayfair 26.251 Euro 4500 1.2 Pop 11.701 Euro5
500 1.2 Sport 13.551 Euro5
500 1.2 Lounge 13.551 Euro5
500 1.2 PUR-O2 13.251 Euro5
500 1.2 by DIESEL 15.351 Euro5
500 1.4 16V Pop 13.301 Euro5
500 1.4 16V Sport 15.151 Euro5
500 1.4 16V Lounge 15.151 Euro5
500 1.4 16V by DIESEL 17.351 Euro5
500 1.3 MJT 16V 75CV Pop 13.251 Euro5
500 1.3 MJT 16V 75CV Sport 15.101 Euro5
500 1.3 MJT 16V 75CV Lounge 15.101 Euro5
500 1.3 MJT 16V 75CV by DIESEL 17.351 Εuro5
500 1.3 MJT 16V 95CV Pop 14.051 Euro5
500 1.3 MJT 16V 95CV Sport 15.901 Euro5
500 1.3 MJT 16V 95CV Lounge 15.901 Euro5
500 Αbarth 18.650 Euro5MiTo 1.3 JTDm 16V Progression 17.651 Euro 4
MiTo 1.3 JTDm 16V Distinctive 19.251 Euro 4
MiTo 1.3 JTDm 16V Dist. Sport Pack 20.151 Euro 4
MiTo 1.3 JTDm 16V Dist. Premium Pack 20.151 Euro 4
MiTo 1.4 78CV Progression 15.051 Euro5
MiTo 1.4 78CV Distinctive 16.651 Euro5
MiTo 1.4 78CV Distinctive Sport Pack 17.551 Euro5
MiTo 1.4 78CV Distinctive Premium Pack 17.551 Euro5
MiTo 1.4 105CV Multiair Progression 15.951 Euro5
MiTo 1.4 105CV Multiair Distinctive 17.551 Euro5
MiTo 1.4 105CV Multiair Dist. Sport Pack 18.451 Euro5
MiTo 1.4 105CV Multiair Dist. Prem.Pack 18.451 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 135CV Multiair Progr. 17.551 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 135CV Multiair Dist. 19.151 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 135CV Multiair Dist. SP 20.051 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 135CV Multiair Dist. PP 20.051 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 155CV Progression 18.251 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 155CV Distinctive 19.851 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 155CV Dist. Sport Pack 20.751 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 155CV Dist. Premium Pack 20.751 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 170CV Multiair Q. Verde 20.951 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 170CV Multiair Q.V. PP 21.851 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 170CV Multiair Q.V. SPP 21.901 Euro5
MiTo 1.4 Turbo 120CV GPL Progression 18.551 Euro 4
MiTo 1.4 Turbo 120CV GPL Distinctive 20.151 Euro 4
MiTo 1.4 Turbo 120CV GPL Dist. SP 21.051 Euro 4
MiTo 1.4 Turbo 120CV GPL Dist. PP 21.051 Euro 4
MiTo 1.3 JTDm-2 S&S Progression 17.751 Euro5
MiTo 1.3 JTDm-2 S&S Distinctive 19.351 Euro5
MiTo 1.3 JTDm-2 S&S Dist. Sport Pack 20.251 Euro5
MiTo 1.3 JTDm-2 S&S Dist. Premium Pack 20.251 Euro5
MiTo 1.6 JTDm 16V Progression 19.251 Euro5
MiTo 1.6 JTDm 16V Distinctive 20.851 Euro5
MiTo 1.6 JTDm 16V Dist. Sport Pack 21.751 Euro5
MiTo 1.6 JTDm 16V Dist. Premium Pack 21.751 Euro5 -
Ικανοι ειναι να συγκρινουν MiTo & DS3 και να βγαλουν νικητη το **Golf **Εγώ αυτό που περιμένω από τα ελληνικά έντυπα είναι σε συγκριτικό Mito vs DS3 να βγεί το ... Tiguan ... ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες μικρές, πολύ μικρες αναφορές και στο Polo 1,2 Tsi!
Citroen DS3