-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεχόμαστε επίθεση λένε από το EstrellaΕπιθεση και κουραφεξαλα πηγαν 11 το πρωι οι Ισραηλινοι, τους περικυκλωσαν και ανεβηκαν επανω. Πιθανα δεν βολευει το μεγεθος του ιστιοφορου και τα ιστια για κατεβασμα απο ελικοπτερο, χασανε ευκαιια για εκπαιδευση. Μονη μαλακια το εκαναν στα διεθνη υδατα, ισως και επιτηδες για να μη μπορουν να τους κατηγορσηουν για εισβολη χωρις αδεια στα χωρικα υδατα απλα προθεση κλπ.
φτηνα τη γλυτωσαν τους μπουζουριασανε απλα. τωρα θα ερθουν σπιτι οι 'αγωνιστες' και θα το εξαργυρωσουν στους ανόητους.
ειχε γινει λεει 'συμφωνια της Ελλ. κυβερνησης με το ισραηλ, να μη τους πειραξουν τους ελληνες'γραφει ενα αρθρο δεν το πιστευω αλλα μπορει, αφου ηταν βουλευτες γιατι οχι.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Επιθεση και κουραφεξαλα πηγαν 11 το πρωι οι Ισραηλινοι, τους περικυκλωσαν και ανεβηκαν επανω. Πιθανα δεν βολευει το μεγεθος του ιστιοφορου και τα ιστια για κατεβασμα απο ελικοπτερο, χασανε ευκαιια για εκπαιδευση. Μονη μαλακια το εκαναν στα διεθνη υδατα, ισως και επιτηδες για να μη μπορουν να τους κατηγορσηουν για εισβολη χωρις αδεια στα χωρικα υδατα απλα προθεση κλπ.
φτηνα τη γλυτωσαν τους μπουζουριασανε απλα. τωρα θα ερθουν σπιτι οι 'αγωνιστες' και θα το εξαργυρωσουν στους ανόητους.
ειχε γινει λεει 'συμφωνια της Ελλ. κυβερνησης με το ισραηλ, να μη τους πειραξουν τους ελληνες'γραφει ενα αρθρο δεν το πιστευω αλλα μπορει, αφου ηταν βουλευτες γιατι οχι.
το τι ειδε ο κοσμος και το τι ειδε ο συριζα ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα κατσε να ερθουν η να βγαλει καμια ανακοινωση το υπερκομμα τους
-
-
Κοντα επεσα περιμενα για βιασμους και καταναγκαστικα εργα αλλα μου χαλασαν την φαντασια
Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την επέμβαση του Ισραήλ στο πλοίο Estelle θυροκόλλησε το Σάββατο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρεσβεία του Ισραήλ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές Θ.Δρίτσα, Π.Λαφαζάνη, Ρ.Δούρου, Μ.Μπόλαρη και τον Κ.Ήσυχο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ επισκέφθηκε την πρεσβεία του Ισραήλ και ζήτησε να δει υπεύθυνους από το Ισραήλ. Την ενημέρωσαν, όμως, ότι δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος, παρά μόνο το προσωπικό ασφαλείας.
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θυροκόλλησε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την παράνομη επέμβαση του Ισραήλ στο πλοίο Estelle και τη βίαιη ρυμούλκησή του σε λιμάνι του Ισραήλ.
Νωρίτερα, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ σε ομόφωνο ψήφισμά της καταδίκασε την ενέργεια του Ισραήλ «με τον πιο απερίφραστο τρόπο» και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση «να καταγγείλει την παράνομη επίθεση στο πλοίο Estelle και να ζητήσει την άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών του».
Ο ΣΥΡΙΖΑ , τονίζει η ανακοίνωση, θα συνεχίσει με κάθε τρόπο και ενέργειες σε πολιτικό, κινηματικό, κοινοβουλευτικό και ευρωκοινοβουλευτικό επίπεδο τον αγώνα μέχρι την αναγνώριση κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, με στόχο η ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και η αλληλεγγύη να είναι οι τελικοί νικητές σε όλους τους λαούς της περιοχής.
-
Δεν βλεπω κατι απ τις μαλακιες που φανταζεσαι ειναι η αληθεια.
