-
mango ήσουν σαφής και πολύπλευρος! ευτυχώς που δεν μπαίνουν και πολλά κορίτσια εδώ μεσά για να καταλάβουν ότι έχουμε ήδη καταλάβει το πως σκέφτονται και εμείς και εκείνες για τα θέματα αυτά !!
sv2, είναι προφανές πέρα από τις λεπτομέρειες ότι η γυναίκα σου σε αγαπάει από πολύ έως πάρα πολύ και πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός για αυτό! Μην ψάξεις όμως για πολλά ανάλογα παραδείγματα σε φίλους και συγγενείς γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι μάλλον δεν θα βρεις !
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Α! Εξαισια επιλογη το Q5, αλλα γιατι διαβασα οτι το volvo θα προτιμηθει μονο αν βγει σε χειροκινητο ?Θα απαντήσω μόνο σε αυτό.
Γιατι μας αρέσει καλύτερα ως τουτουνι και ο πατέρας δεν θέλει αυτόματο.
-
Καλα θα σου πω οτι ειμαι σιγουρος οτι αν τον πεισεις να παρει αυτοματο θα πινει νερο στο ονομα σου!
Καλα θα στα εχουν πει κι αλλοι αυτα, αλλα ακου κι εμενα! Οταν πηρε ο πατερας μου αυτοματο τον εκραζα για κανα τριμηνο! ΔΕΝ ηθελα καν να οδηγησω το αμαξι του επειδη εκανε τετοιο σφαλμα..
Ε απο τοτε, δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω χειροκινητο .. και ειμαι μολις 26!
Καλα εκανες κι απαντησες μονο σε αυτο! το υπολοιπο ηταν γενικης παιδειας, ελπιζω να ηταν απο τα καλα οφ τοπικ!
-
Γέρασες πριν της ώρας σου Mango... να μου έλεγες DSG ή robotised manual (Ferrari F1, Lamborghini E-gear κλπ) να συμφωνήσω... αυτόματο με μετατροπέα ροπής ομως;;;
-
Ναι και της Ferrari Scuderia χάλια έιναι με αλλαγές σε 60 ms! Καλύτερο της Buick του 1950 με μετατροπέα ροπής... Δεν πάμε καθόλου καλά τελικά...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καλα θα σου πω οτι ειμαι σιγουρος οτι αν τον πεισεις να παρει αυτοματο θα πινει νερο στο ονομα σουΔυστηχώς ισχύει ακριβως το αντίθετο. Εγω θέλω να πάρει και αυτός όχι
Η αλήθεια είναι ότι στο XC60 ούτε εγω θα το πρότεινα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ναι και της Ferrari Scuderia χάλια έιναι με αλλαγές σε 60 ms! Καλύτερο της Buick του 1950 με μετατροπέα ροπής... Δεν πάμε καθόλου καλά τελικά...
Για παιχνίδι καλά είναι....για καθημερινή χρήση άθλια.
Τα DSG μια χαρά είναι για κάθε μέρα. Για τα Ferrari F1, Laborghini E-Gear κλπ δεν θα αναφερθώ καν γιατί προορίζονται για 'αγωνιστική' οδήγηση και να μιλάμε για καθημερινή χρήση είναι ιεροσυλία!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
παρε Q5 τωρα...αρκει να μην ειναι ανοιχτοχρωμο....
GLK οχι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πιο ομορφη....Με ΄΄εστειλες τώρα...
Διαβασ αν θελεις τι έγραψα για την Merc.
viewtopic.php?f=15&t=21572&start=60ααα δεν ειχα διαβασει...
ε τοτε εισαι μια χαρα με το Q5
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Με 40Κ ίσως περίμενα να δω το νέο Volvo S60Δυστυχως θα αργησει....
Οσο για το XC60 το αυτοματο που εχει ειναι τραγικο...απο το καλοκαιρι μαλλον θα προσφερουν και το Powershift (τυπου DSG) οποτε θα βελτιωθουν τα πραγματα. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ααα δεν ειχα διαβασει...ε τοτε εισαι μια χαρα με το Q5
απο εδώ το είχες απο εκεί το ειχες
Το Volvo ούτε που να το γράψεις .... .......
-
Πες του μπαμπά να κάνει 3 μήνες υπομονή μέχρι τον επόμενο Μάιο να δει την 159 1750 DiTurbo 200hp 320Nm. Τιμή στα 35 χιλίαρικα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πες του μπαμπά να κάνει 3 μήνες υπομονή μέχρι τον επόμενο Μάιο να δει την 159 1750 DiTurbo 200hp 320Nm. Τιμή στα 35 χιλίαρικαNα προσθεσεις στις επιλογες σου την Alfa Romeo 159 2.2 TI
Με τιμη σιγουρα κατω απο το οριο των 40 χιλιαδων, με πληρη εξοπλισμο, με πανεμορφα καθισματα με ποιοτικοτατο δερμα, ομορφες λεπτομερειες γενικα σε ολο το αυτοκινητο, 4πιστονες δαγκανες, αναρτηση ΤΙ και ζαντες, πλεον ελαφρωμενη 45 κιλα.
Με κινητηρα ροπατο απο ρελαντι μεχρι ψηλα.
Πανω απο ολα βρες να την οδηγησεις.Η 159 δεν παίζει , παρότι είναι κούκλα, γιατί είναι πολλά χρόνια στο δρόμο και θέλουμε κάτι φρέσκο που δεν θα αλλάξει σύντομα (άσε που ο πατέρας την ψιλό φοβάται για ανεξήγητους λόγους)
Προσωπικά πιστεύω ότι υστερεί σε ποιότητα από τους υπόλοιπους.Περνα παλι σε κανα μηνα, μπορει να εχει αλλαξει γνωμη!
-
Ελπίζω τελικά να αγοραστεί το XC60
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ααα δεν ειχα διαβασει...
ε τοτε εισαι μια χαρα με το Q5
απο εδώ το είχες απο εκεί το ειχες
Το Volvo ούτε που να το γράψεις .... .......
αγαπητε το Βολβο ειναι ισως το αγαπημενο μου SUV.(αφου δεν υπαρχει ακομα η Χ1...)..τυχαια το οδηγησα στην εκθεση στη Μπολωνια;
ΜΟΝΟ αυτο οδηγησα και το Γκολφ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....
φαντασου εβγαλα φωτο με αυτο... (εχω και αποδειξη αν θες την βαζω!!!!!)
ειναι ομως αμαξι απο 49χιλιαρικα...
δεν κανει 40....διαφορετικα θα ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να το παρεις....εφοσον θελετε SUV.αν μπορειτε μεχρι 50αρα τοτε βουρ...
στο χρωμα της παρουσιασης ηταν δε απιστευτο!!!!!τι αλλο να πω ;;;;;;;;;
-
-
αυτο ειναι το καλυτερο χρωματακι.....
o ορισμος του λιτου μινιμαλιστικου πανεμορφου εσωτερικου....
-
Εδω κοντευω να παω να το κλεισω εγω που ειμαι και πολεμιος των SUV και γενικα δεν μου χρειαζονται οι χωροι!! Εχω και την κοπελα μου καθε φορα που πετυχαινουμε κανενα στο δρομο να με ψηνει.....
-
Αναμφίβολα ξεχωριστό SUV. Ναι μου αρέσει μέσα-έξω. Καλή επιλογή όποια και αν είναι αυτή.
-
Δεν αντέχω άλλο τα suv και τα τεράστια τζιπ στην πόλη.... Να το κάνω group στο facebook????
-
Και δεν κάνεις, τζάμπα είναι
Επιλογή στα 40.000 euro.