-
Μειον το μεγάλο κοστος συντηρησης για τα VW αλλά ειναι κουκλιά...
-
υπολογισε 170 για μικρο και 330 για μεγαλο service.στα + οτι δεν εχουν ιμαντα,αλλα καδενα.αρα γλιτωνεις κανα 600αρι απο εκει.κανεις και την επεκταση εγγυησης και εισα οκ.
-
Δες το bravo!πολυ καλη τιμη και βγαινει αυτοματα με 120 αλογα!
-
Να πας να δεις, να ρωτήσεις σχετικά με εκδόσεις εξοπλισμού, τιμές, προσφορές και να οδηγήσεις οπωσδήποτε τα:
- Seat Leon 1.4 TSi 125PS
- Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 PS
- (αν υπάρχει) VW Golf VI (6) 1.4 TSi 122 PS.
To Golf θα υπάρχει και σε αυτόματο με DSG ενώ το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων να μπαίνει και στο Leon (δεν το γνωρίζω)...
_
-
Το golf αντικαθισταται σε λιγο καιρο,παρουσιαστηκε το νεο, οποτε θα ακολουθησει σε λιγο λογικα και το jetta. Επισης, ανακοινωθηκε και το face lift της octavia5, γι αυτο και η εκπτωση στη τιμη της. Αν θελεις καποιο απο αυτα κανε υπομονη να ερθουν οι αντικαταστατες τους. Το honda civic 4dr βγαινει στα 1.8λτ και οχι στα 1.6λτ, εκτος και αν εννοεις το υβριδικο που ειναι 1.3 λτ και κανει 23500 περιπου αλλα εχει στανταρ το αυτοματο. Πολυ καλη περιπτωση ειναι το honda civic 5dr στα 1.3λτ με 100 αλογα και τεραστιους χωρους. Προσωπικα εγω, θα επελεγα το mazda 6 1.8 στην απλη του εκδοση που βγαινει προσφορα στα 19000. Εχουν γνωστοι μου και το παλιο αλλα και το τελευταιο μοντελο και μιλαν με τα καλυτερα λογια.Στα 1.8 νομιζω οτι δεν βγαινει με αυτοματο.
-
Αυτά που προτείνετε όμως είναι δίπορτα. Θέλω κάτι πιο ευρύχωρο, οικογενειακό, θα βάζω καρότσια στα πίσω καθίσματα...
Με τα ίδια χρήματα βρίσκω second hand / εισαγόμενα BMV 318 ή 320 και Mercedes CLK ή C200 αλλά φορτωμένα χιλιόμετρα και παλαιά μοντέλα 2002-2005. Θα προτιμούσατε κάτι τέτοιο ή είναι ριψοκίνδυνο;
-
Ο χρήστης Xristinaki έγραψε:
To ford mondeo 1.6L Ti-VCT Duratec 125PS M5 Manual (4Dr) είναι ένα κουκλί αλλά μου φαίνεται τσιμπημένο σε €22.200= και ενώ είμαι παιδί της ford το δικό μου (ford focus 2000 1.6. αυτόματο, με δερμάτινο σαλόνι, σε πολύ καλή κατάσταση) το πιάνουν μέσα με το ζόρι €5.000=.
Το Honda civic 1.6L. SE αυτόματο είναι επίσης κουκλί και πιάνει €20.600=
To Mitsubishi Lancer 1.5L Μivec αυτόματο πιάνει €17.200=, είναι κουκλί, έχει 7 χρόνια εγγύηση, 6 χρόνια εγγύηση μπογιάς, 12 αντισκωριακή και 24ωρη οδική βοήθεια για 3 χρόνια, διάβασα καλές κριτικές αλλά με προβληματίζει που είναι 15άρι μήπως δεν έχει την απόδοση που θέλω σε υπεραστικούς, ανηφόρες κλπ.
