-
Ήταν πρωί Γενάρη κοντά στη ροδαυγή
κλάψε καρδιά μου εχάθη το φαλακρό παιδίΚράτα κράτα καρδιά μη δακρύζεις μη λυπάσαι
Ρε ουουουιστ λεμε!!!!!!!
Δε θα μας λείψεις.Και πάρε και τον συμπεθερο μαζί, να γλιτώσουμε 2 σε 1
-
κλάψε καρδιά μου εχάθη το φαλακρό παιδίΚράτα κράτα καρδιά μη δακρύζεις μη λυπάσαι
Ρε ουουουιστ λεμε!!!!!!!
-
Ρε ουουουιστ λεμε!!!!!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
:yahoo:Ήταν πρωί Γενάρη κοντά στη ροδαυγή
Ρε ουουουιστ λεμε!!!!!!!
Μιλάμε για ΆΠΕΙΡΗ κόμπλα...
-
Βάλτε κι ένα λινκ με την είδηση ρε σεις...
Dennis to step down as team principal
McLaren boss Ron Dennis will step down from his role of team principal before the start of the 2009 season, the Briton announced on Friday.Στα τσακίδια...
-
ΟΥΠΣ. Ο πουσικατ-βιογραφιας εμεινε ξαφνικα χωρις προστατη
Ε ρε γλεντια την νεα χρονια
-
Ρε εγώ νόμιζα οτι εννοούσε τον αλογοσκούφη...
-
Ναι αλλά, έφυγε νικητής κύριοι:
...Η McLaren κατάφερε πέρυσι να κατακτήσει τον τίτλο έπειτα από μια δεκαετία άκαρπων προσπαθειών και πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η επιτυχία έπεισε τον Dennis να παραδώσει τη διοίκηση της ομάδας της Formula 1, μια πρόθεση που είχε από τις αρχές του 2007. Ωστόσο, τα συμβάντα εκείνης της σεζόν (το σκάνδαλο κατασκοπείας και η οι διαμάχες με τον Alonso) όχι μόνο δεν έφεραν το πρωτάθλημα, αλλά τον ανάγκασαν να επικεντρωθεί ακόμη πιο πολύ στη διεύθυνση της ομάδας η οποία γνώρισε ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια της τότε. Τώρα όμως, έχοντας κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο, ο Dennis είναι έτοιμος να αφήσει τη μεγάλη του αγάπη, τη Formula 1.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0' target='_blank
-
λέτε να παραιτήθηκε τώρα για να φύγει ως νικητής? ποιος ξέρει αν θα πάρουν τίποτα του χρόνου...χεχε
-
Αναμένουμε κι άλλες απαντήσεις από βαριά πυροβολικά του φόρουμ...
-
μα που ειναι ο fn1m
-
βασικά καλύτερα να ήτανε για λόγο ανταγωνισμού.
πως θα υπάρχει παράδεισος χωρις την κόλαση.
πως το καλό χωρίς το κακό.
πως η δημοκρατία χωρις την αναρχία.παντως αν φταει αυτος για το γεγονός ότι δεν μου απάντησαν όταν έστειλα mail για να κάνω την πρακτική ασκηση μου στην mclaren ουτε με ένα τυπικο θα το σκεφτούμε τότε να φύγει.
-
Αποχώρησε από την F1 ένας από τους κορυφαίους (αν όχι ο ο κορυφαίος) team manager, για να ασχοληθεί από ότι κατάλαβα με αυτοκίνητα παραγωγής. Ουσιαστικά η McLaren πάει να κάνει αυτό που κάνει εδώ και χρόνια η Ferrari, το οποίο είναι πολύ έξυπνη κίνηση κατα την γνώμη μου.
-
Νομίζω ότι η απόφαση ήταν είδα γνωστή από πέρυσι. Ο RonD λόγω και της ηλικίας δεν μπορούσε και δεν ήθελε να τρέχει πάνω κάτω την υφήλιο. Τώρα τσαγάκι στις 5 το απόγευμα και μία φορά την εβδομάδα επιθεώρηση του τμήματος παραγωγής 'υπεραυτοκινήτων' για όσο καιρό ακόμα θα το επιτρέπει αυτό η Merc.
-
Mόνο που ως team manager ήταν επιτυχημένος αλλά προωθούσε αυτον που επιθυμούσε και απο εκει και πέρα το σύνολο της ομάδας με τα γνωστά προβλήματα παρουσίασαν ρήγματα και φυσικά κόστισαν το πρωτάθλημα...
-
...ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!..
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Ρε εγώ νόμιζα οτι εννοούσε τον αλογοσκούφη...εγώ πάλι τον Ραικονεν στο φαλακρό κόλλησα λίγο
-
Θέλω σχόλιο cavallino τώρα...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μα που ειναι ο fn1mΑπό το Μάρτη που θα συνεχιστεί το ξέσκισμα από το Hamilton θα τα λέμε εμείς. Aλλά όχι εδώ, σε κάνα σοβαρό τόπικ...
-
Εγώ θα κράταγα και μια πισινή.Μην ξεχνάμε ότι ο τύπος ήταν η ψυχή της ομάδας, ο αρχιτέκτονάς της. Όλο και κάποιο κενό θα μείνει με την αποχώρησή του.
Εκτός αν ''βλέπεις το μέλλον''.
ΟΥΣΤ!!!