-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το προβλημα με την διευθυντρια ειναι οτι εδωσε αδεια στα παιδια να εξελθουν του σχολειου, εν αγνοια των γονεων. Αμα ημουν πατερας κ γινοταν αυτο, αν ηθελα να την τρεξω θα ετρεχε μαραθωνιο. Αν παθαινε κατι το παιδι μου οπουδηποτε (οχι δηλαδη στην πορεια) ενω θα επρεπε να ειναι εντος του σχολειου, θα ετρεχε για παντα.
Quiz:
Απο που ηρθε το τουβλο?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_4816.html
Ήμαρτον ρε μλκ kc, κάνε μια προειδοποίηση γι' αυτούς που τρώνε μπροστά στον υπολογιστή.
Δηλαδη το 'φρικιαστικη φωτογραφια' δεν σε προειδοποιησε να μην ανοιξεις την μεγαλη φωτο? Ή σε πειραξε η μικρη που δεν φαινεται κ τιποτα?
Σε 14άρα βλέπεις το φόρουμ ρε Κώστα ή από το κινητό? Εμένα και στη μικρή μια χαρά φαίνεται η σπηλιά στο κεφάλι του άτυχου. Τεσπα, να είχαμε να λέγαμε...
Επειδή δεν άκουσα κάτι σχετικό (δεν έχω προλάβει να διαβάσω και πολλά για τα των εκδηλώσεων), υπήρξε θύμα στα χτεσινά?
Ο άνθρωπος αυτός πέθανε? -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ξεφτίζω: http://el.thefreedictionary.com/ξεφτίζωΑυτά που περιγράφεις δεν είναι ξέφτισμα; Και εσύ ο ίδιος λες οτι παρατήρησες διαφοροποίηση.
Πιο ήπια πράγματα δηλαδή.Αυτό που λές δε συνάδει με το παρακάτω...;
Μ’ αυτή την έννοια, τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 υπήρξαν το ακραίο ίσως σύμπτωμα μιας ολόκληρης εποχής, που πλέον έληξε. Δεν απομένει παρά μια γενναία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, που θα μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε χώρους γνώσης και θα καταργήσει το άγος του ασύλου, για να περάσει η κοινωνία σε ένα στάδιο όπου γεγονότα σαν αυτά του Δεκεμβρίου 2008 να θεωρούνται τόσο ξεπερασμένα δείγματα πολιτικής υπανάπτυξης όσο και αυτά του Απριλίου 1967.
hint για σένα και τον κύριο απ το Yale.
άλλο κομμουνιστής, άλλο αναρχικός, άλλο μπαχαλάκιας.Εγώ θα έλεγα ότι αν μειώθηκαν οι μπαχαλάκηδες, μόνο ξέφτυσμα δεν το λές
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το προβλημα με την διευθυντρια ειναι οτι εδωσε αδεια στα παιδια να εξελθουν του σχολειου, εν αγνοια των γονεων. Αμα ημουν πατερας κ γινοταν αυτο, αν ηθελα να την τρεξω θα ετρεχε μαραθωνιο. Αν παθαινε κατι το παιδι μου οπουδηποτε (οχι δηλαδη στην πορεια) ενω θα επρεπε να ειναι εντος του σχολειου, θα ετρεχε για παντα.
Quiz:
Απο που ηρθε το τουβλο?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_4816.html
Ήμαρτον ρε μλκ kc, κάνε μια προειδοποίηση γι' αυτούς που τρώνε μπροστά στον υπολογιστή.
Δηλαδη το 'φρικιαστικη φωτογραφια' δεν σε προειδοποιησε να μην ανοιξεις την μεγαλη φωτο? Ή σε πειραξε η μικρη που δεν φαινεται κ τιποτα?
Σε 14άρα βλέπεις το φόρουμ ρε Κώστα ή από το κινητό? Εμένα και στη μικρή μια χαρά φαίνεται η σπηλιά στο κεφάλι του άτυχου. Τεσπα, να είχαμε να λέγαμε...