Παντως για σωστη ενημερωση, μιας και φανταζομαι μιλας και νορβηγικα και σουηδικα, δε χρειαζεται να ακους τον συρροζα, υπηρχαν διαφοροι πανω στο πλοιο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν βλεπω κατι απ τις μαλακιες που φανταζεσαι ειναι η αληθεια.Παντως για σωστη ενημερωση, μιας και φανταζομαι μιλας και νορβηγικα και σουηδικα, δε χρειαζεται να ακους τον συρροζα, υπηρχαν διαφοροι πανω στο πλοιο
μα δεν τον ακουγα απλα περιμενα να δω τι θα πει μιας που ο συριζα νοιαζεται για την ελλαδα
-
Σε τι ακριβως επεσες κοντα λοιπον?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σε τι ακριβως επεσες κοντα λοιπον?ειρωνικο ηταν ελεος πρεπει να το λεω κιολας? ποσο κοντα να επεσα οταν λεω για βιασμους?
-
Αυτες οι θυροκολλησεις σε κτηρια διπλωματικων αποστολων κρατων ποσο γελοιες μου φανταζουν.....
Δηλαδη με αυτα τα καραγκιολικια τι κερδιζουμε;;; θα φοβηθει ο Ισραηλινος ή θα αρχισει ν τρεμει η Μερκελ μ τα καμωματα του Καμμενου....
Ελεος με ολα αυτα....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αυτες οι θυροκολλησεις σε κτηρια διπλωματικων αποστολων κρατων ποσο γελοιες μου φανταζουν.....Δηλαδη με αυτα τα καραγκιολικια τι κερδιζουμε;;; θα φοβηθει ο Ισραηλινος ή θα αρχισει ν τρεμει η Μερκελ μ τα καμωματα του Καμμενου....
Ελεος με ολα αυτα....
Αγαπητέ φίλε, άντε να δεχθώ ότι δεν θα φοβηθεί κανείς. Από τη στιγμή όμως που το επίσημο κράτος δεν διαμαρτύρεται είναι καλό να ξέρουν οι δεχόμενοι την διαμαρτυρία, ότι κάποιοι εξανίστανται! Νομίζω;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτες οι θυροκολλησεις σε κτηρια διπλωματικων αποστολων κρατων ποσο γελοιες μου φανταζουν.....
Δηλαδη με αυτα τα καραγκιολικια τι κερδιζουμε;;; θα φοβηθει ο Ισραηλινος ή θα αρχισει ν τρεμει η Μερκελ μ τα καμωματα του Καμμενου....
Ελεος με ολα αυτα....
Αγαπητέ φίλε, άντε να δεχθώ ότι δεν θα φοβηθεί κανείς. Από τη στιγμή όμως που το επίσημο κράτος δεν διαμαρτύρεται είναι καλό να ξέρουν οι δεχόμενοι την διαμαρτυρία, ότι κάποιοι εξανίστανται! Νομίζω;
οταν στελνεις βουλευτες στον μοναδικο σοβαρο συμμαχο της χωρα που τοσο πολυ σκας και σκας να λες οτι αγαπας(μπλιαχ) και μετα πας και ζητας και τα ρεστα αυτο το λεω ακρατη βλακεια
(οπως ειπα θες να δειξεις οτι σε ενδιαφερει και κατι αλλο εκτως απο το να σπας τα νευρα στους ελληνες? καντο αλλη στιγμη οχι τωρα που η χωρα σου χρειαζεται οσο το δυνατον πιο πολλους συμμαχους) -
Ελεος με ολα αυτα....
ΟΚ, εξανισταται ο Συριζα και θυροκολλεί στην πρεσβεια του Ισραηλ. So what, και πότε εφερε αυτο αποτελεσμα?.
Το κόβω να πηγαν να δουν καμμια φιλη τους που γεννησε στο Λητω και ειπαν 'μιας και περνάμε ας δώσουμε ενα μηνυμα'.
Τωρα αν πω οτι η ολη ιστορια ειναι publicity stunt αριστερού τυπου και οτι τελικα αφορα το 'δειτε μας πως αγωνιζομαστε για το δικιο μεσα και εξω απο την Ελλαδα'(ΤΜ) και 'κερνα συντροφε άλλο ενα τσιπουρο με μεζε να σου πω για εκεινη τη βραδια τρομου στο Estrelle' θα θελετε να με βαρεσετε. Ευτυχως δε λετε που ηταν Σαββατο, τους πετυχαν σε αργια και δεν ειχαν την τυχη των καημενων των Τουρκων.
-
Ελεος με ολα αυτα....
Η σταση της Ελληνικης Κυβερνησης δεν μπορει να εχει ως γνωμονα πραξεις πολιτικης διαφημισης.
-
Καθένας δικαιούται να είναι όσο καραγκιόζης επιθυμεί. Ακόμα κι αν έχει δημόσιο αξίωμα. Μπορεί να θυροκολλήσει και το Μίκυ Μάους με δικαστικό επιμελητή, δεν απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καθένας δικαιούται να είναι όσο καραγκιόζης επιθυμεί. Ακόμα κι αν έχει δημόσιο αξίωμα. Μπορεί να θυροκολλήσει και το Μίκυ Μάους με δικαστικό επιμελητή, δεν απαγορεύεται.ειναι βουλευτης της ελλαδας ομως δεν κανει ρεζιλι μονο τον εαυτο του..
-
Αυτες οι θυροκολλησεις σε κτηρια διπλωματικων αποστολων κρατων ποσο γελοιες μου φανταζουν.....Δηλαδη με αυτα τα καραγκιολικια τι κερδιζουμε;;; θα φοβηθει ο Ισραηλινος ή θα αρχισει ν τρεμει η Μερκελ μ τα καμωματα του Καμμενου....
Ελεος με ολα αυτα....
+1.. απορώ δηλαδή τι περιμένουν.. 'ηρωισμοί'..
Νωριτερά η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ σε ομόφωνο ψήφισμά της καταδίκασε την ενέργεια του Ισραήλ «με τον πιο απερίφραστο τρόπο»
ακομά περιμένω το Ελ Δημόσιο να πράξει ανάλογα και το Ισραήλ να ζητήσει επίσημα συγγνωμη
-
Επεστρεψαν οι αγωνιστες.
Καλα ηταν φετος οι διακοπουλες και του χρονου βρε παιδια να ειμαστε καλα να ξανασπασουμε τον αποκλεισμο στη Γαζα. -
Ελεος με ολα αυτα....
Η σταση της Ελληνικης Κυβερνησης δεν μπορει να εχει ως γνωμονα πραξεις πολιτικης διαφημισης.
Πολιτική διαφήμιση η επέδωση διαβήματος διαμαρτυρίας για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων; Μάλιστα...
-
Ελεος με ολα αυτα....
Πολιτική διαφήμιση η επέδωση διαβήματος διαμαρτυρίας για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων; Μάλιστα...
why not ?
-
Ελεος με ολα αυτα....
Ξεκαθαρη πολιτικη διαφημιση ηταν το ολο σκηνικο. Ποσο σοβαρα να παρω πολιτικους που επιδιδονται σε χαρτοπολεμο; Εγω σε ρωτω λαμβανοντας υποψη και τις γνωσεις που εχεις σε θεματα διπλωματιας.
Ποσο ουσιαστικη ειναι μια τετοια πραξη; Ποσο επηρρεαζει τις σχεσεις Ελλαδος Ισραηλ; Θα θιγουν μηπως οι Ισραηλινοι και θα αλλαξουν την γενικοτερη πολιτικη τους;
Καθως κατα την ταπεινη μου γνωμη στο 2ο & 3ο ερωτημα η απαντηση ειναι καθολου δεν βλεπω γιατι να εχει καποια ιδιαιτερη σημασια η ολη κινηση πλην της δημιουργιας εντυπωσεων στο Εσωτερικο για λογους ευχαριστησης του ποπολου.
Περαν αυτου στη διπλωματια ποτε τετοιου ειδους πρακτικες προσεφεραν οιοδηποτε οφελος σε αυτον που τις υιοθετησε;;;
Just my 2 cents.
Ισραήλ και Παλαιστίνη