-
Σαφέστατα αλλα ας παρει κάτι αλλο ο φίλος μας
Έχουν πονέσει τα ματια μας με δαυτο -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αποψη μου αλλα overall καλυτερο αμαξι το passat απο ενα υπερυψωμενο μικρομεσαιο...Υπερυψωμένο super mini βασικά, 2 κατηγορίες κάτω το Roomster από Passat.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Σαφέστατα αλλα ας παρει κάτι αλλο ο φίλος μας
Έχουν πονέσει τα ματια μας με δαυτοΠάντως μέσα το Roomster είναι άνετο και ωραίο, απλά σα να έχει μικρά παράθυρα . Θα το προτιμούσα έναντι του μτχ Passat. Και απο που και ως πού πετρελαιοκίνητο μτχ του 2010?? ενώ δεν είχε γίνει άρση της πετρελαιοκίνησης και δεν πολυ πούλαγαν ακόμα τα πετρελαιοκίνητα?
-
Εισαγωγης βεβαια! Στο αναλογο θεμα εχω γραψει τι πρεπει να προσεξει ο ενδιαφερομενος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εισαγωγης βεβαια! Στο αναλογο θεμα εχω γραψει τι πρεπει να προσεξει ο ενδιαφερομενος.Γιατι δεν το είδα??
-
-
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
χαιρεται.
Ψαχνω για οικογενειακο, μενω επαρχια.
Βρηκα ενα passat S/W 1.6 TDI bluemotion, 2010, σε μεγαλο εμπορο στην Αθηνα, γυρω στα 15000 euro.
Ειδαλως γυροφερνω το Roomster 1.6 TDI, 16000 euro, καινουργιο...
τι λετε?Σιγά μην είναι καινούριο το Skoda.
Από 19 ξεκινάει και βάλε και ένα 1000ρικάκι τα περαιτέρω για να ΄σαι μέσα στην τελική τιμή.
Πέρα από αυτό, το ένα έχει (πολύ) μεγάλους χώρους, το άλλο ταξιδεύει και στρίβει καλύτερα.
Εσύ τι θες;
-
Καλημερα,
το roomster ειναι καινουργιο, καποια προσφορα που εχει ο ντηλερ απο αμαξια που περιμενουν στο τελωνειο.
Επισης ειδα και το C3 picasso, 1.6 diesel, προσφορα με 2000 ευρω εκπτωση για 3 μονο καινουργια αμαξια, στα 14500 και 15000 ευρω. ιδιες εσωτερικες διαστασεις με το roomster, πιο ομορφο, αλλα με λιγους εσωτερικους χωρους για αντικειμενα...
αλλα κανενα δεν ειναι σαν το passat που φερνει σε executive οικογενειακο (τρομαρα μας...)Εγω θελω το καλυτερο δυνατον αμαξι στα 15-16 χιλιαρικα, πετρελαιο, με χωρους, αξιοπιστια και ασφαλεια για την οικογενεια...roomster νεο, c3 picasso νεο, η passat μτχ (car.gr)?
μου διαφευγει τιποτα? -
Γιατι να δώσει 16000 και να παρει μικρο μπαουλακι?
Ας παρει κατι αλλο ο ανθρωπος -
μου διαφευγει τιποτα?
wv για αξιοπιστια;;;;
-
vw or wv??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
vw or wv??εκ παραδρομης.......σορρυ
-
Kαι πάνω που έλεγα τι αυτοκινητάρα ειναι αυτη που εφτασα τα 58.000 απροβληματιστα (εκτός της αλλαγης του dsg), νατα μας τα σοβαρά προβλήματα. Ξεκινώ το πρωί να φυγω για δουλεια και αναβει το (!) κόκκινο και το ABS πορτοκαλί, ενω εβγαλε ενδειξη 'servo break defection' και 'eror: start- stop', φευγω σφαίρα για την αντιπροσωπεια που ειναι 500 μετρα απο το σπίτι και εκει μου λενε να το αφησω κ θα με παρουν τηλ.πραγματι μετα πο λιγες ωρες μου τηλεφωνουν και η πρωτη ερωτηση ηταν εαν εχω κανει επεκταση εγγυησης. Τους λεω ναι και μου απαντούν ευτυχώς γιατι το κόστος θα ειναι 1500-2000. Διάγνωση : Πρόβλημα στον εγκέφαλο του ABS. Προσπάθησαν να κάνουν online αναβαθμιση του εγκεφάλου αλλά χωρίς αποτέλεσμα οπότε η εντολή ηταν να γίνει αντικατάσταση. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν υπάρχει ανταλακτικό ούτε εδώ(Θεσσαλονίκη) ούτε Αθήνα αλλά ούτε Γερμανία!!!!! αφού είναι ενα πρόβλημα σπανιο (δεν το έχουν δεί είπαν τα τελευταια χρόνια απο Β6 και μετά ) με αποτέλεσμα ούτε καν στην Γερμανια να μην κρατούν στοκ ανταλακτικού αφού δεν εχει χρειαστεί να γινει αντικατάσταση εγκεφάλου ABS. Αρα Υπομονή μέχρι να έρθει το ανταλακτικό. Εδω να σημειώσω οτι στην πορεία της ημέρας αρχισαν να αναβοσβήνουν τουλάχιστον 5 ενδείξεις και το αυτοκινητο ειχε φλιπαρει, να φανταστειτε ούτε το πορτ μπαγκαζ δεν ανοιγε τοσο απο το τηλεκοντρολ οσο και απο το κουμπι της πορτας αλλα ουτε καν απο πίσω, ενω τοσο προς τα εμπρος οσο και στην οπισθεν το αυτοκίνητο κόμπιαζε.
Τελειώνοντας θα ηθελα να αναφερθω στην ταχύτατη και υποδειγματική μεχρι τώρα συμπεριφορά στην ΕΤΕΑ θεσσαλονίκης. -
Η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι;
-
Δεν ξέρω, δεν την τσεκαρα, δεν μπηκα καν στην διαδικασια αφου δεν μου ειχε δωσει κανενα σημάδι. εχει σημασία?
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
K αναβει το (!) κόκκινο
το ABS πορτοκαλί
'servo break defection'
'eror: start- stop'στην πορεία της ημέρας αρχισαν να αναβοσβήνουν τουλάχιστον 5 ενδείξεις και το αυτοκινητο ειχε φλιπαρει, να φανταστειτε ούτε το πορτ μπαγκαζ δεν ανοιγε τοσο απο το τηλεκοντρολ οσο και απο το κουμπι της πορτας αλλα ουτε καν απο πίσω, ενω τοσο προς τα εμπρος οσο και στην οπισθεν το αυτοκίνητο κόμπιαζε.Με τόσα πολλά και διαφορετικά σφάλματα θα ξεκινούσα από την μπαταρία.
-
ΤΙ να πω, λογικα δεν θα το δοκιμασαν λες? αντε εγω δεν το ηξερα αυτοι όμως? θα εμπαιναν στην διαδικασια αλλαγης εγκεφάλου χωρις να δοκιμασουν κατι τοσο απλό εαν θα βοηθούσε?
-
Συμφωνω .Vag και τοσα ασχετα προβληματα+φωτακια= μεγαλη πιθανοτητα να τα εχει παιξει η μπαταρια.
Ας πουμε το πορτ μπαγκαζ τι σχεση εχει με τον εγκεφαλο του ABS?Γιατι να μην ανοιγει?Εχει ηλεκτρικο μοτερ ομως οποτε... -
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Kαι πάνω που έλεγα τι αυτοκινητάρα ειναι αυτη που εφτασα τα 58.000 απροβληματιστα (εκτός της αλλαγης του dsg)οκ ασχετο με το παρον προβλημα σου, αλλα τι ειχε παθει το σασμαν?
το αλλαξες με καινουργιο ή απλα επισκευη? -
αλλαγη με καινουριο αφου ειχε καποια πρωτα δειγματα απο τα γνωστα του προβληματα.
VW Passat 2010