-
Δεν ξέρω τι λένε τα render αλλά η διπλοψάλιδη θα διατίθεται μόνο στο GT και μάλλον μόνο με τον 2,2 πετρέλαιο. Ίσως βέβαια να τον βάλουν και στον τουρμπάτο...Άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε βενζίνη.
Μπράβο PSA συνέχισε να μας εκπλησεις -
Μεγάλη κουταμάρα αυτό με την ανάρτηση. Μου θυμίζει το ανεπανάληπτο Άουρις με την πολλαπλών συνδέσμων στο 2,2d 180.
Θεωρητικά η αλλαγή στην ονομασία σε σειρά 5 έγινε για να προσδώσει στο αυτοκίνητο με θέση πιο 'ψηλά' στη γκάμα, μεταξύ 407 και 607. Με τέτοιες οικονομίες κλίμακος δε νομίζω οτι το καταφέρνει. Και ο 1,6/120 είναι αποτυχημένη επιλογή. Θα σέρνεται...
Τέλος παντων, ούτως ή άλλως για μας τους επαρχιώτες δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τα βενζινοκίνητα...
-
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει .
Περίμενα το 407 να αντικατασταθεί από ένα εξίσου όμορφο αυτοκίνητο κι αυτό δεν είναι όμορφο. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Περίμενα το 407 να αντικατασταθεί από ένα εξίσου όμορφο αυτοκίνητο κι αυτό δεν είναι όμορφο.Μάλλον είσαι από τους λίγους που το θεωρούσαν όμορφο το 407
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Επίσης, πόσο epic fail η βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 120αρη. Έλεος.
Διακρίνω και μια σαλάτα στα προσφερόμενα κιβώτια. Προς το παρόν προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι ποιό, όταν βγάλω άκρη θα ενημερώσω.ΟΚ αλλά μην ξεχνάμε πως η PSA δεν έχει άλλη επιλογή κάτω από τον 1.6 THP 156. Φαντάζομαι πως η
επιλογή του παλιού 1.8-127 θα φαινόταν ακόμα χειρότερη. Προφανώς λείπει από την PSA ένας 1.4 THP 120
ή 125 που θα της έλυνε τα χέρια λιγότερο στα C5, 508, περισσότερο σε βασική έκδοση στα 3008, 5008 και
C4 Picasso και φυσικά σαν κύρια επιλογή στα C4, 308 και σπορ επιλογή στα DS3, 207. Βέβαια η PSA
ενδιαφέρεται περισσότερο για τις επιλογές στους ντίζελ γιατί στην κατηγορία αυτή έχουν συντριπτικό
ποσοστό στις πωλήσεις (εκτός φυσικά από την Ελλάδα). Από την άλλη φοβάμαι πως η τρέχουσα τιμολογιακή
πολιτική της Πεζό στην Ελλάδα δεν αφήνει περιθώρια για αξιοπρεπή πορεία στις πωλήσεις ακόμα κι αν είχε
έναν 1.4ΤΗΡ.Για τα κιβώτια έχεις απόλυτο δίκιο, αναρωτιόμουν τι ήθελε να πει ο ποιητής στην περίπτωση του ηλεκτρονικά
ελεγχόμενου μηχανικού εξαριού στα 1.6VTi και 1.6HDi. Από το site του autojournal κατάλαβα πως
εννοούν το ρομποτιζέ κιβώτιο που έχουν και τα 3008, Picasso κλπ. Μοιάζει ατυχής η, λογικά μόνο προς το
παρόν, μοναδική επιλογή του ρομποτιζέ στο 1.6VTi και του κλασικού αυτόματου στα δυνατά ντίζελ. Ακόμα
και η Mercedes έχει μηχανικό εξάρι στις Ε250CDI, άσχετο αν οι πιο πολλοί λογικά θα προτιμούν τις
αυτόματες. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΟΚ αλλά μην ξεχνάμε πως η PSA δεν έχει άλλη επιλογή κάτω από τον 1.6 THP 156. Φαντάζομαι πως η
επιλογή του παλιού 1.8-127 θα φαινόταν ακόμα χειρότερη. Προφανώς λείπει από την PSA ένας 1.4 THP 120
ή 125 που θα της έλυνε τα χέρια λιγότερο στα C5, 508, περισσότερο σε βασική έκδοση στα 3008, 5008 και
C4 Picasso και φυσικά σαν κύρια επιλογή στα C4, 308 και σπορ επιλογή στα DS3, 207. .Ποιός μίλησε για μικρότερο κινητήρα; Για μεγαλύτερο μιλάμε! Δεν μπορείς να θέλεις να ανταγωνιστείς τα μεγαθήρια και να σταματάς στα 150 βενζινοκίνητα άλογα όταν Γερμανοί και Ιταλοί ξεπερνούν τα 250...
