-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σε ταξιδι που εκανα Amsterdam Dusseldorf με την καινουρια 320 δηλαδη τη διλιτρη με τα 184 αλογα ,με αυτοματο κιβωτιο, στα 120 με cruise control, μου εδινε 6,4 λιτρα στα 100χλμ το trip computer. Με θερμανση, θερμαινομενα οδηγο 100 κιλων και βασικα ολον τον εξτρα εξοπλισμο.
Θελω να πω, μην τρελαίνεστε με το πετρελαιο . και οι βενζινες εχουν βελτιωθει παρα πολυ.
Ισχύει!
Άσε που για να συμφέρει το πετρέλαιο και για να καλύψεις τη διαφορά που έχει από τη βενζίνη, πρέπει να κάνεις νομίζω πάνω από καμιά 15αριά χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο.
15k δεν είναι και κανά τρομερό νούμερο
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Απ' ότι βλέπω πάντως, δεν είναι και ΤΟΣΟ οικονομικό στο ταξίδι.Με κλειδωμένο cruise control στα 130 έχω δει κοντά στα 6 αρκετές φορές.
Τα χαμηλά πεντάρια με 130-140 ακατέβατα, full clima, 2 επιβάτες συνήθως και λίγα μπαγκάζια στο Αθήνα-Καλαμάτα - που δεν είναι ισάδι όπως το Αθήνα-Θεσσαλονίκη αλλά έχει μπόλικες ανηφόρες κατηφόρες- είναι πολύ καλό νούμερο κατ΄εμέ και δεν το έχω πλησιάσει ούτε για πλάκα με όσα βενζινοκίνητα έχω κάνει την εν λόγω διαδρομή (και είναι πολλά). Πόσο έπρεπε να κάψει δηλαδή για να το πεις οικονομικό, 4 lt/100? Αν δε μιλήσουμε για 150αρες-160αρες ακατέβατες, τα γύρω στα 6 που θα κάψει το diesel δεν τα πιάνει καμιά βενζίνη. Είπαμε, καλή και χρυσή η βενζίνα αλλά στην κατανάλωση η διαφορά είναι αισθητή. Το να έχω γκάζι και να φοβάμαι να το πατήσω για να μην πάθω εγκεφαλικό από τα νούμερα του trip δεν προσφέρει καμία απόλαυση. Τουλάχιστον το diesel το ξεζουμίζεις, το ευχαριστιέσαι και οοοοοοταν έρθει η στιγμή να ανάψει λαμπάκι έχεις ξεχάσει τον βενζινά. Αν έκανα γύρω στα 10.000 χλμ φυσικά και θα έπαιρνα βενζίνη αλλά διανύοντας 25.000+ χλμ ετησίως τα λεφτά που γλιτώνω είναι πολλά...
-
Δεν γινεται μια φορα να γραφτει μια αποψη και να μην υπαρχει καποιος που να θεωρει οτι θιγεται.
Ρε φιλε κλουζω ημαρτον δεν ειπε κανενας οτι εκανες μαπα επιλογη .
Με τη συγκεκριμενη 320 εκανα το γυρισμο στο αμστερνταμ με 220 αρες και εκαιγε τον κωλο του. Οκ το σωσα ?
Το 116 d ειναι παρα πολυ καλη επιλογη αλλα, αλλο λεμε .
-
Ελπίζω να μην σε φλασαραν και σου ερθει η λυπητερή
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ελπίζω να μην σε φλασαραν και σου ερθει η λυπητερήSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Στη Γερμανία δεν έχει όρια ταχύτητας!
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Ελπίζω να μην σε φλασαραν και σου ερθει η λυπητερή
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Στη Γερμανία δεν έχει όρια ταχύτητας!
αληθινή ιστορία
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Δεν γινεται μια φορα να γραφτει μια αποψη και να μην υπαρχει καποιος που να θεωρει οτι θιγεται.Ρε φιλε κλουζω ημαρτον δεν ειπε κανενας οτι εκανες μαπα επιλογη .
