-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νομίζω η κοστολόγηση του από την peugeot ήταν το αγκάθι που χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Αυτο ακριβως και ιδιως σε σχεση με την c5..Το παραξενο βεβαια ειναι οτι η c5 ακομα και ετσι και παρακολουθωντας τον seaa πουλαγε για αρκετους μηνες λιγοτερα απο το 508
Προκειται για ξεχωριστη και εξαιρετικη λυση..
'Οφ τόπικ':
Ξέρουμε πόσα C5 απο το 2007/2008 μέχρι τώρα έχει πουλήσει η Σιτροέν; Υπάρχουν κάποια στατιστικά στα μεσαία σεντάν;
-
Εισαι τυχερος γιατι ετυχε και το κοιταγα πριν λιγες μερες οσων αφορα μελλοντικη αγορα και επαρκεια μεταχειρισμενων ανταλλακτικων.. 1862 αυτοκινητα μαζι με τον Ιανουαριο του '13.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Ταξίδι με 5 άτομα έχετε κάνει; Πως χωράνε με το ..τούνελ πάνω στο πίσω κάθισμα;
Προσωπικά, ήταν ο λόγος που το ΄χα απορρίψει
Έχουμε κάνει. Είναι κάπως κουραστικό αλλά όχι τραγικό. Ο μεσαίος πάντως θέλει να έχει υπομονή.
Επειδή υπάρχει 2ο αμάξι τα ταξίδια με 5 άτομα σπανίζουν (ένα έχει γίνει όλο κι όλο δηλαδή).
Τι επέλεξες αντ'αυτού φίλε;
Για το 1.6 thp σκεφτόσουν;Έχοντας το 306 για 10 χρόνια πήγαινα καρφί για το 508 SW. To THP εννοείται γιατί φορτωμένος με οικογένεια και μπαγκάζια δεν κάνεις - ασφαλή - προσπέραση αλλιώς.
Τρώω τη σφαλιάρα - παρολίγο 'ίππος' γυμναστικής θα το χαρακτήριζα - καθήμενος στη μεσαία πίσω θέση και φανταζόμενος τον εαυτό μου σε 3ωρο ταξίδι και με αποτελειώνει ο - άσχετος - πωλητής:
-
ποιο το station; μπααα .. δε θα το εισάγουμε αυτό. Ποιος να το πάρει;
-
εγώ μήπως;
Οπότε έκανα την καρδιά 'πέτρα' και ...
-
-
Ωραίο το picasso και φυσικά οικογενειακό. Πολύ καλή απόφαση , μιας που αφού το προορίζεις για 5θεσιο είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή από λιμουζίνα.
Φαντάζομαι thp όπως είπες, τι κατανάλωση έχεις;Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νομίζω η κοστολόγηση του από την peugeot ήταν το αγκάθι που χάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Αυτο ακριβως και ιδιως σε σχεση με την c5..Το παραξενο βεβαια ειναι οτι η c5 ακομα και ετσι και παρακολουθωντας τον seaa πουλαγε για αρκετους μηνες λιγοτερα απο το 508
Προκειται για ξεχωριστη και εξαιρετικη λυση..
Σίγουρα είναι αρκετά ξεχωριστό και είναι πραγματικά από τους λόγους που επιλέγει. Είναι αρκετά εκνευριστικό να βλέπεις συνέχεια το αμάξι σου στο δρόμο σε 20000 αντίτυπα (βλέπε insignia ) τουλάχιστον για εμένα.
Πολύ ενδιαφέρον στατιστικό και δεν το γνώριζα, θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά ότι για συνεχόμενους μήνες δύσκολο να γινόταν κάτι τέτοιο , αλλά φαντάζομαι έπαιξε ρόλο η παλαιότητα του c5 στην αγορά σε σχέση με το 508.
Και το c5 πάντως είναι εξαιρετική λύση για την κατηγορία, οδηγώντας το είχε σαφώς καλύτερη ανάρτηση αλλά το 508 μου έδινε πιο σπορ συμπεριφορά και πιο ξεχωριστή εμφάνιση και αυτοί ήταν οι λόγοι που επελέγει το 508. -
H Peugeot παρουσίασε σήμερα το ανανεωμένο 508 το οποίο υιοθετεί τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των 308 και 108. Έτσι στο μεγάλο μοντέλο της Γαλλικής εταιρίας βλέπουμε πως πλέον διαθέτει μικρότερη γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο καπό και νέο πίσω προφυλακτήρα.
Στο εσωτερικό η Peugeot εξοπλίζει το 508 με καλύτερης ποιότητας υλικά, 7″ οθόνη αφής, νέο αποθηκευτικό χώρο στη κεντρική κονσόλα, τετραζωνικό κλιματισμό, ηχοσύστημα της JBL, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου και head-up display.
Μηχανικά εξοπλίζεται με τον 1.600αρη THP 165 κινητήρα και τον 2.0-λιτρο BlueHDi 180. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τις 10 του Σεπτέμβρη, ενώ στη Κίνα θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2015.
Από εδώ
Μ' αρεσει
-
Γρίλια ΚΙΛ?
-
Τι γνωμη εχετε για το συγκεριμενω αυτοκινητο γνωρισει κανεις αν βγαζει σοβαρα προβληματα εψαξα στο διαδικτυο αλλα η πληροφοριες ειναι ελαχιστες.
Peugeot 508