-
Καλως το δεχτηκες Σπυρο! Λυπαμαι που η χαρα πρεπει να μετριαστει λογω σοβαρωτερων θεματων, αφου η υγεια ειναι πανω απ ολα. Τεσπα, περαστικα να γινονται, και ευχομαι να χαρεις το κτηνος οπως του πρεπει! Α, βαλε και το ονομα μου καπου στη μακρια λιστα αναμονης για βολτα αν ειναι αυκολο...
-
κανα δυο / τρεις / τεσσερις / πεντε / εξι / εφτα .... φωτογραφιες αν γινεται??
περαστικα βασικα.... και τα αλλα αστα να περιμενουν....
-
-
Σπυρο υπομονη και κουραγιο σου ευχομαι...Την ιδια παλιοκατασταση περναω κι εγω τωρα και ξερω δυστηχως το ποσο δυσκολα ειναι...
-
Κουράγιο Σπύρο... δυστυχώς είναι μέσα στην ζωή κι αυτά... Την Εύα σου όσο μπορείς να στηρίζεις.
-
Εύχομαι να πάνε όλα καλά συνονόματε . Ότι θέλεις από γιατρούς εδώ είμαστε στείλε PM
-
Κουράγιο φίλε.
-
Κουράγιο Σπύρο.. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
-
περαστικα και κουραγιο
-
ψυχραιμια φιλε μου.
Μια βολτα με το τερας θα σε χαλαρωσει...
-
Τι να πει κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις... Τα χω ζησει κ εγω και τα ξερω. Κουραγιο και οι ευχες μας μαζι σου...
-
14 μερες αφαντος ο Σπυριδων...
-
Eιδα ενα τετοιο στην μαρινα του φλοισβου διπλα σ ενα r8 k μια ferrari 612 scaglietti , ακριβως απο εξω απο ενα σκαφος τεραστιο...Πεινα κ των γονεων .... .Παντως μου κανε εντυπωση ποσο χαμηλο ειναι..
-
-
χαιρετε σε όλους
έχουμε κανένα νέο με το αμάξι? Απο την αρχή ήμουν δύσπιστος.Παρακολουθούσα το thread να δω πότε θα ακούσω το θηρίο,κάποια φωτογραφία κλπ αλλά όσο περνάει ο καιρός κάτι μου μυρίζει.
εύχομαι να διαψευστώ και αν δούμε το θηρίο.Νομίζω αξίζει να έχουμε κάποια νεότερα.
-
Ο χρήστης giangiak έγραψε:
χαιρετε σε όλουςέχουμε κανένα νέο με το αμάξι? Απο την αρχή ήμουν δύσπιστος.Παρακολουθούσα το thread να δω πότε θα ακούσω το θηρίο,κάποια φωτογραφία κλπ αλλά όσο περνάει ο καιρός κάτι μου μυρίζει.
εύχομαι να διαψευστώ και αν δούμε το θηρίο.Νομίζω αξίζει να έχουμε κάποια νεότερα.
τι λεει αυτος???
-
Έλα ντε
Τί να πεις -
Ο ανθρωπος εχει το ζορι του, οι δικοι θα μπουν πιο πανω η το αυτοκινητο;
-
χαιρετε σε όλουςέχουμε κανένα νέο με το αμάξι? Απο την αρχή ήμουν δύσπιστος.Παρακολουθούσα το thread να δω πότε θα ακούσω το θηρίο,κάποια φωτογραφία κλπ αλλά όσο περνάει ο καιρός κάτι μου μυρίζει.
Ότι να ναι ο καθένας.... Ο άνθρωπος τρέχει στα νοσοκομεία, το αυτοκίνητο θα κάθεται να βλέπει...
-
Aφου παρακολουθουσες το thread θα ειδες οτι εχει καποια προβληματα και δεν μπορει να ασχολειθει με το αυτοκινητο και το φορουμ.
shelby cobra...