τελικα τι εγινε με αυτον? πεθανε ζει τι?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
άλλο κομμουνιστής, άλλο αναρχικός, άλλο μπαχαλάκιας.Εγώ θα έλεγα ότι αν μειώθηκαν οι μπαχαλάκηδες, μόνο ξέφτυσμα δεν το λές
Εγώ (και ο κύριος του yale φαντάζομαι ) αναφέρομαι σε αυτούς που κάνουν τις καταστροφές και τα επεισόδια.
Δεν ξέρω ποιός απο τους 3 χαρακτηρισμούς είναι ο σωστός, αλλά αυτή η κατηγορία φαίνεται να ξεφτίζει. -
Και για να είμαι και στο θέμα ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας (για τα δικά μου δεδομένα) που είδα ήταν ο παρακάτω:
-
Εγώ (και ο κύριος του yale φαντάζομαι ) αναφέρομαι σε αυτούς που κάνουν τις καταστροφές και τα επεισόδια.
Δεν ξέρω ποιός απο τους 3 χαρακτηρισμούς είναι ο σωστός, αλλά αυτή η κατηγορία φαίνεται να ξεφτίζει.όχι, όχι, ο κύριος μιλάει γενικά κι αόριστα για τον αντιεξουσιαστικό χώρο
Ο «αντιεξουσιαστικός» χώρος αρχικά ενισχύθηκε από την εισροή εκατοντάδων εφήβων που μαγεύτηκαν από τη δυνατότητα συμμετοχής σε φαντασμαγορικές καταστροφές δίχως ρίσκο.
και εντελώς απαξιωτικά τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι.
-
Και για να είμαι και στο θέμα ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας (για τα δικά μου δεδομένα) που είδα ήταν ο παρακάτω: -
Αυτό το post είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα κάνω εδώ και ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα αυτομπαναριστώ ως το τέλος του έτους.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αφιερωμένες εξαιρετικά προς όλους αυτούς τους Προοδευτικούς ανθρώπους που έχουν ανοιχτό μυαλό και δεν είναι σαν και εμάς τα φασισταριά και τους κωλοδεξιούς βολεμένους του κερατά...
Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της χθεσινής πορείας στο Κέντρο της Αθήνας σε ένα από τα λίγα στολίδια της πόλης. Στο Μέγαρο της Ακαδημίας Αθηνών εχθές κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο και σωστό να χρησιμοποιήσουν στο πετροπόλεμο με την Αστυνομία τμήματα του Μαρμάρινου διακόσμου της Ακαδημίας καταστρέφοντας το Μνημείο ανεπανόρθωτα.
Ότι δεν έκαναν οι Ναζί, 120 χρόνια ατμοσφαιρικής ρύπανσης, 150 χρόνια πλήρους κρατικής αδιαφορίας και δεκάδες παλαιότερες επεμβάσεις με αμμοβολή το κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες οι αγωνιστές των δρόμων.
Κάποιος θα πει ότι 'η ζωή ενός ανθρώπου είναι πιο σημαντική από λίγες πέτρες'. Προφανώς και η ζωή ενός ανθρώπου είναι σημαντική. Η ιστορία όμως πολλών ανθρώπων είναι και αυτή πολύ σημαντική. Προφανώς και κανείς σώφρων και εχέφρων άνθρωπος δεν θέλει γεγονότα σαν αυτά που συνέβησαν 2 έτη πριν. Προφανώς και όλοι όσοι δεν κουβαλάμε σκατά στο κρανίο μας λυπόμαστε για το θάνατο ενός 16χρονου παιδιού. Λυπόμαστε όχι γιατί ήταν ο Αλέξης αλλά γιατί δεν αξίζει να πεθαίνει ένα τόσο νέο παιδί για οποιονδήποτε λόγο οπουδήποτε στο κόσμο.
