-
ΑΠό imerisia.gr
ΙΧ: «Kανόνι» 10 εκατ. ευρώ στα βόρεια προάστια!
Η ασφυξία στην αγορά οδηγεί πλέον αρκετούς εμπόρους αυτοκινήτων σε αδυναμία λειτουργίας των επιχειρήσεων τους. Mάλιστα χθες ο γνωστός έμπορος αυτοκινήτων των βορείων προαστίων κ.** K. Aπέργης **«εξαφανίστηκε» και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφυγή στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω ακάλυπτες επιταγές και χρέη που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ!
O κ. K. Aπέργης ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην αγορά αυτοκινήτου το 1987 και μέσα σε πολύ λίγο καιρό το όνομα της επιχείρησής του είχε συνδεθεί με ακριβά, ποιοτικά και υπερπολυτελή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κυρίως εισαγωγής.
Mετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην αγορά ήταν μέτοχος στο κατάστημα πώλησης καινούργιων αμερικανικών αυτοκινήτων αλλά και στην κάθετη μονάδα γαλλικής εταιρείας αυτοκινήτων, ενώ αποκλειστικά ο ίδιος διατηρούσε και κατάστημα εμπορίας υπερπολυτελών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στον παράδρομο της Eθνικής Oδού Aθηνών Λαμίας στο ύψος της Kηφισιάς με την επωνυμία «Aπέργης AE Dream Cars».
Σύμφωνα με στελέχη των εταιρειών όπου ο κ. Aπέργης συμμετείχε απλά ως μέτοχος και ανήκουν σε επίσημο δίκτυο η εξαφάνισή του δεν επηρεάζει τη λειτουργία των εν λόγω καταστημάτων καθώς οι υπόλοιποι μέτοχοι ουσιαστικά είχαν τον πρώτο λόγο στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.
Oπότε το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στις δεκάδες ή εκατοντάδες ακάλυπτες επιταγές που έχει εκδώσει ο έμπορος αυτοκινήτων των βορείων προαστίων οι οποίες βρίσκονται στα χέρια άλλων εμπόρων αυτοκινήτων από διάφορες συναλλαγές που είχαν με τον κύριο Aπέργη.
Οι φόβοι τώρα επικεντρώνονται στις τράπεζες οι οποίες χθες έστειλαν δικαστικούς επιμελητές, ώστε να κατασχέσουν τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο κατάστημα στην Eθνική Oδό. Αγνωστο παραμένει πόσοι έχουν προπληρώσει μέρος της αξίας των αυτοκινήτων που είχαν παραγγείλει...
-
10 φορες εχει μπει αυτη η ειδηση...
-
Χτες το βραδυ περασα απο λεωφορο κηφησιας και ειδα τον αντιπροσωπο της BMW Σφακιανακη (πρωην Κουλουρη) εκει στο υψος του Π.ψυχικου εντελως αδειο σαν γιαπι... παει εκλεισε ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Χτες το βραδυ περασα απο λεωφορο κηφησιας και ειδα τον αντιπροσωπο της BMW Σφακιανακη (πρωην Κουλουρη) εκει στο υψος του Π.ψυχικου εντελως αδειο σαν γιαπι... παει εκλεισε ?Το ίδιο και ο Σφακιανάκης στη γέφυρα του Ολ. Χωριού (δίπλα απο τον Απέργη)
EDIT: Λάθος, νομίζω αυτή η αντιπροσωπεία ήταν Σπανός, όχι σφακιανάκης
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χτες το βραδυ περασα απο λεωφορο κηφησιας και ειδα τον αντιπροσωπο της BMW Σφακιανακη (πρωην Κουλουρη) εκει στο υψος του Π.ψυχικου εντελως αδειο σαν γιαπι... παει εκλεισε ?
Το ίδιο και ο Σφακιανάκης στη γέφυρα του Ολ. Χωριού (δίπλα απο τον Απέργη)
EDIT: Λάθος, νομίζω αυτή η αντιπροσωπεία ήταν Σπανός, όχι σφακιανάκης
Και η mobility στην πειραίως έκλεισε πέρσυ γιατί δεν πήγαινε καλά αλλά βέβαια δεν έχει σχέση με την κρίση.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και η mobility στην πειραίως έκλεισε πέρσυ γιατί δεν πήγενε καλά αλλά βέβαια δεν έχει σχέση με την κρίση....αυτούς τους 'έκλεισε' η PGA Ελλάδα !
-
Γίνεται σφαγή!!!!
-
Xθες μου είπαν στην Peugeot ότι η Βιαμαρ (Skoda)/τράπεζες/υπέρογκος δανεισμός...σύντομα...
Βρε λες;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Xθες μου είπαν στην Peugeot ότι η Βιαμαρ (Skoda)/τράπεζες/υπέρογκος δανεισμός...σύντομα...Βρε λες;
Μήπως οι της Peugeot επωφελούνται διαδίδοντας κακές φήμες;
_
-
Αυτό με τη ΒΙΑΜΑΡ κυκλοφορεί καιρό... Οπως και για την αντιπροσωπεία της Chevrolet κυκλοφορούν ανάλογες φήμες! Αλλά προς το παρόν μόνο φήμες!
Οσο για την Mobility ήταν εταιρεία του Μανιατόπουλου γι'αυτό και έκλεισε μετά την ανάληψη της Renault από την PGA!
-
Την Chevrolet την έχει ο Θεοχαράκης. Αν πάρει η μπάλα αυτήν, τα ίδια θα γίνει και με τα υπόλοιπα που έχει ο όμιλος... Απίθανο μάλλον.
-
Συγνώμη που θα παει όλο αυτό; Πως θα ξεκολλήσουν αυτοί; Τι θα γίνει με την τόση ανεργία; Μήπως 'χρειάζεται' ανακατονομή πλούτου και ... δημιουργία νέων υποδομών; ( πόλεμος; )
-
Πολεμος????????????? φυσικα εννοεις ταξικος ,ε????
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Πολεμος????????????? φυσικα εννοεις ταξικος ,ε????O Tαξικός προυπήρχε (κατά τη γνώμη μου) της κρίσης. Μιλάω για κανονικό πόλεμο με σκοπό τη διάλυση των οικονομιών, επαναμοιρασμό του πλούτου κ.ο.κ. Προσοχή: Δεν υποστηρίζω ότι αυτό χρειάζεται. Αλλά ρωτάω μήπως τελικά για εκεί πηγαίνουμε. Όλοι μας έλεγαν στα πανεπιστήμια ότι ο πόλεμος είναι μέσο ελέγχου πληθυσμού και της οικονομίας ειδικά σε μεγάλες κρίσεις, όπου ουσιαστικά ξαναδημιουργούν κάποιοι ανάγκες που έρχεται να τις καλύψει κυκλικά η βιομηχανία.
-
Α!!! στηριζεις την αποψη σου συμφωνα με την ιστορια ε???? (βλ 2ος Π.Π)
ΑΥΤΟ το να μην χορηγουνται δανεια σε κρατικες οικονομιες η και αν ακομα χορηγουνται ,να δινονται με πολυ υψηλα επιτοκια μου θυμιζει την Γερμανια την δεκαετια του 30!!!
Ναι αλλα ειμαστε ευρωπη σωστα????
Μηπως οδειγουμε τα κρατη -μελη της ευροζωνης σε μια οικονομικη απομονωση προκειμενου να ελαχιστοποιηθουν οι απωλειες των κρατικων οικονομιων μας ,γεγονος που θα εχει αντικτυπο σε τριτες οικονομιες μιας και δανειζονται και στηριζονται απο την ευρωπαικη με αποτελεσμα την σκληρη σταση και απεχθεια τους προς τα εμας (Ευρωπη) ( Βλ.Γερμανοι vs Εβραιοι) ......και η ιστορια να ξαναγραφτει με μαυρες σελιδες???
βρε λες?????????
ΟΜΟΛΟΓΩ ειναι τραβηγμενα ολα αυτα .......αλλα συζητηση κανουμε -
Πλέον είμαι πεπεισμένος ότι η αγορά είναι σε ύφεση επικίνδυνη.
Πρώτη φορά κλείνω καινούριο αυτοκίνητο και πριν προλάβω να το πάρω χαμπάρι, το αυτοκίνητο είναι έτοιμο προς παράδοση!!! (και δεν το είχε ο επίσημος έμπορας σε κάποια αποθήκη!...!)
Το έκλεισα την προηγούμενη Πέμπτη, το Σαββάτο έφτιαξα τα χαρτιά και από χθες με ψάχνουν να μου το δώσουν...
Παράδοση σε 3 μέρες εργάσιμες ...
Σφίξανε τα κολαράκια μου φαίνεται ... -
Έτσι είναι. Ο πατέρας μου το superb το παρήγγειλε 7 Ιανουαρίου και του είπαν παράδοση σε 5 μήνες δλδ Ιούνιο. Εδώ και 15 μέρες του τηλεφώνησαν ότι έχει έρθει και είναι σε μάντρα στην Μαγούλα.
-
Μακάρι ο κόσμος να μην ξεχάσει.
-
Η αξία των αυτοκινήτων θα μηδενιστεί.
Αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν (και είναι πολλοί) θα χάσουν το αμάξι τους που θα το βγάλει σε πλειστηριασμό η τράπεζα. Σε λίγο καιρό η αγορά θα κορεστεί από τα κατασχεμένα.
Τότε, η αξία των αυτοκινήτων θα είναι πολύ χαμηλή και αυτοί που έχουν ήδη αμάξι και το πληρώνουν στην τράπεζα, θα σταματήσουν να το πληρώνουν και θα το δώσουν πίσω στην τράπεζα γιατί μπορούν με μια μόνο δόση να αγοράσουν ολόιδιο αμάξι αντί να πληρώσουν 30 δόσεις στην τράπεζα (εξαρτάται τι έχουν βάλει σαν εγγύηση, αν η εγγύηση είναι το αμάξι το κραχ είναι βέβαιο).
-
Αυτό με τη Βιαμάρ ισχύει; Άμα είναι να πάω να πάρω το octavia σε σκοτωμένη τιμή...
Και να κλείσει, σιγά μη μείνει η Ελλάδα χωρίς αντιπροσωπεία skoda... Θα ξανανοίξει άλλος άμεσα... Στην ανάγκη, η Seat δίπλα είναι...
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου