-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυριο πρωι πρωι εχεις φυγει για παραγγελια .
αυτο θα παρεις .τελος.
κλειδωστε το.Αυτό κάνει 40Κ με το κλειδί στο χέρι? Όπως το βλέπω στην φωτό, με το ζαντικό και τα καλούδια της AMG π.χ.?
Soch
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χωρίς να καθήσω να διαβάσω τα προηγούμενα πόστ εγώ χωρίς να το σκεφτώ με 39.900 θα πήγαινα να πάρω ένα SKODA SUPERB 3.6 DSG 4X4 με 260 άλογα.
Δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλοα σε αυτά τα λεφτά.Και αν το σκεφτείς?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χωρίς να καθήσω να διαβάσω τα προηγούμενα πόστ εγώ χωρίς να το σκεφτώ με 39.900 θα πήγαινα να πάρω ένα SKODA SUPERB 3.6 DSG 4X4 με 260 άλογα.
Δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλοα σε αυτά τα λεφτά.Και αν το σκεφτείς?
Θα το πάρω σε μαύρο.
Πουλάνε και αυτοκίνητα τώρα εκτός από CD?
-
Περίεργο...
Ο HighFidelity δεν έχει εμφανιστεί ακόμα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περίεργο...
Ο HighFidelity δεν έχει εμφανιστεί ακόμα...να απαντήσει για την πρόταση του Skoda έναντι 40.000, να υποθέσω?
Soch
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eπειδη νομιζω οτι εχουμε εξαντλησει το θεμα και πρεπει να εχουμε προτεινει ολοι
μαζι οτι καινουργιο υπαρχει στην αγορα, και παρολα αυτα δεν βλεπω να
εχει καταληξει καπου, προτεινω ενα αυτοκινητο (ελαφρως μτχ, περιπου 20κ χλμ 3ετιας)
που αν και ξεχασμενο, θεωρω οτι πληρει ολες τις αναγκες που ανεφερες ειναι ανετο, ευρυχωρο, ποιοτικο, premium, ασφαλεστατο ταξιδιαρικο και αν ο πατερας ή ο υιος εχουν ανησυχες στιγμες, γινεται και ρουκετα...
Ποιο ειναι αυτο?
Volvo S60 2.5 RΟ ίδιος ο sprsk έχει το S60 2.0T με τα 230 άλογα...ίδιο αμάξι πατέρας και γιος;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το σασί του S60 χρονολογείται απο τότε που :
Α) Ιησούς επορεύετο εν Κανά
Β)απο τότε που ο Εθνικός Κήπος ήταν γλάστρα
Γ)και απο τότε που ο Βουκεφάλας ήτανε πουλάρι ακόμα.Pick one.
Αν θελει καποιος να βρει καποιο μειονεκτημα ειμαι σιγουρος οτι μπορει...
Ξερεις τις προδιαγραφες του συγκεκριμενου μοντελου?
Εχεις διαβασει καποια δοκιμη του σε περιοδικα?
Το εχεις δει στο δρομο?
Εχουμε δει και πολλα σασι ολοκαινουργια τι κανουν στο δρομο.Πάντα μου άρεσε να αερολογώ.
Ιδιαίτερα όταν ο πατέρας μου έπαιρνε αμάξι
αυτής της κατηγορίας πριν απο καιρό.
Για όνομα δηλαδή,ούτε τις αντιπροσωπείες
πήρα σβάρνα,ούτε ξεσκόνισα τα review απο ειδικό τύπο.Τι να λέμε τώρα... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Περίεργο...Ο HighFidelity δεν έχει εμφανιστεί ακόμα...
Τώρα το είδα!
Τι να πω κι εγώ; Όταν κάποιος λέει πως θα έδινε 40Κ για ένα Skoda, τα έχει πει όλα από μόνος του! Ούι , Ούι, Παναϊα μ' !Κοίτα, εδώ που τα λέμε, ο sv2 έχει την άνεση, να κάνει τέτοια....λάθη! Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει και να πει: 'Δεν παίρνω 40Κ να τα πετάξω στο Θερμαϊκό;'... Ε, είναι μία η άλλη...
-
Όχι ο πατέρας θα είναι πιο γρήγορος
-
sprsk αν ο πατέρας σου είναι πάνω από 50-55 περάστε οπωσδήποτε μια βόλτα από τη Jaguar για την X-type. Έχει απίστευτο στυλ το αμάξι και ειδικά σε μια τέτοια ηλικία είναι προτιμότερο από πολλά άλλα πιο 'ταπεινα' αν και περισσότερο εξελιγμένα.