Αλλά ποιος και με ποιο δικαίωμα στο όνομα οποιασδήποτε ιδεολογίας, σκοπού θεωρεί πιο σημαντικό να καταστρέψει ένα Μνημείο που αποτελεί μέρος της πολιτιστικής του κληρονομιάς???
Ποιος εχέφρων άνθρωπος σκοτώνει τη μνήμη χιλιάδων ανθρώπων που δούλεψαν πάνω σε αυτό το Κτίσμα και μέσα από αυτό παραμένουν αθάνατοι (έστω και αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι γνωστοί)??
Ποιος είναι αυτός που ως άλλος Ταλιμπάν καταστρέφει Μνημεία που δεν είναι δικά του (ένα μνημείο δεν ανήκει στους κατοίκους της χώρας που το φιλοξενεί και μόνον) αλλά που η ανθρωπότητα του έχει εμπιστευτεί για να τα προστατεύει?
Ποιος είναι αυτός που θεωρεί ότι δικαιώνεται ο σκοπός του με το να καταστρέφει την ιστορία του την ίδια και να σκοτώνει μέρος του εαυτού του??
Ποιος φταίει?
Δεν μπορώ να δώσω απάντηση στα 3 προηγούμενα ερωτήματα. Μπορώ να δώσω απάντηση μόνον στο τελευταίο.
Εγώ φέρω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Γιατί:
α. ποτέ δεν θέλησα να έρθω σε σύγκρουση με τους πολιτικάντηδες που κατάντησαν το τόπο αυτό πορνείο του αισχίστου είδους και εκπόρνευσαν και εκπορνεύουν το λαό αυτό,
β. ποτέ δεν έπιασα από το λαιμό το λαμόγιο που ως τσιράκι των πολιτικάντηδων κατέτρωγε τις σάρκες αυτής της χώρας,
γ. ποτέ δεν πήρα ένα ρόπαλο για να σπάσω τα χεράκια και το κεφάλι του κάθε κάφρου που λόγω του απόλυτου εκμαυλισμού της κοινωνίας δεν έμαθε ποτέ τις βασικές αρχές όχι της Δημοκρατίας αλλά τις διαβίωσης σε μία οργανωμένη κοινωνία,
δ. ακολούθησα τη μόδα της μάσας της κοπάνας και της καλοπέρασης γιατί με βόλευε.
ε. ποτέ δεν έμαθα στα νέα παιδιά να σέβονται την ιστορία τους.
στ. ποτέ δεν άνοιξα το κεφάλι του λαμόγιου που ως ένδειξη προοδευτικότητας έκαιγε εμπρός μου την Ελληνική σημαία μη σεβόμενος του εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που έδωσαν την τελευταία τους πνοή για τις λίγες σπιθαμές γης που του αναλογούν.
ζ. ποτέ δεν άνοιξα το κεφάλι του λαμόγιου που με πρόφαση τα δίκαια του λαού-εργάτη-εργοδότη-ομάδας-γκρουπόσκολου-λόμπι ως τρωκτικό μασούλαγε και κατασπαταλούσε το Δημόσιο χρήμα.
η. ποτέ δεν εκπαίδευσα σωστά τη νέα γενεά να μην παρακολουθεί Ψινάκη, Μελέτη, Μπουλέ, Μανωλίδου, Αλεξανδράτου, Τατιάνα, Ρουβά, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά να διαβάζει και να σκέφτεται ελεύθερα και επέτρεψα σε άλλους να συνεχίζουν το διαλυτικό τους ρόλο ώστε να εξασφαλίσουν τις λίμο, τις πισίνες, τα SUV και τα σπίτια στη Μύκονο εις βάρος όλων των άλλων.
θ. επέτρεψα την σταδιακή λοβοτομή της νέας γενεάς μέσω της πλήρους και συστηματικής αποδόμησης της παιδείας και τη μετατροπή των νέων ανθρώπων σε κασετόφωνα ώστε να εξασφαλίσω τις χιλιάδες των φροντιστών, και άλλων εμπλεκόμενων στην παραπαιδεία.
ι. δεν έκοψα το κώλο στο λαμόγιο που έβαλε το χέρι μέσα στη μαρμίτα αλλά σφύριζα αδιάφορα κάνοντας ότι δεν το βλέπω.
ια. έκανα μία ολόκληρη γενεά ανθρώπων να μισεί τη κοινωνία που μεγάλωσε και γεννήθηκε.
ιβ. υποθήκευσα τη ζωή των παιδιών μου για να περάσω εγώ καλά και να λέω από τη TB 'τσ, τσ, τσ τι κάνουν τα κωλόπαιδα'.
Σήμερα για πρώτη φορά στα 41 χρόνια της ζωής μου και τα 37 που θυμάμαι τον εαυτό μου ένιωσα τόσο θλίψη και τόσο αηδία που είμαι Έλληνας. Δεν ξέρω. Νιώθω μία αηδία απέναντι στον εαυτό μου. Έναν μισανθρωπισμό που δεν έχω ξανανιώσει. Θεωρώ ότι τίποτα δεν έχει πια αξία και κανένας σκοπός δεν είναι ιερός. Θέλω μόνον να κλέψω να φάω να πιω και να πάνε να γαμηθούν όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να φύγω αλλά δεν μπορώ. Νιώθω φυλακισμένος στην ίδια μου τη χώρα. Νιώθω αηδία για όλους και για όλα.
-
@xristos.dimou +100000
-
+1
Για μενα δεν ηταν ο Αλεξης (γιατι δεν ηταν φιλος μου) αλλα ενα 16χρονο παιδι το οποιο δολοφονηθηκε απο εναν αστυνομικο κατα λαθος και οχι σκοπιμα.Σε μηδαμινο χρονο εγινε ο Αλεξης ολων μας αλλα δεν μπορω να βρω το λογο.Εχουν σκοτωθει ποσα ατομα των Ε.Δ πανω στην ωρα του καθηκοντος και κανεις δεν θυμαται ουτε το ονομα τους.Τωρα βεβαια θα μου πειτε αυτοι το διαλεξαν και προκαλεσαν την τυχη τους,το ιδιο ομως εκανε και το συγκεκριμενο παιδι.Δεχομαι τον σεβασμο προς το νεκρο αλλα οχι την ευκαιρια να βρουμε πατημα ωστε να στραφουμε κατα καποιων που τους εχουμε αχτι(βλεπε ΕΛ.ΑΣ). -
Φιλε μου οπως και να'χει ηταν περιστατικο αστυνομικης βιας με θυμα ενα ανηλικο παιδι. Δε βγαζεις οπλο 'κατα λαθος' απεναντι σε αοπλους, επιτρεπεται να σημαδεψεις -οχι να πυροβολησεις!!- μονο αν σε σημαδευουν ηδη.
Επιδειξη αδιαφοριας προς την ανθρωπινη ζωη ηταν και να σου πω κατι, σωστα επραξαν τα παιδια και αντεδρασαν. Μιλαμε για μια γενια που ειναι καταδικασμενη πριν καν ενηλικιωθει, ε δεν επρεπε να βγει στο δρομο???!! Αν δε διαμαρτυρονταν τα παιδια θα γινοταν ο,τι κ συνηθως. 'Αποτροπιασμος' 'φρικη' και λοιπες φανφαρες μεσω τηλεορασης και σε 3 μερες που θα ασχολιουνταν με την κριση τα καναλια θα το ειχαμε ξεχασει, μη σου πω πως ο δολοφονος θα κυκλοφορουσε ηδη ελευθερος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1
Τωρα βεβαια θα μου πειτε αυτοι το διαλεξαν και προκαλεσαν την τυχη τους,το ιδιο ομως εκανε και το συγκεκριμενο παιδι.Tι διάλεξε ακριβώς το συγκεκριμένο παιδί;
-
Καλά πόσα κιλά βλακείας μπορεί να κουβαλάει κάποιος για να βεβηλώσει έτσι το μνημείο; Εγκληματίας ο αλήτης που σκότωσε το παιδί πρόπερσι, εγκληματίες και οι λεβέντες που βεβηλώνουν έτσι το μνημείο. Κατά τη γνώμη μου, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος....
Ντροπή....
-
Όχι ας τα σπάσουν όλα μα όλα, έχει πλάκα πλέον. Ειλικρινά πλέον δεν με ενδιαφέρει τπτ (χωρίς να σημαίνει πως επιβραβεύω τέτοιες πράξεις βανδαλισμού και χωρίς ποτέ να έχω προξενήσει ουδεμία φθορά σε ξένη περιουσία ούτε και προτίθεμαι).
Γιατί? Γιατί έχω κουραστεί και βαρεθεί να βλέπω διαρκώς στρεβλώσεις να πηδιέμαι για να καλύψω τα έξοδά μου όπως και πολλά παιδιά στον τόπο αυτό και κάποιοι να τρώνε με χρυσά κουτάλια τα γνωστά λαμόγια και στους δύο τομείς δημόσιο και ιδιωτικό.
Σπάστε τα, πλακωθείτε αναμεταξύ σας ματ-διαδηλωτές αφού τόσο σας αρέσει και την βρίσκετε, κάντε ό,τι μα ό,τι θέλετε. Ποτέ δεν ξες μπορεί να βγει άκρη έτσι...
Ο β' πλυθηντικός απευθύνεται γενικά όχι σε κάποιον συμμετέχοντα στις συζητήσεις
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Φιλε μου οπως και να'χει ηταν περιστατικο αστυνομικης βιας με θυμα ενα ανηλικο παιδι. Δε βγαζεις οπλο 'κατα λαθος' απεναντι σε αοπλους, επιτρεπεται να σημαδεψεις -οχι να πυροβολησεις!!- μονο αν σε σημαδευουν ηδη.Επιδειξη αδιαφοριας προς την ανθρωπινη ζωη ηταν και να σου πω κατι, σωστα επραξαν τα παιδια και αντεδρασαν. Μιλαμε για μια γενια που ειναι καταδικασμενη πριν καν ενηλικιωθει, ε δεν επρεπε να βγει στο δρομο???!! Αν δε διαμαρτυρονταν τα παιδια θα γινοταν ο,τι κ συνηθως. 'Αποτροπιασμος' 'φρικη' και λοιπες φανφαρες μεσω τηλεορασης και σε 3 μερες που θα ασχολιουνταν με την κριση τα καναλια θα το ειχαμε ξεχασει, μη σου πω πως ο δολοφονος θα κυκλοφορουσε ηδη ελευθερος.
Kαλως λοιπον καταστραφηκε το μνημειο και οποιες αλλες καταστροφες γιναν.
+1
Τωρα βεβαια θα μου πειτε αυτοι το διαλεξαν και προκαλεσαν την τυχη τους,το ιδιο ομως εκανε και το συγκεκριμενο παιδι.Tι διάλεξε ακριβώς το συγκεκριμένο παιδί;
Δεν το διαλεξε αλλα προκαλεσε την τυχη του.Σκοπιμα πηγε εκει και σκοπιμα προκαλεσε τον αστυνομικο.
-
Πρέπει να ταν πολύ ανόητος τότε που πήγε εκεί και προκάλεσε τον αστυνομικό με σκοπό να φάει σφαίρα στο κεφάλι.
-
Δηλαδή η απάντηση στο '@#$@ τη μανα σου, γουρούνι μπάτσε' ή οτιδήποτε παρόμοιο είναι 'οπλίζω και πυροβολώ'?