Με τη συγκεκριμενη 320 εκανα το γυρισμο στο αμστερνταμ με 220 αρες και εκαιγε τον κωλο του. Οκ το σωσα ?
Δεν κατάλαβα πώς συμπέρανες ότι θίχτηκα φίλε μου
Το σχόλιο που έκανα δεν αφορούσε την 320 αλλά το ότι τα χαμηλά πεντάρια με 130-140 σταθερά σε εθνική με κάμποσες ανηφόρες-κατηφόρες είναι αντικειμενικά ένα πολύ καλό νούμερο για οποιοδήποτε diesel όχημα (για βενζινοκίνητα, ακόμα και χιλιάρια, όνειρο θερινής νυκτός στην συγκεκριμένη διαδρομή με ίδιους ρυθμούς). Και επειδή είχα νοικιάσει ένα leon 1.6 βενζίνη στην Ολλανδία πριν 2 χρόνια και στην εθνική κινούμενος μέχρι 100-110 αυστηρά (μιας και οι κάμερες καραδοκούν παντού) η κατανάλωση δεν έπεσε κάτω από 6.5, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Παρατηρώ τελευταία ότι οι κάτοχοι βενζινοκίνητων γράφουν ώρες ώρες κάτι πολύ καλές καταναλώσεις ενώ ξέρω ότι συνήθως είναι υπερβολικά αισιόδοξες ή για να τις πετύχουν τους προσπέρναγαν μέχρι και τριαξονικά. Ασχέτως λοιπόν του αν είναι ή δεν είναι καλό αυτοκίνητο η 116 d, τα νούμερα της κατανάλωσης είναι αντικειμενικά πάρα πολύ καλά και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αγόρασα diesel. Αν κάποιος με toyota aygo δει στην εθνική 5.5/100 κινούμενος με λογικές ταχύτητες το θεωρώ φυσιολογικό. Αλλά ξαφνικά ακούω ακόμα και από γνωστούς που οδηγούν υψηλού κυβισμού βενζινοκίνητα ή γρήγορα τουρμπάτα ότι στο τάδε ταξίδι έγραψε τόσο, στην άλλη διαδρομή τόσο, σαν να το λένε για να το πιστέψουν -
Οταν οδηγησα την 116 με το αυτοματο 8αρι, ειδα οτι με την τελευταια σχεση ειχε 140χαω/2500σαλ.
Πιστευεις οτι θα καιει πανω απο 6λιτ/100χλμ ? Εγω οχι.Δυστυχως δεν ειδα τι εγραφε το τριπ τοτε, αλλα η μεση που ελεγε το αυτοκινητο ηταν 8,5.
-
Χαλαρά πάνω από 6. Θεωρώ ένα νούμερο γύρω στα 7 (και λίγο πιο κάτω) πιθανό για σταθερή ταχύτητα 140 χλμ (πάντα για το 8αρι αυτόματο). Με 120 σταθερά ίσως παίζει στα χαμηλά 6αρια. Το diesel στα 160 με 6η έχει 2500 στροφές. Στα 200 κοντερίσια έχει 3200-3300 στροφές.
Η βενζινοκίνητη 116 (manual) που είχα οδηγήσει έγραφε μέση 10.3 αλλά μιας και ήταν test drive θα έτρωγε αρκετά πλακώματα. Ένα νούμερο γύρω στα 8-9 είναι πιστεύω πιο αντιπροσωπευτικό (για μικτές συνθήκες κίνησης). Ακόμα και έτσι, η μέση κατανάλωση είναι +3 με +4 lt/100 από το diesel. Στην εθνική ο πωλητής ισχυρίστηκε ότι παίζει γύρω στα 7.5 με 'νόμιμες' ταχύτητες (120-130) μιας και έχει μακριά κλιμάκωση ακόμα και το χειροκίνητο της βενζίνης. Φυσιολογικά η αυτόματη παίζει πιο κάτω σε αυτές τις συνθήκες.
