-
Δυνατη χιονοπτωση τωρα στα καλαβρυτα.Μαλλον μπηκε με κεφια ο νεος χρονος!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Πέη μπλου χιόνισε...
Sent from my @@ using kudunistra
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πέη μπλου χιόνισε...Sent from my @@ using kudunistra
Αχ καλε πουυυυ>??????
-
-
Χιονίζει στις πόλεις και τα χιονοδομικά είναι με 10 εκατοστά χιόνι
-
Θερμή παράκληση προς τον Krusenstern: Δώστε μας την δυνατότητα να κάνουμε embed και στα βιντεάκια από το Vimeo κατευθείαν στο forum.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Whistler Blackcomb XXSΘερμή παράκληση προς τον Krusenstern: Δώστε μας την δυνατότητα να κάνουμε embed και στα βιντεάκια από το Vimeo κατευθείαν στο forum.
Το ιδιο δεν ειναι ;
-
Λάππα δεν έχει χιόνια στα βουνά και ασχολείσαι με videάκια
-
Bill...
Το ψάρεσα στο facebook και το link ήταν από vimeo, δεν μου έκοψε καν να κοιτάξω αν υπάρχει στο youtube.
Η παράκληση πάντως εξακολουθεί να ισχύει.
-
-
Ναι, μπορείς. Και πάλι όμως θα σε πετάξει σε διαφορετικό site. Δεν είναι το ίδιο με το να μπορείς να το δεις μέσα απ' την σελίδα του forum.
(ούτε εγώ ξέρω πόσο καιρό ζητούσα την δυνατότητα για ενσωμάτωση vimeo και youtube από τον Nickel, μάλλιασε η γλώσσα μου )
-
Bill...Το ψάρεσα στο facebook και το link ήταν από vimeo, δεν μου έκοψε καν να κοιτάξω αν υπάρχει στο youtube.
Η παράκληση πάντως εξακολουθεί να ισχύει.
Δεν ειναι το ιδιο; Ειδα πολυ λιγο στην αρχη που δειχνει το παιδακι .
-
Το ίδιο είναι βρε!
Απλά για να δεις ένα βιντεάκι σε υψηλή ανάλυση στο youtube πρέπει να πρώτα να κλικάρεις την ανάλυση και να επιλέξεις το 1080 και μετά να κάνεις κλικ στο κουμπάκι του full screen. Μέσα από το forum δεν γίνεται καν να το δεις σε full screen.
-
Μόλις είδα στη tv ρεπορτάζ για την Αράχωβα! Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφέ κλπ. Για να παρκάρει κάποιος το αμάξι χρειάστηκε να το αφήσει και 2 χλμ μακρυά.
Κρίση ποια κρίση?
Τέτοια βλέπει ο Παπακωνσταντίνου και μας την χώνει και άλλο ...
-
Και όλα αυτά με το χιονοδρομικό ουσιαστικά να μην λειτουργεί;
-
Μα πως θα λες στους φίλους σου μετά 'ήμουν για σκι στην Αράχοβα';
Σε νε πα ποσίμπλ.
-
Μα πως θα λες στους φίλους σου μετά 'ήμουν για σκι στην Αράχοβα';Σε νε πα ποσίμπλ.
ή στον Άγιο Αθανάσιο με γόβα 10ποντη
υ.γ. ευτυχώς που υπάρχει ο δρόμος από Κερασιά και γλιτώνουμε το πέρασμα από το βοϊδοχώρι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μόλις είδα στη tv ρεπορτάζ για την Αράχωβα! Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφέ κλπ. Για να παρκάρει κάποιος το αμάξι χρειάστηκε να το αφήσει και 2 χλμ μακρυά.Κρίση ποια κρίση?
Δηλαδή ρε συ Κωνσταντίνε, στα 6.000.000 ανθρώπων (που έχουν την ευκολοτερη πρόσβαση στην Αραχωβα) περίμενες να μην βρεθούν μερικές χιλιάδες να την γεμισουν στις γιορτές...??
-
έλα μου ντε, λές και οι λεφτάδες ξαφνικά εκλείψανε
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μόλις είδα στη tv ρεπορτάζ για την Αράχωβα! Πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία, ταβέρνες, καφέ κλπ. Για να παρκάρει κάποιος το αμάξι χρειάστηκε να το αφήσει και 2 χλμ μακρυά.
Κρίση ποια κρίση?
Δηλαδή ρε συ Κωνσταντίνε, στα 6.000.000 ανθρώπων (που έχουν την ευκολοτερη πρόσβαση στην Αραχωβα) περίμενες να μην βρεθούν μερικές χιλιάδες να την γεμισουν στις γιορτές...??
Αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είναι οι πρώτοι που γκρινιάζουν για την κρίση
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?