-
Δεκέμβριος πλέον (καλό μήνα σε όλους) και είναι καιρός να αγοράσω χιονολάστιχα. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν να βάλω 16'' διαστάσεων 205Χ60. Καμία πρόταση σε ζάντα 16'';
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Δεκέμβριος πλέον (καλό μήνα σε όλους) και είναι καιρός να αγοράσω χιονολάστιχα. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν να βάλω 16'' διαστάσεων 205Χ60. Καμία πρόταση σε ζάντα 16'';φανταζομαι μιλας για ζαντες αλουμινιου σωστα??
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Δεκέμβριος πλέον (καλό μήνα σε όλους) και είναι καιρός να αγοράσω χιονολάστιχα. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν να βάλω 16'' διαστάσεων 205Χ60. Καμία πρόταση σε ζάντα 16'';
φανταζομαι μιλας για ζαντες αλουμινιου σωστα??
Ναι, σε ζάντες αλουμινίου αναφέρομαι. Έχω κάποιο πλεονέκτημα με τις σιδερένιες;
-
ναι ειναι σαφως πιο φθηνες !!
εχεις ρωτησει τιμες στην αντιπροσωπεια?? νομιζω η ιδανικοτερη λυση θα ηταν να παρεις καποια της μαμας vw αν δεν ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους -
Βασικά γύρω στα 350€ βρήκα τις αλουμινίου. Η αντιπροσωπεία δίνει τις σιδερένιες 320€. Κάτι καλύτερο;
-
γιατι δεν τα βαζεις στις ζαντες που φορας τωρα;;;;να υποθεσω οτι ειναι 17αρες;;;για ποιο λογο σου ειπαν να βαλεις 16αρες;;;
στις τιμες που αναφερεις πιο πανω.......τα 320ε ειναι νορμαλ για καινουργιες σιδερενιες και υποπτα χαμηλη τιμη τα 350ε για τις αλουμινιου -
Μου είπανααπό την αντιπροσωπία να βάλω δεκαεξάρες και ότι δεν προβλέπει ο κατασκευαστής 17 σε χειμερινά λάστιχα. Όταν λες για τις αλουμινίου ότι είναι ύποπτα χαμηλές τιμές εννοείς;
-
οτι τοσο κοστιζει το τεμαχιο και οχι η 4αδα!
τωρα αν σου στραβωσουν στην πρωτη λακουβα ειναι μαλλον το πιο πιθανο...... -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αν ειναι να λεω οτι αλλαζω λαδια καθε 30Κ και μεχρι τοτε να εχω συμπληρωσει 3-4λιτρα,ευχαριστω δεν θα παρω
μπορεις ομως να βαζεις λαδια longlife και να τα αλλαζεις καθε 15.000 οπως οριζει ο κατασκευαστης και α εχεις το κεφαλι σου ησυχο
οποτε το ''αλλαγη καθε 30Κ'' δεν ειναι μαρκετινγκ;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τωρα αν σου στραβωσουν στην πρωτη λακουβα ειναι μαλλον το πιο πιθανο......Οι αλουμινίου; Δηλαδή τι μου προτείνεις; Ξέχασα να πω οτι στην αντιπροσωπεία μου ζητάνε και 100 ευρώ για τα τάσια.
-
Εφόσον η σιδερένια με την αλουμινίου έχουν τόσο μικρή διαφορά γιατί να μην πας στις αλουμινένιες; Μπορείς να βρεις και στο car.gr μεταχειρισμένες 16άρες από Passat, Golf κλπ κ να βάλεις εκεί τα λάστιχά σου. Όσο για τα τάσια και την τιμή τους..
Αρκέι να σου πω πως πρίν 7-8 χρόνια πήραμε ένα τάσι για suzuki ignis στην αντιπροσωπεία, 50Ε!
-
τωρα αν σου στραβωσουν στην πρωτη λακουβα ειναι μαλλον το πιο πιθανο......Οι αλουμινίου; Δηλαδή τι μου προτείνεις; Ξέχασα να πω οτι στην αντιπροσωπεία μου ζητάνε και 100 ευρώ για τα τάσια.
Τάσια δε θα βάλεις, θα κάνεις όπως οι Γερμανοί. Σιδερένια μαύρη χωρίς τάσι.
-
προτεινω σιδερενιες και μαλιστα μεταχειρισμενες και χωρις τασια,οπως προειπαν.....
για 3-4 μηνες που θες να κανεις τη δουλεια σου,κοιτας την οικονομικοτερη λυση -
Το καρέ από τις ζάντες είναι 5Χ112, επειδή βρήκα κάτι ζάντες;
-
Παιδιά γεια σας ξανά! Έχω πρόβλημα με τα προβολάκια που βρίσκονται χαμηλά στην μάσκα.Τα προβολάκια αυτά έχουν πιάσει υγρασία, έχουν θολώσει και έχουν νερό εσωτερικά (σταγόνες) ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση ? Πήρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι αν δεν το δουν δεν μπορούν να μου απαντήσουν...τι δικαιολογία θα ψάξουν να βρουν? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
P.s. Έχει αντιμετωπίσει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα? -
αν εισαι στην εγγυηση πρεπει να στα αλλαξουν και μην δεχτεις να στα αξαρμωσουν για να στα στεγανοποιησουν!
συνηθως και ειδικα αν ειναι πλαστικα δεν σωζονται,απο την αλλη αν εισαι εκτος εγγυησης δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...... -
Παιδιά κανένα νέο απο τα PASSAT B7 μας?? Εμένα μέχρι στιγμής ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! (φτου φτου) χαχαχαχα
-
χαιρεται.
Ψαχνω για οικογενειακο, μενω επαρχια.
Βρηκα ενα passat S/W 1.6 TDI bluemotion, 2010, σε μεγαλο εμπορο στην Αθηνα, γυρω στα 15000 euro.
Ειδαλως γυροφερνω το Roomster 1.6 TDI, 16000 euro, καινουργιο...
τι λετε? -
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
χαιρεται.
Ψαχνω για οικογενειακο, μενω επαρχια.
Βρηκα ενα passat S/W 1.6 TDI bluemotion, 2010, σε μεγαλο εμπορο στην Αθηνα, γυρω στα 15000 euro.
Ειδαλως γυροφερνω το Roomster 1.6 TDI, 16000 euro, καινουργιο...
τι λετε?Το κακό με το Roomster είναι τα σχετικά μικρά παράθυρα (αν δεν έχεις θέμα), αλλά πάρτο
-
Αποψη μου αλλα overall καλυτερο αμαξι το passat απο ενα υπερυψωμενο μικρομεσαιο...
VW Passat 2010