-
Ο χρήστης giangiak έγραψε:
χαιρετε σε όλουςέχουμε κανένα νέο με το αμάξι? Απο την αρχή ήμουν δύσπιστος.Παρακολουθούσα το thread να δω πότε θα ακούσω το θηρίο,κάποια φωτογραφία κλπ αλλά όσο περνάει ο καιρός κάτι μου μυρίζει.
εύχομαι να διαψευστώ και αν δούμε το θηρίο.Νομίζω αξίζει να έχουμε κάποια νεότερα.
Μαλλον δεν παρακολουθεις τοσο στενα το θεμα .Διαβασε απο εδω και κατω viewtopic.php?f=15&t=34490&start=330#p1630775
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χαιρετε σε όλους
έχουμε κανένα νέο με το αμάξι? Απο την αρχή ήμουν δύσπιστος.Παρακολουθούσα το thread να δω πότε θα ακούσω το θηρίο,κάποια φωτογραφία κλπ αλλά όσο περνάει ο καιρός κάτι μου μυρίζει.
εύχομαι να διαψευστώ και αν δούμε το θηρίο.Νομίζω αξίζει να έχουμε κάποια νεότερα.
τι λεει αυτος???
**αυτος λέει διαβάζοντας πολύ προσεχτικά **τα όσα ο ίδιος έγραψε.
καλησπερα σας...
το αυτοκινητο επιτελους βρισκεται στο garage...μια συντομη απογευματινη βολτα στα περιξ της φιλοθεης και στην βεικου επιβεβαιωσε οτι ειχα στο μυαλο μου...ενα αριστο αυτοκινητο και απιστευτα επικινδυνο...δαγκωνει τον αδαη και μαζευει χιλιομετρα απιστευτα γρηγορα..δεν εχω λογια να σας περιγραψω την αισθηση της επιταχυνσης ξαθ την αμεσοτητα στο τιμονι του..ειναι ενα κτηνος...την κυριακη εαν τα καταφερω και ξεκλεψω λιγο χρονο θα το βγαλω μια-δυο ωρες και θα παω μια βολτα προς παραλιακη μερια...οποιος φιλος θελει εννοειται πως ειναι καλοδεχουμενος.τους ευαισθητοποιημένους και τα διαφορά τέτοια όχι απο τα Forums .Αν έχω γραψει κάτι που να ερμηνέυεται από μερικούς αλλιώς τότε απολογούμε. Αν όμως εκμεταλλέυεστε τα γραφόμενα μου για να παριστάνεται τους δήθεν και όλοι οι υπολοιποι είναι ζώα τότε ........
-
Δεν εχει νοημα να απαντησει καποιος...... νομιζω
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν εχει νοημα να απαντησει καποιος...... νομιζωE ναι, έλεος...
-
-
Συλλυπητήρια και κουραγιο.
-
Συλλυπητηρια Σπύρο!
-
Σπύρο συλλυπητήρια...
-
συλληπητηρια Σπυρο...
να σαι καλα να τον θυμασαι.
κουραγιο στη γυναικα σου. -
-
Σπύρο συλληπητήρια.
-
Συλληπητηρια Σπυρο...
Να είστε καλά να τον θυμόσαστε... -
Συλληπητηρια και απο μενα.... Σταματησε να βασανιζεται....
-
Aπο τι εμαθα απο αλλο φορουμ που ασχολειται με το αθλημα...της κοντρας στην ευθεια θα στηθει ενα shelby cobra (ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι του παιδιου που την αγορασε προσφατα κ γραφει οποτε μπορει λογω των δυσαρεστων που αναφερει παραπανω ) εδω στην αθηνα με διαφορα τουρμπακια η μη , θα ειχε ενδιαφερον να μαθευτει τι κανει κοντα σε στα διαφορα βελτιωμενα .... Αν κ πιστευω πως θα ριξει πολυ ξυλο αν το οδηγει καποιος που το κατεχει το αθλημα κ δεν αλλαζει ταχυτητες με τους αγκωνες ...
-
Συλληπητηρια Σπυρο...
Να ζησετε να τον θυμαστε...
-
Συλληπητηρια και απο εμενα
-
συλληπητηρια Σπυρο
-
Συλληπητηρια Σπυρο...
Ετσι ειναι πολυ καλυτερα γι αυτον, επαψε να βασανιζεται... -
Συλληπητήρια κ απο μενα... Υγεια κ μακροημερευση στην οικογενεια σου ευχομαι, να τον θυμαστε με χαμογελο κ μονο τις καλες στιγμες
Να κανω κ μια ερωτηση αν φυσικα επιτρεπεται..?
Το TVR Tuscan που ειχες κοιταξει, ποσο θα πηγαινε ο εκτελωνισμος? Ξερω οτι στην Αγγλια η αγορα του παιζει κοντα στισ 11.000 λιρες...
-
Δε ξαναπόσταρε ο άνθρωπος μετά τις χοντράδες του αλλουνού του άκυρου...
Ελπίζω να συνήλθε λίγο ο Σπύρος από την απώλεια του πεθερού και να χαίρεται το αυτοκίνητο που έφτιαξε...
Δεν κράτησε κανείς σας επαφή; Την Cobra πρέπει να την είχαν πετύχει μέλη του φόρουμ στο δρόμο. Είχε γίνει αναφορά στο θέμα 'Carspotting'. Δε πρέπει να κυκλοφορούν και πολλές στην Ελλάδα
shelby cobra...