-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ θα κράταγα και μια πισινή.Μην ξεχνάμε ότι ο τύπος ήταν η ψυχή της ομάδας, ο αρχιτέκτονάς της. Όλο και κάποιο κενό θα μείνει με την αποχώρησή του.Ήταν. Αλλά η αντικατάσταση του από τον Whitmarsh προετοιμάζεται καιρό τώρα. Δεν έγινε ξαφνικά.
Όσο για την πισινή, με τους ριζικά ανανεωμένους κανονισμούς όλοι πρέπει να κρατάνε μία. -
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
μα που ειναι ο fn1m
Από το Μάρτη που θα συνεχιστεί το ξέσκισμα από το Hamilton θα τα λέμε εμείς. Aλλά όχι εδώ, σε κάνα σοβαρό τόπικ...
Α τώρα κατάλαβα γιατί σου την είπανε...
Μετοχές στην MacLaren έχεις?
Με τον Hamilton να μην έχει καθόλου κότσια εκεί που χρειάζεται (δες τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς) δεν θα έλεγα ότι 'έχετε' τέτοιον οδηγό που θα αφήσει εποχή... Ειδικά τώρα με τα σλικ, τα KERS κλπ κλπ. -
Α ρε φιλε, κατσε να δεις γελιο που θα ειχαμε ριξει αμα δεν γυριζει το συμπαν αναποδα στην βραζιλια. Αλλα δυστυχως ο παραγοντας κωλοφαρδια ξαναχτυπησε
Ακρατη ικανοποιηση ηταν να βλεπω τον 'νεο σεννα' να οδηγαει σαν χεσμενος, γλυστρωντας αποδω και αποκει, και τον φεττελ να του περνει τα σωβρακα. Αυτο εδειξε πολλα για το νεο παλτο της Φ1, τον πουσικατ
Και τωρα που εφυγε ο big daddy απο την μκλαρεν, τωρα θα γινει το πανηγυρι με το μικρο
-
KaragouniS ase tis dhlwseis..... Sto telos ksyrizoyn ton gampro.....
Akoma den exei arxisei to prwta8lhma, na doyme ti kanoyn ta mono8esia kai hdh arxises me ta palta kai tis goynes.....
Kai to kalokairi gia thn mpala etsi eleges gia ton bazelo oti 8a kanei 8a ranei alla..... -
εγω οπως ειπα, περιμενα να τον δω στα πολυ δυσκολα, εκει που κριθηκαν πρωταθλητες οπως ο σουμι, ο σεννα, ο προστ, ο χακκινεν και πολλοι αλλοι
ο νεος σεννα οχι μονο δεν τα πηγε καλα, αλλα παραλιγο να δουμε το απολυτο epic fail στην ιστορια της Φ1, με τον φεττελ να τον στελνει αδιαβαστο. Αυτο μου φτανει και μου αρκει για να καταλαβω πως οταν με το καλο η κωλοφαρδια του τελειωσει, τοτε θα γελανε και οι κατσικες μαζι του
τωρα εσεις, καντε ονειρα για επικες αυτοκρατοριες του μπαμπακια και πρωταθληματα
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Με τον Hamilton να μην έχει καθόλου κότσια
Βάλε σε ριπλέι το Γκραν Πρι της Μonza και μετά έλα να μου πεις αν έχει ή όχι τα κότσια...
-
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
:hahaiv:Τσούζει τσούζει; Χεχεχε... Θα 'θελα πολύ να δω πως ήταν οι φάτσες σας τη στιγμή που ο Χάμιλτον περνούσε τον Γκλοκ. Κακομοίρηδες...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
:hahaiv:
Τσούζει τσούζει; Χεχεχε... Θα 'θελα πολύ να δω πως ήταν οι φάτσες σας τη στιγμή που ο Χάμιλτον περνούσε τον Γκλοκ. Κακομοίρηδες...
Ηταν όπως η δικιά σου φάτσα όταν δεν μπορούσε να βάλει ταχύτητα ο Σαντα Λούης το 2007 και έχανε το πρωτάθλημα από τον Ραικόνεν. ...ή όπως όταν κόλλησε στην αμμοπαγίδα στα πιτ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τσούζει τσούζει; Χεχεχε... Θα 'θελα πολύ να δω πως ήταν οι φάτσες σας τη στιγμή που ο Χάμιλτον περνούσε τον Γκλοκ. Κακομοίρηδες...
Ηταν όπως η δικιά σου φάτσα όταν δεν μπορούσε να βάλει ταχύτητα ο Σαντα Λούης το 2007 και έχανε το πρωτάθλημα από τον Ραικόνεν.
Η περυσινή περίπτωση ήταν χειρότερη γιατί έγινε μόλις μια στροφή πριν από το φινάλε. Χαχαχα...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Ηταν όπως η δικιά σου φάτσα όταν δεν μπορούσε να βάλει ταχύτητα ο Σαντα Λούης το 2007 και έχανε το πρωτάθλημα από τον Ραικόνεν.
Η περυσινή περίπτωση ήταν χειρότερη γιατί έγινε μόλις μια στροφή πριν από το φινάλε. Χαχαχα...
το 2007 όμως ήταν πολλούς βαθμούς μπροστά και είχε πολλά επεισόδια γέλιου και αμμοπαγίδας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 2007 όμως ήταν πολλούς βαθμούς μπροστά και είχε πολλά επεισόδια γέλιου και αμμοπαγίδας
Άσε την παρελθοντολογία τώρα και κοίτα τη σημερινή αλήθεια η οποία αναγράφεται και στην υπογραφή μου. Χαχαχα...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Άσε την παρελθοντολογία τώρα και κοίτα τη σημερινή αλήθεια η οποία αναγράφεται και στην υπογραφή μου. Χαχαχα...
παρελθοντολογία είναι κ αυτό....2009 έχουμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παρελθοντολογία είναι κ αυτό....2009 έχουμε!
Όπως και να το κάνουμε Παγκόσμιος Πρωταθλητής αυτή τη στιγμή είναι ο Lewis Hamilton σ'αρέσει δε σ'αρέσει.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Όπως και να το κάνουμε Παγκόσμιος Πρωταθλητής αυτή τη στιγμή είναι ο Lewis Hamilton σ'αρέσει δε σ'αρέσει.
δεν μ΄αρέσει....θέλω τον Αλόνσος!
-
elteo τς τς τς ακομα ασχολεισαι με ατομο που θεωρει πως ο λιους ξεσκισε τους παντες περσυ;
Γιατι ο αλονσο ειναι champion, o kimi ειναι champion, αλλα μονο ο μιστερ πουσικατ ντολς ειναι champion marinopoulos
-
Εγώ ξέρω ότι ο Αλόνσο είναι πρωταθλητής στις π..στιές
-
...και είναι μεγάλη μαϊμού
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
elteo τς τς τς ακομα ασχολεισαι με ατομο που θεωρει πως ο λιους ξεσκισε τους παντες περσυ;Lewis Hamilton 98
Felipe Massa 97
Kimi Räikkönen 75
Robert Kubica 75
Fernando Alonso 61
Nick Heidfeld 60
Heikki Kovalainen53
Sebastian Vettel 35
Jarno Trulli 31
Timo Glock 25 -
Τελείως Off Topic είναι σε σχέση με το Dennis, αλλά πήρε το μάτι μου κάπου την έκφραση 'Ο Lewis δεν έχει κότσια εκεί που χρειάζεται'. Νιώθετε καθόλου? Δηλαδή τί άλλο περιμένετε από κάποιον να κάνει σήμερα? Και για να'χουμε καλό ρώτημα, ποιός από τους σημερινούς έχει περισσότερα κότσια?
ΟΥΣΤ!!!