-
Τι σύγκριση είναι αυτή με το ClioRS? Η άκυρη, της άκυρης...
Από το MeganeRS να δω από που θα κρυφτεί το SciroccoR.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Τι σύγκριση είναι αυτή με το ClioRS? Η άκυρη, της άκυρης...Από το MeganeRS να δω από που θα κρυφτεί το SciroccoR.
για να δουμε
τουλαχιστον δε θα ειναι ημιακαμπτο κατσικι
-
Κατσίκι, προβατάκι...
-
το megane παντως μου ριχνει 2 δεκατα στο hockenheim , το τσιροτο αναρωτιεμαι πως θα τα παει μιας και θα ειναι πιο ελαφρυ και εδω που τα λεμε η 4κινηση δε θα το προσεφερε και πολλα μες στη πιστα
αναμενουμε λοιπον
-
Προσωπικά δε θα με χάλαγε κανένα εκ των δυο, τα όρια των οποίων ίσως ξεπερνούν κατά πολύ τα δικά μου...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το megane παντως μου ριχνει 2 δεκατα στο hockenheim , το τσιροτο αναρωτιεμαι πως θα τα παει μιας και θα ειναι πιο ελαφρυ και εδω που τα λεμε η 4κινηση δε θα το προσεφερε και πολλα μες στη πιστααναμενουμε λοιπον
το megane cc ξέρεις πόσο σου ρίχνει?
-
το megane cc σιγουρα 6-7 sec
-
μονο τοσα
-
μιλαμε για το καλο με τα 165 αλογα
-
ευτυχως που υπαρχει και ο σιροκακιας και μαθαμε επι τελους και εμεις οι παραπλανημενοι ποσο πισω τεχνολογικα ειναι τα ρενω
το megane cc RS περα απο την πλακα ειναι πολύ γρηγορο
-
ο σιροκακιας μπηκε στο φορουμ ,εγραψε την πατατα του και την εκανε λαου λαου
-
@ραφι
γρηγορο ειναι ,αλλα αμα ειναι και πολυ σκληροπυρηνικο θα αποτρεψει αρκετο κοσμο απο το να το αγορασειεπισης περιμενω να δω τιμη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@ραφι
γρηγορο ειναι ,αλλα αμα ειναι και πολυ σκληροπυρηνικο θα αποτρεψει αρκετο κοσμο απο το να το αγορασειεπισης περιμενω να δω τιμη
μαλλον δεν προσεξες τι εγραψα.. megane CC RS, αυτο με τα 165 που στο Μπραλλο παταγε τις Μ3
και απο τιμη μια χαρα.. το GTR των cc
-
αυτο με το μπραλλο και τις Μ3 δε το γνωριζω
γρηγορο με 165 αλογα θα ειναι , αλλα ποσο πιο γρηγορο απο eos 160 που ειναι πιο φθηνο και πιο οικονομικο γενικα ?
αμα φτασεις αυτα τα λεφτα δωσε κατι παραπανω (που θα το γλιτωσεις σε λιγα χρονια σε σηματα) και παρε ΤΤ 1.8
-
γιατι υπαρχει megane cc Rs?
υπηρχε περιπτωση megane cc να ανεβαινε το Μπράλλο??
-
ξερω γω? ηξερα αυτο με τα 165, απο κει και περα μπορει να του εβαλαν καμια σκληρη αναρτηση και να το εβγαλαν rs
εδω οι αλλοι μου βγαζουν cc και suv Μ
-
αφου ειναι 'Μ'otorsport οι αμερικλανοι που το αγοραζουνε
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
το megane παντως μου ριχνει 2 δεκατα στο hockenheim , το τσιροτο αναρωτιεμαι πως θα τα παει μιας και θα ειναι πιο ελαφρυ και εδω που τα λεμε η 4κινηση δε θα το προσεφερε και πολλα μες στη πιστα
αναμενουμε λοιπον
το megane cc ξέρεις πόσο σου ρίχνει?
δεν είναι και alfa κουδουνιστρέο αλλά προσπαθεί.
συνεχίζεις την ειρωνεία λες και είπε κάποιος ότι το Megane cc έχει γκάζι..εκτός αν είσαι άσχετος ή μάλλον οδηγός ιταλικών κουδουνίστρων...και μεταφέρεις το κόμπλεξ σου σε άλλα τόπικ...
btw το megane rs 2010 οι ιταλικές κουδουνίστρες και το καγκουρο-ScIrocco το κοιτάνε από πολύ μακριά
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
btw το megane rs 2010 οι ιταλικές κουδουνίστρες και το καγκουρο-ScIrocco το κοιτάνε από πολύ μακριάΆραξε αδερφέ, για Megane μιλάς, όχι για 911 Turbo.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
btw το megane rs 2010 οι ιταλικές κουδουνίστρες και το καγκουρο-ScIrocco το κοιτάνε από πολύ μακριά
Άραξε αδερφέ, για Megane μιλάς, όχι για 911 Turbo.
Άστον, ξέρει τι λέει! Τα ιταλικά κουδουνάνε (sic)! Ποιός το λέει; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Νίκος ο Πεταλούδας και ο Intro o Meganάκιας!
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;