-
Tο γύρισες σε by?
-
Μπορείς να συνεισφέρεις και εσύ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tο γύρισες σε by?Covering all grounds
-
Στα καιρικά τώρα, δεν προβλέπονται αξιόλογες χιονοπτώσεις στα ελληνικά χιονοδρομικά τις επόμενες ημέρες παρά την επερχόμενη κάθετη πρώση της θερμοκρασίας οπότε μάλλον ski yok
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στα καιρικά τώρα, δεν προβλέπονται αξιόλογες χιονοπτώσεις στα ελληνικά χιονοδρομικά τις επόμενες ημέρες παρά την επερχόμενη κάθετη πρώση της θερμοκρασίας οπότε μάλλον ski yokΓιατί ωρέ; Δεν θα μας φύγεις για τα ξένα;
-
para yok για Άλπεις \
Κανα bansko και πολύ μας είναι αν ρίξει και εκεί τπτ αξιόλογο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
para yok για Άλπεις \Κανα bansko και πολύ μας είναι αν ρίξει και εκεί τπτ αξιόλογο.
καλά, τραγούδα
Ανοιξιάτικα τα φετινά Χριστούγεννα στη Βουλγαρία
Τα πιο ήπια σε θερμοκρασίες Χριστούγεννα εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια πέρασαν σήμερα οι Βούλγαροι, με υψηλές, για την εποχή αυτή, θερμοκρασίες να καταμετρώνται σε 18 βουλγαρικές πόλεις, την ώρα που ένα κύμα ψύχους πλήττει τη δυτική και την κεντρική Ευρώπη, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία στη Σόφια.
Οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν σήμερα τους 20 βαθμούς Κελσίου στη Βέλικο Τάρνοβο και στη Στάρα Ζαγκόρα στην κεντρική Βουλγαρία.>
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_370319
-
-
-
Από που το παραγγέλνω;
Πλάκα πλάκα, πάλι καλά που έχω και το Serre Chevalier σε λιγότερο από μήνα, διαφορετικά δεν θα την πάλευα...
-
έχω αρχίσει κ σκέφτομαι να χρησιμοποιώ τα πέδιλα του σκι κ το καλοκαίρι στη θάλασσα για να κάνουν απόσβεση.
-
Ξέχασαν σκιέρ να κρέμεται από τελεφερίκ
Σκιέρ αιωρείτο επί 65 λεπτά στον αέρα επειδή ο υπάλληλος που χειρίζεται την κίνηση του τελεφερίκ σε χιονοδρομικό κέντρο, έχοντας τελειώσει τη βάρδιά του έκλεισε τους διακόπτες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
ο απίστευτο αυτό γεγονός επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο οποίος μιλώντας στο «Βήμα» έδωσε λεπτομέρειες.
Οπως είπε ο κ. Νικητιάδης, που δε θέλησε να αποκαλύψει ποιό είναι το χιονοδρομικό κέντρο, ο άνθρωπος βρισκόταν κρεμασμένος, μέσα σε χαμηλές θερμοκρασίες και φώναζε βοήθεια και κανείς δεν ανταποκρινόταν.
Για καλή του τύχη μετά από μία ώρα τον άκουσαν κάποιοι άλλοι σκιέρ που ειδοποίησαν τον υπάλληλο να ανοίξει και πάλι τους διακόπτες για να ξεκινήσει η λειτουργία του λίφτ.
-
Μου μυρίζει αστικός μύθος, αν και το ανέφερε και ο υπουργός στην ημερίδα που οργανώσαμε.
Είχαμε όμως ένα πραγματικό συμβάν σήμερα (χτες; ) στο οποίο κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές:
Skiers hurt after chair lift derails in Maine(Πράγμα που μου θυμίζει έντονα αυτό το συμβάν στον Ηρακλή πέρσι).
-
Mετα απο search σε net και συζητήσεις με φίλους έχω αρχίσει να πείθομαι ότι τα armada el rey δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή μου για εντός πίστα όπου κινούμαι στο 99% των περιπτώσεων.
Λεω να τα αλλάξω και μαζί και τις 13 ετών μπότες μου που μου λένε τα έχουν φάει τα ψωμιά τους και είναι θέμα χρόνου απο πολυμερισμό να σπάσου κάποια μέρα.
Λίγο search ακόμα και λέω για Nordica vs Rossignol.
Είμαι 103κιλά 192ύψος και λέω να παίξω σε κάτι σε 176μήκος το οποίο πρέπει να είναι σκληρό.....
Χρηστάρα και λοιποί γνώμες -
Tα armada imo δεν είναι για πίστα.
Τί σκι κάνεις? Επιθετικό (γκάζια κλειστές στροφές διαρκείς εναλλαγές) ή πιο χαλαρό?
Βασικά πριν αγοράσεις θα έλεγα να κάνεις τεστάκι και όποιο σου κάτσει καλλίτερα.Μποτούλα δώσε λίγο βάση στο flex της (σκληρότητα) μην πάρεις κανένα κούτσουρο και σου πονάει το πόδι
Αν έχεις και πλατυποδία οι atomic ακούω πως είναι άνετες. Οι salomon μου ρήμαξαν τα πόδια - στενές. -
Για τα Armada το έχω ξαναγράψει (δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ όμως ) Τα ARV που έχω εγώ είναι υπέροχα για παντού σχεδόν, παρόλο που εξαιρετικοί φίλοι που ξέρουν τόνους σκι και των οποίων την γνώμη σέβομαι απόλυτα μου λένε ότι μου έχουν χαλάσει την τεχνική.
Ίσως να είναι καλύτερα για όσους έχουν ήδη το επίπεδο, ενώ για άτομα σαν εμένα και εσένα, CPP, να χαλάνε την τεχνική γιατί είναι υπερβολικά εύκολα και μαλακά, συγχωρώντας όλα τα λάθη. Το γεγονός παραμένει όμως ότι με τα Armada εγώ απολαμβάνω πιο πολύ από ποτέ τις καταβάσεις μου, ενώ -με εξαίρεση ένα απότομο παγωμένο λούκι στο οποίο κόλλησα (λόγω φόβου 100% και όχι λόγω πεδίλων)- όλες οι πλαγιές μου φαίνονται πολύ πιο εύκολες, κυριολεκτικά τις κατεβαίνω και αναρωτιέμαι γιατί παιδευόμουν παλιότερα.
Τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Να κατεβαίνεις 'σωστά', ή να κατεβαίνεις 'απολαυστικά'; Μήπως υποθηκεύω την εξέλιξη μου κλέβοντας στο θέμα τεχνική; Τις απαντήσεις ειλικρινά δεν τις ξέρω, ξέρω μόνο ότι τα τελευταία 2 χρόνια κάνω το απολαυστικότερο σκι της ζωής μου. Υπόψη βέβαια ότι εγώ κάνω σκι εντός εκτός σε ποσοστό 50/50, για να μην πω 40/60, αν τα ήθελα αποκλειστικά για πίστα, σαφώς δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, αν και θεωρώ ότι κινούνται αξιοπρεπέστατα και εντός.
Στο προκείμενο τώρα, σε κάποια στιγμή σκέφτηκα και εγώ για ένα πέδιλο πίστας και είχα στενέψει την επιλογή μου στο Fischer Progressor 8+. Είναι ένα πέδιλο που έχουν αρκετοί φίλοι από τον σύλλογο και έχει βελτιώσει εντυπωσιακά το σκι τους. Ο μόνος λόγος που τελικά μάλλον δεν θα το πάρω φέτος είναι ότι δεν υπάρχει σάλιο.
Μπότες, όπως πολύ σωστά λέει και ο Κωνσταντίνος, πρέπει να αλλάξεις επειγόντως, ακόμα και αν μείνεις με τα ίδια πέδιλα. Με τα κιλά σου θα έλεγα να κοιτάς κάπου στο 90-100 flex, περισσότερο αν κάνεις πολύ επιθετικό σκι.
-
Όπως φαίνεται ο καιρός πάλι δεν θα μας κάνει το χατίρι
Και δεν υπάρχουν γκαφρά για έξω.
Θα πάρω το φίλο μου το wannabe και θα κάνουμε ποδηλατάδα με ξυνισμένα μούτρα αν και αυτός βρήκε πατέντα όπως φαίνεται πιο πάνω
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο προκείμενο τώρα, σε κάποια στιγμή σκέφτηκα και εγώ για ένα πέδιλο πίστας και είχα στενέψει την επιλογή μου στο Fischer Progressor 8+.Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πέδιλο με μεταβαλλόμενη ακτίνα στροφής
-
καλά απο πατέντες εννοείται οτι έχουμε. ένα απλό θεματάκι βαρύτητας και συντελεστή τριβής είναι άλλωστε. σιγά μη δεν το είχαμε λύσει. τα ACME studios να είναι καλά και λύσεις άπειρες.
σου είπα ρίξε το χρήμα σε ducati να είσαι 9+ μήνες in season, δεν με άκουσες. τώρα χορεύεις το χορό του χιονιού, ιθαγενείς μας ανεβάζουν αγροίκους μας κατεβάζουν άλλωστε, μπας και πασπαλίσει λίγο χιονάκι στο τροπικό Παρνασσό. γ@μώ την εξωτική Θήβα και τη παραλιακή Λιβαδειά μου μέσα γ@μώ.
-
Στις 22 φεύγω για Serre Chevalier, οπότε δεν με έχει τσαντίσει τόσο το όλο θέμα του καιρού. Αυτό που με τρομοκράτησε ήταν μια πολύ άσχημη προσγείωση μου προχτές που κατέληξε σε μικρό τραυματισμό στο πόδι (ακόμα με πονάει). Και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να έχανα την εκδρομή, πραγματικά με ανατρίχιασε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στις 22 φεύγω για Serre Chevalier, οπότε δεν με έχει τσαντίσει τόσο το όλο θέμα του καιρού. Αυτό που με τρομοκράτησε ήταν μια πολύ άσχημη προσγείωση μου προχτές που κατέληξε σε μικρό τραυματισμό στο πόδι (ακόμα με πονάει). Και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να έχανα την εκδρομή, πραγματικά με ανατρίχιασε.μαντρώσου στο σπίτι
εεπ, είχε ένα αφιέρωμα για την περιοχή η καθημερινή πρόσφατα, το διάβασες?
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?