-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
To άνυδρο ασετόν δεν είναι πια πειραματισμός, είναι ΠΟΛΥ δοκιμασμένο.
Προσθετω εδω και κανα χρονο, γεμισμα παρα γεμισμα, μεχρι στιγμης ολα οκ.
Εγώ είδα στο Discovery ένα αφιέρωμα σε εναλλακτικές μορφές καυσίμου και στην ειδική μνεία για το Ασετον ως πρόσθετο, αποδείχθηκε ότι δεν έχει κανένα απολύτως όφελως για τον κινητήρα...αλλά ούτε κακό κάνει αφού έχει μηδενικά κατάλοιπα! Οπότε είναι Placebo το ασετόν... έτσι τουλάχιστον υποστήριζε το εν λόγω αφιέρωμα!
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Εγώ είδα στο Discovery ένα αφιέρωμα σε εναλλακτικές μορφές καυσίμου και στην ειδική μνεία για το Ασετον ως πρόσθετο, αποδείχθηκε ότι δεν έχει κανένα απολύτως όφελως για τον κινητήρα...αλλά ούτε κακό κάνει αφού έχει μηδενικά κατάλοιπα! Οπότε είναι Placebo το ασετόν... έτσι τουλάχιστον υποστήριζε το εν λόγω αφιέρωμα!
H υποτιθεμενη δραση του αφορα το καυσιμο (ομαλοποιηση καυσης) και το συστημα τροφοδοσιας (καθαρισμα), οχι τον κινητηρα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
H υποτιθεμενη δραση του αφορα το καυσιμο (ομαλοποιηση καυσης) και το συστημα τροφοδοσιας (καθαρισμα), οχι τον κινητηρα.
Όταν λέω 'κινητήρα' εννοώ στην απόδοση του εν γένει! Εννοείτε και δε θα δεις παραπάνω ροπή και ίππους! Αν ήταν έτσι όλοι με το ασετόν στο χέρι θα ήταν!
-
παιδια εβαλα σημερα στο 6αρι μου ασετον και σε πρωτη φαση θελω να δω την καταναλωση αφου κανω συγκεκριμενη διαδρομη και τροπο οδηγησης.......αργοτερα θα τσεκαρω και σε φουλ επιταγχυνση!
ποια η γνωμη σας για χρηση σε vankel(rx8)ενος φιλου; -
Παίδες εγώ μπορώ να πω ότι ενώ σε 4 συνεχόμενα γεμίσματα (150ml/50lt Βενζινης) δεν είδα καμια διαφορά εντούτοις τώρα (και αφού έχουν μεσολαβήσει και 4-5 ακομα φουλαρίσματα χωρίς όμως το aceton) νιώθω διαφορά στην απόκριση του γκαζιού στα χαμηλά δηλαδη στις 2000-2500 στροφές το αμάξι ήταν ψόφιο (alfa145 ts 1.4) ενώ τώρα κάτι κάνει, σαν να καθάρισε το κύκλωμα, μπεκ κ.λ.π. μου κάνει εμένα.....
-
Λέγοντας ασετόν, ενοούμε** μόνο **αυτό της carmyco.
-
Εγω ήμουν τυχερός γιατι βρήκα σε μαγαζί με ιατρικά είδη με 99+ καθαρότητα
αλήθεια της Carminco που το βρήσκουμε? υπάρχει ''αντιπροσωπεία''? -
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
αλήθεια της Carminco που το βρήσκουμε? υπάρχει ''αντιπροσωπεία''?Στα χρωματοπωλεία, αν δεν έχει το ένα θα έχει κάποιο άλλο.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
αλήθεια της Carminco που το βρήσκουμε? υπάρχει ''αντιπροσωπεία''?Στα χρωματοπωλεία, αν δεν έχει το ένα θα έχει κάποιο άλλο.
Δεν είναι και απολύτως σίγουρο γιατί εγώ πήγα σε χρωματοπωλείο και μου έδινε ένα που δεν ήταν 99+ καθαρό (όχι Carmynco) και μου είπε και χαραχτηριστικά ότι έρχονται και το πέρνουν και κοπέλες για τα νύχια τους επειδή είναι καλό έχει λάδι μέσα δηλαδή
-
Ο χρήστης Slowmotion έγραψε:
Δεν είναι και απολύτως σίγουρο γιατί εγώ πήγα σε χρωματοπωλείο και μου έδινε ένα που δεν ήταν 99+ καθαρό (όχι Carmynco) και μου είπε και χαραχτηριστικά ότι έρχονται και το πέρνουν και κοπέλες για τα νύχια τους επειδή είναι καλό έχει λάδι μέσα δηλαδή
Οχι με λαδι,ειναι αραιωμενο.Υπαρχει καθαρο ασετον και απο αλλες εταιριες,φανταζομαι οτι την 'πρωτη υλη' ολοι απο τα ιδια διυλιστήρια την αγοραζουν.Παλια που αγοραζαμε ασετον σε σιδεροβαρελο ηταν απο ΒΡ Shell κλπ .Το συσκευασμενο σε μικρα μπουκαλακια ασετον χωρις λαδι που εχουν τα φαρμακεια ή τα καταστηματα καλλυντικων (οπως εγω) ειναι αραιωμενο με νερο για αυτο και γραφει 85% επανω(aceton,aqua).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Παλια ** που αγοραζαμε ασετον σε σιδεροβαρελο ηταν απο ΒΡ Shell κλπ .Το συσκευασμενο σε μικρα μπουκαλακια ασετον χωρις λαδι που εχουν τα φαρμακεια **ή τα καταστηματα καλλυντικων (οπως εγω) ** ειναι αραιωμενο με νερο για αυτο και γραφει 85% επανω(aceton,aqua).
Το ήξερα πως το μαγαζί ήταν undercover κοντροσυνεργείο,απλώς τώρα το επιβεβαίωσες
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
**Παλια ** που αγοραζαμε ασετον σε σιδεροβαρελο ηταν απο ΒΡ Shell κλπ .Το συσκευασμενο σε μικρα μπουκαλακια ασετον χωρις λαδι που εχουν τα φαρμακεια **ή τα καταστηματα καλλυντικων (οπως εγω) ** ειναι αραιωμενο με νερο για αυτο και γραφει 85% επανω(aceton,aqua).
Το ήξερα πως το μαγαζί ήταν undercover κοντροσυνεργείο,απλώς τώρα το επιβεβαίωσες
Φακ ,με καταλαβαν
Πριν 15+ χρονια πουλαγαμε πολυ ασετον σε ελαιοχρωματιστες κλπ γιατι ολοι οι αλλοι το νοθευαν με νερο.Βεβαια τοτε ηταν πολυ φτηνο ,ακολουθει την τιμη της βενζινης.Το τραβαγαμε απο το βαρελι με μια τρομπα πλαστικη την οποια επρεπε να την πλυνουμε αμεσως μετα γιατι την 'ετρωγε' το ασετον.Πολλες φορες ακομα και τα μπουκαλια που το βαζαμε αλλοιώνονταν .
-
βαζω περιπου 2 μηνες τωρα και εκει που ειδα διαφορα στα γκαζια ειναι στο ατος.....ισως επειδη ειναι ντιζατο
-
Γυρισα ολα τα φαρμακεια και χρωματοπωλεία τις περιοχής αλλα βρήκα ειτε μονο με 85% ειτε δεν φαίνεται το ποσοστό καθαρότητας η τα συστατικά(πραγμα που με κανει να πιστευω οτι είναι καθαρό ασετον).Το ασετόν που χρησιμοποιείται στην μπογιά κανει?Μπορώ απο κάπου να παραγγείλω της Carmyco η να το αγοράσω κοντα στη Βοιωτοία η Γιάννενα?
-
εγω στην Αθηνα το βρισκω μονο σε φαρμακεια και γραφει πανω ''ακετονη''99,7% καθαροτητα....
-
γεια σας απο μένα, θα ήθελα να ξαναφέρω στην επικαιρότητα του forum το θέμα 'χρήση ασετόν για οικονομία βενζίνης'. Έχω συντάξει έναν πίνακα διαβάζοντας τις σελίδες του παρόντος topic αλλά και σχετικού topic στο GREEK TUNED CARS CLUB
όπου συνοψίζονται τα αποτελέσματα της χρήσης ασετόν από όλους εμάς. Τον πίνακα θα τον βρείτε στο http://carbloggergr.blogspot.com/2011/07/n.html
Για οποιεσδήποτε ενημερώσεις στον πίνακα, λάθη ή ελλειπή αναφορά του forum ή του topic παρακαλώ δημοσιεύστε ή ενημερώστε -
Εχει δοκιμασει κανεις τολουολη σαν προσθετο στον κινητηρα του?Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες αλλα πιο πολυ για ασετον βρηκα.
Ποσο καθαρη πρεπει να ειναι,απο που αγοραζουμε,αναλογια κλπ.
ο επαναπρογραμματισμος του εγγεφαλου δεν ειναι προβλημα για σωστη λειτουργια,μιας και θα πειραματισθουμε μαζι με τον προγραμματιστη μου. -
Είναι δύσκολο να αγοράσεις (πρέπει να έχεις καθαριστήριο και πάλι δεν μπορείς να πάρεις πχ 5 τόνους).
Παλιά έπαιρνες όσο ήθελες και γλίτωνες τον φόρο στη βενζίνη. -
Λεωνιδα δεν θελω τονους βρε συ
ας πουμε οτι μπορω να βρω.Σε τι αναλογια να αρχισω να δοκιμαζω? Σωληνακια τσιμουχακια αντεχουν?
Ξερεις καποιον που να την εχει δουλεψει?
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορω να κερδισω σε αποδοση, μεσα απο επαναπρογραμματισμο φυσικα. -
Συναδελφοι δεν εχω σταματησει την χρηση Ασετον ολα αυτα τα χρονια,πολυ σπανιες ηταν οι περιπτωσεις που δεν εβαλα μεσα & αυτο εγινε σκοπιμως για να 'δοκιμασω' την βενζινη απο μερικα βενζιναδικα.
ΚΤΕΟ περασα περυσι κανονικα,κανενα προβλημα με εκπομπες κλπ ουτε ειχα ρεταρισματα-σβησιματα ποτε μου λογω Ασετον.
Ξεκινησα απο την Αθηνα για Βορειο Ευβοια φορτωμενος αρκετα,στην Εθνικη πηγαινα με 100-125χλμ (δεν παω παραπανω σκοπιμως) και μετα αρχισαν οι στροφες.
Η ωρα ηταν 11πμ & αρχιζε η ζεστη,κινηθηκα αξιοπρεπεστατα (οσο γινοταν με το βαρος που ειχα) φθανοντας το στροφομετρο στις 5500rpm πολυ συχνα.
Τις αλλες μερες κινηθηκα μεσα σε αγροτουπολεις που ναι μεν δεν ειχαν φαναρια αλλα ειχε stop & μικρη κινηση & αναβε το βεντιλατερ ομως με την πρωτη ευκαιρια μιας και δεν ειχα βαρος το πιεζα οσο γινοταν στις στροφες ασχετα εαν η ωρα ηταν 1μμ & εκαιγε ο τοπος.
Ουσιαστικα δεν εκανα τιποτα για 'οικονομια',ηθελα αν δω κατω απο ηλιο με τετοια συμπεριφορα ποση καταναλωση θα ειχα με Ασετον μεσα.
Το αμαξι εχει φιλτρο-προγραμμα-ολοσωμη εξατμιση,εφθασα στην καταναλωση τα 8lt / 100km τα οποια δεν ειναι 'αθλος' ομως μην ξεχνατε μιλαμε για αμαξι που κυκλοφορει επι 16 χρονια.
ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΕΤΟΝ.....