-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έκαψαν/έσπασαν/λεηλάτησαν κανενός το αμάξι/σπίτι/κατάστημα σήμερα?
Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
Εννοώ κάποιου φορουμά..
Ποιά είναι η διαφορά; Όποιος δεν ειναι φορουμάς αξίζει να καεί;
Aπο ενδιαφερον ρωταει βρε Ηλια!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αλλά ντ' άλλα της Κυριακής το ξυνόγαλα...
Δεν θ'απευθυνθώ σε καμιά αστυνομία ΕΓΩ. Απλώς μιας και την υπερασπίζεται, ακόμη κι όταν σκοτώνει αδίκως, αναρωτιέμαι αν θα την υπερασπιζόταν αν του έκαναν σωματικό έλεγχο του ιδίου ή της κοπέλας του δια ασήμαντον αφορμή.Δεν χρειάζομαι καμία αστυνομία για να με προστατεύσει, δεν έχω περιουσία, ένα αυτοκίνητο 10ετίας έχω , που ευχαρίστως να μου το σπάσουν όσο και όποτε θέλουν, κουκουλοφόροι ή μη.
Εγώ θεωρώ μια μαζική λαϊκή αντίδραση θετικό πράγμα, ό,τι και να λέτε. Και τις βιτρίνες και τα αυτοκίνητα των ήσυχων πολιτών, τα γράφω στα φρύδια μου με το συμπάθειο... Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σ'αυτή την ζωή, κι όσο κάποιοι δεν θέλετε να το δείτε, είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόβλημα, όχι δικό μου ή του αυτοκινητου μου...
Αν θα κάνω κάποιον λιγότερο μίζερο, με το να σπάσει το αυτοκίνητό μου, ας κοπιάσει, αφού το έχει τόσο ανάγκη... Εγώ σε ένα μήνα θα μπορώ να το αγοράσω πάλι, η μιζέρια του όμως είναι ανεκτίμητη , όπως και ο μικροαστισμός του.
Ας περάσει παρακαλώ λοιπόν....
Επειδή το δικό σου αμάξι είναι 10ετίας δεν θα το σπάσουν.... Θα σπάσουν ότι θεωρήσουν για αυτούς 'πλούσιο'.
Το δικό σου αμάξι λοιπόν το έχεις γραμμένο. Εγώ ΟΧΙ. Το πλήρωσα με τη δουλειά μου για να το έχω.- Αν θέλουν για διαμαρτυρία ας κάψουν τα δικά τους. Αυτοκίνητα μηχανάκια, ότι γουστάρουν. ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΤΣΙ.
Τέλος ΠΡΟΚΑΛΩ τον οποινδήποτε να έρθει να μου κάψει το μαγαζί μου ή το σπίτι μου αν θέλει. Έχω όμως νόμιμα καραμπίνα και δε θα διστάσω στιγμή να τη χρησιμοποιήσω για την υπεράσπιση του οικογενειακού μου ασύλου. Με τα νόμιμα δικαιώματά μου στο κράτος που επέλεξα(καλώς ή κακώς) να διαμένω.Α ωραία! Μπορώ κι εγώ να έχω ένα περίστροφο, ώστε αν με σταματήσει μπάτσος άνευ λόγου, να υπερασπιστώ τα ατομικά μου δικαιώματα , καθαρίζοντάς τον;
Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Δεν καταλαβαίνεις πως ακριβώς αυτό που γράφεις, είναι το ΟΛΟ θέμα; Πως ενώ το αμάξι σου το...λυπάσαι, παρόλα αυτά στα φρύδια σου αν σκοτώνεται ένα παιδί χωρίς λόγο, αν σου καταπατά ο μπάτσος τα δικαιώματα, αν μπουκάρει ο μπάτσος στο σπίτι σου (άσυλο...) επειδή έχει υποψίες (και γιατί όχι; μπορεί να είσαι τρομοκράτης... ), αν , αν...
Φοβάσαι τον κουκουλοφόρο, ενώ θεωρείς τον μπάτσο...σύμμαχο!
