-
Από αυτά που αναφέρθηκαν και εγώ προτείνω LEON ...
υ.γ. μπορεί κάποιος να μου πει αν το LEON έχει μέσα USB?????
-
Το νέο Mitsubishi Lancer ;;;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Το νέο Mitsubishi Lancer ;;;Είναι sedan, οπότε όχι.
Νομίζω μπορείς να βάλεις usb στον λεον (είναι στα έξτρα).Sorry για το ακαταλαβίστικο...
-
Τι εννοείς 'δεν έχει από μόνο του';
Δεν είναι στα στάνταρ και είναι στα εξτρά;Αν είναι στα εξτρά ... τότε θεωρούμε ότι έχει USB ...
-
Προσωπική επιλογή από όσα αυτοκίνητα αναφέρεις θα ήτανε το μπράβο,από τη στιγμή όμως που το αποκλείεις και θέλεις να επιλέξεις μεταξύ auris, leon και focus το leon είναι καλύτερο και υστερεί μόνο στο άσχημο εσωτερικό του, Κατά τα άλλα μια τίμια επιλογή.
-
'Το ceed και το i30 τα απέκλεισα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μου άρεσαν και τα δύο εξωτερικά, αλλά από μέσα φωνάζουν ότι είναι kia και hyundai. Παρόλο που είναι φουλ από εξοπλισμό. Και οδηγικά δεν μου δώσαν κάτι.'
Ίσα ίσα που είναι τα πρώτα μοντέλα hyundai/kia που δεν φωνάζουν μέσα ότι είναι κορεάτικα (περισσότερο καλό στο μάτι το i30).
Φιλικά
-
Είδες το i30 και ceed εσωτερικά και δεν σου άρεσαν; Μα είναι τα ωραιότερα μέσα απ' όλα όσα είπες! Ειδικά το i30!
-
Ο χρήστης vjshadow έγραψε:
τα έχεις δει απο κοντά όλα τα μοντέλα που γράφεις? εχεις κάνει test drive?
ρωτάει γιατί μου κάνει εντύπωση οτι θεωρείς πχ το λεον πιο όμορφο εσωτερικα απο bravo-ceed-i30.vjshadow, ευχαριστώ για το λινκ.
Να επισημάνω ότι το Λεόν σε αυτή την έκδοση δεν έχει ESP, όπως πολύ σωστά είπε κι ο stred. Επίσης απουσιάζει και το Bluetooth, που καταλαβαίνεις μετά την αξία του στο αυτοκίνητο και πόσο βολικό είναι.Φόκους και Μπράβο έχουν bluetooth + ESP
Κι επειδή είχα βρεθεί κι εγώ στην θέση σου μεταξύ Λεόν, Μπράβο και Φόκους, με τα λεφτά του φόκους πέρνεις περισσότερα(μόνο πλην ο κινητήρας)Bluetooth έχει μόνο το φόκους από αυτά που ανέφερα και δεν πιστεύω ότι είναι κάτι που μου είναι εντελώς απαραίτητο (ότι και να προσθέσεις έχει τη χάρη του βέβαια!). Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με το Bluetooth handsfree μου.
Τελικά ποιό επέλεξες από αυτά που λες;Και κάτι τελευταίο... Κανένας δεν είπε κάτι κακό για τον tsi... Αυτό σημαίνει ότι είναι διαμάντι;
Εγώ φίλε μου με τα λεφτά που είχα τότε και τη διαμόρφωση που ήθελα(ηλεκ.καλούδια, χαμηλωμένο-όχι πολύ- και προσφορές )πήρα το φόκους. Αν έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα το Μπράβο. Ίσως καλύτερο οδηγικά το Λεόν από το Μπράβο, αλλά να είσαι κλεισμένος σε εκέινο το άθλιο εσωτερικό δεν λέει, αν κα ιγια το τελευταίο πολλά παιδιά από το seat club, έβαλαν αφτερμαρκετ δαχτυλίδα, φιλέτα κλπ. κα ιτο εσωτερικό βλετιώθηκε σε ανεκτά επίπεδα.
-
Το Leon.
Αν το αποφασίσεις πήγαινε πεσ'του 'κάνε μου δώρο αυτό-αυτό-και-αυτό' (π.χ. συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, διακοσμητικά δαχτυλίδια στο εσωτερικό), 'και το παραγγέλνω επιτόπου', θα φύγεις πολύ ευχαριστημένος.Το αυτοκίνητο αυτό το πήρε φίλος μου που υπολογίζω ότι έχει τις ίδιες ανάγκες με εσένα.
Το auris 1.4 (που έχει οδηγήσει και σε ταξίδια γιατί το έχει συγγενικό του πρόσωπο), ούτε που πήγε να το δει γιατί είναι όντως πολύ αργό...Ήταν μεταξύ Bravo & Leon και η επιλογή του κρίθηκε στις λεπτομέρειες...
