-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και στα 2 ήταν φίλοι μου...
που έχουν σχέση με αντιπροσωπεία...
both test drive cars...Δεν εχουν και μεγαλη επιρροη οι φιλοι σου παντως...πανω σου
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
και στα 2 ήταν φίλοι μου...
που έχουν σχέση με αντιπροσωπεία...
both test drive cars...Δεν εχουν και μεγαλη επιρροη οι φιλοι σου παντως...πανω σου
ρε αντιπροσωπεια εχουν...
ετυχε και ειχαν αυτα στο σπίτι... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
ουυυυυ! πάρα πολύ ...
Πάντως οι φωτογραφίες παραπλανούν, ειδικά αυτές με τις τεράστιες ζάντες και τις (επίτηδες) χαμηλωμένες αναρτήσεις.
Ποση μυωπια εχεις?
Για να μην παρεξηγηθώ!...
Είχα σχηματίσει στο μυαλό μου άλλη εικόνα και εντύπωση για το DS3. Περίμενα να δω κάτι άλλο. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω κάτι στο στυλ του Mini Cooper.
Δικό μου το λάθος και η εντύπωση.
-
Και μενα δεν με τρελανε παρολο που ειχα πολυ θετικη διαθεση οταν το ειδα απο τα σχολια που ειχα ακουσει...
Το μονο θετικο ειναι οτι ξεφευγει και ξεχωριζει απο τα κοινοτυπα 3θυρα supermini... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω κάτι στο στυλ του Mini Cooper.Νομίζω το πέτυχαν αυτό! Ενα πιο μοντέρνο Mini.
Εχει ωραίες λεπτομέριες εξωτερικά και όμορφο προφίλ. Στα πίσω φώτα στέρεψαν απο έμπνευση και στα κάθετα φωτα ημέρας που δείχνουν πολύ μεγάλα για το μέγεθος του αυτοκινήτου.
Οσα έχω δει πάντως testdrives είναι (με επιγραφές στο πλάι). Που κυκλοφορούν αυτά τα 302 που ταξινομήθηκαν φέτος? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Που κυκλοφορούν αυτά τα 302 που ταξινομήθηκαν φέτος?Λιγο δυσκολο να το βρουμε αυτο
Το μονο σιγουρο (απ οσο εχω ακουσει) ειναι οτι το αυτοκινητο εχει αγοραστει απο πολλες γυναικες! -
Φταίνε όμως και οι αντιπρόσωποι με το εισαγωγέα τους. Θα μπορούσαν μαζί με το νέο C3 να τα έχουν στο 'GREEN BONUS' ή σε κάποια προσφορά ή έκπτωση. Μόνο του δεν θα πουλήσει σε τέτοιες εποχές.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω κάτι στο στυλ του Mini Cooper.
Νομίζω το πέτυχαν αυτό! Ενα πιο μοντέρνο Mini.
Εχει ωραίες λεπτομέριες εξωτερικά και όμορφο προφίλ. Στα πίσω φώτα στέρεψαν απο έμπνευση και στα κάθετα φωτα ημέρας που δείχνουν πολύ μεγάλα για το μέγεθος του αυτοκινήτου.
Οσα έχω δει πάντως testdrives είναι (με επιγραφές στο πλάι). Που κυκλοφορούν αυτά τα 302 που ταξινομήθηκαν φέτος?και εγώ απορώ...
όσα έχω δει είναι μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών...όσο αφορά το μοντέρνο... κουράζει εύκολα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φταίνε όμως και οι αντιπρόσωποι με το εισαγωγέα τους. Θα μπορούσαν μαζί με το νέο C3 να τα έχουν στο 'GREEN BONUS' ή σε κάποια προσφορά ή έκπτωση. Μόνο του δεν θα πουλήσει σε τέτοιες εποχές.Μου λες μια εταιρια η οποια βγαζει σε προσφορα μοντελο 2010???
