-
Καλοτάξιδο, να το χαρείς.....
-
Επειδη συζηταγατε για το αν πουλαει το αυτοκινητο η οχι και μερικοι γραφατε οτι εχετε δει 2-3 συνολο τοσο καιρο που κυκλοφορει, εγω γιατι μολις βγω στην Αθηνα βολτα βλεπω 3-4 καθε μερα..?
Ενταξει στα Χανια μονο το test drive της αντιπροσωπειας υπαρχει, και τα πιο πολλα που κυκλοφορουν στην Αθηνα εχουν αθλιους συνδυασμους χρωματων, αλλα με δεδομενη την τοποθετηση του τιμολογιακα στο segment του και σε συνδυασμο με το ονομα της φιρμας τα παει πολυ καλα σε πωλησεις.. -
Για προτείνεται κανένα συνδιασμό ρε παιδιά εμένα μου αρέσει σε κίτρινο με μαύρη οροφή αν και δεν είμαι ΑΕΚ , όλο μάυρο που το έχω δει μου άρεσε πολύ και ανθρακί μετά είναι πολυ ωραιό με μαύρο , λευκό ή κόκκινο ουρανό το θέμα ότι δεν κυκλοφορούν πολλά πρέπει να έχει σχέση με την παράδοση φίλος μου το περιμένει ένα τετράμηνο τώρα αν και σιγά σιγά θα αρχήσει να εξομαλύνεται η κατάσταση λόγο των περισσότερων ετοιμοπαράδοτων που έχουν .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Για προτείνεται κανένα συνδιασμό ρε παιδιά εμένα μου αρέσει σε κίτρινο με μαύρη οροφή αν και είμαι ΑΕΚ , όλο μάυρο που το έχω δει μου άρεσε πολύ και ανθρακί μετά είναι πολυ ωραιό με μαύρο , λευκό ή κόκκινο ουρανό το θέμα ότι δεν κυκλοφορούν πολλά πρέπει να έχει σχέση με την παράδοση φίλος μου το περιμένει ένα τετράμηνο τώρα αν και σιγά σιγά θα αρχήσει να εξομαλύνεται η κατάσταση λόγο των περισσότερων ετοιμοπαράδοτων που έχουν .Πολύ όμορφο
-
-
Αυτό όμως είναι πολύ καλύτερο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτό όμως είναι πολύ καλύτερο
Έτσι είναι το test drive που κυκλοφορεί εδώ στη Λαμία και το 'χω οδηγίσει , όχι βυσσινί αμάξι ρε θα μας κρεμάσουνε κουδούνια .
-
Μα τι λες.Τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι.Ότι αρέσει στον καθένα αγοράζει.Εγώ πάντως το αγαπάω αυτό το τουτούνι σ' αυτο το χρώμα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μα τι λες.Τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι.Ότι αρέσει στον καθένα αγοράζει.Εγώ πάντως το αγαπάω αυτό το τουτούνι σ' αυτο το χρώμαΕίναι πρόστυχο το άτιμο και εμένα μου έχει καρφωθεί σαν σχήμα στο μυαλό αρέσει ακόμα και στον πατέρα μου που είναι 57 χρονών και χθές λέει στον αδερφό καλά γιατί δεν παίρνεις αυτό που είναι μπιμπελό και θες το polo που είναι μικρό gti για την δική μου ηλικία .
-
Μα τι λες.Τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι.Ότι αρέσει στον καθένα αγοράζει.Εγώ πάντως το αγαπάω αυτό το τουτούνι σ' αυτο το χρώμα
Είναι πρόστυχο το άτιμο και εμένα μου έχει καρφωθεί σαν σχήμα στο μυαλό αρέσει ακόμα και στον πατέρα μου που είναι 57 χρονών και χθές λέει στον αδερφό καλά γιατί δεν παίρνεις αυτό που είναι μπιμπελό και θες το polo που είναι μικρό gti για την δική μου ηλικία .
Πολύ σωστά το είπε.Άγριο μπιμπελό όμως
-
Πρόσφατα είδα ένα γκρίζο με μαυρη οροφή, ασημί ζάντες και ασημί περιμετρικά προστατευτικά και καθρέφτες. Ιδιαίτερα πολυτελές και ... γυαλιστερό.
Το ωραιότερο για μένα λευκό αμαξωμα με μαυρη οροφή και μαυρες ζάντες! -
όχι βυσσινί αμάξι ρε θα μας κρεμάσουνε κουδούνια .ε?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
όχι βυσσινί αμάξι ρε θα μας κρεμάσουνε κουδούνια .
ε?
-
Επιτέλους σήμερα είδα πρώτη φορά ένα DS3 ... Χρώμα δεν λέω γιατί μπορεί να το έχει κάποιος από εδώ μέσα...
Το παρατηρούσα αρκετή ώρα.
Επιγραμματικά:- Το λογότυπο. Αν δεν είχε το νέο λογότυπο δεν θα το έπαιρνα είδηση.
- (Για μένα) Η σχεδίαση μου φάνηκε αδιάφορη. Τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτι led είχε μπροστά σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.
- Μκρό πλάτος. Περιμένα να είναι πολύ ποιο φουσκωτό. Μικρό πλάτος, τόσο ώστε από πίσω να φαίνεται ιδιαίτερα συμπιεσμένο και ψηλό.
- Το διαφορετικό χρώμα στην οροφή δεν μου άρεσε. Δεν ταίριαζε με τη σχεδίαση.
-
Σου αρεσε πολυ δλδ ε? χεχεχε
-
ουυυυυ! πάρα πολύ ...
Πάντως οι φωτογραφίες παραπλανούν, ειδικά αυτές με τις τεράστιες ζάντες και τις (επίτηδες) χαμηλωμένες αναρτήσεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ουυυυυ! πάρα πολύ ...Πάντως οι φωτογραφίες παραπλανούν, ειδικά αυτές με τις τεράστιες ζάντες και τις (επίτηδες) χαμηλωμένες αναρτήσεις.
Ποση μυωπια εχεις?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ουυυυυ! πάρα πολύ ...Πάντως οι φωτογραφίες παραπλανούν, ειδικά αυτές με τις τεράστιες ζάντες και τις (επίτηδες) χαμηλωμένες αναρτήσεις.
όλα έτσι τα φωτογραφίζουν πλέον...
κατα τα άλλα συμφωνό...
σημερά οδηγούσα παρέα με 2 απο δαύτα... τα μοναδικά 2 που έχω δει καιρό τώρα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σημερά οδηγούσα παρέα με 2 απο δαύτα... τα μοναδικά 2 που έχω δει καιρό τώρα...Σημασια εχει οτι τα προσεχες ενω οδηγουσες!
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
σημερά οδηγούσα παρέα με 2 απο δαύτα... τα μοναδικά 2 που έχω δει καιρό τώρα...
Σημασια εχει οτι τα προσεχες ενω οδηγουσες!
και στα 2 ήταν φίλοι μου...
Citroen DS3