Εν κατακλείδι, προφανώς και οι βενζινοκινητήρες έχουν γίνει πολύ αποδοτικοί και οικονομικοί αλλά όλα είναι σχετικά. Γιατί τα κατ' ελάχιστον +2 λίτρα κατανάλωσης που έχουν διαφορά από έναν diesel δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα για κάποιον που γράφει χιλιόμετρα (15000 και πάνω τον χρόνο). Για όλους τους άλλους καλύτερα βενζίνα -
Εγω στο Καλαματα Αθηνα με μεση 105km/h(δηλαδη πολυ συχνα 160-170) ειχα περιπου 7 καταναλωση.Αν θυμαμαι καλα...
-
tτο χω κλεισει φιλε μου και γω και ανυπομονω να ερθει(ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)!ελπιζω η επιλογη να ηταν σωστη!
η εκπτωση βλεπω πως ακομα ισχυει κ θα ισχυει για καιρο ετσι οπως ειναι τα πραγματα...
ιδια ακριβως τιμη κ εξοπλισμο εχω κ γω...δεν ειχα βαλει στην παραγγελια τα ξενον αλλα δεν αντεξα κ τα προσθεσα λιγες μερες μετα και πριν μπει στην παραγωγη!τελικα προχωρησες στην παραγγελια?
-
Ρε παιδιά φαρμακείο δεν έχει μέσα;
Άνοιξα χθες στο πορτπαγκάζ τη σχετική θήκη, και έχει μόνο το τρίγωνο μέσα, και ένα άλλο μεγάλο σίδερο πάνω σε μαύρο αφρολέξ, που δεν ξέρω πού χρησιμεύει. Δε δίνει η bmw φαρμακείο, ή μου το έφαγαν στην αντιπροσωπεία;Μια και μιλάτε για κατανάλωση, εγώ έχω μέση 8,4 (116i) σε 2.300χλμ μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν γίνει 70% πόλη 30% εθνική. Σε ένα ταξίδι που έκανα έγραψα 6,4 με ταχύτητες γύρω στα 120-130 και κλιματισμό συνέχεια (3 άτομα χωρίς μπαγκάζια).
Μου κάνει εντύπωση, γιατί συγκρίνοντας με άλλους στο spritmonitor είμαι από τους χειρότερους, πώς γίνεται κάποιοι άλλοι να γράφουν μέση 5,5 και 6,0 μου φαίνεται αδιανόητο...Επίσης όταν το πήρα, μου είπε ο πωλητής ότι μετά τα πρώτα χιλιόμετρα θα καίει λιγότερο και θα έχει και πιο δυνατό γκάζι στις επιταχύνσεις. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πόσα είναι αυτά τα χιλιόμετρα;
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Δεν γινεται μια φορα να γραφτει μια αποψη και να μην υπαρχει καποιος που να θεωρει οτι θιγεται.
Ρε φιλε κλουζω ημαρτον δεν ειπε κανενας οτι εκανες μαπα επιλογη .
