-
Θενξ Χρήστο .
-
-
-
Μόλις ήρθε ο γιατρός σπίτι.
Έχω πυρετό και ακροαστικα και είπε για σκι μετά από μια βδομάδα.
Έχω φρικαρει -
Τζόκερ έπαιξες.
Περαστικά!
-
Αύριο θα είμαι Παρνασσό και μεθαύριο Καλάβρυτα όπου έχουμε και την κοπή της πίτας του συλλόγου. Αν έχετε pmr, θα ακούμε στο 8/20 όπως πάντα. Οι freeriders φέρτε φαρδιά πέδιλα και προσοχή στις χιονοστιβάδες, έχουμε αυξημένη επικινδυνότητα (4/5, στα λούκια μέχρι και 5/5).
Enjoy responsibly.
-
Μιλησα με φίλο που ανεβηκε σήμερα Παρνασσο και δυστυχώς εκανε 1:30 από το τέλος του Λιβαδιού ως το χιονοδρομικο!
Τα γνωστα σουρεαλ σκηνικά.
Ενα Cayenne μάλιστα το άφησε κάποιος στην μέση στο πιο στενό σημείου το δρόμου με κόστος μια κλήση μόνο -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μόλις ήρθε ο γιατρός σπίτι.
Έχω πυρετό και ακροαστικα και είπε για σκι μετά από μια βδομάδα.
Έχω φρικαρειΠεραστικα.. δεν ηξερα οτι οι γιατροι ερχοντε ακομα στα σπιτια...νομιζα οτι αυτο ηταν στα παλια τα χρονια....
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μιλησα με φίλο που ανεβηκε σήμερα Παρνασσο και δυστυχώς εκανε 1:30 από το τέλος του Λιβαδιού ως το χιονοδρομικο!
Τα γνωστα σουρεαλ σκηνικά.
Ενα Cayenne μάλιστα το άφησε κάποιος στην μέση στο πιο στενό σημείου το δρόμου με κόστος μια κλήση μόνοΓια αυτο εγω θα παω την Τριτη, να σας πω πως ειναι με 20 ατομα συνολικα
-
-
-
Ναι, σου έφαγα ΟΛΗ την πούδρα.
-
Ναι ρε παλιο#$%&@&%!@&%#$&@&&%&%&()#$%^$@$%^*%^$#%$%^@#$%$ (ακριβως αυτο εννοουσα κ εγω, ειδες πως με πιαννιιιιεεεις?).
-
-
Στο 1ο βιντεάκι προετοιμασία για τον αγώνα world cup στις 26 - 27 Φεβρουαρίου στο bansko. Σε ένα σημείο φαίνεται πως βρέχουν την πίστα με μάνικα πριν περάσει το ρατράκ για στρώσιμο. Αν δεν κάνω λάθος στους αγώνες η πίστα πρέπει να είναι παγωμένη?
-
Κωνσταντίνε τόσο πολύ φρέσκο χιόνι όσο και να πατηθεί δεν γίνεται σκληρό και γρήγορο. Μετά από μερικές κατεβασιές σκάβεται πάρα πολύ.
Αυτοί θα ξέρουν και θα το βρέχουν όσο χρειάζεται για να γίνει γρήγορο και όχι μπλε πάγος. -
Σχετικά με το κόστος μετάβασης και επιστροφής από χιονοδρομικό.
viewtopic.php?f=5&t=17337&start=6030#p2121497
Θεσ/νίκη Βασιλίτσα και επιστροφή. Σύνολο 420 χλμ. Συνολική κατανάλωση καυσίμου αν θεωρήσουμε ως αληθή την ένδειξη της μέσης κατανάλωσης του υπολογιστή 35,28 λίτρα Χ 1,519 τιμή βενζίνης = 53,6 ευρώ συνολικό κόστος.
Ήμασταν 4 άτομα συνεπώς 13,4 ευρώ το άτομο. Μόνο έτσι παλεύεται πλέον. -
έκανα λίγο snowmobile σήμερα
καλή φάση. στρίβει περισσότερο με το τιμόνι απ ότι με τη μεταφορά βάρους, δεν είναι και ακριβώς μηχανή. πάει καλύτερα αν δεν θρονιαστείς πάνω του και είσαι λίιιιγο σηκωμένος στα γόνατα.
και από γκάζι, μια χαρά ήταν γι αρχή -
oύτε εκτός δρόμου δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς οι βορειοελλαδίτες
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?