Ξέρεις τι λέω; Καλύτερα να βγεις έξω να φυλάς καραούλι με την καραμπίνα, μήπως περάσει κάποιος και σου χαλάσει το τουτούνι, το σπίτι , το μαγαζί ή τα τριαντάφυλλα... Εγώ θα πέσω να κοιμηθώ ήσυχος, γιατί δεν θα χάσω τον ύπνο μου ή θα πάρω τα όπλα για το οποιοδήποτε κ λάμαξο ή σπιτο.
'Χαρίζεται μπάτσος σε τιμή ευκαιρίας, βάλτε τον στο σπίτι σας, είναι ευγενικός, δεν λερώνει και αγαπάει τα παιδιά. Και την γυναίκα σας.'
Δεν νομίζω ν'αργήσουν τέτοιες αγγελίες όπως πάμε....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
Εννοώ κάποιου φορουμά..
Για να μας μεταφέρει τα συναισθήματα που είχε όταν είδε την περιουσία του να καταστρέφεται. Επειδή απ' ότι φαίνεται, πολλοί εδώ μέσα δεν ενοχλούνται που κάποιου συνανθρώπου τους η περιουσία καταστρέφεται χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Και όχι, ο νεκρός μαθητής δεν είναι λόγος για να καούν οι τράπεζες, τα καταστήματα και τα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τέλος ΠΡΟΚΑΛΩ τον οποινδήποτε να έρθει να μου κάψει το μαγαζί μου ή το σπίτι μου αν θέλει. Έχω όμως νόμιμα καραμπίνα και δε θα διστάσω στιγμή να τη χρησιμοποιήσω για την υπεράσπιση του οικογενειακού μου ασύλου. Με τα νόμιμα δικαιώματά μου στο κράτος που επέλεξα(καλώς ή κακώς) να διαμένω.Α ωραία! Μπορώ κι εγώ να έχω ένα περίστροφο, ώστε αν με σταματήσει μπάτσος άνευ λόγου, να υπερασπιστώ τα ατομικά μου δικαιώματα , καθαρίζοντάς τον;
Δεν καταλαβαίνεις πως ακριβώς αυτό που γράφεις, είναι το ΟΛΟ θέμα; Πως ενώ το αμάξι σου το...λυπάσαι, παρόλα αυτά στα φρύδια σου αν σκοτώνεται ένα παιδί χωρίς λόγο, αν σου καταπατά ο μπάτσος τα δικαιώματα, αν μπουκάρει ο μπάτσος στο σπίτι σου (άσυλο...) επειδή έχει υποψίες (και γιατί όχι; μπορεί να είσαι τρομοκράτης... ), αν , αν...
Ξέρεις τι λέω; Καλύτερα να βγεις έξω να φυλάς καραούλι με την καραμπίνα, μήπως περάσει κάποιος και σου χαλάσει το τουτούνι, το σπίτι , το μαγαζί ή τα τριαντάφυλλα... Εγώ θα πέσω να κοιμηθώ ήσυχος, γιατί δεν θα χάσω τον ύπνο μου ή θα πάρω τα όπλα για το οποιοδήποτε κ λάμαξο ή σπιτο.
Νομίζω ότι ο kyr80 αναφέρει 'οποιονδήποτε' (όρος που περιλαμβάνει και τους αστυνομικούς αν καταλαβαίνω)...
kyr80, καταλαβαίνω καλά, ή μήπως εννοείς ότι προκαλείς οποιονδήποτε EDIT: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κουκουλοφόρο να έρθει να σου κάψει ό,τι έχεις και δεν έχεις;_
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν θ'απευθυνθώ σε καμιά αστυνομία ΕΓΩ. Απλώς μιας και την υπερασπίζεται, ακόμη κι όταν σκοτώνει αδίκως, αναρωτιέμαι αν θα την υπερασπιζόταν αν του έκαναν σωματικό έλεγχο του ιδίου ή της κοπέλας του δια ασήμαντον αφορμή.Δεν χρειάζομαι καμία αστυνομία για να με προστατεύσει, δεν έχω περιουσία, ένα αυτοκίνητο 10ετίας έχω , που ευχαρίστως να μου το σπάσουν όσο και όποτε θέλουν, κουκουλοφόροι ή μη.
