-
Να κανω μια ασχετη ερωτηση.... το ηλεκτρονικο κοντερ κλεβει?
-
Ο χρήστης chrisdrgs έγραψε:
Να κανω μια ασχετη ερωτηση.... το ηλεκτρονικο κοντερ κλεβει?Στα περισσότερα αυτοκίνητα ναι.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
281 με Porsche Cayman 2.7To 6αρι κιβωτιο, κανει πραγματι την μικρη αλλα υπαρκτη διαφορα σε επιδοσεις,
σε σχεση με το στανταρ 5αρι? (οχι απαραιτητα στην τελικη πχ, αλλα κυριως σε επιδοσεις απο σταση
και ιδιαιτερα για τις 3 πρωτες σχεσεις, αν ειναι λιγο πιο κοντες...?) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να κανω μια ασχετη ερωτηση.... το ηλεκτρονικο κοντερ κλεβει?
Στα περισσότερα αυτοκίνητα ναι.
σε μενα δεν κλεβει σε κανενα απο τα 2 μου , εκτος αν κλεβει και το gps μαζι.. ακομα και σε πολυ μεγαλες ταχυτητες η διαφορα ειναι πολυ μικρη
τωρα για ξεδιαντροπη κλεψια υπαρχουν περιπτωσεις πχ golf με 16αρα ή 15αρα , αλλα εκει φταιει η ζαντα καθως ακομα και τα πιο απλα golf (122 που εχω δοκιμασει) , θελουν 17αρα για να δειξουν σωστα νουμερα
και μιλαω για αποκλιση των 8 km/h στα 100 οταν στο s3 εχω 5km/h διαφορα με το gps στα 242-3
αρα παιζει ρολο και η ζαντα
-
264 πραγματικά με το gps.
-
170 me to kia carens... kai 105(oO) xiliometra me to papi mou...! kai sinodigos se r1 200+++++ (pou na deis me tosa km)
-
192 σε κατηφορα εθνικης
γενικα πανω απο 140 δε παω (καιει πολυ και με παιρνει ο αερας) -
'Eχω τελικιάσει Veyron ή κατι αντίστοιχο (ποτέ δε ξέρεις!) (max: 400+) (ποσοστό 4% )
-
To θέμα λέει 'Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχουμε πιάσει σε δημόσιο δρόμο' αλλά το γκάλοπ αναφέρεται σε τι ταχύτητες οδηγούμε σε δημόσιους δρόμους, εκτός αν εγώ δε γνωρίζω ελληνικά. Κάνω λάθος κάπου; Αφήστε δε, που η περιγραφή είναι για το πέος, σόρρυ κιόλας...
-
.........310 εδω τα 307...http://www.youtube.com/watch?v=A9_PNZd51js
-
φυσικα εχουμε και 4 ατομα που εχουν veyron
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
φυσικα εχουμε και 4 ατομα που εχουν veyron15 ατομα θες να πεις ή 4% επι του δειγματος
-
α ναι τωρα το ειδα
μαλλον τις βρηκαν σε προσφορα 2+1 δωρο -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
α ναι τωρα το ειδα
μαλλον τις βρηκαν σε προσφορα 2+1 δωρο -
Μιλόντας αληθινά έχω πιάσει
185 με Nissan Almera 1.4 '97
225 με Toyota Avensis 1.6 '08
240 με Opel Insignia 2.0 Turbo '10 (συνοδηγός)
140 με Opel Kaddet 1.4 της δεκαετιας του 70
200 με Alfa Romeo 33 1.7
0,0000001 ένα σαλιγκάρι στην αυλή του σπιτιού μου -
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Μιλόντας αληθινά έχω πιάσει225 με Toyota Avensis 1.6 '08
ου -
-
-
ρε, εσύ είσαι καλός
(fyi πάντως, με λίγο κατηφόρα ή αέρα, στο κοντέρ τα 230+ τα γράφει, γιατί η 5 είναι αρκετά μακριά και ψηλά εχει δυναμη το μοτέρ )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε, εσύ είσαι καλός(fyi πάντως, με λίγο κατηφόρα ή αέρα, στο κοντέρ τα 230+ τα γράφει, γιατί η 5 είναι αρκετά μακριά και ψηλά εχει δυναμη το μοτέρ )
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?