Πάντως το Bravo έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (λίγο ή αρκετά, δε θυμάμαι)...
Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το Leon, εκτός από του ότι μου έλεγε ότι για δύο με τρία χιλιάρικα από την τιμή του αυτοκινήτου που το πήρε θα έπαιρνε το 1.8 και ίσως να έπρεπε να το είχε κάνει έτσι, αλλά, του υπενθύμισα ότι σε αυτά τα χρήματα το 1.8 θα είχε σημαντικά λιγότερο εξοπλισμό... (του έφτασε κοντά 19.500)
_
-
Αφού 'ψηφίσω' και 'γω Leon, να κάνω μια ερώτηση : το Auris με τον καινούριο 1.33 lt κινητήρα, το σύστημα Start & Stop και το εξάρι κιβώτιο δεν έχει έρθει ακόμη εν Μπανανία ;
-
Ο χρήστης vjshadow έγραψε:
Το ceed και το i30 τα απέκλεισα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μου άρεσαν και τα δύο εξωτερικά, αλλά από μέσα φωνάζουν ότι είναι kia και hyundai. Παρόλο που είναι φουλ από εξοπλισμό. Και οδηγικά δεν μου δώσαν κάτι.
Διαφωνώ.. το cee'd έχει ποιοτικότατο εσωτερικό.. πολύ μακριά απο τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.. και δε το λέω μόνο εγώ, αν συγκεντρώσεις τεστ απο περιοδικά θα δείς πως το γενικό πνεύμα είναι αυτό.
Οσο για οδηγικά δεν θα διαφωνήσω.. στημένο για ουδέτερη αίσθηση.. κρίμας οι πολλάπλοι σύνδεσμοι πίσω.. -
Auris 1.33 απο μένα.Λογικά,τους πρώτους μήνες του 2009 (Γενάρη το κόβω)
Αν δεν μπορείς να περιμένεις,Leon απο μένα,αλλα κάλεσε τον Νότη Χριστοδούλου του Star να αλλάξει το εσωτερικό του.
-
-
leon ή focus. Πηγαίνεις τα κοιτάς, τα οδηγάς και όποιο σου αρέσει περισσότερο το επιλέγεις.
-
Ο χρήστης planetman έγραψε:
Είδες το i30 και ceed εσωτερικά και δεν σου άρεσαν; Μα είναι τα ωραιότερα μέσα απ' όλα όσα είπες! Ειδικά το i30!Τελικά η ομορφιά είναι πάρα πολύ υποκειμενικό πράγμα!
Καλά ότι δεν μοιάζουν σε τίποτα με τους προγόνους τους είναι σίγουρο. Παρόλα αυτά με το που μπήκα μέσα (ίσως να ήμουν προκατειλημμένος) αμέσως μου ρθε μια γεύση από κάτι υποδεέστερο και φθηνότερο.
Το λεόν ας πούμε είναι χάλια, αλλά μόνο από άποψη ομορφιάς. Δεν φαίνεται ότι είναι κάτι κατώτερο ας πούμε. Δεν ξέρω πραγματικά πως να το εξηγήσω. -
Αν και εχει ασχημο εσωτερικο, λεον λογω πολυ καλου κινητηρα. Ακομα και με 5 ατομα δεν καταλαβαινει τιποτα.
-
Τελικά αυτό το τόπικ καταλήγει σε...ύμνο για την ασχήμια του εσωτερικού του Leon!
Το πραγματικά αστείο είναι πως ακόμη και στο facelift που θα παρουσιαστεί εντός του 2009 μάλλον δεν προβλέπονται αλλαγές στο εσωτερικό!
Έτσι είναι, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις!
-
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
'Το ceed και το i30 τα απέκλεισα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μου άρεσαν και τα δύο εξωτερικά, αλλά από μέσα φωνάζουν ότι είναι kia και hyundai. Παρόλο που είναι φουλ από εξοπλισμό. Και οδηγικά δεν μου δώσαν κάτι.'Ίσα ίσα που είναι τα πρώτα μοντέλα hyundai/kia που δεν φωνάζουν μέσα ότι είναι κορεάτικα (περισσότερο καλό στο μάτι το i30).
ΦιλικάΕίναι σίγουρα ωραιότερα από τα περισσότερα hatchback. Ειδικά το I30 με τον συμπαθέστατο εσωτερικό φωτισμό.
http://www.km77.com/00/hyundai/i30/gra/31.jpg -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι σίγουρα ωραιότερα από τα περισσότερα hatchback. Ειδικά το I30 με τον συμπαθέστατο εσωτερικό φωτισμό.
κολοκυθοτυρόπιτα με κέτσαπ και μερέντα
-
Yeap!
Αγορά νέου αυτοκινήτου (hatchback 1.4 ή 1.6)