(Θα έπρεπε να) καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν περιουσία (π.χ. ένα κατάστημα) και ζουν από αυτό, ότι έχουν κοπιάσει για ένα αυτοκίνητο, κτλ. Θα έπρεπε να σέβεσαι το γεγονός αυτό άσχετα από το ότι εσένα προσωπικά σε αφήνει αδιάφορο το αν θα σου το σπάσουν ή όχι.
Εγώ θεωρώ μια μαζική λαϊκή αντίδραση θετικό πράγμα, ό,τι και να λέτε. Και τις βιτρίνες και τα αυτοκίνητα των ήσυχων πολιτών, τα γράφω στα φρύδια μου με το συμπάθειο... Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σ'αυτή την ζωή, κι όσο κάποιοι δεν θέλετε να το δείτε, είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόβλημα, όχι δικό μου ή του αυτοκινητου μου...
Εγώ θεωρώ επικίνδυνη τη λογική του ότι η μάχη για το χ σημαντικό ζήτημα επιτρέπει να γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας τα ψ λιγότερο σημαντικά ζητήματα. Δεν υπάρχει κάποιος χρυσός κανόνας που να λέει τι είναι πιο σημαντικό και η λογική αυτή μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ανά πάσα στιγμή.
Αν θα κάνω κάποιον λιγότερο μίζερο, με το να σπάσει το αυτοκίνητό μου, ας κοπιάσει, αφού το έχει τόσο ανάγκη... Εγώ σε ένα μήνα θα μπορώ να το αγοράσω πάλι, η μιζέρια του όμως είναι ανεκτίμητη , όπως και ο μικροαστισμός του.
Το ότι εσύ μπορείς σε ένα μήνα να ξαναγοράσεις το αυτοκίνητό σου είναι ένα προσωπικό σου θέμα το οποίο ανάγεις σε κανόνα. Πού ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα το αυτοκίνητό του; Είσαι σίγουρος ότι τους είναι το ίδιο περιττό;
-
Επειδή το δικό σου αμάξι είναι 10ετίας δεν θα το σπάσουν.... Θα σπάσουν ότι θεωρήσουν για αυτούς 'πλούσιο'.
Το δικό σου αμάξι λοιπόν το έχεις γραμμένο. Εγώ ΟΧΙ. Το πλήρωσα με τη δουλειά μου για να το έχω.- Αν θέλουν για διαμαρτυρία ας κάψουν τα δικά τους. Αυτοκίνητα μηχανάκια, ότι γουστάρουν. ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΤΣΙ.
'Χαρίζεται μπάτσος σε τιμή ευκαιρίας, βάλτε τον στο σπίτι σας, είναι ευγενικός, δεν λερώνει και αγαπάει τα παιδιά. Και την γυναίκα σας.'
Τα ατομικά σου δικαιώματα ορίζονται από το Ελληνικό σύνταγμα και τους νόμους του. Αν δεν σου αρέσουν άλλαξε χώρα. Αν πάλι δε θέλεις είσαι υποχρεωμένος να τους δεχτείς για να μη διαταράσεις το κοινωνικό σύνολο που τους αποδέχεται.
Έχεις την υποχρέωση να δέχεσαι τον έλεγχο των αστυνομικών οργάνων. Δεν εξετάζω αν γίνεται σωστά ή όχι. Οι παραβάσεις κατά τον έλεγχο αυτό, επίσης είναι αξιόποινες.
Εγώ λέω αντί να φυλάω καραούλι με την καραμπίνα έξω από το μαγαζί μου, να το κάνουν αυτό οι αστυνομικοί που είναι υπεύθυνοι για αυτό. Πληρώνονται από τους φόρους μου, για να προστατεύουν εμένα και την περιουσία μου από τον οποιονδήποτε που ΑΝΑΙΤΙΑ πάει να την καταστρέψει....