Δεν κατάλαβα πώς συμπέρανες ότι θίχτηκα φίλε μου
Το σχόλιο που έκανα δεν αφορούσε την 320 αλλά το ότι τα χαμηλά πεντάρια με 130-140 σταθερά σε εθνική με κάμποσες ανηφόρες-κατηφόρες είναι αντικειμενικά ένα πολύ καλό νούμερο για οποιοδήποτε diesel όχημα (για βενζινοκίνητα, ακόμα και χιλιάρια, όνειρο θερινής νυκτός στην συγκεκριμένη διαδρομή με ίδιους ρυθμούς). Και επειδή είχα νοικιάσει ένα leon 1.6 βενζίνη στην Ολλανδία πριν 2 χρόνια και στην εθνική κινούμενος μέχρι 100-110 αυστηρά (μιας και οι κάμερες καραδοκούν παντού) η κατανάλωση δεν έπεσε κάτω από 6.5, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Παρατηρώ τελευταία ότι οι κάτοχοι βενζινοκίνητων γράφουν ώρες ώρες κάτι πολύ καλές καταναλώσεις ενώ ξέρω ότι συνήθως είναι υπερβολικά αισιόδοξες ή για να τις πετύχουν τους προσπέρναγαν μέχρι και τριαξονικά. Ασχέτως λοιπόν του αν είναι ή δεν είναι καλό αυτοκίνητο η 116 d, τα νούμερα της κατανάλωσης είναι αντικειμενικά πάρα πολύ καλά και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αγόρασα diesel. Αν κάποιος με toyota aygo δει στην εθνική 5.5/100 κινούμενος με λογικές ταχύτητες το θεωρώ φυσιολογικό. Αλλά ξαφνικά ακούω ακόμα και από γνωστούς που οδηγούν υψηλού κυβισμού βενζινοκίνητα ή γρήγορα τουρμπάτα ότι στο τάδε ταξίδι έγραψε τόσο, στην άλλη διαδρομή τόσο, σαν να το λένε για να το πιστέψουνΜηπως πριν ειχες κανενα Ε90 320 diesel ?? Με Μ τιμονι ?
Δικιο εχεις, εχει φουλ καμερες Ολλανδια αλλα μετα τις 2 τα ξημερωματα το μονο που με ενοιαζε ηταν να τρεξω στο κρεββατι μου. Περιμενω οτι ΔΕΝ θα μου ερθει κληση . Τελικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα σειρα 1 επρεπε να ειχα νοικιασει για να την τεσταρω καλα διοτι παιζει να ειναι το επομενο μου αυτοκινητο για Αθηνα.
Εχει τσιπαρει κανεις απο δω μεσα, κανεναν ασσο βενζινη ? ειτε 116 ειτε 118 ?Το τιμονι γενικα εμποδιζει στο να βλεπετε τις ενδειξεις του trip computer μεσα στον πινακα οργανων ? το ψιλο βρισκω εργονομικο φαουλ αυτο.
Εν τω μεταξυ κατι που παρατηρησα ειναι η τεραστια διαφορα που εχει το σπορ αυτοματο κιβωτιο με το απλο αυτοματο κιβωτιο. Η διαφορα φιλοι μου εκτος απο τα paddles ειναι κατι παραπανω απο αισθητη οσον αφορα την ταχυτητα των αλλαγων. και δυστυχως πρεπει να πας σε διλιτρο μοτερ για να μπει το σπορ αυτοματο κιβωτιο. Ελπιζω να το διορθωσουν αυτο στο facelift
-
Ο χρήστης FRENCH BULLDOG έγραψε:
@TIKKETtτο χω κλεισει φιλε μου και γω και ανυπομονω να ερθει(ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)!ελπιζω η επιλογη να ηταν σωστη!
η εκπτωση βλεπω πως ακομα ισχυει κ θα ισχυει για καιρο ετσι οπως ειναι τα πραγματα...
ιδια ακριβως τιμη κ εξοπλισμο εχω κ γω...δεν ειχα βαλει στην παραγγελια τα ξενον αλλα δεν αντεξα κ τα προσθεσα λιγες μερες μετα και πριν μπει στην παραγωγη!τελικα προχωρησες στην παραγγελια?
Με τα xenon αλλάζει εντελώς η μούρη του αυτοκινήτου απείρως πιο όμορφα. Άσε που είναι σήμα κατατεθέν bmw
Μάλλον θα πάω απο Δευτέρα να τελειώνουμε..Κάθε μέρα αυτό σκέφτομαι δεν την γλιτώνει.
Βασικά αυτό που με ταλαιπωρεί είναι οτι τελικά θα κρατήσω το Mazda3 με LPG που έχω ήδη, και αρχίζω να σκέφτομαι την 116i.... -
αυτο ελειπε με ενα χιλιαρικο επιπλεον να μην ηταν ομορφη..
ειδα χθες 2 λευκες με ξενον κ γουσταρα!!!ψημενος εισαι..τωρα για βενζινη ή πετρελαιο δεν ξερω...
δε θεωρω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα των δυο οσον αφορα τις επιδοσεις.Οταν το εκλεισα η τιμη αναμεσα στα 2 ηταν στα 700Ε διαφορα υπερ της 116i ή τουλαχιστον ετσι μου ειπε για να παρω το diesel.Aν ηθελα γκαζι θα κοιτουσα απο 118i και πανω με σοβαρο ενδεχομενο να εβλεπα και την 3αρα.Λογω ομως οικονομιας ειτε σε βενζινη ειτε σε τελη ειτε σε επιπλεον κυβικα με το φοβο οτι το κρατος καραδοκει εμεινα εδω να μη μου λειψει τπτ!!!!!!!! -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω στο Καλαματα Αθηνα με μεση 105km/h(δηλαδη πολυ συχνα 160-170) ειχα περιπου 7 καταναλωση.Αν θυμαμαι καλα...Μέση ταχύτητα 105 στην συγκεκριμένη διαδρομή σημαίνει γύρω στα 120 συνηθισμένη ταχύτητα ταξιδίου. Οκ, μπορεί να χτυπήσεις και μερικά 150ρια αλλά λίγο αλλάζει την μέση ταχύτητα αυτό. Το δικό μου trip όταν γράψει μέση ταχύτητα 110-112 κινούμαι σταθερά με 130-140 και χτυπάω και λίγα 160αρια. Για να γράψει 135 μέση ταχύτητα σημαίνει σταθερά 150-160 και λίγα 180αρια. Είναι και οι 7 στάσεις για διόδια . Να διευκρινίσω ότι μηδενίζω το trip φεύγοντας από το σπίτι στην Καλαμάτα και το τσεκάρω ξανά όταν βγω από την Αττική Οδό, μετά η μέση ταχύτητα πέφτει δραστικά και τσιμπάει λίγο η μέση κατανάλωση γιατί μπαίνει στην εξίσωση η κίνηση της Αθήνας.
Ρε παιδιά φαρμακείο δεν έχει μέσα;
Άνοιξα χθες στο πορτπαγκάζ τη σχετική θήκη, και έχει μόνο το τρίγωνο μέσα, και ένα άλλο μεγάλο σίδερο πάνω σε μαύρο αφρολέξ, που δεν ξέρω πού χρησιμεύει. Δε δίνει η bmw φαρμακείο, ή μου το έφαγαν στην αντιπροσωπεία;Μια και μιλάτε για κατανάλωση, εγώ έχω μέση 8,4 (116i) σε 2.300χλμ μέχρι στιγμής, τα οποία έχουν γίνει 70% πόλη 30% εθνική. Σε ένα ταξίδι που έκανα έγραψα 6,4 με ταχύτητες γύρω στα 120-130 και κλιματισμό συνέχεια (3 άτομα χωρίς μπαγκάζια).
Μου κάνει εντύπωση, γιατί συγκρίνοντας με άλλους στο spritmonitor είμαι από τους χειρότερους, πώς γίνεται κάποιοι άλλοι να γράφουν μέση 5,5 και 6,0 μου φαίνεται αδιανόητο...Επίσης όταν το πήρα, μου είπε ο πωλητής ότι μετά τα πρώτα χιλιόμετρα θα καίει λιγότερο και θα έχει και πιο δυνατό γκάζι στις επιταχύνσεις. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πόσα είναι αυτά τα χιλιόμετρα;
Το δικό μου είχε φαρμακείο και μάλιστα είχε μέσα κάτι γάζες και χανζαπλάστ αν θυμάμαι καλά.
Όσον αφορά την κατανάλωση, τα νούμερα που γράφεις είναι μια χαρά. Στο sprintmonitor η πλειοψηφία των κατόχων έχουν μια eco drive λογική, ενώ και οι κυκλοφοριακές συνθήκες είναι διαφορετικές από την Ελλάδα.
Αυτό που σου είπε ο πωλητής είναι ότι θα πέσει λίγο η κατανάλωση και θα ανέβουν λίγο οι επιδόσεις όταν ανοίξει ο κινητήρας, μην φανταστείς δραματικές διαφορές.Μηπως πριν ειχες κανενα Ε90 320 diesel ?? Με Μ τιμονι ?
Δικιο εχεις, εχει φουλ καμερες Ολλανδια αλλα μετα τις 2 τα ξημερωματα το μονο που με ενοιαζε ηταν να τρεξω στο κρεββατι μου. Περιμενω οτι ΔΕΝ θα μου ερθει κληση . Τελικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα σειρα 1 επρεπε να ειχα νοικιασει για να την τεσταρω καλα διοτι παιζει να ειναι το επομενο μου αυτοκινητο για Αθηνα.
Εχει τσιπαρει κανεις απο δω μεσα, κανεναν ασσο βενζινη ? ειτε 116 ειτε 118 ?Το τιμονι γενικα εμποδιζει στο να βλεπετε τις ενδειξεις του trip computer μεσα στον πινακα οργανων ? το ψιλο βρισκω εργονομικο φαουλ αυτο.
Πριν είχα forester turbo πειραγμένο Για να πέσω κάτω από 10 lt/100 στο ταξίδι έπρεπε να κλειδώσω το cruise στα 100. Γενικά η κατανάλωση με νορμάλ οδήγηση και μερικά πλακώματα έπαιζε γύρω στα 12 lt/100 (φυσικά 100αρα) αλλά ροπή 40+ κιλά και τετρακίνηση και επιδόσεις super ανεξαρτήτως terrain και καιρού. Q car θα έλεγα. Δυστυχώς έπρεπε να κάνω κουμπαριά με τον Βαρδινογιάννη για να μπορώ να πληρώνω τις βενζίνες
Πρώτο μου diesel ο άσος και μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος. Ισχύει ότι το τιμόνι κρύβει είτε το πάνω είτε το κάτω μέρος του πίνακα οργάνων αλλά με αρκετό ψάξιμο έχω βρει την ιδανική θέση οδήγησης και βλέπω σχεδόν όλο το πάνελ (κρύβεται ελάχιστα το πάνω μέρος του ταχυμέτρου). Έχω το sport πολυλειτουργικό τιμόνι που έχει μικρότερη διάμετρο από το standard. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι πολύ εργονομικό, έχει καλές επιδόσεις για 1600 diesel, στην κλασική ελληνική άσφαλτο η ουρά είναι ευχάριστα ανήσυχη και γενικά χαίρεσαι να το οδηγείς. Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν έβαλα τα xenon. -
@mrclouzo
Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν έβαλα τα xenon.Θυμαμαι που μου ειχες πει οτι αστα θα γλιτωσεις χρημα και θα κανεις ενα σωρο γεμισματα με το χιλιαρικο.
ελα ομως που το γαργαλητο εγινε πολυ εντονο κ υπεκυψα τελικα...αξιζουν ομως τα ατιμα....
παντως οσον αφορα για το ιδανικο σημειο για να βλεπεις τον πινακα τις 2 φορες που εκατσα δε βρηκα την ιδανικη θεση για να τα βλεπω ολα και ειχε το σπορ τιμονι(ηταν λιγο εκνευριστικο). -
Ο χρήστης FRENCH BULLDOG έγραψε:
@mrclouzo
Το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν έβαλα τα xenon.Θυμαμαι που μου ειχες πει οτι αστα θα γλιτωσεις χρημα και θα κανεις ενα σωρο γεμισματα με το χιλιαρικο.