Μην εισαι υπερβολικος!
Σχεδον ολη η γκαμα εχει απειρες διευκολυνσεις για την αποκτηση ενος μοντελου!Παντως μην ανησυχεις, σε κανα 2 χρονια θα ερθουν και οι τρελες προσφορες για τα C3/DS3
-
Παληκάρια , όλη η παραγωγή του 2010 , 34.000 αυτοκίνητα , έχει προπωληθεί και μεγάλο μέρος αυτής του 2011 .
Στην Γαλλία έχει 6 μήνες αναμονή .
Πάντως εγώ έχω δει 4-5 στο δρόμο .
Επίσης μέσα σε 2 μέρες πουλήθηκαν και τα 200άρια που ήταν γιά την Γαλλία . -
Μη χαλιέσαι.Δεν είναι καλό αυτοκίνητο για τον Έλληνα αυτό.Άσε τους χαζούς τους Ευρωπαίους να το παίρνουν
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μη χαλιέσαι.Δεν είναι καλό αυτοκίνητο για τον Έλληνα αυτό.Άσε τους χαζούς τους Ευρωπαίους να το παίρνουνρε τους μλκς...
-
Μη χαλιέσαι.Δεν είναι καλό αυτοκίνητο για τον Έλληνα αυτό.Άσε τους χαζούς τους Ευρωπαίους να το παίρνουν
ρε τους μλκς...
μόνο λαλάκες.Χοντρόλαλάκες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ρε τους μλκς...
χοντρό δεν το νομίζω...
πιο παχύσαρκοι είναι οι έλληνες... -
ρε τους μλκς...
χοντρό δεν το νομίζω...
πιο παχύσαρκοι είναι οι έλληνες... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω κάτι στο στυλ του Mini Cooper.
Νομίζω το πέτυχαν αυτό! Ενα πιο μοντέρνο Mini.
Οσα έχω δει πάντως testdrives είναι (με επιγραφές στο πλάι). Που κυκλοφορούν αυτά τα 302 που ταξινομήθηκαν φέτος?Δεν γνωρίζω αν έχεις μπει σε Mini Cooper... εγώ όμως όταν μπήκα και έκατσα στη θέση του συνοδηγού αισθάνθηκα σαν να μπήκα σε καρτ. Εξωτερικά το Mini Cooper καθώς το κοίταζα ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένο και προκαλούσε το βλέμμα.
Όταν πέρασα σήμερα με το 207 δίπλα από το DS3, εγώ είδα απλά ένα τρίθυρο C3 με κάτι πλαστικά στις πόρτες.
(δική μου άποψη: Το 207 είναι άκρως ποιο επιθετικό, άγριο και όμορφο, ακόμη και σαν πεντάθυρο...) -
Αφου περασες με το 207 να φανταστω οτι το εφτιαξες ε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αφου περασες με το 207 να φανταστω οτι το εφτιαξες εΝαι από χθες, άλλαξα μπαταρία ... και είπα σήμερα να αλωνίσω ... ...
-
Εμενα απο την αλλη μου φανηκε πολυ πιο ομορφο και φουσκωτο οταν το ειδα απο κοντα στην αντιπροσωπεια.. Απο τις φωτο μου ειχε κανει πολυ λιγοτερο αισθηση..storm δε συγκρινονται κατα τη γνωμη μου με το 207..Απλα θεωρω το Peugeot κατωτερο..Στις φωτο οι μεγαλες ζαντες που λετε (17αρες) ειναι στανταρ σε ολες τις thp αρα δε νομιζω να υπαρχει θεμα παραπλανησης..Τωρα αμα θες ds3 1.4 και 17αρες..Ε εσυ φταις.. Καμια 15αρια εχω δει..
-
Μεταξύ 207GT και DS3 εννοείται ότι θα (ξανα)έπαιρνα το 207...
Ας είναι και κατώτερο το 207 ...
Citroen DS3