Θα είναι τραγικό να πάρει οποιοδήποτε Volvo, Saab, Renault κλπ και μια μέρα να σταματήσει δίπλα του σε φανάρι μια Χ.
Με 40.000 δεν νομίζω ότι μπορείς να ψωνίσεις κάτι που να αξίζει από BMW ή Merc εκτός αν μιλάμε για μεταχείρο. -
και κατα την παραδοση να του βαλουν μια σαμπανια δωρο στο πορτ μπαγκαζ??
-
τα ιδια κριβως τεχνικα χαρακτηριστικα(3.6 V6 300hp,haldex,dsg) μπορεις να τα παρεις με 45Κ περιπου σε ενα passat R36 η ακομα καλυτερα σε ενα passat cc 3.6 που ειναι και πολυ πιο ομορφο!!!
πολυ καλη επιλογη για μενα, αλλα θα καιει το σπιτι του!! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κοίτα, εδώ που τα λέμε, ο sv2 έχει την άνεση, να κάνει τέτοια....λάθη! Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει και να πει: 'Δεν παίρνω 40Κ να τα πετάξω στο Θερμαϊκό;'... Ε, είναι μία η άλλη...
Χωρίς πλάκα τώρα ,νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη αγορά σήμερα μέχρι τα 40.000 ευρώ.
Με αυτά μπορείς να πάρεις και 316 με πλούσιο εξοπλισμό.Από την άλλη με το SUPERB έχει 3.600 κυβικά ,260 άλογα,τετρακίνηση και 6άρι DSG.
Εχεις χώρους BMW 7άρας και επιδόσεις κορυφαίες. (0-100 σε 6.5'' και τελική 250)Που θα τα βρείς αλλού αυτά με 39.900 (άσε που θα σου κόψουν και κανά δυό χιλιάρικα)
Εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα.Δεν ειναι premium και σαν αποτελεσμα δεν φαινονται τα λεφτα που κοστιζει στο δρομο.
Μου κανει εντυπωση παντως πως διυλιζεται ο κωνωπας οταν προκειται για αυτοκινητα εκτος της 'αγιας τριαδας' σε σημειο που να εξεταζονται ενδελεχως ακομα και οι βιδες και τα παξιμαδια .(δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο ακομα αλλα μαλλον δεν αργει η ωρα ) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κοίτα, εδώ που τα λέμε, ο sv2 έχει την άνεση, να κάνει τέτοια....λάθη! Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει και να πει: 'Δεν παίρνω 40Κ να τα πετάξω στο Θερμαϊκό;'... Ε, είναι μία η άλλη...
Χωρίς πλάκα τώρα ,νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη αγορά σήμερα μέχρι τα 40.000 ευρώ.
Με αυτά μπορείς να πάρεις και 316 με πλούσιο εξοπλισμό.Από την άλλη με το SUPERB έχει 3.600 κυβικά ,260 άλογα,τετρακίνηση και 6άρι DSG.
Εχεις χώρους BMW 7άρας και επιδόσεις κορυφαίες. (0-100 σε 6.5'' και τελική 250)Που θα τα βρείς αλλού αυτά με 39.900 (άσε που θα σου κόψουν και κανά δυό χιλιάρικα)
Δεν αντιλέγω καθόλου, έχεις δίκιο, σ'αυτά τα λεφτά, δεν θα βρεις κάτι άλλο αλλού (ειδικά DSG, πουθενά! ). Αλλά ειλικρινά, ΔΕΝ μου χρειάζονται όλα αυτά ούτως ή άλλως... Εμένα μου περισσεύει μια C180 αυτόματη κι αν φτάνουν τα λεφτά, θα την έπαιρνα με το AMG πακέτο που αν και καγκουριά, ομολογώ πως μού αρέσει...
Το Superb, μού φαίνεται ΠΟΛΥ τεράστιο, ΠΟΛΥ άσχημο, ΠΟΛΥ χοντρόκωλο, ΠΟΛΥ Skoda.
Το κυριότερο: για μένα τα 40Κ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά... Πρέπει να δουλέψω πάνω από ένα χρόνο για να πιάσω τόσα και προφανώς δεν θα τα δώσω για να πάρω αμάξι....
