-
skye συμφωνώ με αυτά που λες, εκεί που διαφωνούμε είναι στον τρόπο διαμαρτυρίας και σε αυτούς που διαμαρτύρονται.
Οι πορείες και αυτές οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται απο ομάδες ανθρώπων μη αρεστών στον κόσμο.
Κανένας δε γουστάρει κομμουνιστές, κανένας δε γουστάρει συνδικαλιστές, κανένας δε γουστάρει αναρχικούς.Ξαναβάζω αυτό το εξαιρετικό video για να δεις οτι υπάρχει διαμαρτυρία χωρίς καταστροφές, χωρίς κόμματα, χωρίς συμφέροντα, με δημιουργικότητα και κυρίως με ελπίδα και αισιοδοξία.
-
Νομίζω ότι η συζήτηση ξέφυγε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε.
Γνωρίζουμε μετά από τόσα χρόνια τις απόψεις καθενός, τα έχουμε ξαναπεί, καθένας είπε αυτό που έκρινε ως ορθότερο.Εν τέλει υπάρχει ο νόμος, με τον οποίο συμφωνούν οι πολίτες κατά συντριπτική πλειοψηφία (δεν νομίζω κάποιος να έχει διαφορετική άποψη) που τιμωρεί τους πιστολέρο, όπως και τους καταστροφείς. Ο νόμος μπορεί να αλλάξει με διάφορους τρόπους, ήπιους ή βίαιους και καλό είναι να επιλέγεται πάντα η ήπια οδός γιατί η άλλη, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το ξεχνάνε ή να το αγνοούν, είναι εξαιρετικά επώδυνη και έχει πάντα πολλά θύματα, συνήθως αθώα.
Το μοναδικό πράγμα που προσωπικά με τρώει είναι η διαφορετική αντιμετώπιση φόνων, αναλόγως της προέλευσης του δολοφόνου. Όπως και η 'ιδεολογία της βίας', που επίσης ξεχνάνε κάποιοι ότι μπορεί να τους έρθει από εκεί που δεν το επιθυμούν.
Σχετικά με τη Διευθύντρια, σχεδόν συμφωνώ με τον skye, με την επισήμανση ότι ο διευθυντής του σχολείου υποκαθιστά τον κηδεμόνα του παιδιού, αναλαμβάνοντας μάλιστα ειδική νομική υποχρέωση να (προ)φυλάσσει το παιδί. Να είστε πάντως σίγουροι ότι σε περίπτωση που παιδί πάθαινε ο,τιδήποτε, η Διευθύντρια θα πήγαινε φυλακή είτε πήρε τηλέφωνο, είτε όχι, είτε πριν, είτε μετά, εφόσον τα παιδιά είχαν ήδη φύγει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο διευθυντής του σχολείου υποκαθιστά τον κηδεμόνα του παιδιού, αναλαμβάνοντας μάλιστα ειδική νομική υποχρέωση να (προ)φυλάσσει το παιδί. Να είστε πάντως σίγουροι ότι σε περίπτωση που παιδί πάθαινε ο,τιδήποτε, η Διευθύντρια θα πήγαινε φυλακή είτε πήρε τηλέφωνο, είτε όχι, είτε πριν, είτε μετά, εφόσον τα παιδιά είχαν ήδη φύγει.
Tα καταλαβαινω απολυτα αυτα που λες, το προβλημα ειναι πρακτικο, δηλαδη πως υποχρεωνεις ως διευθυντης 10-20-30 γυμνασιοπαιδα να παραμεινουν σχολειο παρα τη θεληση τους. Ειναι αδυνατο θεωρω. Μπορεις να βαλεις απουσιες ή να τα τιμωρησεις, αλλα απο εκει και περα δε νομιζω οτι μπορεις να τα κρατησεις με τη βια. Οπως ειπε ο Eddie, δε μιλαμε για παιδακια του δημοτικου..