Οι διαιτητές τότε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα έπρεπε να έχουν αγκαζέ και ένα ούζι και να το στρέφουν προς την κερκίδα που τους βρίζει εν χορώ.
-
Δεν ηξερε οτι θα φαει τη σφαιρα στο κεφαλι και σιγουρα δεν επρεπε να γινει κατι τετοιο αλλα η πραγματικοτητα ειναι αυτη.Το οτι πλεον ειναι νεκρος δε σημαινει οτι πρεπει να τον αγιοποιησουμε και μην αναφερουμε και τα δικα του λαθη.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή η απάντηση στο '@#$@ τη μανα σου, γουρούνι μπάτσε' ή οτιδήποτε παρόμοιο είναι 'οπλίζω και πυροβολώ'?Δεν ειπα κατι τετοιο.
-
Ποιό ήταν το λάθος που έκανε για το οποίο έπρεπε να φάει σφαίρα;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Φιλε μου οπως και να'χει ηταν περιστατικο αστυνομικης βιας με θυμα ενα ανηλικο παιδι. Δε βγαζεις οπλο 'κατα λαθος' απεναντι σε αοπλους, επιτρεπεται να σημαδεψεις -οχι να πυροβολησεις!!- μονο αν σε σημαδευουν ηδη.
Επιδειξη αδιαφοριας προς την ανθρωπινη ζωη ηταν και να σου πω κατι, σωστα επραξαν τα παιδια και αντεδρασαν. Μιλαμε για μια γενια που ειναι καταδικασμενη πριν καν ενηλικιωθει, ε δεν επρεπε να βγει στο δρομο???!! Αν δε διαμαρτυρονταν τα παιδια θα γινοταν ο,τι κ συνηθως. 'Αποτροπιασμος' 'φρικη' και λοιπες φανφαρες μεσω τηλεορασης και σε 3 μερες που θα ασχολιουνταν με την κριση τα καναλια θα το ειχαμε ξεχασει, μη σου πω πως ο δολοφονος θα κυκλοφορουσε ηδη ελευθερος.
Kαλως λοιπον καταστραφηκε το μνημειο και οποιες αλλες καταστροφες γιναν.
+1
Δεν το διαλεξε αλλα προκαλεσε την τυχη του.Σκοπιμα πηγε εκει και σκοπιμα προκαλεσε τον αστυνομικο.
No comment
Ενα μονο comment, δεν ησουν δλδ τοσο αηδιασμενος ρε Χ.Δημου οταν ο μπατσος εφαγε τον πιτσιρικα ωστε να αυτομπαναριστεις για κανα 10μερο και τωρα που φαγανε τα βαθρα, σε φτασανε στα ορια οι μπαχαλακηδες?? Σορρυ κιολας αλλα χωρις να θελω να σε θηξω προσωπικα, με τον τροπο σου υπηρετεις την ιδια την υποκρισια που στο Post σου καυτηριαζεις.
Οπως λεει και ο συνταγματαρχης Kurtz στο Αποκαλυψη τωρα...We train young men to drop fire on people but their commanders wont allow them to write 'fuck' on their aeroplanes because its obscene...
Και σε επιπεδο 'πολιτισμου' παντως να το παμε εγω πιο πολυ κλαιω για τις βαρβαροτητες στο παρθενωνα που εμεις και οι Γερμανοι γκρεμισαμε (τα σπιτια, τον προμαχωνα, την βυζαντινη εκκλησια,και το τζαμι) παρα τις ζημιες σε ενα γερμανικο κτηριο στην μεση της Αθηνας.Αυτο που σε εκνευριζει δεν ειναι δλδ ενα σαθρο φτιασιδι ενα υπολειμμα πολιτισμου ενα κατακαθι μιας μασκαρεμενης κοινωνιας?
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου