-
Το Παντάκι μου έχει χαρτί ΚΤΕΟ με ημερομηνία 18/8/2015.
Πρέπει λέει να περάσω ΚΤΕΟ στις 18/8/2017.
Παλιότερα υπήρχε δυνατότητα για να περάσει ένα όχημα ΚΤΕΟ όριο 7 ημερών μετά την λήξη της προθεσμίας. Ισχύει ακόμη αυτό ή πρέπει να πάω στις 18/8 με το ζόρι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Παντάκι μου έχει χαρτί ΚΤΕΟ με ημερομηνία 18/8/2015.Πρέπει λέει να περάσω ΚΤΕΟ στις 18/8/2017.
Παλιότερα υπήρχε δυνατότητα για να περάσει ένα όχημα ΚΤΕΟ όριο 7 ημερών μετά την λήξη της προθεσμίας. Ισχύει ακόμη αυτό ή πρέπει να πάω στις 18/8 με το ζόρι;
Γιατί να μην ισχύει;;
-
Επειδή στα site των ΚΤΕΟ το έχουν κάνει 'γαργάρα' και δεν βρίσκω κάποια επίσημη πηγή για αυτό.
Δεν έχω πάρει τηλέφωνο σε ΚΤΕΟ, γιατί στο προφορικό μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει.
*
Updated:* 3 βδομάδες ημερολογιακές πριν.... ή μέχρι 7 ημερολογιακές μέρες μετά... μου είπαν τηλεφωνικά. -
Το πας 2-3 βδομάδες πριν , το φορτώνεις και πας διακοπές.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Και η πραγματικότητα: Το πάω 3 βδομάδες πριν, ξεμπερδεύω από τον βραχνά του ΚΤΕΟ, παίρνω με το ζόρι καλοκαιρινή άδεια, δεν πάω πουθενά, κάθομαι στην Αθήνα και περιμένω να τελειώσει η ριμάδα η άδεια ... και αυτά ...
-
Ούτε καν χωριό δεν παίζει storm?
Εγώ όταν λέω διακοπές, αυτό εννοώ. Λεφτά για κάτι άλλο δεν παίζουν.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Άστα nick. Μπερδεμένη ιστορία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άστα nick. Μπερδεμένη ιστορία.Κατάλαβα Storm, ακούμπησα δύσκολο σημείο, sorry
-
Την περασμένη εβδομάδα πήρε ο οδηγός την κλούβα της εταιρίας για ΚΤΕΟ. Στα πίσω τζάμια έχουμε διάτρητο αυτοκόλλητο με το λογότυπο της εταιρίας και ήθελαν να το κόψουν γιατί απαγορεύεται. Με πήρε ο οδηγός και μίλησα με τον υπεύθυνο για να μου πει τον λόγο που πρέπει να αφαιρέσουμε τα αυτοκόλλητα και μου λέει λόγω ορατότητας, του λέω εδώ δεν είχε καν καθρέπτη κεντρικό η κλούβα με δουλεύεις; Όταν ζήτησα την νομοθεσία άρχισε να μου λέει ότι η διαφήμιση επιτρέπεται μόνο στο αμάξωμα.
Έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύουν...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δημοσιο ή ιδιωτικο ΚΤΕΟ ?
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Δημοσιο ή ιδιωτικο ΚΤΕΟ ?Δεν έχει σημασία, και οι μεν και οι δε κανένα εξτραδάκι θέλουν και φροντίζουν να το πάρουν.
Αν πάλι πέσουν σε περίπτωση γνωστή, αρχίζουν τα μα μου και δεν καταλάβατε κλπ κλπ -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Δημοσιο ή ιδιωτικο ΚΤΕΟ ?Στο ιδιωτικό έγινε. Μετά έμαθα ότι στο δημόσιο δεν κόβουν.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Eμενα μου έκαναν κάτι σντίστοιχο με τις μεμβράνες.
-'Μα μου' μου λέει
-Μα, αφου το ξαναπερασατε το αυτοκινητο με τις ιδιες μεμβρανες (σημειωτεον οτι ειναι απο τις πιο ανοιχτες αποχρωσεις που υπήρχαν) τους λεω, εχω και το χαρτι που μου εδωσε ο εγκαταστάτης.
-Αλλαξε ο νόμος κύριε, μου ξαναλέει.
-Οκ, αφήστε, θα φύγω, δεν το περνάω απο ΚΤΕΟ λεω και κανω να παρω τα κλειδια.Το περασαν με συνοπτικες διαδικασίες
(Autovision)
-
Εμ έτσι είναι και καλά έκανες. Έχει γεμίσει το σύμπαν ΙΚΤΕΟ. Φεύγεις και πας παραδίπλα. Απλά τα πράγματα.
Περνάνε ΙΚΤΕΟ αυτοκίνητα από μάντρες που δεν παίρνουν καν μπροστά και τα σπρώχνουν και μετά ψάχνουν αφορμές για να το παίξουν 'αυστηροί' σε απλούς πελάτες.
Το αλισβερίσι των ΙΚΤΕΟ με τις μάντρες είναι απίστευτο.
Εδώ μέχρι και η AutoMarin έχει το δικό της ΚΤΕΟ.
-
Σε συνεχεία της ιστορίας για το ΚΤΕΟ, η κλούβα εχει πάει συνεργείο για συντήρηση ώστε να βγει η σεζόν όσο το δυνατόν πιο ομαλά και τελικά αλλάχτηκε ένα ψαλίδι διότι το μπαλάκι είχε πολύ μεγάλο τζόγο. Θα φταίω εγώ τώρα να πάρω τα ανταλλακτικά στο ΚΤΕΟ και να ζητήσω τα ρέστα;
Ούτε καν στις παρατηρήσεις δεν έγραψαν κάτι για το μπαλάκι, προφανως το διάτρητο αυτοκόλλητο είναι σοβαρότερος λόγος να κοπεί το αυτοκίνητο από την ασφάλεια των οδηγών...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Περασα και εγω το Ibiza την περασμενη εβδομαδα ..
Ειναι καθαρα τυπικο το θεμα,στο πλαισιο της επιπλαστης αυτης αναγκης...
Εισπρατει το κρατος ΦΠΑ και φορο απο την παροχη υπηρεσιας,βρισκουν δουλεια και μερικοι μηχανικοι και μερικα κοριτσοπουλα,παιρνεις εσυ το δελτιακι σου,βγαζει και ο επιχειρηματιας το κερδος του,και ειναι ολοι ευχαριστημενοι...
Να περνανε ΚΤΕΟ αμαξια τετραετιας;Δεκαετια επρεπε να ειναι το οριο... -
Διαβάστε τι γράφει εδώ στο τελευταίο σχόλιο πρώην ελεγκτής και τεχνικός διευθυντής σε 2-3 ιδιωτικά ΚΤΕΟ και πως δόθηκαν άδειες ίδρυσης ΚΤΕΟ σε αντιπροσωπείες, εμπόρους μεταχειρισμένων, συνεργεία αυτοκινήτων κλπ. https://www.michanikos.gr/forums/topic/ ... %B5%CE%BF/
Πάντως εμένα σε πρόσφατο έλεγχο ΚΤΕΟ στον Σταυρό Αγ. Παρασκευής μου βρήκαν δύο πολύ εύστοχες παρατηρήσεις για φθαρμένο μπαλάκι ψαλιδιού και ευθυγράμμιση τα οποία επιβεβαίωσε τις επόμενες ημέρες και το συνεργείο αυτοκινήτων. -
Ρε άμα θέλουν βρίσκουν τα πάντα, το αν θέλουν είναι το θέμα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πάντως, τα κρατικά φαίνεται δεν τα βλέπουν καθόλου...
http://www.thessnews.gr/article/126189/ ... -ti-synebi
Να γινόταν αυτό όταν είχε αναπτύξει ταχύτητα, και αν είχε και κόσμο...
Και να ήταν μόνο αυτά. Τα περισσότερα υπηρεσιακά δεν ξέρουν τι πάει να πει εξουσιοδοτημένο, και επαφίεται στην καλή πρόσθεση είτε γραφείων κίνησης (ναι, καλά...) ή στα τοπικά συνεργεία. Αυτό από ο,τι μου έχουν πει γνωστοί στην αστυνομία.
Κατά τα άλλα, έχουμε τεχνικό έλεγχο. όπως κάθε τι κρατικό, υπάρχει για να εισπράττουν το κράτος και κάποιοι ιδιώτες. -
οσοι εχουν παλιό αυτοκίνητο κ λογικά ΔΕΝ εχουν λεφτά για να πάρουν κάποιο καινούργιο
η μεταχειρισμένο νεότερο ...θα περνάνε κτεο κάθε χρόνο κ οχι κάθε 2 χρόνια οπως ειναι μέχρι σήμερα ...
πανηγυρίζουν στα κτεο ...οι ιδιοκτήτες τους ,που το ζητάνε κ το θέλουν λένε μόνο για το καλό μας κ οχι για την ...τσέπη τους ...
αντε @@@ηθείτε ρε ΑΛΗΤΕΣ
https://www.newsauto.gr/news/apoklistiko-apo-kteo-tha-pernoun-kathe-chrono-ta-palea-aftokinita/
ΚΤΕΟ -Πότε?