-
οποιοσδήποτε με μια στοιχειώδη παιδεία και χωρίς όρεξη να παιδιαρίζει έτσι απλά για να περνά η ώρα γελώντας πίσω απο μια οθόνη.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Μα είναι απλά πράγματα Joe, που οποιοσδήποτε μπορεί να τα διαπιστώσει πάρα πολύ εύκολα, αρκεί να μην είναι φανατισμένος και να μπορεί να δει ψύχραιμα.Δεν έκανα ανάλυση της ελληνικής αγοράς και ούτε είμαι φανατισμένος-κολλημένος καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου αυτοκίνητα από πολλές μάρκες. Δεν νομίζω πουθενά μέχρι τώρα να έχω εκθειάσει κάποιο αυτοκίνητο.
Σχολίασα μόνο το γεγονός ότι τόσα άτομα εκθειάζετε την Brera και την κάθε Brera, δηλώνετε ότι θα την αγοράζατε με κλειστά μάτια, αλλά κανείς σας δεν έχει Brera και όταν έρχεται η στιγμή της αγοράς τελικά επιλέγετε κάτι άλλο και όχι την Brera. Γι' αυτό και έγραψα πως η πράξη μετράει (δηλαδή η αγορά) και όχι τα λόγια.
Το ότι είναι 'ακριβή' δεν δικαιολογεί τίποτα, καθώς και τα μοντέλα του ανταγωνισμού που είναι στην ίδια τιμή, αν ίσχυε το κριτήριο της τιμής δεν θα πουλούσαν ούτε εκείνα.
Επίσης, θα το γνωρίζεις και ο ίδιος πολύ καλά, ένα μοντέλο που δεν υστερεί σημαντικά σε κάποιον τομέα και το συνολικό πακέτο που προσφέρει είναι καλό, στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν δυσκολεύεται να πουλήσει. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτου μάρκας και τιμής. Συμφωνείς με αυτό, ναι ή όχι;
-
υπαρχει μπρερα σε αυτο το θρεντ?
-
**Scirocco 2.0TFSI 57%
Volvo C30 T5 9%
Alfa Romeo GT 2.0 33% **Kαπου χαθηκε μια ποσοστιαια μοναδα.
Ενας στους 3 ψηφοφορους επιλεγει GT.
Παραπανω απο ενας στους 2 επιλεγει Σιροκο.
Και ενας στους 10 σχεδον επιλεγει C30.Φυσιολογικο ποσοστο για ενα νεο οχημα οπως το Σιροκο με υπερτροφοδοτουμενο κινητηρα.
Χαμηλοτατο ποσοστο προτιμησης για το σχετικα καινουριο Βολβο παροτι και με τον ισχυροτερο κινητηρα στο poll.
Εντυπωσιακο ποσοστο για την GT επειτα απο 5 χρονια παρουσιας στην αγορα, με κινητηρα πλεον αντιεμπορικο στο προσταγμα της εποχης. Αν αντι για την διλιτρη τοποθετουσαμε στις επιλογες μεταχειρισμενη 3.2? -
και που να δεις τι ερμηνειες θα δωσουν οι υπολοιποι στα νουμερα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπαρχει** μπρερα** σε αυτο το θρεντ?Kαπου χαθηκε μια ποσοστιαια μοναδα.
Να ποιος εχει αυτη την ποσοστιαια μοναδα
-
οριστε τα χαμένα ποσοστα
θας να σου κανω κανα bar chart, να βρω τη κατανομη??? -
Να ενημερώσω τα αγαπητά μέλη του συγκεκριμένου τοπικού ότι αύριο θα είναι μαζί μας 15 άτομα από Α/Α για ανταλλαγή απόψεων στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης...
-
Καπως ετσι θα ηθελε να βλεπει και τις δημοσκοπησεις ο Καραμανλης. Πολυ μπλε, πολυ λιγο πρασινο και αρκετο γκρι να αποροφα το πρασινο....
Κανε και ενα τσαρτ μπαρ
-
τυχαια μπαινουν τα χρωματα..εγω δεν εχω σχεση...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα είναι απλά πράγματα Joe, που οποιοσδήποτε μπορεί να τα διαπιστώσει πάρα πολύ εύκολα, αρκεί να μην είναι φανατισμένος και να μπορεί να δει ψύχραιμα.
Δεν έκανα ανάλυση της ελληνικής αγοράς και ούτε είμαι φανατισμένος-κολλημένος καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου αυτοκίνητα από πολλές μάρκες. Δεν νομίζω πουθενά μέχρι τώρα να έχω εκθειάσει κάποιο αυτοκίνητο.
Σχολίασα μόνο το γεγονός ότι τόσα άτομα εκθειάζετε την Brera και την κάθε Brera, δηλώνετε ότι θα την αγοράζατε με κλειστά μάτια, αλλά κανείς σας δεν έχει Brera και όταν έρχεται η στιγμή της αγοράς τελικά επιλέγετε κάτι άλλο και όχι την Brera. Γι' αυτό και έγραψα πως η πράξη μετράει (δηλαδή η αγορά) και όχι τα λόγια.
Το ότι είναι 'ακριβή' δεν δικαιολογεί τίποτα, καθώς και τα μοντέλα του ανταγωνισμού που είναι στην ίδια τιμή, αν ίσχυε το κριτήριο της τιμής δεν θα πουλούσαν ούτε εκείνα.
Επίσης, θα το γνωρίζεις και ο ίδιος πολύ καλά, ένα μοντέλο που δεν υστερεί σημαντικά σε κάποιον τομέα και το συνολικό πακέτο που προσφέρει είναι καλό, στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν δυσκολεύεται να πουλήσει. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτου μάρκας και τιμής. Συμφωνείς με αυτό, ναι ή όχι;
Oι χαρακτηρισμοί φανατισμένος και θερμόαιμος δεν ήταν προσωπικοί καταρχάς Βασίλη.
Από την άλλη εγώ ούτε την εκθείασα την Brera, ούτε θα την αγόραζα ποτέ. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό αυτοκίνητο, που χρειάζεται ένα δυνατό μοτέρ στην βάση της γκάμας και μια καλύτερη τιμή. Τώρα, δεν ξέρω σε ποιούς αναφέρεσαι, που έχουν δηλώσει ερωτευμένοι με την Brera, αλλά όταν φτάσει η ώρα της αγοράς, επιλέγουν κάτι άλλο. Αλλά, ακόμα και αυτό δεν το θεωρώ παράλογο. Πολύ συχνά επιθυμούμε κάτι, αλλά λόγοι οικονομικοί-πρακτικοί μας αναγκάζουν να επιλέξουμε κάτι άλλο, δεν αποτελεί αυτό τεκμήριο παραλογισμού ή ψευδαισθήσεων.
Ένα μοντέλο που δεν υστερεί σημαντικά κάπου, μπορεί να πουλήσει, μπορεί και να μην πουλήσει όμως, βλ. π.χ. Leon, βλ. 159 κ.λπ, κ.λπ. Πιστεύω ότι πέρα από το ίδιο το προϊόν, από τις ιδιότητες του οποίου το design είναι αυτό που θα κάνει τους περισσότερους να επιλέξουν ή όχι, πολύ μεγάλη σημασία έχει 1. η τιμή/εξοπλισμός/χρηματοδοτικά/εγγυήσεις, 2. το promotion και 3. συναρτήσει του promotion, η εικόνα που έχει δημιουργηθεί για την εταιρεία ή το μοντέλο στη συλλογική συνείδηση.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καπως ετσι θα ηθελε να βλεπει και τις δημοσκοπησεις ο Καραμανλης.Ποιος είναι αυτός;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Επισης αντιπαθω τον Τυπο. Ομολογω να πω πως αγοραζω μηνιαιο τυπο αλλα τον εχω στο δωματιο των εκενωσεων για εκεινη την δυσκολη ωρα....
Προτιμω να διατυπωνω αποψη ο ιδιος.Πάντως, τον Νοέμβριο, πουλήθηκε 1 Βrera...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Επισης αντιπαθω τον Τυπο. Ομολογω να πω πως αγοραζω μηνιαιο τυπο αλλα τον εχω στο δωματιο των εκενωσεων για εκεινη την δυσκολη ωρα....
Προτιμω να διατυπωνω αποψη ο ιδιος.Πάντως, τον Νοέμβριο, πουλήθηκε 1 Βrera...
...τον τυχεράκια....
-
Exclusivity!
-
Σιγουρα ενας δυνατοτερος κινητηρας θα ηταν ευπροσδεκτος !! ,,,,το μονο που λειπει!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σιγουρα ενας δυνατοτερος κινητηρας θα ηταν ευπροσδεκτος !! ,,,,το μονο που λειπει!!Ε εντάξει τώρα. Κι άλλα λείπουν, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...
-
Ετσι ας μην το κανουμε θεμα.
Γιατι η Brera ας πουμε χρησιμοποιει την φθηνιαρικη λυση των διπλων ψαλιδιων εμπροσθεν εναντι των πανακριβων ΜακΦερσον.
Εχει παναρχαια μοτερ αμεσου ψεκασμου ΑΛΛΑ ατμοσφαιρικα εναντι στα υπερσυγχρνονα τουρμπισμενα κομπρεσαρισμενα της ΦαουΒε, καλε αυτα δεν ειναι μοτερ! Πυραυλοι σε 4 ροδες ειναι.
Εχει μουφα 4κινηση η 3.2 μονο με 3 διαφορικα και το μεσαιο Torcen C εναντι του σαφως ανωτερου και πανκριβου και ελαφρυτερου(εδω γελαμε) Haldex.Μα καλα τι μαλακες οι Ιταλοι. Βαζουν καθισματακια poltrona Frau σαφεστατα υποδεεστερο του κατσικοδερματος που αρμεγουν οι βοσκοι της Πολωνιας.
Μοναδικο μελανο σημειο ειναι τα magnetti marelli του group Vag στα μπεκ ψεκασμου και το ηλεκτρογκαζο.
Και αυτο επειδη ειναι Fiat. -
Ξέχασες να αναφέρεις την ακαμψία της.
-
Ετσι!
Οχι υπερβολες!
"C": Scirocco 2.0TFSI, Volvo C30 T5, Alfa Romeo GT 2.0