-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
καληνύχτα...Καλησπέρα...για κανονίσου
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είσαι στο σωστό δρόμο
Πάτα τώρα μια και τον Qsis για να του βουλώσουμε το στόμα
Έεεεεεεετσι...Σ3 και μ@λ@κίες.
-
δε μας τη λεει κανεις σε αυτο το τοπικ, μονο ο βελλερεφοντης που δεν του δινουμε σημασια
λεχετε ασυλία λόγο εμού... φροντίζω εγώ για την συζήτηση... ούτως ή άλλως δεν βγαίνετε κι εντελώς εκτός θέματος αφού συγκρίνετε εμπειρίες μεταξύ των δυο αυτοκινήτων...
βέβαια λέτε και μερικές ανοησίες αλλά βαριέμαι... από κοντά πάλι τα καθέκαστα... όσο για το τσάι που θα κεράσει ο ένας στον άλλον, ξέρω ένα καλό μαγαζί με μπόλικο καλό τσάι...
το δικό μου...
έτσι κι αλλιώς το βαρύτερο θα φανεί στον δρόμο... όσο και να'ναι πιο γρήγορο, μια δυο καμπές να του βάλεις κι εκεί που το S3 στρίβει με 220-230, με όσα δηλαδή, το άλλο θα χάνει λωρίδα... το έχω δει, δεν μιλάω τυχαία...
με κυνηγούσε φίλος με 4,8i και στις στροφές, παρότι τολμηρότατος οδηγός, απλά δεν μπορούσε... επίσης η αεροδυναμική παίζει τον ρόλο της, εαν χασει χλμ το κτήνος, με ένα φρενάρισμα λόγο κίνησης, δύσκολα ξαναμαζεύει ενώ το S3 απλά σφυράει και φεύγει, μαμά ή όχι... και ιδιαίτερα όχι όπου τα 250 είναι αστεία εύκολα.
ακριβως, δειτε τελικες suv με απειρα αλογα και τελικες κανονικων αυτοκινητων με τα μισα αλογα. τα suv απλως δεν μπορουν μετα τα 200. η αεροδυναμικη περιπτερου κοβει παρα πολυ και απαιτουνται πολλα περισσοτερα αλογα. και δεν ειναι μονο η τελικη σαν αριθμος, αλλα και ποσος χρονος απαιτειται ειδικα αν ειναι ατμοσφαιρικα suv, (πλην amg) που ζοριζονται παρα πολυ μετα τα 160.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Η 4κινηση τον βοήθησε να φρενάρει...?Απ' οτι φανηκε ακομα και η 4κινηση δεν τον βοηθησε, αφου πηγε να κανει αγριο μπασιμο με 'γεματη' 3η, -σε μικρο στενο καθετο της Κολοκοτρωνη- , ετσι οπως τον εβλεπα μπροστα μου, απο τα χλμ που ειχε...
Οι φρεναρες του ομως τον ακινητοποιησαν, εκει που εγω νομιζα οτι θα αγορασει τουλαχιστον τα δυο πρωτα παρακαρισμενα στην γωνια. -
οι φρεναρες ηταν 4πιστονες?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γιατί μπορεί να τα έχεις αυτά τα παραπάνω χρήματα?
σε βαραίνουν βρε αδερφέ και θες να τα ξεφορτωθείς.κιμπάρικη δήλωση
Δε διαφωνούμε.
Απλώς ότι προσωπικά καταλαβαίνω γιατί μπαίνει στον κόπο ο άλλος και το αγοράζει.Γουστάρει να είναι large και να το δείχνει (ας πούμε) και γιατί δε θέλει ένα σπορ αμάξι.Γουστάρει το αμάξι το lux που ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ (που δε θα το κάνει ποτέ) να κάνει κι άλλα 10 πράγματα.
Μεγάλη συζήτηση και πραγματικά το λέγαμε χθεςμε κάτι φίλους (ο ένας παντρεύεται...γι'αυτό μάλλον και η συζήτηση ) σχετικά με την δυναμική της ελευθερίας και της επιλογής που έχεις.
Το συζητάμε σε κανα καφεδάκι από κοντά ΑΝ θες. (δες εδώ)Και μεταξύ μας η αίσθηση στην Αθήνα που οδηγείς σε πιο ψηλό επίπεδο από το μέσο αμάξι στο δρόμο σου δίνει άλλο αέρα, συν του ότι μου φαίνεται πιο ασφαλές γιατί βλέπω περισσότερα αμάξι μπροστά μου κι άρα μπορώ να προβλέψω καλύτερα την κατάσταση.
Όντως συμφωνούμε στα περισσότερα, απλά μάλλον διαφωνούμε στο πόσο καλά μπορεί να κάνει αυτά
τα άλλα 10 πράγματαΓια την αίσθηση που λες, είναι ωραία για τον οδηγό ενός τέτοιου οχήματος (i know, i've been there...) αλλά
δυσκολεύει ,κατα τρόπον τινά, τους οδηγούς των άλλων οχημάτων που δεν έχουν κάποιου είδους 'προπορεία'
για το τι γίνεται εμπρόσθεν...όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.Ευχαριστώ για το καφεδάκι,επιφυλάσσομαι για τις ημέρες τις έκθεσης Αυτοκινήτου το Δεκέμβρη ή και κάποιο
meeting εκεί. -
Είσαι στο σωστό δρόμο
Πάτα τώρα μια και τον Qsis για να του βουλώσουμε το στόμα
Έεεεεεεετσι...Σ3 και μ@λ@κίες.
Γιώργο... προσγειώσου. Πέρα από την πλάκα υπάρχει και ψητό... με όλη την συμπάθεια που σου έχω.
ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
εννοείται ότι όλοι μας οι ερωτευμένοι με το αυτοκίνητο, θα θέλαμε να είχαμε όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται και άρα μερικές φορές ψιλοζηλεύουμε ότι δεν έχουμε... αλλά μέχρι εκεί. Μην μειώνουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε μήπως και μας φύγει από το μυαλό...
κι εγώ ήθελα και μου άρεσε η αίσθηση της Cayene και εσύ του δικού σου τέρατος αλλά και το S3 είναι άλλη φάση και δεν επιδέχεται τέτοιες απαξιώσεις...
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Για την αίσθηση που λες, είναι ωραία για τον οδηγό ενός τέτοιου οχήματος (i know, i've been there...) αλλά
δυσκολεύει ,κατα τρόπον τινά, τους οδηγούς των άλλων οχημάτων που δεν έχουν κάποιου είδους 'προπορεία'
για το τι γίνεται εμπρόσθεν...όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.το κρατάω αυτό... είναι πολυ σημαντικό ιδιαίτερα στην εθνική όμως... και αν βρέχει δε όπως βρέχει σε Αγγλία/ Γερμανία όπου αν σου τύχει ψηλό όχημα έμπροσθεν γ@μισέ τα.... δε βλέπεις τίποτα
που να με φανταστείτε να φέρνουμε από εθνική Πατρών-Αθηνών, Lotus Elise με καρέκλες και να μην βλέπεις
-
@vell
πλακα κανει ρε συ
καλα τι παθαινεις πισω απο το πληκτρολογιο και αρπαζεσαι? -
το κρατάω αυτό... είναι πολυ σημαντικό ιδιαίτερα στην εθνική όμως... και αν βρέχει δε όπως βρέχει σε Αγγλία/ Γερμανία όπου αν σου τύχει ψηλό όχημα έμπροσθεν γ@μισέ τα.... δε βλέπεις τίποτα
που να με φανταστείτε να φέρνουμε από εθνική Πατρών-Αθηνών, Lotus Elise με καρέκλες και να μην βλέπεις
μετά το ηρωικό ποστ, ο vellerofontis είπε να συνεχίσει την μέρα του :
-
Το RS3 είναι γεγονός !
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12224 -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Το RS3 είναι γεγονός !
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12224είναι τρελοί αυτοί οι γερμαναράδες...
-
Άντε να βγάλουν και το Quattro Concept στην παραγωγή
-
Μόνο σαν Sportback?
Το cockpit ερωτεύσιμο με αυτές τις καθισματάρες.
Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας στις εισαγωγές αριστέρα και δεξιά από την κεντρική τραπεζοειδή μάσκα έχει στοιχεία από το 'κόψιμο' που είχε η Alfa Romeo Mito GTA Concept. -
Μόνο σαν Sportback?
Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας στις εισαγωγές αριστέρα και δεξιά από την κεντρική τραπεζοειδή μάσκα έχει στοιχεία από το 'κόψιμο' που είχε η Alfa Romeo Mito GTA Concept.δε φτάνει που βγήκε στο σωστό σχήμα και μέγεθος (5θ και sportback),γκρινιάζεις κιόλας?
-
Μόνο σαν Sportback?
Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας στις εισαγωγές αριστέρα και δεξιά από την κεντρική τραπεζοειδή μάσκα έχει στοιχεία από το 'κόψιμο' που είχε η Alfa Romeo Mito GTA Concept.δε φτάνει που βγήκε στο σωστό σχήμα και μέγεθος (5θ και sportback),γκρινιάζεις κιόλας?
Όχι δεν γκρινιάζω
Αλλά σκέφτομαι, εχμμμ σε αυτά τα χρήματα τι διαλέγεις? S4 με 7 ίππους λιγότερους ή RS3 -
Μόνο σαν Sportback?
Όχι δεν γκρινιάζω
Αλλά σκέφτομαι, εχμμμ σε αυτά τα χρήματα τι διαλέγεις? S4 με 7 ίππους λιγότερους ή RS3...κανενα απο τα δυο... Ενα ΤΤS για εκκινησεις επιπεδου , και στριψιμο
επιπεδου
Αλλιως αναμονη δυο χρονια, και σκοτωμα κανενα οικοπεδακι , για το νεο quattro... -
Με τα λεφτά που θα κάνει το Quattro παιρνεiς σωστό Audi... R8.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με τα λεφτά που θα κάνει το Quattro παιρνεiς σωστό Audi... R8.Δεν θα κανει οσο ενα R8 V8, τα μισα περιπου θα κανει, εκτος αν αναφερεσαι σε μτχ, αλλα αυτα σε μτχ ειναι μετρημενα στο δαχτυλο του ενος χεριου, και ειναι θεμα τυχης να βρεις ενα καθαρο στα λεφτα του Quattro, οταν αυτο βγει...
-
Μια ερώτηση μόνο, καθαρά 'φιλολογικού χαρακτηρα'.
Το RS3θα είναι στα χνάρια του Φόκους RS/RS500, δηλαδή προσθιοκίνητο ή μιλάμε ξεκάθαρα για 4κινητη έκδοση; Ευχαριστώ.
AUDI S3