Και ειληκρινά λυπάμαι που νομοθετικά δεν έχει την δυνατότητα να προστατεύσει τον εαυτό του εκείνη τη στιγμή. Για αυτό και θα περιμένει να φύγουν οι δράστες και να κάνει απλά μια καταγραφή... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Νομίζω ότι ο kyr80 αναφέρει 'οποιονδήποτε' (όρος που περιλαμβάνει και τους αστυνομικούς αν καταλαβαίνω)...
kyr80, καταλαβαίνω καλά, ή μήπως εννοείς ότι προκαλείς οποιονδήποτε κουκουλοφόρο να έρθει να σου κάψει ό,τι έχεις και δεν έχεις;_
Οι μπάτσοι δεν έχουν λόγο να έρθουν να μου κάψουν το μαγαζί. Προφανώς αναφέρομαι στους κουκουλοφόρους, στους Αλβανούς, στην κυρά κατίνα, στον οποιονδηποτε προσπαθήσει να καταστρέψει την περιουσία μου. Είτε για να διαμαρτυρηθεί, είτε για να κλέψει.
-
Ο χρήστης athens.indymedia.org έγραψε:
Αναφέρεται πως κατά την παραβίαση του ασύλου στη Θεσσαλονίκη παιδί δέχτηκε πλαστική σφαίρα από γουρούνι στο πρόσωπο και βρίσκεται βαρια τραυματισμένο στο νοσοκομείο.Όταν οι μπάτσοι σκοτώσουν τα παιδιά σας τότε θα βγείτε από τα κελιά σας
Κάθε μέρα Όλοι στο δρόμο! -
Α ωραία! Μπορώ κι εγώ να έχω ένα περίστροφο, ώστε αν με σταματήσει μπάτσος άνευ λόγου, να υπερασπιστώ τα ατομικά μου δικαιώματα , καθαρίζοντάς τον;Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Γρηγόρη όλα αυτά δημιουργήθηκαν από τις ενέργειες των κουκουλοφόρων στην συγκεκριμένη περιοχή. Αν αυτοί οι ανεγκέφαλοι δεν δημιουργούσαν επεισόδια όλη την ώρα και δεν προκαλούσαν, τότε και η αστυνομία δεν θα είχε λόγο να συμπεριφέρεται αυστηρά και καχύποπτα στην συγκεκριμένη περιοχή. Δεν δικαιολογώ με τίποτα το θάνατο ενός παιδιού, αλλά όπως δεν ανεχόμαστε να ενεργούν οι αστυνομικοί εις βάρος αθώων πολιτών, άλλο τόσο δεν ανεχόμαστε τον κάθε τιποτένιο να αναστατώνει όλη την πόλη και να καταστρέφει περιουσίες και ζωές άλλων συνανθρώπων του.
Έχεις δει σε καμία άλλη περιοχή να υφίσταται παρόμοιο πρόβλημα με την αστυνομία;
-
Εσένα όταν τα γουρούνια σκοτώσουν τα παιδιά σου έλα να μου σπάσεις το μαγαζί.
-
Ρε είστε χαζοί ή τους κάνετε??
Σταματήστε να λέτε για ανεγκέφαλους γνωστους-αγνώστους και σπασμένα μαγαζιά και ΞΥΠΝΗΣΤΕ να δείτε ποιοι είναι αυτοί και από ποιους υποκινούνται!
ΕΛΕΟΣ...
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Θα πω μόνο ότι οι 'γνωστοί-άγνωστοι', αναρχικοί και λοιποί το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ακυρώσουν το δικαίωμα του απλού πολίτη να διαδηλώνει και να διαμαρτύρεται. Από τη στιγμή που 9 στις 10 φορές που θα γίνει πορεία θα ξετρυπώσουν και θα τα κάνουν μπάχαλο ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κάθε διαδηλωτής εξισώνεται με αυτούς τους εγκληματίες.
Μήπως τελικά επιβεβαιώνεται η θεωρία που θέλει αυτούς τους ανώνυμους αναρχικούς στην ουσία σύμμαχους των αστυνομικών;
Μήπως αποτελούν πρόσχημα για να χάσουμε όλοι το δικαίωμα της διαμαρτυρίας αθόρυβα και ύπουλα;Η σωστότερη τοποθέτηση που έχει γίνει.
Το είχα ξαναπεί και γω παλιότερα, μετά από κάποιο σπάσιμο.
