-
το αλλο σιγουρο ειναι οτι κυκλοφορουν πολλα αυτοκινητα που δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν.
Κατα τη γνωμη μου το κρατος θα πρεπει να ειναι αμειληκτο στους ανασφαλιστου και σε οσους δεν εχουν περασει ΚΤΕΟ
-
Για «ανακριβή πληροφόρηση» κάνει λόγο το υπουργείο Μεταφορών με αφορμή το «θόρυβο» και τα δημοσιεύματα σχετικά με την αποστολή ειδοποιητηρίων για πρόστιμα στα μη ελεγχθέντα από τα ΚΤΕΟ αυτοκίνητα.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών, αναφέρει χαρακτηρισικά:
«Το τελευταίο τετράμηνο, από το υπουργείο υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον να γίνει καταγραφή των μη ελεγχθέντων αυτοκινήτων από τα ΚΤΕΟ με ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων μόνο για λόγους οδικής ασφάλειας και περιβαλλοντικούς λόγους. Τα ποσά των προστίμων που αναγράφονται σε δημοσιεύματα αφορούν τα πρόστιμα που προβλέπει ο Κ.Ο.Κ. κατά τον έλεγχο των αυτοκινήτων στους δρόμους και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με την πρόθεση του υπουργείου για την καταγραφή των μη ελεγχθέντων αυτοκινήτων. Κάθε άλλη πληροφόρηση είναι ανακριβής».
Η αποστολή του προστίμου για ανέλεγκτα οχήματα στα σπίτια των ιδιοκτητών, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταφορών, αφορά πρόταση των ιδιοκτητών των ιδιωτικών ΚΤΕΟ προς το υπουργείο, ωστόσο όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί μιας και είναι ανέφικτη η αντιπαραβολή στοιχείων των ελέγχων με τα αντίστοιχα στοιχεία του μητρώου αυτοκινήτων. Μάλιστα επισημαίνουν ότι «δεν είναι καταγεγραμμένα τα οχήματα που πέρασαν ΚΤΕΟ το 2011 έως και τον Δεκέμβριο του 2012 στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν τα στοιχεία τους». Τέλος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η παράβαση, όπως και κάθε παράβαση του ΚΟΚ, βεβαιώνεται από την Τροχαία, ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποστέλλεται από το υπουργείο Μεταφορών και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση.
Πηγή: ΑΠΕ
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 19:47
WWW.ZOUGLA.GR -
Mάλιστα,αντί να βάλουν την τροχαία να κάνει την δουλειά της και να έχουν δουλειά τα ιδιωτικά,αφου τα κρατικά τα κλείσανε,οι καλοί και φιλέσπλαχνοι επενδυτές προτείνουν στο υπουργείο τρόπο να τα κονομίσουν και οι δυο! Κατα άλλα νοιάζονται για την οδική ασφάλεια και οι δυο πλευρές.
-
καλησπερα, οπως ειχα γραψει σε αλλο θεμα την προηγουμενη εβδομαδα με χτυπησαν ενω ημουν παρκαρισμενος με αποτελεσμα ενα σημειο του αριστερου μπροστα φτερου να εχει μπει μεσα και σε ενα του σημειο εφυγε το χρωμα και φαινεται ασημι απο μπλε που ειναι τωρα... το θεμα ειναι οτι πρεπει να περασω κτεο... θα εχω προβλημα?
-
Καλημέρα! Πηγαίνω για 2η φορά στο ίδιο ΚΤΕΟ κι εκεί που όλα πάνε καλά, με φωνάζει ο τεχνίτης και μου λέει έχουμε πρόβλημα με το χρώμα. Η άδεια(νέου τύπου), εδώ και 6 χρόνια γράφει ΓΚΡΙ, το αυτόκίνητο είναι στο παρακάτω χρώμα, που λέγεται Avalon
Αν έχει πολύ φως, φαίνεται ουρανί στο χρώμα. Στις κάμερες του ΚΤΕΟ, που φωτογραφίζεται με φλας βγαίνει μπλε. Το ΚΤΕΟ με πέρασε με την προφορική σημείωση να αλλάξω το χρώμα στην άδεια. Καμιά γνώμη; Στις μέχρι τώρα συναντήσεις με τη τροχαία δεν είχα πρόβλημα. -
Την αλλη φορα να τους πεις να το βγάλουν φωτο χωρις φλας.
Αμαν πια με τους τυπολάτρες
-
Να πάει o v@silis στο ίδιο κτεο να γελάσουμε.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Καλημέρα! Πηγαίνω για 2η φορά στο ίδιο ΚΤΕΟ κι εκεί που όλα πάνε καλά, με φωνάζει ο τεχνίτης και μου λέει έχουμε πρόβλημα με το χρώμα. Η άδεια(νέου τύπου), εδώ και 6 χρόνια γράφει ΓΚΡΙ, το αυτόκίνητο είναι στο παρακάτω χρώμα, που λέγεται Avalon
Αν έχει πολύ φως, φαίνεται ουρανί στο χρώμα. Στις κάμερες του ΚΤΕΟ, που φωτογραφίζεται με φλας βγαίνει μπλε. Το ΚΤΕΟ με πέρασε με την προφορική σημείωση να αλλάξω το χρώμα στην άδεια. Καμιά γνώμη; Στις μέχρι τώρα συναντήσεις με τη τροχαία δεν είχα πρόβλημα.ΡΟΦΦΦΛΛΛΛΛ.... Δεν υπάρχουν τα ατομα... Εσυ πανε απο εκει μια μερα και δωσε τους προφορικη σημειωση να κανουν calibration το χρώμα στις κάμερες και το φωτισμό
-
Πήγα το σκουτερ σημερα στο ΚΤΕΟ που ειναι στην Πειραιως μετα τη στατιστικη υπηρεσια
πολυ οργανωμενοι, αν κι ειχε κινησουλα (αμαξια) τελειωσα τα παντα ολα σε δεκα λεπτα
πηρα το χαρτακι μου να υπαρχει , ακουμπησα την 20αρου και εφυγαΜιας και ημουνα εκει, λεω παιδια μπας και βγαζετε κανα report στα αγγλικα να φερω το αμαξι?
Οχι , αλλα μου ειπανε οτι το κανει το δημοσιο στο ελληνικο
Επειδη δεν το πιστευω (δεν εννοω οτι με κοροιδεψανε απλα ειναι too good to be true) μπας και εχει δοκιμασει κανεις? -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πήγα το σκουτερ σημερα στο ΚΤΕΟ που ειναι στην Πειραιως μετα τη στατιστικη υπηρεσια
πολυ οργανωμενοι, αν κι ειχε κινησουλα (αμαξια) τελειωσα τα παντα ολα σε δεκα λεπτα
πηρα το χαρτακι μου να υπαρχει , ακουμπησα την 20αρου και εφυγαΜιας και ημουνα εκει, λεω παιδια μπας και βγαζετε κανα report στα αγγλικα να φερω το αμαξι?
Οχι , αλλα μου ειπανε οτι το κανει το δημοσιο στο ελληνικο
Επειδη δεν το πιστευω (δεν εννοω οτι με κοροιδεψανε απλα ειναι too good to be true) μπας και εχει δοκιμασει κανεις?Νομίζω το ΚΤΕΟ είναι λίγο περιττό για έξω , πάντως δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά . Δεν το ζητάνε και ποτέ και εμένα έληξε
-
Έκανα σήμερα το πρωι μια έρευνα για το L200. Πήρα τηλέφωνο σε 2-3 ΚΤΕΟ και πήρα την ίδια απάντηση. 65 ευρώ με την κάρτα καυσαερίων. Αποφάσισα τελικά να πάω στο ίδιο ΚΤΕΟ που χρησιμοποιεί και η εταιρία που εργάζομαι. Πήγα λοιπόν, άφησα το αυτοκίνητο και περίμενα υπομονετικά. Μετά απο λίγο με φώναξε η κοπελιά να πάω μέσα.
'65 ευρώ είναι'Βάζω πάνω στο πάγκο 70 ευρώ και λέω
'Τίποτα καλύτερο για καλούς πελάτες δεν κάνετε'
'Όλοι είναι πελάτες'
'Υπάρχουν πελάτες και πελάτες. Εμείς δηλαδή στην @#$%^&' που σας φέραμε ΧΧΧ αμάξια πριν λίγο καιρό δεν έχουμε κάτι καλύτερο' ?
Δελτίο ειδήσεων για όσους έχουν προβλήματα ακοής, η κοπελιά...
Χωρίς να πει λέξη παίρνει τα 70 ευρώ και μου δίνει ρέστα 15 και μου λέει'Καλά μου φάνηκες γνωστός όταν ήρθες αλλά δεν σε γνώρισα αφού δεν φορούσες τα ρούχα της δουλειάς.
Μου είπε ευχαριστώ, της είπα ευχαριστώ κλείνοντας το μάτι και έφυγα.
10 ευρώ!!! Κάτι είναι κι αυτό!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έκανα σήμερα το πρωι μια έρευνα για το L200. Πήρα τηλέφωνο σε 2-3 ΚΤΕΟ και πήρα την ίδια απάντηση. 65 ευρώ με την κάρτα καυσαερίων. Αποφάσισα τελικά να πάω στο ίδιο ΚΤΕΟ που χρησιμοποιεί και η εταιρία που εργάζομαι. Πήγα λοιπόν, άφησα το αυτοκίνητο και περίμενα υπομονετικά. Μετά απο λίγο με φώναξε η κοπελιά να πάω μέσα.
'Όλοι είναι πελάτες'
'Υπάρχουν πελάτες και πελάτες. Εμείς δηλαδή στην @#$%^&' που σας φέραμε ΧΧΧ αμάξια πριν λίγο καιρό δεν έχουμε κάτι καλύτερο' ?
Χωρίς να πει λέξη παίρνει τα 70 ευρώ και μου δίνει ρέστα 15 και μου λέει'Καλά μου φάνηκες γνωστός όταν ήρθες αλλά δεν σε γνώρισα αφού δεν φορούσες τα ρούχα της δουλειάς.
Τι ρούχα φοράς στην δουλειά ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
'Όλοι είναι πελάτες'
Τι ρούχα φοράς στην δουλειά ;
Είσαι 120 κιλά γύρω στο 1,80?
-
Τωρα που αδυνάτισα πήρα λίγο ύψος!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα που αδυνάτισα πήρα λίγο ύψος!!Όταν κατέβεις με το καλό θα σου τη δώσω ρε να κάνεις τη δουλειά σου.
-
Το χρωμα που θα φορεθει φετος.... θα ειναι ροζ!!
-
Παίδες, ξέρετε εάν το δημόσιο ΚΤΕΟ του Χολαργού λειτουργεί ή έχουν κλείσει όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ;
-
Νομίζω δεν υπάρχουν πλέον Δημόσια ΚΤΕΟ. Στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, έκλεισαν όλα.
-
θα ξανανοιξουν αφου διακριβωσουν τα οργανα τους και διαπιστευθουν τα ιδια για τις μετρησεις-υπηρεσιες τους
Τα ιδιωτικα ηταν διαπιστευμενα απο την αρχη
-
Παιδια παιζει καμια καλη προσφορα σε Αθηνα για κτεο αυτη την περιοδο κατω απο την καρτελοτιμη των 50-55 ευρω?
ΚΤΕΟ -Πότε?