Επομενως, δε βλεπω τι μενει στο διευθυντη απ'το να ενημερωσει τους γονεις.. -
Η διευθύντρια να πάει φυλακή επειδή την κοπάνησαν;
Δηλαδή κάθε φορά που οποιοδήποτε τσουτσέκι αποφασίζει ως 'ώριμο και αυτόνομο' μέλος τούτης της κοινωνίας (κατά τους γονείς του), πως προτιμάει να πάει για καφέ, μπύρες, μπιλιάρδο, βόλτες, αυνανισμό, μπάφους κλπ κλπ παρά να μείνει για μάθημα φταίει η διευθύντρια. Τι άλλο μπορεί να κάνει από το να τηλεφωνήσει στους κηδεμόνες;
Αν φυσικά δεν το αφήσει να φύγει θα κατηγορηθεί, ότι περιορίζει την εξέλιξη του χαρακτήρα του. Μα να μη το αφήσει να πάει στη διαδήλωση; Χουντικιά θα είναι!
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ό,τι και να πράξει η έρμη, θα καταφθάσουν οι αλλαφιασμένοι γονείς στο γραφείο της ωρυόμενοι.Τι άλλο θα ακούσουμε....
Μερικοί γονείς ειδικά στην Ελλάδα τα κανακάρια τους και χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας.
(Γενικά μιλάω.) -
Αυτο ηθελα να ρωτησω κ εγω. Μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα εδω κ 12+ χρονια που τελειωσα το Λυκειο, αλλα σε εμας η πορτα ηταν κλειδωμενη κ απο το σχολειο μπορουσες να βγεις μονο με αδεια γονεα ή αφου σχολασει το σχολειο.
Οποτε τωρα:
α) Εδωσε αδεια = τους επετρεψε να φυγουν = τους ανοιξε (;) την πορτα = εχει ευθυνη για οτι παθει το ανηλικο κατα το χρονικο διαστημα που θα επρεπε να ειναι υπο την εποπτεια της.
β) Δεν εδωσε αδεια κ πηδηξαν την μαντρα = δεν εχει ευθυνη.
Τα λεω λαθος?
-
ειναι εντελως υποκειμενικο το αν εχει ευθηνη και στις δυο περιπτωσεις..
διοτι και να ενημερωσει τον γονεα ο γονεας και παλι μπορει να κανει φασαρια διοτι ετσι εχει μαθει..
το προβλημα ξεκινα απο το σπιτι και παει στην παρεα ο λυκειαρχης δεν μπορει να χαλιναγωγησει κωλοπαιδα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
διοτι και να ενημερωσει τον γονεα ο γονεας και παλι μπορει να κανει φασαρια διοτι ετσι εχει μαθει..
το προβλημα ξεκινα απο το σπιτι και παει στην παρεα ο λυκειαρχης δεν μπορει να χαλιναγωγησει κωλοπαιδαΜα το θεμα δεν ειναι 'να ενημερωσει', το θεμα (κ κατ΄εμε η μοναδικη αποδεκτη επιλογη) ειναι να ρωτησει τους γονεις ΠΡΙΝ αφησει να βγουν εκτος σχολειου.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το προβλημα ξεκινα απο το σπιτι και παει στην παρεα ο λυκειαρχης δεν μπορει να χαλιναγωγησει κωλοπαιδαΑκριβώς έτσι.
Δε ξέρω τι παίζει Αθήνα, αλλά περιφέρεια που έχω μεγαλώσει και βλέπω πως είναι, ό,τι πόρτες και να κλειδώσεις οποιοσδήποτε θέλει πηδάει μέσα-έξω από τα υποτυπώδη κάγκελα και φυσικά είναι συνήθες φαινόμενο διάφοροι μαθητές να την κάνουν για ό,τι τους γουστάρει. Ο/Η διευθυντής ειδοποιεί κηδεμόνες, τολμάει να πει τίποτα και τίποτα παραπάνω; Θα τον/την βρίσουν οι μαθητές, θα τρέξουν οι γονείς και θα κινδυνέψει να φάει και ξύλο. Είτε τους κράτησε να μη φύγουν, είτε τους επέτρεψε την έξοδο (ό,τι και να κάνει είναι λάθος). Μου φαίνεται μερικοί εκ της Πρωτευούσης, δεν έχετε ιδέα πόσο πολιτισμένη είναι η υπόλοιπη χώρα μας. Ευτυχώς στην Αθήνα λειτουργούν τα πράγματα και υπάρχει τάξη. Και οι διευθυντές πάνε φυλακή.