Το ενδιαφέρον μου κίνησε το Nissan Qashqai 1.6L. 115ΒΗΡ που με τα βασικά του (Visia) είναι μόλις €16.900=, με λίγα περισσότερα extra (Acenta) €19.450= και με τα full του (ΤΕΚΝΑ) €21,200=. To 1.6άρι βγαίνει μόνο σε manual. Με απασχολεί επίσης μήπως δεν έχει την απόδοση που θέλω στους υπεραστικούς και στα ανήφορα και μου μείνει μόνο ο όγκος του, από την άλλη με ελκύει το κάτι μεταξύ saloon και jeep στυλ του. Η αναμονή γι’αυτό πιάνει 4 μήνες από την παραγγελία.
Το Toyota avensis το 1.6L VVT-I 4dr Sedan είναι κούκλα και πιάνει €21.200= με 3 χρόνια εγγυήσεις, 12 αντισκωριακή κλπ, διάβασα καλές κριτικές.
Το Toyota Corolla το 1.6άρι Sedan έκδοση Luna φαίνεται επίσης καλό και πιάνει €17.800=
Tι νομίζετε ότι πρέπει να προτιμήσω; Στις ίδιες τιμές έχετε κάτι άλλο καλύτερο να προτείνετε;
Αν συνυπολογισω οτι εκτιμας την εμφανιση, οτι δεν σε ενδιαφερουν ιδιαιτερα τα αλογα (μεχρι 140 σε εθνικη 8ελει ρε παιδια, τι 1,8tsi της λετε; ) και οτι θελουμε και καποιους χωρους απο τα παραπανω θα κρατουσα το qashqai και 8α προσθετα το delta (120). Επειδη ρωτησες καποια πραγματα για το πρωτο, μια χαρα παει μεχρι τις ταχυτητες που σε ενδιαφερουν, και σε εθνικη και σε ανηφορες και γενικως (απο τα υπολοιπα μοντελα που ειπες, μονο το κορολα ισως εχει καλυτερες επιδοσεις). Επισης, σε μηκος ειναι μικροτερο απο ολα τα μοντελα που αναφερες πριν και σε πλατος ειναι καπου στη μεση. Η αισθηση του ογκου οφειλεται στο υψος, που ομως δεν παιζει ρολο στην ευελιξια.
-
- Mitsubishi Lancer
- Mazda 6
Κάνε τα test-drive και πάρε όποιο σου αρέσει...
-
Αυτά που προτείνετε όμως είναι δίπορτα. Θέλω κάτι πιο ευρύχωρο, οικογενειακό, θα βάζω καρότσια στα πίσω καθίσματα...Με τα ίδια χρήματα βρίσκω second hand / εισαγόμενα BMV 318 ή 320 και Mercedes CLK ή C200 αλλά φορτωμένα χιλιόμετρα και παλαιά μοντέλα 2002-2005. Θα προτιμούσατε κάτι τέτοιο ή είναι ριψοκίνδυνο;
’εχεις πιάσει το λόττο ?
-
Αυτά που προτείνετε όμως είναι δίπορτα. Θέλω κάτι πιο ευρύχωρο, οικογενειακό, θα βάζω καρότσια στα πίσω καθίσματα...Με τα ίδια χρήματα βρίσκω second hand / εισαγόμενα BMV 318 ή 320 και Mercedes CLK ή C200 αλλά φορτωμένα χιλιόμετρα και παλαιά μοντέλα 2002-2005. Θα προτιμούσατε κάτι τέτοιο ή είναι ριψοκίνδυνο;
bravo,leon,oktavia,honda είναι όλα τετράπορτα..
οχι σε μεταχειρισμένα με τόσα λεφτα, μην ξεχνας πως μια μέτρια βλάβη να σου σκάσει πια με τις τιμές που παίζουν στην πιάτσα με κάτω απο 1000αρικό δεν την γλυτώνεις..ασε που μετά αντε να το ξεφορτωθείς..
πριν 1.5χρόνο πήραμε το kia cee'd 1,4, τα λεφτά του τα αξίζει 1000%.. και απο χώρους εχει παρα πολύ καλούς+εγγύηση 7 χρόνια.
-
Αν μπορείς να φτάσεις τα 20.000 και κάτι τότε :
Το έχουν αναφέρει και άλλοι φίλοι νωρήτερα.
1) Mazda 6 1,8 με την νέα τιμή συνδιάζει ομορφιά - τιμή - οδηγηση - κατασκευή χωρους απαλλαγμένο απο τα λάθη του παρελθόντος.
**2) Mondeo 1.8 **Ghia (με τεράστια έκπτωση ) καλύτερα να πάς απο κοντά και να αφήσεις της τιμές των περιοδικών . Για ομορφιά δεν λέω αλλά χώροι βαποριού, καλή κατασκευή και οδήγηση σημείο αναφοράς
3) Passat 1.4 tsi με πλεονέκτημα τα χαμηλά τέλη αλλά ακριβότερη συντήρηση. Χώροι , επιδόσεις , κατασκευή. Είναι όμως το παλιότερο.
4)Νέο Avensis 1,8 . Χωρίς πληροφορίες απο την πλευρά μου γιατί δεν το έχω δεί καθόλου.
Κασκάι και λοιπά δεν χωράνε κατα την άποψη μου αναμεσα στα θηρία.
Η Δέλτα για εμένα παραμένει ερωτηματικό. Ισως σε κανα χρόνο.Εναλλακτικά στα υπόλοιπα αλλά με μικρότερους χώρους, άριστη ποιότητα κατασκευής, μικρότερο μέγεθος αλλά πιο ευκολο στην πόλη το **Volvo S40 momentum **με τον 1,8 και τεράστιες εκπτώσεις .
Επίσης προτείνω όχι σε αυτού του είδους τα μεταχειρισμένα.
-
Πως δεν χωραει το QQ αναμεσα στα θηρια (ας συγκρατηθω) και χωραει το μικροτερο σε ολους τι μετρησεις χωρου S40 δεν το καταλαβα. Αλλα απο την αλλη τα βολβο ειναι πριμιουμ και χωρανε παντου.
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Οι επιλογές συγκεκριμενοποιήθηκαν ως εξής:
Καινούργιο: Toyota avensis 1.6L manual 4dr Sedan, μοντέλο 2007 έχουν εδώ (Κύπρος) - το παίρνω δίνοντας €18.000= (με το δικό μου μέσα).
Εισαγόμενο: Mercedes CLK 200 Elegance μοντέλο 2004 αυτόματο, με δερμάτινο σαλόνι, δίπορτο (όχι οικογενειακό) αλλά ονειρεμένο, το παίρνω με το δικό μου μέσα σε χαριστική τιμή €19.500= αλλά είναι φορτωμένο με 75.000χλμ αυθεντικότατα. Μηχανικά είναι καλό σούπερ.
Σκέφτομαι πως τα Mercedes δεν χάνουν την αξία τους με τα χρόνια, όσο παλιώνουν αποκτούν συλλεκτική αξία, είναι σαν τα παλιά κρασιά. Το CLK είναι ονειρεμένο, δηλαδή το βλέπω και λιώνω Και για δύναμη μιλάμε θα δω τη διαφορά. Θα'χω να βολέψω όμως 2 βρέφη μέσα σε αυτό το δίπορτο, στα πίσω καθίσματα δεν έχει ασφάλεια προσαρμογής των παιδικών καθισμάτων κλπ...
Σκέφτομαι από την άλλη πως άλλο να παίρνεις ένα βιτρίνας με εκείνη την χαρακτηριστική μυρωδιά μες τα νάϋλον με εξυχρονισμένα πράγματα (π.χ. οθόνες στα πίσω καθίσματα, bluetooth κλπ)... Τα μίλια του τα κόβω εγώ κι έχω εγγύηση τουλάχιστον 3 χρόνων.
Μένοντας σε αυτές τις παραπάνω επιλογές τι νομίζετε;
-
. Θα'χω να βολέψω όμως 2 βρέφη μέσα σε αυτό το δίπορτο, στα πίσω καθίσματα δεν έχει ασφάλεια προσαρμογής των παιδικών καθισμάτων κλπ...Mην κάνεις το εφέ σου θυσιάζοντας τα παιδιά ΣΟΥ
Μια φορά θα γίνει η στραβή και δεν ξέρω τι θα καμαρώνεις,το mercedes που σε έσωσε ή τα παιδιά που θα....Πάρε ενα αμάξι οικογενειακό με χώρους και ασφαλές να κάνεις τη δουλειά σου και να εισαι ΟΚ σε όλα.
Αν είσαι κιμπάρισα και μ@υνάρα δε θα στο δείξει το αμάξι.
Τα παιδιά σου πάνω απ όλα και οικογένεια -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
. Θα'χω να βολέψω όμως 2 βρέφη μέσα σε αυτό το δίπορτο, στα πίσω καθίσματα δεν έχει ασφάλεια προσαρμογής των παιδικών καθισμάτων κλπ...
Mην κάνεις το εφέ σου θυσιάζοντας τα παιδιά ΣΟΥ
Μια φορά θα γίνει η στραβή και δεν ξέρω τι θα καμαρώνεις,το mercedes που σε έσωσε ή τα παιδιά που θα....Πάρε ενα αμάξι οικογενειακό με χώρους και ασφαλές να κάνεις τη δουλειά σου και να εισαι ΟΚ σε όλα.
Αν είσαι κιμπάρισα και μ@υνάρα δε θα στο δείξει το αμάξι.
Τα παιδιά σου πάνω απ όλα και οικογένειαχαχαχαχαχα
έχει ο άντρας μου οικογενειακό
έχεις δίκαιο αλλά μόλις είδα το CLK με τόσο χαριστική τιμή (γνωστός μου το'χει) παρασύρθηκα...
-
Γυναίκα είσαι να μην παρασύρεσαι με κακές παρέες
-
Nομίζω οτι η CLK δεν έχει ISOfix αλλά παιδικό καθισματάκι δένεται κανονικότατα απλά θέλει προσοχή στις οδηγίες χρήσεως. Από την άλλη δεν ξέρω αν θα 'κάτσουν' καλά τα παιδικά καθισματάκια στα πίσω καθίσματα της CLK
-
Αν δεν έχει άιζο φιξ ρε μιράγκε πως θα κάτσει σωστά το καθισματάκι,edit mod mirage είσαι?
Πως θα τα δέσει τα παιδιά,με τον πλάστη? -
Mε τις ζώνες ασφαλείας...
Και επειδή πιάσαμε τα περί Isofix και για να μην λέμε οτι θέλουμε...
http://en.wikipedia.org/wiki/Isofix' target='_blank
http://www.whatcar.co.uk/news-special-r ... EL=3200145' target='_blank
Y.Γ Δεν θα σχολιάσω κάν τον ρατσιστικού χαρακτήρα χαρακτηρισμό σου... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mε τις ζώνες ασφαλείας...
Και επειδή πιάσαμε τα περί Isofix και για να μην λέμε οτι θέλουμε...
http://en.wikipedia.org/wiki/Isofix' target='_blank' target='_blank
http://www.whatcar.co.uk/news-special-r ... EL=3200145' target='_blank' target='_blank
Y.Γ Δεν θα σχολιάσω κάν τον ρατσιστικού χαρακτήρα χαρακτηρισμό σου...Eσυ αμα κάνεις παιδιά δέστα και σε φερραρι απ την κοτσαδούρα
ΥΓ.Τελικά η εξουσία μάλλον σου κάνει κακό.
Δε νομίζω ότι μπορείς να μου προσάψεις τον χαρακτήρα του ρατσιστή,εξάλλου γνωρίζεις τον ανάλαφρο χαρακτήρα του ποστ και σίγουρα δεν έχω τπτ με τους Αλβανούς.
Μάλλον καταδιώκεσαι έντονα απ τη μανία του mod
Γεια - Έρευνα αγοράς