-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
μετα το περσινο πρωταθλημα που εκανε,επρεπε να ειχες αναθεωρησει...οπως εκαναν πολλοι...
Οι πολλοί αναθεώρησαν με το προπέρσινο πρωτάθλημα.
Και το έπρεπε δεν στέκει. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.Με τοσα που τραβηξε απο τον Ντενις και το πνευματικο παιδι του παλι καλα να λες...Εχει περιεργο χαρακτηρα οκ,και θελει την αποκλειστικοτητα (και ποιος μεγαλος οδηγος δεν το θελει αυτο αληθεια)..
Δες τα χαλια του Κοβαλαινεν περσυ και το παιδι μιλια δεν εβγαλε
9ε οκ στο τελος το ανοιξε λιγο)..Μια χρονια να βγαινει βαρυτερος στα δοκιμαστικα για να παιρνει τις πολς ο Χαμι..Τεσπα αυτες οι κουβεντες εχουν γινει απειρες φορες..Συμφωνω για το οτι ο καθενας εχει την γνωμη του..Το ΄επρεπε΄ηταν λιγο υπερβολικο..
Το 1ο μισο η Ρενω ηταν απλα ΧΡΕΠΙ..οποτε ο Αλονσο πηγαινε με τελειως διαφορετικη ψυχολογια για να παρει καποιο αποτελεσμα..με πιο πολλα ρισκα..οταν βελτιωσε την Ρενω εδειξε τι μπορει να κανει...Δεν ειναι τυχαιο που αγγλοι (Χαμιλτον)και Ιταλοι (Φερραρι) τον ψηφισαν σαν οδηγο της χρονιας...Αληθεια εχει ξαναγινει κατι τετοιο??Οδηγος που τερματιζει 5ος-6ος να ειναι τοσο ψηλα στην εκτιμηση του κοσμου??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Το 1ο μισο η Ρενω ηταν απλα ΧΡΕΠΙ..οποτε ο Αλονσο πηγαινε με τελειως διαφορετικη ψυχολογια για να παρει καποιο αποτελεσμα..με πιο πολλα ρισκα..οταν βελτιωσε την Ρενω εδειξε τι μπορει να κανει...Δεν ειναι τυχαιο που αγγλοι (Χαμιλτον)και Ιταλοι (Φερραρι) τον ψηφισαν σαν οδηγο της χρονιας...Αληθεια εχει ξαναγινει κατι τετοιο??Οδηγος που τερματιζει 5ος-6ος να ειναι τοσο ψηλα στην εκτιμηση του κοσμου??
Μα ρε συ Geo, δεν είπα ότι είχε πύραυλο, αλλά ότι δεν έδειχνε καμία σοβαρή πρόθεση να το βελτιώσει. Όταν κατάλαβε ότι θα έμενε στη Renault, είδαμε που το πήρε σοβαρά, ΚΑΙ εξελικτικά ΚΑΙ οδηγικά. Και ντάξει, έχουμε δει οδηγούς να παίρνουν ρίσκα και να κάνουν κουφά μήπως και τους βγουν, αλλά σε αυτή την κλάση οδηγών υπάρχουν και κάποια όρια. Εμένα αυτή του η λογική δε μου άρεσε, αυτό λέω. Για το συγκεκριμένο λόγο για μένα δεν ήταν οδηγός ΟΛΗΣ της χρονιάς. Το δεύτερο μισό του δεν παύει να περιέχει κάποια εξαιρετικά μαθήματα όχι για μας, αλλά για άλλους οδηγούς. Κυρίως στρατηγικά και διαχείρισης αγώνων για νίκη. Όσο για οδηγούς που τερματίζουν χαμηλά αλλά τους αναγνωρίζει ο κόσμος... έχουμε ωραία παραδείγματα από παλιά (βλέπε Μιχαλάκη). Νομίζω όσοι έχουν μια παραπάνω γνώση του σπορ πάντα ξεχώριζαν οδηγούς, ακόμα κι αν δεν ήταν στις πρώτες θέσεις (για το ποδοσφαιρογενές κοινό δεν σκοτίζομαι τί βγάζει στα polls).
Ο Alonso συνεχίζει να είναι αντιπαθής με τη συμπεριφορά του (εμένα προσωπικά δε με εμποδίζει να τον κρίνω σαν οδηγό) αλλά δεν είμαι σίγουρος καν αν κάνει καλό στον εαυτό του, όπως άλλα ιστορικά παλιόπαιδα κατάφερναν. Δεν είναι τόσο αυτοκαταστροφικός όσο ο Montoya, αλλά κάποιες φορές φλερτάρει επικίνδυνα με το χαντάκωμα του εαυτού του.BTW, έχει βγει το FIA Review 2008 σε DVD και σε torrents, βρείτε το, φρεσκάρει τη μνήμη μας.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Alonso συνεχίζει να είναι αντιπαθής με τη συμπεριφορά του (εμένα προσωπικά δε με εμποδίζει να τον κρίνω σαν οδηγό) αλλά δεν είμαι σίγουρος καν αν κάνει καλό στον εαυτό του, όπως άλλα ιστορικά παλιόπαιδα κατάφερναν. Δεν είναι τόσο αυτοκαταστροφικός όσο ο Montoya, αλλά κάποιες φορές φλερτάρει επικίνδυνα με το χαντάκωμα του εαυτού του.
o Alonso έφτασε και σε αυτή την ηλικια και πήρε και 2 σαμπς για να γίνει αντιπαθής...που για μένα δεν είναι αν τον συγκρίνεις με Σένα, Προστ και λοιπές μορφές του αγωνίσματος ...τον Λούη που από την 1η του χρονιά κατάφερε το ακατορθωτο, να γίνει ο πλέον ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ δηλ, γιατί τον κάνεις γαργάρα;
Προφανώς γιατί τον υποστηρίζεις και καλά κάνεις. Ε ωραία αφήστε κ εμάς να υποστηρίζουμε τον Νάντο μας και μην μας πετάτε συνεχώς flame posts. (αυτό πάει για αυτούς που το έκαναν)ΥΓ> btw δεν σας έλειψαν τα τερτίπια του; Τόσο ξενέρωτη χρονιά σαν την περσινή δεν την αντέχω. Γελάκια, μεγάλα λόγια σοφών αντρών (είμαι ο καλύτερος όλων) ...δεν θα αντέξω και φέτος. Αντέ μωρή μαμημένη Ρενό δώσε ένα μονοθέσιο να γίνει της άνας...
-
My friend elteo, ίσως με μπερδεύεις και με άλλους fans και δε σε αδικώ, αφού γίνεται χαμός στο forum. Ούτε ferrari, ούτε mclaren, ούτε renault fan είμαι, οδηγούς κρίνω, πιστά και φανατικά (έχω μια αδυναμία στη williams, οκ). H 'άποψη' δεν είναι 'υποστήριξη'.
Δεν είπα ποτέ ότι ο Λούης ΔΕΝ έχει γίνει αντιπαθής. Θυμάσαι μήπως ποιός τον κορόιδευε από τους πρώτους εδώ μέσα όταν έλεγε τα περί Senna? Απλά μιλάμε για Νάντο τώρα. Αν θες να ανοίξουμε και για το Λούη και τα δικά του καλά και άσχημα, fine with me . Δεν τον υποστηρίζω (όπως π.χ. τον Schumacher), απλά κρίνω ότι οδηγικά είναι καλύτερος απ'όλους αυτή τη στιγμή. Επίσης κάποιες στιγμές με εκνεύρισε απίστευτα φέτος. Τις έχω αναφέρει, αλλά δεν είναι υποχρέωση κανενός σας να το θυμάται προφανώς. Έχει μέλλον ακόμα για να με κάνει οπαδό του κανονικό (χέστηκε αυτός βέβαια, αλλά λέμε τώρα! )
Again, αν θέλουμε να κάνουμε την ίδια κουβέντα για το Λούη, no prob. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
2002 , 2004
Βλεπεις εμεις στην Φερραρι ετσι εχουμε μαθει, οχι με ισοβαθμιες και ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ με διαφορα ενος βαθμου
Πότε τα μάθαμε όλα αυτα; Τα 20 χρόνια που ήμασταν στη σφαλιάρα;
Xαχαχαχα... τον έστειλες κανονικά.
φιλε αξιζε η υπομονη ομως
Εμείς στη McLaren δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια υπομονή γιατί συνέχεια θέλουμε τίτλους.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
2002 , 2004
Βλεπεις εμεις στην Φερραρι ετσι εχουμε μαθει, οχι με ισοβαθμιες και ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ με διαφορα ενος βαθμου
φιλε αξιζε η υπομονη ομως
Εμείς στη McLaren δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια υπομονή γιατί συνέχεια θέλουμε τίτλους.
Θέλετε τίτλους αλλά εφόσον μιλάμε και για πρωταθλήματα κατασκευαστών θα έπρεπε να θυμάσαι ότι έχεις να πάρεις τέτοιο από το 1998 ... ...και ότι στην τελευταία 10ετία η Φερράρι έχει κατακτήσει τα 8 από αυτά (τα άλλα 2 η Ρενό)
Στην φάπα είστε κ εσείς...ΥΓ. δεν είμαι με καμία ομάδα για να μην νομίζεις ότι υποστηρίζω την Φερράρι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλετε τίτλους αλλά εφόσον μιλάμε και για πρωταθλήματα κατασκευαστών θα έπρεπε να θυμάσαι ότι έχεις να πάρεις τέτοιο από το 1998 ... ...και ότι στην τελευταία 10ετία η Φερράρι έχει κατακτήσει τα 8 από αυτά (τα άλλα 2 η Ρενό)
Στην φάπα είστε κ εσείς...Ποιο κατασκευαστών τώρα; Αφού και η Ferrari είχε πάρει τη δεκαετία του '80 δυο τίτλους αλλά κανείς δεν τους θυμόταν, όλοι για το πρωταθλημα του Scheckter το '79 λέγαν...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Στην φάπα είστε κ εσείς...Ποιο κατασκευαστών τώρα; Αφού και η Ferrari είχε πάρει τη δεκαετία του '80 δυο τίτλους αλλά κανείς δεν τους θυμόταν, όλοι για το πρωταθλημα του Scheckter το '79 λέγαν...
εφόσον είσαι Μακλάρεν το κατσκευαστών πρέπει να μετράει για σενα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καμία σχέση...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Καμία σχέση...
τι μην μου πεις....δεν μετρά;
-
**Εμείς στη McLaren **δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια υπομονή γιατί συνέχεια θέλουμε τίτλους.
Έτσι από περιέργεια. Εκεί στη McLaren τώρα με την οικονομική κρίση έχετε σκοπό να απολύσετε κανένα ή βαστάει το μαγαζί;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
**Εμείς στη McLaren **δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια υπομονή γιατί συνέχεια θέλουμε τίτλους.
Έτσι από περιέργεια. Εκεί στη McLaren τώρα με την οικονομική κρίση έχετε σκοπό να απολύσετε κανένα ή βαστάει το μαγαζί;
Ξεκινήσαν με το Dennis. Toυς έτρωγε πολλά λεφτά και τους χαλούσε και το image.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καμία σχέση...
τι μην μου πεις....δεν μετρά;
Mετράει ελάχιστα έως καθόλου... ειδικά τη στιγμή που Παγκόσμιος Πρωταθλητής στέφθηκε οδηγός που έτρεχε με το αυτοκίνητό μας.
Οικονομική κρίση; What's this?
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Mετράει ελάχιστα έως καθόλου... ειδικά τη στιγμή που Παγκόσμιος Πρωταθλητής στέφθηκε οδηγός που έτρεχε με το αυτοκίνητό μας.
2002 , 2004
α ναι...; Τότε να μην γελάς με τις 20ετιες άλλων κοίτα και την δική σου καμπούρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2002 , 2004
α ναι...; Τότε να μην γελάς με τις 20ετιες άλλων κοίτα και την δική σου καμπούρα...
Nαι λίγο ασχολούνται οι άλλοι με τη McLaren και το Hamilton και θες να μην ασχοληθώ μ'αυτούς εγώ.
ΟΥΣΤ!!!