Δεν είναι απλά θεωρία, είναι γεγονός. Υπάρχουν άπειρα ντοκουμέντα με μπαχαλάκηδες να βγαίνουν από κλούβες ή από την ασφάλεια και να τους αφήνουν ελεύθερους ή πολλές φορές να τους προστατεύουν οι ματατζήδες.Οι γνωστοι-άγνωστοι είναι μια χαρά γνωστοί, υποκινούμενοι και σύμμαχοι του παρακράτους της καταστολής και της βίας που έχει στηθεί χρόνια τώρα για να προβοκάρει και να τρομοκρατεί τις διαμαρτυρίες και τις πορείες των πολιτών.
-
Παρέλειψες να κάνεις quote και εμένα:
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και για να προλάβω τη σκέψη σας, είμαι τελείως πεπεισμένος ότι τα καψίματα και οι βανδαλισμοί είναι καλοδεχούμενα από αυτό που ονομάζουμε ως σύστημα *ακόμα και σε σημείο που να τα οργανώνει. (την ίδια άποψη εκφράζει καλύτερα ο EDDIE_147 εδώ, και την υποστηρίζει ο kovathe εδώ)_
-
λαμαρινες αντι για αιμα και ευδαιμονια αντι ζωης, ε, ρε και να ξεραν οι γεροι να μπαινουν στο 4TF να βλεπαμε αν εχει αξια η ζωη...
κριμα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ
TO AIMA KYΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙΧίλια συγγνώμη ρε skye δε θέλω να σε θίξω αλλά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό διαβάζοντας αυτό είναι το :@@ καλαβρέζικα και 2 αυγά Τουρκίας.
Ο μπάτσος θα αφεθεί σίγουρα ελεύθερος, εδώ άφησαν τον Σκαλτσά, σε αυτόν θα μασήσουν?
Μπορεί να τον σταμπάρουν και να τον κάνουν με τα κρεμμυδάκια ? ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να πάθει ότι ο Πέτρου και ο Μάλλιος?
Για να δεις μετά, πώς θα το ξανασκεφθεί ο επόμενος...
Αυτό είναι το ζουμί. -
@HiFi
Το γεγονός ότι μπάτσος σκότωσε 15χρονο δεν δικαιολογεί καμία πράξη βίας έναντι περιουσιακών στοιχείων κάποιου συμπολίτη. Αυτό θα δημιουργήσει έναν διχασμό, καμία αφύπνιση και κανένας αγώνας για τα ατομικά μας δικαιώματα.Επίσης σχετικά με τις πορείες, αυτες βολεύουν το σύστημα και συντελούν στο να κοιμάται ο κόσμος περισσότερο. Η λειτουργία τους έχει σκοπό να κάνει τον κόσμο να ξεσπάσει και αφου ξεσπάσει και έχει εκφραστεί με τον πιο δυνατό τρόπο τα αποθέματα έχουν μηδενιστεί έτσι ξαναπέφτει για 'ύπνο' μέχρι να έρθει η επόμενη αφύπνιση και συνεπώς το επόμενο ξέσπασμα. Στον ύπνο θα επαναπαύεται λέγοντας στον εαυτό του 'αγωνίστικα, διεκδίκησα'. Η μόνη ουσιαστική και με απόδοση λύση είναι αυτή που ανέφερε πριν μερικα ποστς ο kubiak
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
(Θα έπρεπε να) καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν περιουσία (π.χ. ένα κατάστημα) και ζουν από αυτό, ότι έχουν κοπιάσει για ένα αυτοκίνητο, κτλ. Θα έπρεπε να σέβεσαι το γεγονός αυτό άσχετα από το ότι εσένα προσωπικά σε αφήνει αδιάφορο το αν θα σου το σπάσουν ή όχι.
Εγώ θεωρώ επικίνδυνη τη λογική του ότι η μάχη για το χ σημαντικό ζήτημα επιτρέπει να γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας τα ψ λιγότερο σημαντικά ζητήματα. Δεν υπάρχει κάποιος χρυσός κανόνας που να λέει τι είναι πιο σημαντικό και η λογική αυτή μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ ανά πάσα στιγμή.
Το ότι εσύ μπορείς σε ένα μήνα να ξαναγοράσεις το αυτοκίνητό σου είναι ένα προσωπικό σου θέμα το οποίο ανάγεις σε κανόνα. Πού ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα το αυτοκίνητό του; Είσαι σίγουρος ότι τους είναι το ίδιο περιττό;
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω μου φαίνεται...