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Επίσης, πόσο epic fail η βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 120αρη. Έλεος.
Διακρίνω και μια σαλάτα στα προσφερόμενα κιβώτια. Προς το παρόν προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι ποιό, όταν βγάλω άκρη θα ενημερώσω.ΟΚ αλλά μην ξεχνάμε πως η PSA δεν έχει άλλη επιλογή κάτω από τον 1.6 THP 156. Φαντάζομαι πως η
C4 Picasso και φυσικά σαν κύρια επιλογή στα C4, 308 και σπορ επιλογή στα DS3, 207. Βέβαια η PSA
ενδιαφέρεται περισσότερο για τις επιλογές στους ντίζελ γιατί στην κατηγορία αυτή έχουν συντριπτικό
ποσοστό στις πωλήσεις (εκτός φυσικά από την Ελλάδα). Από την άλλη φοβάμαι πως η τρέχουσα τιμολογιακή
πολιτική της Πεζό στην Ελλάδα δεν αφήνει περιθώρια για αξιοπρεπή πορεία στις πωλήσεις ακόμα κι αν είχε
έναν 1.4ΤΗΡ.Για τα κιβώτια έχεις απόλυτο δίκιο, αναρωτιόμουν τι ήθελε να πει ο ποιητής στην περίπτωση του ηλεκτρονικά
ελεγχόμενου μηχανικού εξαριού στα 1.6VTi και 1.6HDi. Από το site του autojournal κατάλαβα πως
εννοούν το ρομποτιζέ κιβώτιο που έχουν και τα 3008, Picasso κλπ. Μοιάζει ατυχής η, λογικά μόνο προς το
παρόν, μοναδική επιλογή του ρομποτιζέ στο 1.6VTi και του κλασικού αυτόματου στα δυνατά ντίζελ. Ακόμα
και η Mercedes έχει μηχανικό εξάρι στις Ε250CDI, άσχετο αν οι πιο πολλοί λογικά θα προτιμούν τις
αυτόματες.Ειλικρινά, θα προτιμούσα έναν detuned ΤΗΡ στα 120-130 άλογα (αφού γερμανίζουν ας το κάνουν καλά) παρά αυτό το πράγμα. Τέσπα, πάλι καλά να λέμε που δεν ξέθαψαν καναν ΧU5 με τα 90.
Ελπίζω να μην αργήσει πολύ ο 2λιτρος Τ που ακούγεται.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περίμενα το 407 να αντικατασταθεί από ένα εξίσου όμορφο αυτοκίνητο κι αυτό δεν είναι όμορφο.Μάλλον είσαι από τους λίγους που το θεωρούσαν όμορφο το 407
Δε νομίζω να είμαστε τόσο λίγοι αυτοί που θεωρούσαμε όμορφο το 407 αλλά τουλάχιστον σε εκείνο αν έβαζες το σήμα της Toyota πάνω, δεν θα μετατρεπόταν αυτομάτως σε Avensis.
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει... Το C4 και το 508 είναι οι χειρότερες φετινές εκπλήξεις σχεδιαστικά, ΕΙΝΑΙ πιο συντηρητικά και από το Auris, και παρόλα αυτά δεν το λέει κανείς (εδω μέσα γιατί λίγο που είδα σε κάτι ξένα φόρα τα έχουν πάρει στο ψιλό). Αν είχαν πάνω οποιοδήποτε μη Γαλλικό ή Ιταλικό σήμα θα το κράξιμο θα κράταγε για χρόνια. Ειδικά αν ήταν A3/Leon ή Passat... (Εξαιρείται η Skoda γιατί αυτή είναι η φτωχή πλην τίμια Σταχτοπούτα που έχει τη VW μητριά). Αυτά από κάποιον που λατρεύει τόσο τη Citroen που είχε γίνει μέλος του greek citroen club χωρίς να είναι κάτοχος και που θαυμάζει απεριόριστα τη Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.
-
Οσο αναφορα τους κινητηρες κανεις δεν προσεξε τον 2,2 hdi με 204 ιππους?
Για την Ευρωπη που συνηθηζονται η αγορες diesel ειναι διαμαντι ο κιντηρας και μαλλον δεν θα εχει σχεση (καλυτερος) με τις αποδόσεις των βενζινοκίνητων 1,8 turbo -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Οσο αναφορα τους κινητηρες κανεις δεν προσεξε τον 2,2 hdi με 204 ιππους?
Για την Ευρωπη που συνηθηζονται η αγορες diesel ειναι διαμαντι ο κιντηρας και μαλλον δεν θα εχει σχεση (καλυτερος) με τις αποδόσεις των βενζινοκίνητων 1,8 turboΜήλα με πεπόνια;;;;;
Καλός ο τετρακύλινδρος και με πολύ καλές τιμές ρύπων σε σχέση με τον V6 που αντικαθιστά αλλα αναμένουμε και ένα σοβαρό V6 diesel και φυσικά βενζινοκινητήρες πλην του 1,6...Αμαν ποια με τις μοτερικές και κιβωτιακές μισοδουλειές ειδικά όταν λές οτι χτυπάς και το κοινό του 607 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμαν ποια με τις μοτερικές και κιβωτιακές μισοδουλειές ειδικά όταν λές οτι χτυπάς και το κοινό του 607ΣΙγά το κοινό
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αμαν ποια με τις μοτερικές και κιβωτιακές μισοδουλειές ειδικά όταν λές οτι χτυπάς και το κοινό του 607
ΣΙγά το κοινό
Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλός ο τετρακύλινδρος και με πολύ καλές τιμές ρύπων σε σχέση με τον V6 που αντικαθιστά αλλα αναμένουμε και ένα σοβαρό V6 dieselΔεν αντικαθιστά κανένα εξακύλινδρο ντίζελ . Αυτός υπάρχει με τα 240 αλογάκια του και τα 450 κιλά ροπή .
-
Μπορει οι καταναλωτες σε αγορες οπως την δικη μας να θελουν μικρους κινητηρες η ''δυνατους'' με 1,8 turbo αλλα στις αγορες που χρησιμοποιουν diesel ,οι οποιες ειναι πολυ μεγαλυτερες , ο νεος κινητηρας diesel μαζι και με το υβριδικο συστημα ειναι θεωρω κατι παραπανω απο κορυφαιοι στο ειδος τους.
Στην εκδοση με το υβριδικο συστημα αποδιδει 200 αλογα με τερατωδες ροπη με 99 γρ co2 !!!!
Υπαρχει θεωρω εξελιξη στον τομεα των κινητηρων, αλλα για αλλες αγορες και καταναλωτικα κοινα τα οποια στοχευει το 508 .Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα ικανοποιούν και το euro6 στους diesel κινητηρες.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Καλός ο τετρακύλινδρος και με πολύ καλές τιμές ρύπων σε σχέση με τον V6 που αντικαθιστά αλλα αναμένουμε και ένα σοβαρό V6 diesel
Δεν αντικαθιστά κανένα εξακύλινδρο ντίζελ . Αυτός υπάρχει με τα 240 αλογάκια του και τα 450 κιλά ροπή .
Yποκαθιστά μάλλον λόγω περιορισμένης παραγωγής. Αν έχει 450 κιλά ροπής τον θέλω, 45 έχει πρπ ο 2,2 (ίδια δλδ) και λιγότερους ρύπους από τον v6.
-
new
2.2 litre HDi FAP 150 kW (204 bhp), 450 Nm -
Εγώ θα φοβόμουν με τόση ροπή στα ελληνικά οδοστρώματα. Ήρθαν εκλογές, ασφαλτόστρωσαν μερικούς δρόμους, θα τους ξύσει με τη μια.
-
δυναμη με οικολογικο προφιλ
2.7 v6 hdi ,με 450 nm --223gr co2
2,2 hdi fap,με 450 nm --150gr co2
hybrid hdi fap, αγνωστη ροπη--99gr co2 -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δυναμη με οικολογικο προφιλ
2.7 v6 hdi ,με 450 nm --223gr co2
2,2 hdi fap,με 450 nm --150gr co2Τη δύναμη που την είδες; Η ισχύς εκφράζεται σε KW ή ίππους...
-
αν κανω kickdown απο τις 1200-1500 στροφες με 450 nm ... δεν θα με νοιαζει πως το λενε
Peugeot 508