Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θρυλικά ταξίδια με Κάντια, Ρέθυμνο και τρελλά μποφώρ στο Αιγαίο! Μια φορά με το φοβερό 'Αρκάδι' (έκανε 11-12 ώρες Ρέθεμνος-Πειραια) έχουμε φύγει, 2 ώρες μετά βγαίνει απαγορευτικό αλλά συνεχίζουμε καθώς ήδη ήμασταν μέσα στην κακοκαιρία. Το σαλόνι άδειασε αμέσως, η μάνα μου άσπρισε και εγώ της έκανα πλάκα δείχνοντας πως να βάζει το σωσίβιο
Tι μου θύμησες τώρα!!! όπως επίσης και με Κνωσσός/Φαιστός (όχι βέβαια τα Palace, αλλά τα παλιά δεκαετία 80). Τα πρώτα μου όμως ταξίδια από Κρήτη τα έκανα με το Μίνως, 1970-76
Εσύ είσαι παλέουρας!
Εγώ τα παλιά Κωσσός/Φαιστός/Αριάδνη τα θυμάμαι αμυδρά.
Πρακτικά σε αυτά μεγάλωσα, μαζί με Ρέθυμνο, Κάντια, Άπτερα(τότε θυμάμαι μου φαινόταν υπερπολυτελές και καινουριο ), Κινγκ Μινως, Καζαντζάκη, και αργότερα με τη Ρεθυμνιακή μας(που ξεπουλήθηκε στην ΑΝΕΚ ) και τα Αρκάδι/Πρέβελης που έκαναν το όνειρο του Ρεθέμνους πραγματικότητα
Ειδικά το δεύτερο σπάστηκα πολύ που η ΑΝΕΚ το έβγαλε από τη γραμμή μας, οι καλύτερες μου αναμνήσεις είναι από εκεί μέσα
νομιζω τωρα για ρεθυμνο εχουν μονο ενα flyin καθε παρασκευη προς ρεθυμνο και κυριακη απο ρεθυμνο.. τουλαχιστον πριν μερικους μηνες ετσι ηταν. εγινε το μπαμ με το αιολος κεντερης που πηγαινε σε 4μιση ωρες αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν ξερω αν τα σκαφη αυτου του τυπου μπορουν να εξυπηρετησουν το ρεθυμνο