-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
έκανα λίγο snowmobile σήμερα
καλή φάση. στρίβει περισσότερο με το τιμόνι απ ότι με τη μεταφορά βάρους, δεν είναι και ακριβώς μηχανή. πάει καλύτερα αν δεν θρονιαστείς πάνω του και είσαι λίιιιγο σηκωμένος στα γόνατα.
και από γκάζι, μια χαρά ήταν γι αρχήOντως πολυ ωραια εμπειρια με snowmobiles!
-
-
nice
Παραέχω γίνει θερινός μου φαίνεται και πρέπει να επανέλθω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:lipsealed:oύτε εκτός δρόμου δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς οι βορειοελλαδίτες
Στο χιονοδρομικό της Φλώρινας κάποιος με snowmobile μπήκε μέσα σε τροχόσπιτο ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο.
Carving με τα Progressor 8+. Το πεδιλάκι αποδεικνύεται εξαιρετική επιλογή!
Επιτέλους κατάλαβες ότι αξίζει μόνο το καλά πατημένο χιόνι.
Άντε του χρόνου να καρβάρεις με snowboard.
-
-
Η ELAN παρουσιασε για το 2011-2012 μια καινουργια τεχνολογια την οποια ονομαζει amphibio
Συνδυαζει ταυτοχρονα rocker profile και camber profile χωριζοντας πλεον τα πεδιλα σε αριστερο και δεξι πεδιλο
καποια βιντεο και το site παρακατω
http://amphibio.elanskis.com/pc.asp#xpath=#xpathid=#lang=eng
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ΠλαγιολισθαίνειςΧρήστο τιμή? Ο κόνδορας το δίνει 349.
Από το Serre Chevalier €449. Δεν είχα επιλογή όμως, πήγα στην Γαλλία με πουδροπέδιλα μόνο και έφαγα πάγο στις μαύρες με τη σέσουλα. Ή θα αγόραζα πέδιλα, ή θα πήγαινε χαμένη η εκδρομή (ή εγώ). BTW, εκείνες τις μέρες, ο Γερμανός τα είχε €429 με τα μεταφορικά.
-
Ναι, δεν μπορούσες να κ;aνεις και αλλιώς.
Καλό πεδιλάκι ε?
Κάνει όντως δουλειά το διπλό radius? -
Τι να σε πω; Εγώ πάντως είμαι ενθουσιασμένος, ανακάλυψα το carving από την αρχή, αν και σήμερα έφαγα μια καλή από accidental release της δέστρας.
BTW, σήμερα ήταν το απόλυτο λιώσιμο στο σκι. Από τις 8:30 το πρωί non-stop-skiing μέχρι τις 8 το βράδυ. Κουτουλάω, αλλά άξιζε τον κόπο.
-
Όλα τα'χαμε τώρα μας μπριζώνει και ο Λάππας
Πόσο διαφορά να έχει από τα rossi 9s
Mπελάδες...
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επιτέλους κατάλαβες ότι αξίζει μόνο το καλά πατημένο χιόνι.Άντε του χρόνου να καρβάρεις με snowboard.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το σωστό πέδιλο στις σωστές συνθήκες μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην απόλαυση.
Αν έφτανα μέσα σε ένα χρόνο να καρβάρω έτσι με snowboard, θα ήμουν ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Η μια φορά που δοκίμασα πέρσι μου χάρισε άπειρα κομμάτια γης στον Παρνασσό!
-
Συνηλθα, κατάρα στις ιωσεις!
Χρησταρα να ανέβω αύριο? έχει μείνει τίποτα?
Καλάβρυτα ή Παρνασσο? -
Σήμερα με πονούσε πολύ το πλευρό μου και δεν έμεινα στο Πολύδροσο όπως ήταν το αρχικό σχέδιο. Από τηλέφωνα με φίλους μαθαίνω ότι έχασα μια εξίσου καλή μέρα με την χθεσινή (χωρίς νυχτερινό όμως ), με ακόμα μικρότερες ουρές -κάτω του 5ντάλεπτου στον Ηρακλή. Το χιόνι εντός είναι πάρα πολύ καλό και μετά το μεσημέρι που μαλακώνει λέει και ο κόκκινος Ηρακλής και ο Οδυσσέας. Από Φτερόλακκα δεν ξέρω τι παίζει, έχω να πάω μια βδομάδα, αν και ακούω ότι είχαν θεματάκια με την διάστρωση.
Όπου και να πας, καλά θα είναι πιστεύω. Αυτές τις μέρες δεν έχει εκτός πίστας, εκτός και αν είσαι πραγματικά καλός χιονοδρόμος και δεν σε χαλάει το σκληρό μπαχαλόχιονο.
Τα Καλάβρυτα μάαααααλλον έχουν λίγο καλύτερη διάστρωση αυτές τις μέρες, Παρνασσός πιθανόν να έχει μικρότερες ουρές, αν και καθημερινή δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα κάτω από το αυλάκι.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Η ELAN παρουσιασε για το 2011-2012 μια καινουργια τεχνολογια την οποια ονομαζει amphibioΣυνδυαζει ταυτοχρονα rocker profile και camber profile χωριζοντας πλεον τα πεδιλα σε αριστερο και δεξι πεδιλο
καποια βιντεο και το site παρακατω
Κάθε τόσο παίρνουν μια παλιά ιδέα και την ξαναλανσάρουν, μόδα είναι θα περάσει.
Σε γενικές γραμμές αντιγράφουν τεχνολογία από snowboard, κάτι που κυκλοφορεί σε snowboard, σε 1-2 χρόνια περνάει και στα σκι.
-
Διάβασα σήμερα στον Αγγελιοφόρο ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βάζει 2 φορές την ημέρα τα Σ/Κ ειδικό τρένο από Θεσ/νίκη για Άρνισσα ειδικά για χιονοδρόμους, παρέχοντας ειδικούς χώρους για τη μεταφορά των απαρτίων τους. Το εισιτήριο κοστίζει 22 ευρώ με επιστροφή. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το λεωφορείο που σε μεταφέρει από την Άρνισσα στον Α. Αθανάσιο ή στο Καιμάκ.
Αναλυτικά:
http://www.trainose.gr/el/deltia/136-sn ... imaktsalan -
Είναι που μας περισσεύουν χρήματα για να κινείται ακόμα ένα τραίνο χωρίς λόγο
Λοιπόν το τραίνο φτάνει στην Άρνισα στις 09:00 . Ααααααν φτάσει στις 09:00 μετά σε παίρνει λεωφορείο του ΟΣΕ και σε ανεβάζει στο χιονοδρομικό. Δλδ καλώς εχόντων των πραγμάτων κατά τις 10:00 επάνω. Ντύσου, γδύσου, βάλε μπότες, αγόρασε εισιτήριο θα ξεκινάς το σκι 10:30 - 11:00
Νομίζω πως καναν μεγάλη πατάτα και θα μπει μέσα το ταμείο,,,,,εεεε δλδ εμείς
-
σε άλλες εποχές δεν θα ταν άσχημη κίνηση
αλλά κόβεις το δρομολόγιο για φλώρινα που το πσκ τουλάχιστον ήταν γεμάτο και κάνεις τέτοιες λαρτζίλες...
-
Αληθεύει ότι έκοψαν εντελώς το δρομολόγιο για Φλώρινα, μια πόλη με τόσους φοιτητές?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αληθεύει ότι έκοψαν εντελώς το δρομολόγιο για Φλώρινα, μια πόλη με τόσους φοιτητές?ναι, μόνο τα κτελ υπάρχουν τώρα (τα οποία φυσικά προχώρησαν σε αυξήσεις)
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?