Ψέγω ακριβώς αυτό το πράγμα: το ότι για κάποιους το αυτοκίνητο ή το οποιοδήποτε υλικό αγαθό που αντικαθίσταται εύκολα, λιγότερο εύκολα ή έστω δύσκολα, είναι σημαντικότερο από άλλα πράγματα, που είναι ανεκτίμητα , όπως πολύ καλά θα έπρεπε να ξέρουμε σ'αυτήν εδώ την έρμη χώρα μετά από πολέμους, εμφυλιους σπαραγμούς και δικτατορίες...
Κοινώς, κάποιοι βάζουν παραπάνω από την ποιότητα της δημοκρατίας, τα ΟΠΟΙΑ υλικά αγαθά, που με κόπο ή όχι απέκτησαν...Νομίζω άδικα κοπιάζουμε όμως και η συζήτηση δεν πάει πουθενά... Στην τελική, ΟΛΟΙ μας είμαστε στο σπιτάκι μας, γράφοντας στο φόρουμ, την ώρα που κάποιοι εκεί έξω αγωνίζονται για κάτι , είτε αυτό είναι κάτι ανώτερο, είτε κάποιος τραμπουκισμός (αναλόγως πως το βλέπει κάποιος...). Επομένως, είναι και λίγο τα λόγια μας κούφια...
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω επαναστάτης, συμβιβασμένος είμαι, αφού και σήμερα δούλευα, και μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα σηκώσω κεφάλι, για να προλάβω τις προθεσμίες. Αλλά, μ'αρέσει η αντίδραση που βλέπω στους δρόμους, για να μου θυμίζει πως κάποιοι άλλοι το βλέπουν διαφορετικά... Και είμαι σίγουρος πως κάποιοι από εσάς που αντιδράτε και ξεσηκώνεστε για τις περιουσίες των νοικοκυραίων, πιο πολύ το κάνετε από αντίδραση στον εαυτό σας, επειδή όπως κι εγώ, είμαστε συμβιβασμένοι και καθόλου επαναστατημένοι, βολεμένοι στις καρεκλίτσες μας, στις δουλίτσες και στα αυτοκινητάκια μας, γαντζωμένοι πάνω τους και φοβισμένοι μην τυχόν τα χάσουμε και μετά τι θα απογίνουμε τα καημένα...
Αν λοιπόν τα παιδιά στο δρόμο τα βάζουν άδικα με τις...βιτρίνες των νοικοκυραίων, ΕΣΕΙΣ, είστε ΠΙΟ ΑΔΙΚΟΙ, μ'αυτά τα παιδιά. Αν πρέπει να τα βάλετε με κάποιον, αν νοιώθετε θυμό για κάποιον, αυτό μάλλον είναι η συμβιβασμένη και μικροαστική πλευρά σας, που σας έκανε περισσότερο 'υποδειγματικούς'
και υποταγμένους από όσο και οι ίδιοι θα θέλατε... Αλλά γι'αυτό φταίτε εσείς...Αλλά τι λέω εγώ τώρα, είμαι σίγουρος πως σας έχω ψυχολογήσει λάθος, στην ουσία αυτό που πάντα θέλατε , είναι να γίνετε ευτυχισμένοι και πετυχημένοι γιάπηδες...
Συγνώμη.
-
Όταν οι μπάτσοι σκοτώσουν τα παιδιά σας τότε θα βγείτε από τα κελιά σας
Κάθε μέρα Όλοι στο δρόμο!Πιο πιθανό θεωρώ να προσγειωθεί διαστημόπλοιο στον κήπο, παρά να κινδυνεύσω εγώ και η οικογένεια μου από αστυνομικούς. Και πάω ότι στοίχημα θέλεις ότι οι περισσότεροι χρήστες του forum δεν είχαν ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με την αστυνομία, εκτός από τα κλασικά πάρε δώσε με την τροχαία.
Απείρως πιθανότερο θεωρω να κινδυνεύσω από κάποια παιδάκια με κουκούλες.
Υ.Γ. 1) Δεν χρειάζονται μεγαλύτερα γράμματα. Άστα για αυτούς που δεν έχουν άλλα επιχειρήματα από τις φωνές και τις μολότοβ
- Το indymedia δεν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Μην παραθέτεις εδώ αποσπάσματα απαιτώντας να τα πάρουμε στα σοβαρά. Όση σημασία δίνω στον Λιακόπουλο και τον Καρατζαφέρη, άλλη τόση δίνω και σε αυτούς.
-
Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
Εννοώ κάποιου φορουμά..
Αντιστρόφως, όποιος δεν είναι καμμένος, πρέπει να είναι αγανακτισμένος;
Θα έπρεπε να ορίσουμε το 'καμένος', και είναι αργά...
Πιστεύεις ότι αυτές οι πορείες έχουν κάποιο αποτέλεσμα; Ποιός πιστεύεις ότι πληρώνει τα σπασμένα (και καμένα); Και ποιόν εξυπηρετεί ο θάνατος ενός ακόμα συνανθρώπου μας και ο διά βίου στιγματισμός ενός άλλου (και όλου του του σογιού); -
Ρε είστε χαζοί ή τους κάνετε??Σταματήστε να λέτε για ανεγκέφαλους γνωστους-αγνώστους και σπασμένα μαγαζιά και ΞΥΠΝΗΣΤΕ να δείτε ποιοι είναι αυτοί και από ποιους υποκινούνται!
ΕΛΕΟΣ...
Αφού ισχύουν τα παραπάνω, τη λαϊκή αντίδραση που τη βλέπεις όταν οι παραπάνω υποκινούμενοι γνωστοί-άγνωστοι τα κάνουν σμπαράλια; Εσύ ο ίδιος λες ότι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Άρα δεν ισχύει ούτε το ότι στο βωμό των σημαντικότερων πραγμάτων θυσιάζονται κάποια λιγότερο (κατά τη γνώμη σου) σημαντικά όπως τα αυτοκίνητα, καταστήματα κάποιων ανθρώπων.
...
...
-
Ρε είστε χαζοί ή τους κάνετε??Σταματήστε να λέτε για ανεγκέφαλους γνωστους-αγνώστους και σπασμένα μαγαζιά και ΞΥΠΝΗΣΤΕ να δείτε ποιοι είναι αυτοί και από ποιους υποκινούνται!
ΕΛΕΟΣ...
Θα πω μόνο ότι οι 'γνωστοί-άγνωστοι', αναρχικοί και λοιποί το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ακυρώσουν το δικαίωμα του απλού πολίτη να διαδηλώνει και να διαμαρτύρεται. Από τη στιγμή που 9 στις 10 φορές που θα γίνει πορεία θα ξετρυπώσουν και θα τα κάνουν μπάχαλο ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κάθε διαδηλωτής εξισώνεται με αυτούς τους εγκληματίες.
Μήπως τελικά επιβεβαιώνεται η θεωρία που θέλει αυτούς τους ανώνυμους αναρχικούς στην ουσία σύμμαχους των αστυνομικών;
Μήπως αποτελούν πρόσχημα για να χάσουμε όλοι το δικαίωμα της διαμαρτυρίας αθόρυβα και ύπουλα;Η σωστότερη τοποθέτηση που έχει γίνει.
Το είχα ξαναπεί και γω παλιότερα, μετά από κάποιο σπάσιμο.
Δεν είναι απλά θεωρία, είναι γεγονός. Υπάρχουν άπειρα ντοκουμέντα με μπαχαλάκηδες να βγαίνουν από κλούβες ή από την ασφάλεια και να τους αφήνουν ελεύθερους ή πολλές φορές να τους προστατεύουν οι ματατζήδες.Οι γνωστοι-άγνωστοι είναι μια χαρά γνωστοί, υποκινούμενοι και σύμμαχοι του παρακράτους της καταστολής και της βίας που έχει στηθεί χρόνια τώρα για να προβοκάρει και να τρομοκρατεί τις διαμαρτυρίες και τις πορείες των πολιτών.
Ο Έντι έγραψε αυτό που ήθελες ν' ακούσεις κ όλοι οι άλλοι έπρεπε να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ αυτοστιγμεί, έ;
Καλά.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου