-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Χρησιμοποιεί κανείς άνυδρο ασετόν στην βενζίνη του αυτοκινήτου του ? Γνωρίζει κανείς κάτι ?Για ασετόν ξέρω μόνο ότι μπορείς να δουλέψεις με λίγο φτωχότερο μείγμα (από πριν) και ότι απαγορεύεται σε αγώνες. Ξέρω πολλά πράγματα για τολουόλη σε αγωνιστικούς κινητήρες (παλιά όμως, καρμπιρατέρ).
Ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, θα δοκιμάσω το ασετόν.
Να ξέρεις ότι θέλεις το καύσιμο να καίγεται ΓΡΗΓΟΡΑ, να μην αργεί
όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα (δεν πιστεύω το ασετόν να καθυστερεί τη καύση).Νερωμένη βενζίνη = χαλασμένη (σκουριασμένη-φρακαρισμένη) αντλία βενζίνης
-
Το καύσιμο που πρέπει να καίγεται γρήγορα αφορά κινητήρες μεγάλων συμπιέσεων και υψηλών στροφών και δεν εμπίπτει σε καθημερινούς κινητήρες, τα σημερινά καύσιμα υπερκαλύπτουν αυτή την ανάγκη, από την άποψη του χρόνου καύσης, με το ασετόν δεν επιβραδύνεται η καύση αλλά έχει ελάχιστα μεγαλύτερη διάρκεια ακριβώς επειδή καίγεται όλο το μίγμα χωρίς να αφήνει άκαυστα κατάλοιπα, άλλωστε είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη διάρκεια της καύσης ευννοεί την ροπή, που είναι το ζητούμενο για την κίνηση στην πόλη απο άποψη ευχρηστίας και κατανάλωσης.
Αν θέλεις με μόνο τίμημα την αύξηση της κατανάλωσης κατά 1 λίτρο από την συνηθισμένη αλλά να έχεις ακόμα καλύτερη εκκίνηση, απίστευτη ευστροφία, αύξηση της ιπποδύναμης και απόδοση σε όλο το φάσαμα των στροφών κάνεις μίξη αρωματικών υδρογονανθράκων, ασετόν και εστέρων.
Διάβασε τις παρατηρήσεις του Δημήτρη Φυλακτού στο www.gtc.gr για την μέθοδο για νερωμένη βενζίνη, λέει και για την ισοπροπυλική αλκοόλη που επιτρέπει τη καύση του νερού που βρίσκεται στα ρεζερβουάρ μας.
-
Οι 100άρες βενζίνες είναι πιο 'καλές' βενζίνες γιατί καίγονται πιο γρήγορα, αν δεν είχαν τόσο πολλά οκτάνια θα ήταν καλύτερες. Ο υδρογονάνθρακας μοιάζει να έχει 3 κλαδιά και αυτά σπάνε αμέσως αρχίζοντας πιο γρήγορα τη καύση.
Η ΦΤΗΝΗ ισοπροπυλική αλκοόλη είναι (σχεδόν το μόνο) συστατικό που περιέχουν τα ΑΚΡΙΒΑ μπουκαλάκια που 'αφαιρούν' το νερό από το ρεζερβουάρ. Το νερό ανακατεύεται με το καύσιμο και το ξεφορτώνεσαι (μαζί με το καύσιμο). Χρησιμοποιώ κάθε χρόνο 1 τέτοιο προϊόν. (Αν αγοράσεις ισοπροπυλική αλκοόλη μη πάρεις μεγάλες ποσότητες γιατί έχει και άλλες, ιδιαίτερα παράνομες χρήσεις σε παρασκευή ουσιών ). @Hammer +1
Μπορείς να φτιάξεις βενζίνες με διαφορετικά μείγματα ανεβοκατεβάζοντας τα οκτάνια αλλά και την απόδοση (αιθέρες και αρωματικούς, που θα τους βρεις, άλλοι είναι καλοί άλλοι μάπα - φτηνοί και ακριβοί). Η τολουόλη είναι εγγύηση - πολύ καλή. Αν δουλεύεις 100% τολουόλη, στον ίδιο όγκο καυσίμου δουλεύει αρκετά πιο πλούσιος ο κινητήρας (μαυρίζει τα μπουζί) και θέλει άλλη ρύθμιση.
Για το ασετόν, τόσο λίγο χρησιμοποιείς και βλέπεις διαφορές; Στις βενζίνες τα οκτάνια είναι σχεδόν γραμμικά, δηλαδή 30 λίτρα με 95 οκτάνια τα ανακατεύεις με 70 λίτρα με 114 οκτάνια και έχεις 100 λίτρα με 108 οκτάνια.
Εγώ σκεφτόμουνα να δοκιμάσω 5% ασετόν αλλά με τρόμαξε το 0,3% που χρησιμοποιείτε.Αν αφήσεις το αμάξι για μερικές μέρες μήπως εξατμίζεται και χάνεται το ασετόν και θέλει συμπλήρωμα;
-
Το ασετόν δεν το χρησιμοποιώ για την αντικρότητα του παρ' όλο που έχει RON 150, αλλά επειδή εξισορροπεί όλους τους δεσμούς των υδρογονανθράκων και ομαλοποιεί την καύση, ο κινητήρας δουλεύει σαν να του έκανες ζυγοστάθμιση στροφάλου.
Για την εξάτμηση δεν μπορώ να σου πώ γιατί τα αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, πάντως από γέμισμα σε γέμισμα που μεσολαβεί περίπου 3ήμερο δεν έχω παρατηρήσει ότι λείπει λόγω εξάτμησης.
Επίσης ανάλογα με τον κινητήρα έχει και διαφορές στην αίσθηση, παράδειγμα στο δικό μου Ρενώ 21 2λιτρο 12βάλβιδο έχει τρομακτικές διαφορές, στο άλλο μας Ρενώ με τον κινητήρα 1.8 16V οι διαφορές είναι μικρότερες, κάνει όμως σημαντική διαφορά, σε Golf 2 φίλου, νόμιζε ότι άλλαξε μοτέρ, τόσο έντονη είναι η διαφορά, σε VW EOS FSI του ανηψιού μου η διαφορά είναι επίσης πάρα πολύ μεγάλη, σαν το δικό μου.
Εγώ το δικαιολογώ επειδή το δικό μου είναι κινητήρας φτωχού μίγματος και δείχνει έντονα την βελτίωση της καύσης, το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τον FSI λόγω του φτωχού μίγματος και της στρωματοποίησης του καυσίμου δείχνει τόσο έντονα την διαφορά στην βελτίωση της καύσης.
Πάντως όπου μπήκε, παρατηρήθηκε έντονη σταθεροποίηση του ρελαντί, άμεση εκκίνηση και οδήγηση χωρίς σκορτσαρίσματα όταν το μοτέρ είναι κρύο, που πρώτα έπρεπε να ζεσταθούν καλά για να στρώσουν, όλα αυτά δείχνουν μια σημαντική βελτίωση στην καύση, με την αναλογία 3ml ανάλίτρο βενζίνης 95άρας, κάνω και από εκεί οικονομία, δεν χρειάζομαι πλέον την 100άρα, με το ασετόν δεν προσπαθώ να ανεβάσω την ιπποδύναμη, το στρωτό δούλεμα πέτυχα και μιά σχετική οικονομία.
-
στην καταναλωση εχεις δει διαφορα?
-
Ακόμα και το ίδιο να καίει, η διαφορά στη λειτουργία μου φτάνει. Θα ...το δοκιμάσω.
ΥΓ Τα πρόσθετα τα βάζεις στο βενζινάδικο πριν να βάλεις βενζίνη. Μετά, καθώς πέφτει η βενζίνη με ορμή στο ρεζερβουάρ, ανακατεύονται καλά.
-
spiros, ναί έχω δεί διαφορά περίπου 10% μέσα στην πόλη, κάνω συγκεκριμένη διαδρομή, συγκεκριμένες ώρες και είναι εύκολο να δώ την διαφορά, Αγ.Παρασκευή - Μεταμόρφωση, ακόμα δεν έχω βγεί ταξίδι.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
spiros, ναί έχω δεί διαφορά περίπου 10% μέσα στην πόλη, κάνω συγκεκριμένη διαδρομή, συγκεκριμένες ώρες και είναι εύκολο να δώ την διαφορά, Αγ.Παρασκευή - Μεταμόρφωση, ακόμα δεν έχω βγεί ταξίδι.Πες μου ότι μένεις Κουκουβάουνες
-
Εγώ πάντως για 3-4 γεμίσματα έβαζα κι ενα καθαριστικό μπέκ της Ρενώ (που περιείχε και ασετόν) και πραγματικά δεν πιστεύω το πόσο διαφορά έκανε...
Ειδικά σε χαμηλότερες στροφές με full ανοιχτό γκάζι ειναι εντυπωσιακή η διαφορά, αλλα και γενικότερα στη σβελτάδα και απόκριση του κινητήρα...
-
o leonp δοκιμασε ασετον?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
o leonp δοκιμασε ασετον?Όχι ακόμα
Θα πάρω πρώτα λίγο ασετόν να βάλω μέσα ένα (παλιό) πλαστικό σωληνάκι καυσίμου και αν δεν λιώσει θα δοκιμάσω. -
..αργεις!
-
Εσύ ψάχνεις πειραματόζωο?
-
Αστάθεια στο ρελαντί μόνο εγώ έχω δει ; Παίζει λιγάκι το στροφόμετρο ίσως επειδή είναι GDI . Όλα τα άλλα καλά με αρκετή ευστροφία .
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..αργεις!Έχω να κουνήσω το αμάξι 2 βδομάδες
Ακόμα και να χαλάει το λαστιχένιο σωληνάκι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (ιδίως σε ποσοστό 0,3 δεν πειράζει). Απλά ο τρόπος που βάζεις το πρόσθετο στο ρεζερβουάρ πρέπει να είναι τέτοιος που να μην εκθέτει το λαστιχένιο σωλήνα από τη τάπα μέχρι το ρεζερβουάρ σε 100% ασετόν.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εσύ ψάχνεις πειραματόζωο?οχι δεν ψαχνω πειραματοζωο.. ο ιδιος ειχε πει οτι θα το δοκιμασει και ρωταω να μαθω την προοδο του!
-
Τελικα μπερδευτηκα,πως στο καλο να το βαζω?Στασου..βενζινα μου να ...
-
Σταματάς στο βενζινάδικο, ανοίγεις την τάπα, ρίχνεις το περιεχόμενο από το μπουκαλάκι μέσα και κατόπιν λες στον βενζινά να σου βάλει την ανάλογη ποσότητα...εναλακτικά, βάλε το ασετόν αφότου φύγεις από το βενζινάδικο, αν τύχει και σε κοιτάνε περίεργα. Απλά στην πρώτη περίπτωση θα ανακατωθεί καλύτερα
-
Σε καμία περίπτωση να μη το βάλεις αφού βάλεις βενζίνη. Όχι μόνο δεν θα ανακατωθεί καλά, αλλά θα μείνει 100% καθαρό ασετόν στο σωλήνα από το στόμιο μέχρι το ρεζερβουάρ (σε μερικά αμάξια μπορεί να υπάρχουν πλαστικά που επηρεάζονται).
-
Επί 2 μήνες που χρησιμοποιώ ασετόν το βάζω μετά, όποιος έχει λίγη γνώση των βιομηχανικών πλαστικών που χρησιμοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία θα ξέρει ότι αυτά δεν επηρεάζονται από τους κοινούς διαλύτες που είναι το ασετόν, το νέφτι, το white spirit, το διαλυτικό νίτρου και άλλοι. Είναι πλαστικά που επειδή δέχονται προϊόντα υδρογονανθράκων που είναι η βενζίνη, το πετρέλαιο και το λάδι, είναι ουδέτερα και στους λοιπούς διαλύτες υδρογονικής προέλευσης.
ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΕΤΟΝ.....