Επομένως, ζυγίζω με διαφορετικό μάτι τι θ'αγοράσω με ένα τέτοιο ποσό... Όταν και αν βγάζω τα διπλά απ' αυτά που βγάζω τώρα, ίσως να σκεφτόμουν μια τέτοια αγορά, αν και πάλι δύσκολο... Αφού λοιπόν απέχω τόσο πολύ από την αγορά του, πολλά τραγούδια λέω!Εσύ μπορείς και αύριο, να δώσεις 40Κ και να πάρεις ό,τι γουστάρεις. Εγώ όχι. Επομένως, η γνώμη σου μετράει περισσότερο τελικά.
-
delete
-
Καλά να είσαι **@SV2 **.... το διασκέδασα
H εξέλιξη της αρχικής λίστας. http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=34311
- Audi Α4 σε εκδόσεις 1,8 και 2,0 απλό και Quattro.
- Αudi Q5 2,0
- C200 1,8 με κανονικούς ή 1,6 μπλέ κόκκους .
- Volvo S80
-
με 40Κ .....
ένα καλά εξοπλισμένο Α4 1,8Τ
ολες οι άλλες επιλογές δεν είναι τόσο ισορροπημένες .....
αλλά ποιος είπε ότι είμαστε και εμείς σαν αγοραστές ισορροπημένοι ..... αλλάζουν στον καθένα μας οι προτεραιότητες και ο διαφορετικός τρόπος βαρύτητας των επιμέρους τομέων στην συνολική βαθμολογία ---επιλογή. Αν μέσα βάλουμε και το συναίσθημα .... Πχ... δεν παίρνω skoda/fiat κτλ κτλ .... την χάσαμε την μπάλα .... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
με 40Κ .....ένα καλά εξοπλισμένο Α4 1,8Τ
ολες οι άλλες επιλογές δεν είναι τόσο ισορροπημένες .....
αλλά ποιος είπε ότι είμαστε και εμείς σαν αγοραστές ισορροπημένοι ..... αλλάζουν στον καθένα μας οι προτεραιότητες και ο διαφορετικός τρόπος βαρύτητας των επιμέρους τομέων στην συνολική βαθμολογία ---επιλογή. Αν μέσα βάλουμε και το συναίσθημα .... Πχ... δεν παίρνω skoda/fiat κτλ κτλ .... την χάσαμε την μπάλα ....το quattro oμως.
-
εγώ μάλλον θα επέλεγα το απλό ... λόγω υψηλότερης κατανάλωσης του 4χ4 και του θορύβου που ίσως κάνει ...(ας το επιβεβαιώσει ή όχι, κάποιος που το έχει). Αν δεν είχα προβλήματα με τις βενζίνες ..... θα κοίταγα και το 2.0Τ 4χ4
-
Αφού κοιτάς Α4quattro,γιατί δεν κοιτάς το 9-3 2.0T με το XWD;210 άλογα,τετρακίνηση(και με πίσω διαφορικό),καλοί χώροι,εντάξει δεν έχει το εσωτερικό άλλων αλλά προσφέρει ουσία ακριβώς στα χρήματα που σκοπεύεις να ξοδέψεις...κατά τη γνώμη μου το νέο εξωτερικό του 9-3 είναι μαζί με αυτό της C-class μακράν τα πιο ωραία στην κατηγορία.Είναι σπορ χωρίς να κραυγάζει και είναι λιμουζίνα εκεί που πρέπει να είναι και με την τετρακίνηση κάνει απίστευτα ήρεμα ταξίδια σε όλες τις συνθήκες.Είναι 2λιτρο και έχει πολύ δυνατό μοτέρ και δεν το βρίσκεις παντού όπως άλλα μοντέλα και δεν αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι όπως αλλάζουν τα Audi...Αν η Audi κράταγε τα μοντέλα της λίγο παραπάνω θα ήμουν ο μεγαλύτερος φαν!Αντίστοιχα μία επιλογή είναι και το Volvo S40 2.5 T5 AWD με κύριο πλεονέκτημα τον 5κύλινδρο κινητήρα που έχει δοκιμαστεί και την τετρακίνηση αλλά είναι σχετικά μικρό...
Αλλά γιατί μου φαίνεται ότι θα καταλήξει με το Q5;
Επιλογή στα 40.000 euro.