-
@piliourits said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Κι ερώτηση: τα καινούρια περνάνε πρώτη φορά στα 4 ή στα 2 χρόνια;
- Μετά ανά διετία.
-
Nai τελικά το 738 ήταν ''Εκπρόθεσμος αρχ. έλεγχος πέραν των 6 μηνών '' 65 ευρώ
Ευχαριστώ -
-
Λεωφόρο Αγίας Παρασκευής και Γαρρυτού στο Χαλάνδρι, εκείνο το ΚΤΕΟ άνοιξε τελικά; Έχει περάσει κανείς να δει;
-
10/Ιουνίου μου τράκαραν το L200. Υπήρξε μια μεγάλη καθυστέρηση στο να κάνει δήλωσει η άλλη πλευρά. Ήρθαμε λοιπόν σήμερα και επιτέλους ήρθε ο πραγματογνώμονας, είδε το αυτοκίνητο και θα προχωρήσει η διαδικασία.
Το θέμα που, ίσως , έχω είναι ότι το φορτηγό περνάει από ΚΤΕΟ αρχές Ιουλίου. Θα πληρώσω πρόστιμο αν δεν έχει φτιαχτεί ή μπορώ να πάρω κάποιο δικαιολογητικό (κι από πού) να γλυτώσω το πρόστιμο.
Για όποιον δεν έχει διαβάσει σε άλλο θέμα τη φύση της ζημιάς, έχει στραβώσει ο πίσω άξονας και θέλει και μέτρια λαμαρινοδουλειά η καρότσα. -
@megane98hp said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
10/Ιουνίου μου τράκαραν το L200. Υπήρξε μια μεγάλη καθυστέρηση στο να κάνει δήλωσει η άλλη πλευρά. Ήρθαμε λοιπόν σήμερα και επιτέλους ήρθε ο πραγματογνώμονας, είδε το αυτοκίνητο και θα προχωρήσει η διαδικασία.
Το θέμα που, ίσως , έχω είναι ότι το φορτηγό περνάει από ΚΤΕΟ αρχές Ιουλίου. Θα πληρώσω πρόστιμο αν δεν έχει φτιαχτεί ή μπορώ να πάρω κάποιο δικαιολογητικό (κι από πού) να γλυτώσω το πρόστιμο.
Για όποιον δεν έχει διαβάσει σε άλλο θέμα τη φύση της ζημιάς, έχει στραβώσει ο πίσω άξονας και θέλει και μέτρια λαμαρινοδουλειά η καρότσα.Νομιζω μονο με καταθεση πινακιδων, η οποια θα γινει πριν τη ληξη του κτεο, μπορεις να αποφυγεις το προστιμο.
-
@ilias-a said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
@megane98hp said in ΚΤΕΟ -Πότε?:
Για όποιον δεν έχει διαβάσει σε άλλο θέμα τη φύση της ζημιάς, έχει στραβώσει ο πίσω άξονας και θέλει και μέτρια λαμαρινοδουλειά η καρότσα.Νομιζω μονο με καταθεση πινακιδων, η οποια θα γινει πριν τη ληξη του κτεο, μπορεις να αποφυγεις το προστιμο.
Έτσι νομίζω κ εγώ, θα καταθέσει πινακίδες και θα πάρει βεβαίωση... εκτός και αν αφαιρεθούν από αστυνομία . Έχω δώσει βεβαίωση για ΚΤΕΟ σε όχημα που είχαμε αφαιρέσει τα στοιχεία κυκλοφορίας.
@megane98hp ρώτησε στο ΚΤΕΟ να σου πούνε ακριβώς τι θέλουν, αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους.
ΚΤΕΟ -Πότε?