-
Ενώ με audi είσαι στο και βγάλε.... για να φτάσεις στα 28000 φυσικά
-
Βάλε και την συντήρηση που θέλει ένα Audi. Στα ίδια βγαίνεις.(Απαξίωση το ένα- κόστος συντήρησης το άλλο)
-
Καλό!
Κάπως έτσι -
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
σωστος ! μαλων μπερδεψαν τα 18κ με 28κ. ..
εκανες καλη επιλογη ειδικα για το 5D , εγω ποτε δεν ηθελα 5D , μονο sedan κοιτουσα παντα μεχρι που ειδα ποσο του παει [Insignia] και ποσο πρακτικο ειναι!!!
εγω εβαλα αυτα ¨:
CD 500 NaviPack 1 me AFL
-Προεγκατάσταση τηλεφώνου με bluetooth ( έγχρωμη οθόνη, χωρίς βάση κινητού) (
-Πακέτο ορατότητας (αισθητήρας βροχής, σύστημα αυτόματου φωτισμού με αναγνώριση τούνελ, ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέπτης)
-Συναγερμός με αισθητήρα παραβίασης καπό & κλίσης αμαξώματος (εργοστασιακός)
-Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, του οδηγού και ηλεκτροχρωματικός (μόνο με TSQ)
-Προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ (λαμπτήρες Bi-Xenon, αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας, 9 λειτουργίες φωτισμού, σύστημα καθαρισμού) (μόνο με TSQ)
-Ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα
-Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS)
-Γυάλινη ηλεκτρική ηλιοροφή
-Ηλεκτρονικός κλιματισμός 2 ζωνών Premium ECC με αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, αισθητήρα υγρασίας & θερμοανακλαστικό παρμπρίζ)
-OPC Line Pack 1
-Πρίζα 230V στην πίσω κεντρική κονσόλα
-Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με αισθητήρες εμπρός & πίσω (Advanced Park Pilot)
-20'' ζαντα
-Δερματινο σαλολι- θερμενομενα καθησματατουμπανο το Insignia
αν έβαζες όλα αυτά στο audi θα πήγαινε εγγυημένα 50k... AΛΛΑ για ποιο ακριβώς λόγο να προσθέσω όλα αυτά τα έξτρα?? μήπως γιατί υπάρχουν στον τιμοκατάλογο έξτρα και κοστίζουν λίγο?
ή μήπως γιατί η αρχική τιμή του insignia είναι χαμηλή, ε τότε να φορτώσουμε έξτρα ώστε να έχει πλουσιότερο εξοπλισμό από ένα στάνταρ a4??
το insignia είναι value-for-money στις στάνταρ εκδόσεις... πραγματικά θεωρώ υπερβολικό να φορτώνουμε με έξτρα μιας s-class ένα mid-range σαλούν -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
αν έβαζες όλα αυτά στο audi θα πήγαινε εγγυημένα 50k... AΛΛΑ για ποιο ακριβώς λόγο να προσθέσω όλα αυτά τα έξτρα?? μήπως γιατί υπάρχουν στον τιμοκατάλογο έξτρα και κοστίζουν λίγο?
ή μήπως γιατί η αρχική τιμή του insignia είναι χαμηλή, ε τότε να φορτώσουμε έξτρα ώστε να έχει πλουσιότερο εξοπλισμό από ένα στάνταρ a4??
το insignia είναι value-for-money στις στάνταρ εκδόσεις... πραγματικά θεωρώ υπερβολικό να φορτώνουμε με έξτρα μιας s-class ένα mid-range σαλούνΕγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά. Αν αγοράζεις ένα αμάξι για 3-4 χρόνια, δεν έχει νόημα να το φορτώνεις. Στην επόμενη πώληση δεν θα σου τα πληρώσει κανείς και δεν θα τα έχεις χαρεί. Αν όμως σκοπεύεις να κρατήσεις το αμάξι για χρόνια, γιατί να μην σου προσφέρει τις ανέσεις που μπορείς να χαρείς (ηλιοροφή, δερμάτινα κ.λπ.)? Ότι αμάξι και να είναι...
Και να προσθέσω κάτι ακόμα. Κοιτάξτε διαφορά κόστους:
Opel Insignia 2.0/220 AWD : 31.400
Audi A4 1.8/160 quattro : 39.100
Α. Λέτε ότι αξίζει να πάρεις το Insignia μόνο με τόσο μεγάλη διαφορά. Εγώ λέω πως ακόμα και αν βάλει κανείς δέρμα, xenon & navi (ρυθμιζόμενες αναρτήσεις έχει standard) και το φτάσει 35.5Κ, πάλι είναι best value for money επιλογή, διότι σε αυτά τα λεφτά δύσκολα βρίσκεις αντίστοιχη πρόταση ποιότητας & ποσότητας στην αγορά (το 'ποιότητας' είναι δική μου πεποίθηση ως κάτοχος Opel και προσπερνώ κάποιους που γράφουν τη μάρκα και το θεωρούν μειονέκτημα - εγώ απλά... ξέρω).
Β. Λέτε ακόμα πως μερικά χρόνια αργότερα πολλοί θα το βλέπουν και λίγοι θα γυρίζουν, σε αντίθεση με το Α4. Ο ιδιοκτήτης & οδηγός όμως θα απολαμβάνει ανέσεις και επιδόσεις που δεν θα έχει ο κάτοχος ενός σήματος...Soch
-
Τώρα το πρόσεξα...
20άρα ζάντα?!!?!?!??!?!
Μιλάμε πας για επένδυση! -
εγώ πάλι το βλέπω δελεαστικό να περάσω σε audi ή blueff αν είναι να φτάσω τα 35k...
όποτε για μένα είτε βασικη για insignia ή τους γράφω όλους και χτυπάω το δυνατότερο στα 2.8... και αν μου πει κανείς για badges κτλ. θα του πω 4χ4 V6 260 ίπποι και 36kgm...
γενικά στα 'μεσαίου' κύρους η γνώμη μου είναι είτε χτυπάς την καλύτερη value-for-money είτε το κορυφαίο...
πείτε μου πχ πόσοι ψαγμένοι δε θα αγόραζαν 405 Μi16 αντί για ένα οποιοδήποτε audi 80? -
Ο χρήστης akrovatis1979 έγραψε:
Τώρα το πρόσεξα...
20άρα ζάντα?!!?!?!??!?!
Μιλάμε πας για επένδυση!ναι.... στο λαστιχά...
Soch
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
εγώ πάλι το βλέπω δελεαστικό να περάσω σε audi ή blueff αν είναι να φτάσω τα 35k...όποτε για μένα είτε βασικη για insignia ή τους γράφω όλους και χτυπάω το δυνατότερο στα 2.8... και αν μου πει κανείς για badges κτλ. θα του πω 4χ4 V6 260 ίπποι και 36kgm...
γενικά στα 'μεσαίου' κύρους η γνώμη μου είναι είτε χτυπάς την καλύτερη value-for-money είτε το κορυφαίο...
πείτε μου πχ πόσοι ψαγμένοι δε θα αγόραζαν 405 Μi16 αντί για ένα οποιοδήποτε audi 80?Σωστος. Συμφωνω, οσο για το παραδειγμα, τι μου θυμισες τωρα...
Εβλεπα αυτο και το 405Τi 16 4x4 αργοτερα και ελιωνα πιτσιρικας. -
Ο χρήστης soch έγραψε:
που γράφουν τη μάρκα και το θεωρούν μειονέκτημα - εγώ απλά... ξέρω).
Β. Λέτε ακόμα πως μερικά χρόνια αργότερα πολλοί θα το βλέπουν και λίγοι θα γυρίζουν, σε αντίθεση με το Α4. Ο ιδιοκτήτης & οδηγός όμως θα απολαμβάνει ανέσεις και επιδόσεις που δεν θα έχει ο κάτοχος ενός σήματος...Soch
σωστος, και εγω ετσι το βλεπω.. απλα αρχισα με αυτο το θεμα στηνα ρχη διοτι οπως λεμε και τα δυο αμαξια εχουν το κατι διαφορετικο. στην αρχη ελεγα οτι εποδει εχω παιδι θα δω την ασφαλεια αλλα μετα λεω δεν ξερεις ποιο φορτηγο η ποδηλατο θα πεσει πανω σου, μετα κοιταξα τα εξτρα που εχουν και λεω Opel μετα λες τοσο καιρο που δε τα ειχα με χαλασε η οταν μπαινεις και θελεις να πας καπου θα πατας ολα αυτα τα κουμπακια ? εδω καλα καλα οταν βιαζεσαι καπου ξεχνας να ανοιξεις το airconditioner ... θα πεις πιο ειναι το ποιο γρηγορο ...ναι αλλα και παλι δεν ξερεις πιοσ σε περιμενει στο φαναρι .. οποτε λες περνω ενα ποιοτηκο καλο αμαξι [Α4] αλλα λιγα τα αλογα.. φανταστικη ροπη!!
οποτε λες θελεις πολλα εξτρα και οντος καλο αμαξι Insignia και τα 180 καλα ειναι !
θελεις ενα πολυτελες αμαξι και ποιο megalo prestige πας Α4 .και κατι αλλο οτι αφορα την ζαντα, ειχα καταληξει στην 18'' που εχει το sport αλλα εκανα τεστ δριβε με το το Ινσιγνια με 20'αρα ζαντα και μπορω να πω οτι 1)επειδη εχουν ιδιο φαρδος τα λαστιχα 245 και 18 και 20αρα δεν εχει διαφορα στον θορυβο 2) εκει που η 18''αρα εβρισκε μικρες-μεσαιεσ λακουβες η 20'' απλα περνουσε απο πανω , οσο παραξενω και αν φενεται η 20'' μου εκατσε πολυ καλητερα . +οτι το κοστος ζαντα με λαστιχο ειναι 1200+ που αν πεις να την παρεις μετα με λαστιχα θελεις 3000€ . και το πιο συμαντικο καινει το αμαξι ΚΟΥΚΛΙ !!!
-
Ο χρήστης mperdema έγραψε:
και κατι αλλο οτι αφορα την ζαντα, ειχα καταληξει στην 18'' που εχει το sport αλλα εκανα τεστ δριβε με το το Ινσιγνια με 20'αρα ζαντα και μπορω να πω οτι 1)επειδη εχουν ιδιο φαρδος τα λαστιχα 245 και 18 και 20αρα δεν εχει διαφορα στον θορυβο 2) εκει που η 18''αρα εβρισκε μικρες-μεσαιεσ λακουβες η 20'' απλα περνουσε απο πανω , οσο παραξενω και αν φενεται η 20'' μου εκατσε πολυ καλητερα . +οτι το κοστος ζαντα με λαστιχο ειναι 1200+ που αν πεις να την παρεις μετα με λαστιχα θελεις 3000€ . και το πιο συμαντικο καινει το αμαξι ΚΟΥΚΛΙ !!!Αχ,ζηλευω τον ζαντο-λαστιχά της γειτονιας σου
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
και κατι αλλο οτι αφορα την ζαντα, ειχα καταληξει στην 18'' που εχει το sport αλλα εκανα τεστ δριβε με το το Ινσιγνια με 20'αρα ζαντα και μπορω να πω οτι 1)επειδη εχουν ιδιο φαρδος τα λαστιχα 245 και 18 και 20αρα δεν εχει διαφορα στον θορυβο 2) εκει που η 18''αρα εβρισκε μικρες-μεσαιεσ λακουβες η 20'' απλα περνουσε απο πανω , οσο παραξενω και αν φενεται η 20'' μου εκατσε πολυ καλητερα . +οτι το κοστος ζαντα με λαστιχο ειναι 1200+ που αν πεις να την παρεις μετα με λαστιχα θελεις 3000€ . και το πιο συμαντικο καινει το αμαξι ΚΟΥΚΛΙ !!!
Αχ,ζηλευω τον ζαντο-λαστιχά της γειτονιας σου
http://www.elastika-online.gr/elastika.html
Dunlop SP SPORT MAXX 245/35 R20 ZR XL mit Felgenschutz, BSW μόνο EUR 254,00 χ 4 -
Τζάμπα πράμα δηλαδή!
Δεν κατακρίνω κανέναν έτσι? Απλά με όλα αυτά για την κρίση εγώ μαζεύομαι!!!!!!
-
Χμμ...τα αγοράζεις και τα βάζεις σε 36 μήνες δώσεις... όμως σε κανένα 12μηνο το πολύ, λόγω φθοράς θα θέλουν αντικατάσταση... και φτού και πάλι από την αρχή...
Και εμένα μου αρέσουν τρελά σαν εμφάνιση, τα είδα και εχτές από κοντά... αλλά από θέμα πρακτικότητας αλλα και οικονομίας...πηρα τα στανταρντ 18αρια, με την ζάντα του Sport... αν ήμουν πιό άνετος οικονομικά (υπάρχει και ένα μωράκι στην μέση που δεν μου φταίει σε τίποτα ) και δεν με ένοιαζε να πληρώνω 1000 κάθε τόσο για λάστιχα θα τα έπαιρνα! Εδώ υπάρχουν καγκούρια που πάνε στον λαστιχά κάθε εβδομάδα με τα πατιλίκια και τις χειροφρενιές τους ! -
Ρε παιδιά , για σκεφτείτε λίγο , ας πούμε ερχονται Χριστούγεννα και θες 1000 Ευρώ για λάστιχα , συν ας πουμε 300 ευρώ για εξαμηνη ασφάλεια συν τελη 450 για το δίλιτρο , μανι -μανι 1750 ευρώ!!!! Mόνο για το αυτοκίνητο! Ασε που στις οικογένειες σήμερα υπάρχουν από δυο...Μπας και μας τον πιάνουν κανονικά? Και μένα μ'αρέσουν οι εικοσάρες , παρα πολυ μάλιστα αλλά θέλω να κάνω και αλλα πράγματα με τα χρήματά μου.Αν βέβαια δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα τότε εικοσάρες δαγκωτό!
-
Όσο υπήρχε το Βέκτρα, μέχρι πριν 3 μήνες δηλαδή, δεν υπήρχαν 20σάρες ζάντες από την Όπελ. Τώρα βγήκανε και πολλοί τσιμπάνε. Είναι και αυτός ένας τρόπος να σου τα πάρουν.
-
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
Ρε παιδιά , για σκεφτείτε λίγο , ας πούμε ερχονται Χριστούγεννα και θες 1000 Ευρώ για λάστιχα , συν ας πουμε 300 ευρώ για εξαμηνη ασφάλεια συν τελη 450 για το δίλιτρο , μανι -μανι 1750 ευρώ!!!! Mόνο για το αυτοκίνητο! Ασε που στις οικογένειες σήμερα υπάρχουν από δυο...Μπας και μας τον πιάνουν κανονικά? Και μένα μ'αρέσουν οι εικοσάρες , παρα πολυ μάλιστα αλλά θέλω να κάνω και αλλα πράγματα με τα χρήματά μου.Αν βέβαια δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα τότε εικοσάρες δαγκωτό!Αν πληρωνει αλλος για την αρχικη αγορα του αυτοκινητου αλλα και για την αντικατασταση των ελαστικων, τελη ασφαλειες κλπ βαζεις και 22αρες κανεις και μικτη, παιρνεις και τριλιτρο.
Σοβαρα τωρα:
Οι 16αρες σε καθημερινες συνθηκες οδηγησης τι προβλημα εχουν?? -
Κανένα πρόβλημα με τις 16άρες. Ίσα ίσα που είναι και πιο άνετες, και πιο αντοχής και με σημαντικά φθηνότερα ελαστικά. Μάρκετινγκ είναι τα μεγάλα ζαντικά σε καθημερινά οχήματα.
-
τελικα Opel Dagkoto!!! απλα τωρα σκεφτομαι το 2.0 `CTDI Diesel 190ps kai 400mn!!ροπη και ΑWD 4x4. αλλα φοβαμε τα τεκμιρια μην την πατησω ασχημα+ βαλε τα 440€ τελ.κυκλοφοριας..... αλλα ειναι πειρασμος
-
μένεις επαρχία φίλε μπέρδεμα; Αν ναι, και δεν σε νοιάζει να κυκλοφορείς στις 'μεγάλες' πόλεις τότε δεν έχεις πρόβλημα με το Diesel... εγώ πάντος να σου πώ την αλήθεια ψιλοφοβάμαι την ποιότητα του diesel που έχουν τα βενζινάδικα στην χώρα μας...
Opel Insignia 1.6T vs Audi A4 120ps(134ps) i 160ps(173ps)