ελα ομως που το γαργαλητο εγινε πολυ εντονο κ υπεκυψα τελικα...αξιζουν ομως τα ατιμα....
παντως οσον αφορα για το ιδανικο σημειο για να βλεπεις τον πινακα τις 2 φορες που εκατσα δε βρηκα την ιδανικη θεση για να τα βλεπω ολα και ειχε το σπορ τιμονι(ηταν λιγο εκνευριστικο).Τώρα που το λες το θυμήθηκα (αυτό με τα γεμίσματα). Επειδή είχα βάλει αυστηρά ταβάνι για το αυτοκίνητο θυσίασα τα xenon για το drive comfort μιας και το cruise είναι must για μένα (συχνά ταξίδια). Αλλά με τρώει που δεν έσκασα επιπλέον ένα χιλιάρικο για τα xenon. Αν κάποια στιγμή βγει κάποιο aftermarket κιτ θα το χτυπήσω. Πάντως δεν θέλει και πολύ να εκτοξευτεί η τιμή του άσου με τα extra.
Για να βρεις την ιδανική θέση προκειμένου να κάθεσαι σωστά και να έχεις και καλή ορατότητα στον πίνακα οργάνων θέλει πολύ ψάξιμο. Προσωπικά τα κατάφερα μετά από 1.5 μήνα περίπου . Αλλιώς πρέπει να συμβιβαστείς ότι δεν θα βλέπεις είτε ψηλά το ταχύμετρο είτα χαμηλά την οθόνη πληροφοριών. -
Ισως αυτο το θεμα λυθει στο facelift. Παντως και η τριαρα το ιδιο θεμα εχει παιδια, σας το λεω μετα απο 700 χλμ συμβιωσης. Ειναι χοντρο φαουλ για BMW να πρεπει να στραβολαιμιασεις για να δεις τι θερμοκρασια εχει εξω και πολλα αλλα
Ισως ενα retrofit στο νεο Μ τιμονι που φοραει η τριαρα και η 6αρα να λυσει μερος του προβληματος .
Για μενα 7 πραγματα θελει ο ασσος. Μ πακ(με το τιμονι που αναφερω παραπανω), ξενον , αυτοματο , ναβι , harman kardon , adaptive suspension , variable steering . Δερμα κ 18αρες βαζεις και αργοτερα αν θες
Με αυτα και μαζι και με ενα εγκεφαλακι , φτιαχνεις ενα υπερ συνολο (το οποιο βεβαια το πληρωνεις αρκετα παραπανω σε σχεση με ενα φουλ golf GTI) που μπορει να σου δινει γκαζια οταν θες, να σου κανει οικονομια οταν θες, να σε πηγαινει ατσαλακωτο οταν θες, να χωνεσαι σε στροφες οταν θες , να βολταρεις χαλαρα οταν θες και ολα αυτα χωρις να προκαλεις ιδιαιτερα τα βλεμματα και τον κοσμο .
Εκεινο το facelift ποτε θα το βγαλουν αραγε ? αναγκαστικα θα το περιμενω να χει ξεκαθαρισει και λιγο το φορολογικο τοπιο
-
Έχω βρει 2 με 12000€ μετρητά. Η μία έχει 74000 χμ και η άλλη 105.000χμ. Είναι ελληνικά και όχι εισαγωγής. Προφανώς θα τα πάω στην αντιπροσωπεία της bmw για έλεγχο. Από κατανάλωση και αξιοπιστία όμως δεν γνωρίζω αν είναι καλό. 116 άλογα βγάζει. Υπολογίζω κάνα 6αρι λίτρα. Το κυριότερο θέμα είναι αξιοπιστία. Μην δώσω δηλαδή 12000 και στο εξάμηνο θέλω αντλία.
BMW 1 Series (F20) 2011