-
Δεν το διαλεξε αλλα προκαλεσε την τυχη του.Σκοπιμα πηγε εκει και σκοπιμα προκαλεσε τον αστυνομικο
Τώρα το είδα. Μην πέφτετε στη μαλακοειδή παγίδα του μαλακοειδούς Κούγια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν έκανε το παιδί, ο άλλος δεν είχε κανένα μα κανένα δικαίωμα να τραβήξει κουμπούρι. Ο μόνος λόγος θα ήταν να έχει τραβήξει κουμπούρι και ο ίδιος ο μικρός και να τον απειλεί που κάτι τέτοιο βέβαια δεν υπήρχε. Με το να τραβάς όπλο σε ένα πιτσιρίκι που σε βρίζει (ακόμα και για να ρίξεις στον αέρα ή στο δρόμο για εκφοβισμό - που πιστεύω ότι το δεύτερο ήταν, δηλαδή να πέσει η κουμπουριά κοντά του και να χεστεί) πέρα από το ότι μπορεί να χτυπήσεις αθώους (μπορεί να την έτρωγε άσχετος με το περιστατικό τη σφαίρα) αλλά προσβάλλεις και όλους τους συναδέλφους σου που σε πολύ πιο απειλητικές καταστάσεις δεν τράβηξαν όπλο για να μην χτυπήσουν αθώο. Δηλαδή αν γινόταν ληστεία πχ και ο Κορκονέας κηνυγούσε το ληστή με αυτόματο θα είχαν κλάψει μανούλες...
Κάποιος όμως πρέπει να εξηγήσει σε όλα τα εξεγερμένα (για μια μέρα όμως το χρόνο, η οποία πέρασε, τώρα πάμε Αράχωβα, του χρόνου το Δεκέμβρη ξανά στον αγώνα) νιάτα ότι επειδή ο Κορκονέας την είδε πιστολέρο δεν σημαίνει ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο. Αν φεύγοντας από το κλαμπ στου Ψυρρή περάσουν από Σοφοκλέους και πάει καμμιά συμμορία από Ζαΐρ να βιάσει και αυτούς και τις γκόμενες τους, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι θα σώσουν τις κωλότρυπες τους και όχι ο Κανάκης πχ ή ο Λάκης κυρία μου. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν το διαλεξε αλλα προκαλεσε την τυχη του.Σκοπιμα πηγε εκει και σκοπιμα προκαλεσε τον αστυνομικο
Τώρα το είδα. Μην πέφτετε στη μαλακοειδή παγίδα του μαλακοειδούς Κούγια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν έκανε το παιδί, ο άλλος δεν είχε κανένα μα κανένα δικαίωμα να τραβήξει κουμπούρι. Ο μόνος λόγος θα ήταν να έχει τραβήξει κουμπούρι και ο ίδιος ο μικρός και να τον απειλεί που κάτι τέτοιο βέβαια δεν υπήρχε. Με το να τραβάς όπλο σε ένα πιτσιρίκι που σε βρίζει (ακόμα και για να ρίξεις στον αέρα ή στο δρόμο για εκφοβισμό - που πιστεύω ότι το δεύτερο ήταν, δηλαδή να πέσει η κουμπουριά κοντά του και να χεστεί) πέρα από το ότι μπορεί να χτυπήσεις αθώους (μπορεί να την έτρωγε άσχετος με το περιστατικό τη σφαίρα) αλλά προσβάλλεις και όλους τους συναδέλφους σου που σε πολύ πιο απειλητικές καταστάσεις δεν τράβηξαν όπλο για να μην χτυπήσουν αθώο. Δηλαδή αν γινόταν ληστεία πχ και ο Κορκονέας κηνυγούσε το ληστή με αυτόματο θα είχαν κλάψει μανούλες...
Κάποιος όμως πρέπει να εξηγήσει σε όλα τα εξεγερμένα (για μια μέρα όμως το χρόνο, η οποία πέρασε, τώρα πάμε Αράχωβα, του χρόνου το Δεκέμβρη ξανά στον αγώνα) νιάτα ότι επειδή ο Κορκονέας την είδε πιστολέρο δεν σημαίνει ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο. Αν φεύγοντας από το κλαμπ στου Ψυρρή περάσουν από Σοφοκλέους και πάει καμμιά συμμορία από Ζαΐρ να βιάσει και αυτούς και τις γκόμενες τους, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι θα σώσουν τις κωλότρυπες τους και όχι ο Κανάκης πχ ή ο Λάκης κυρία μου.+1...
απόλυτα...
-
Προφανώς και αν τα πιτσιρίκια πηδήξουν τη μάντρα η διευθύντρια δε φταίει. Αν όμως άφηνε το παιδί μου σκόπιμα να φύγει χωρίς προηγουμένως να με ενημερώσει και πάθαινε οτιδήποτε, τότε η κυρία θα έτρεχε ωσπου να δει το μάτι της θάλασσα.
Επαναλαμβάνω, η διευθύντρια στο γυμνάσιο της συναδέλφου ενημέρωσε έναν-έναν τους γονείς.
Όσο για το σχόλιο του Eddie, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
-
Κάποιος όμως πρέπει να εξηγήσει σε όλα τα εξεγερμένα (για μια μέρα όμως το χρόνο, η οποία πέρασε, τώρα πάμε Αράχωβα, του χρόνου το Δεκέμβρη ξανά στον αγώνα) νιάτα ότι επειδή ο Κορκονέας την είδε πιστολέρο δεν σημαίνει ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο. Αν φεύγοντας από το κλαμπ στου Ψυρρή περάσουν από Σοφοκλέους και πάει καμμιά συμμορία από Ζαΐρ να βιάσει και αυτούς και τις γκόμενες τους, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι θα σώσουν τις κωλότρυπες τους και όχι ο Κανάκης πχ ή ο Λάκης κυρία μου.Καλύτερα να τους εξηγήσει ότι δεν είναι ΜΟΝΟ 'πιστολέρο' , συνήθως είναι και....
α.Και αστυνομικοί σε κύκλωμα μαστροπείας http://www.antinews.gr/?p=7770
β.Αστυνομικοί σε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=33682948
γ.Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για το κύκλωμα εμπορίας γυναικών από τη Ρωσία http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1905272
δ.**Μεγάλο κύκλωμα απατεώνων **αποκάλυψε η ΕΛΑΣ http://www.sigmalive.com/news/greece/309641
ε.**5.184 υποθέσεις διαφθοράς στην Αστυνομία **http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=7011&catid=4Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η ΕΛ.ΑΣ με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς:
•1.524 δικογραφίες σχηματίστηκαν για υποθέσεις διαφθοράς
•1.662 ήταν οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν
•790 άτομα από το αστυνομικό προσωπικό διώχθηκαν για διαφθορά
•31 συνοριοφύλακες και 21 ειδικοί φρουροί ήταν υπόλογοι σε υποθέσεις διαφθοράς
•35 άτομα καταδικάστηκαν για διαφθορά μέσα στο 2009ζ.Νέο κρούσμα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ http://www.skai.gr/news/greece/article/67656/Νέο-κρούσμα-διαφθοράς-στην-ΕΛΑΣ/
Δύο εν ενεργεία αστυνομικοί συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ληστείες, αλλά και για ένοπλη επίθεση με στόχο αστυνομικό τμήμα στο Αγρίνιο.Μα να φύγει το κ@λόπαιδο από το Ψυχικό να πάει στο κέντρο να προκαλέσει την τύχη του....τι λέτε τώρα. Α πα πα!!!
-
Το χειρότερο είναι πως είναι δυνάμεις καταστολής σε κάθε αντίσταση του κόσμου προς ένα σάπιο καθεστώς.
Είναι οι τρομοκράτες της αντίστασης στη σαπίλα. Είναι το προβοκατόρικο όπλο ενός σάπιου καθεστώτος. -
Αυτό το πανάγριο πλήθος κουκουλοφόρων, κρανοφόρων, ροπαλοφόρων, ήταν όντως έτοιμο να κάνει ντου
Πάλι καλά που κατάφεραν να αποκρούσουν τα ΜΑΤ τέτοια δεινή επίθεση...
-
Κάποιος όμως πρέπει να εξηγήσει σε όλα τα εξεγερμένα (για μια μέρα όμως το χρόνο, η οποία πέρασε, τώρα πάμε Αράχωβα, του χρόνου το Δεκέμβρη ξανά στον αγώνα) νιάτα ότι επειδή ο Κορκονέας την είδε πιστολέρο δεν σημαίνει ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο. Αν φεύγοντας από το κλαμπ στου Ψυρρή περάσουν από Σοφοκλέους και πάει καμμιά συμμορία από Ζαΐρ να βιάσει και αυτούς και τις γκόμενες τους, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι θα σώσουν τις κωλότρυπες τους και όχι ο Κανάκης πχ ή ο Λάκης κυρία μου.
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά, δεν θέλουν τρελή ανάλυση. Οταν σε σώνουν απο έναν βιασμό είναι αστυνομικοί που κάνουν την δουλειά τους. Οταν πουλάνε προστασία για χρήμα είναι εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Οταν δερνουν συνταξιούχους σε διαδήλωση είναι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης έχω νέο σύνθημα!
BATSOIII RO0FIANOI KOTOPO0LAAA ME KRANHHH!!!!!!Μπάτσοι, γουρούνια, ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!
-
Καταρχάς ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί διεφθαρμένοι ή φονιάδες. Δεν μ' ενδιαφέρει να τους υπερασπιστώ απλά δεν μ αρέσουν τέτοιες γενικεύσεις.Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση.Η διευθύντές των σχολείων να κλειδώνουν τις πόρτες, να παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς, φταίνε δεν φταίνε κτλ .Για πείτε μου ρε παιδιά οι γονείς τι ρόλο βαράνε δηλαδή;
Σκέφτηκε κανείς να πάρει το βλαστάρι του και να του μάθει 5 πράγματα για το τι πρέπει να κάνει και το τι όχι ; Αν η θέση του δασκάλου είναι θέση ευθύνης τότε η θέση του γονέα τι είναι ; Όπως έγραψε και κάποιος είναι πρακτικό το ζήτημα. Τι πιο πρακτικό από την πρόληψη το να μάθω δηλαδή στο παιδί μου τι είναι σωστό από το σπίτι και να συμπληρώσει την δουλειά μου ο δάσκαλος και όχι να την κάνει αυτός.Αντί αυτού κλειδώστε τις πόρτες βάλτε και κοριούς στους μαθητές και στείλτε τον διευθυντή στο Τζιμπουτί αν το παιδί σας σπάσει το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό μου γιατί την κοπάνησε από το σχολείο για να χάσει μάθημα αλλά είδε ότι χαβαλέ έχει η φάση ας κάνω ότι κάνουν οι πολλοί. -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Καταρχάς ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί διεφθαρμένοι ή φονιάδες. Δεν μ' ενδιαφέρει να τους υπερασπιστώ απλά δεν μ αρέσουν τέτοιες γενικεύσεις.Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση.Η διευθύντές των σχολείων να κλειδώνουν τις πόρτες, να παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς, φταίνε δεν φταίνε κτλ .Για πείτε μου ρε παιδιά οι γονείς τι ρόλο βαράνε δηλαδή;
Σκέφτηκε κανείς να πάρει το βλαστάρι του και να του μάθει 5 πράγματα για το τι πρέπει να κάνει και το τι όχι ; Αν η θέση του δασκάλου είναι θέση ευθύνης τότε η θέση του γονέα τι είναι ; Όπως έγραψε και κάποιος είναι πρακτικό το ζήτημα. Τι πιο πρακτικό από την πρόληψη το να μάθω δηλαδή στο παιδί μου τι είναι σωστό από το σπίτι και να συμπληρώσει την δουλειά μου ο δάσκαλος και όχι να την κάνει αυτός.Αντί αυτού κλειδώστε τις πόρτες βάλτε και κοριούς στους μαθητές και στείλτε τον διευθυντή στο Τζιμπουτί αν το παιδί σας σπάσει το μαγαζί μου και το αυτοκίνητό μου γιατί την κοπάνησε από το σχολείο για να χάσει μάθημα αλλά είδε ότι χαβαλέ έχει η φάση ας κάνω ότι κάνουν οι πολλοί.http://www.press-time.com/new/index.php?option=com_content&view=article&id=331:2010-09-20-16-27-32&catid=16:reportage&Itemid=72
H απάντηση για το ποσοστό διαφθοράς αλλά και την συγκάληψη των επίορκων.Τι ρόλο 'βαράνε' οι γονείς ?
Του χρεωμένου στις τράπεζες με 10ες πιστωτικές κάρτες.
Του κάφρου που παρκάρει όπου βρεί.
Του ζώου που παραβιάζει το κόκκινο και το stop.
Tου καθυστερημένου που αφήνει τα σκουπίδια στην παραλία.
........ -
Κάποιος όμως πρέπει να εξηγήσει σε όλα τα εξεγερμένα (για μια μέρα όμως το χρόνο, η οποία πέρασε, τώρα πάμε Αράχωβα, του χρόνου το Δεκέμβρη ξανά στον αγώνα) νιάτα ότι επειδή ο Κορκονέας την είδε πιστολέρο δεν σημαίνει ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο. Αν φεύγοντας από το κλαμπ στου Ψυρρή περάσουν από Σοφοκλέους και πάει καμμιά συμμορία από Ζαΐρ να βιάσει και αυτούς και τις γκόμενες τους, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι θα σώσουν τις κωλότρυπες τους και όχι ο Κανάκης πχ ή ο Λάκης κυρία μου.Δεν τα λες καλά.. Τα λες ΠΟΛΥ καλά....Συμφωνώ 1000000%...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κάποιος όμως πρέπει να εξηγήσει σε όλα τα εξεγερμένα (για μια μέρα όμως το χρόνο, η οποία πέρασε, τώρα πάμε Αράχωβα, του χρόνου το Δεκέμβρη ξανά στον αγώνα) νιάτα ότι επειδή ο Κορκονέας την είδε πιστολέρο δεν σημαίνει ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι το ίδιο. Αν φεύγοντας από το κλαμπ στου Ψυρρή περάσουν από Σοφοκλέους και πάει καμμιά συμμορία από Ζαΐρ να βιάσει και αυτούς και τις γκόμενες τους, οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι θα σώσουν τις κωλότρυπες τους και όχι ο Κανάκης πχ ή ο Λάκης κυρία μου.
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά, δεν θέλουν τρελή ανάλυση. Οταν σε σώνουν απο έναν βιασμό είναι αστυνομικοί που κάνουν την δουλειά τους. Οταν πουλάνε προστασία για χρήμα είναι εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Οταν δερνουν συνταξιούχους σε διαδήλωση είναι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.
πραγματικά, αυτό χρειάζεται τρομακτική ποσότητα φαιάς ουσίας για να το κατανοήσεις
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου